εδώ σε οδικά ταξίδια για οικογένειες, ένας από εμάς εργάζεται από το σπίτι κυρίως και ένας από εμάς δεν το κάνει. Ένας από εμάς είναι ένας εσωστρεφής που είναι εντάξει με το να είναι σπίτι περισσότερο, και ένας από εμάς δεν είναι. Ένα πράγμα που έχουμε και οι δύο κοινό: και οι δύο έχουμε παιδιά, που είναι τώρα μακριά από το ίδρυμα για 6 εβδομάδες και μετρώντας. Τώρα, είμαστε και οι δύο στο σπίτι περισσότερο, και με εστιατόρια και μπαρ, μουσεία, κινηματογραφικά θέατρα και άλλους δημόσιους χώρους έκλεισαν, έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο στα χέρια μας και πουθενά να πάμε.

Ευτυχώς, ορισμένες τοποθεσίες έχουν ανταποκριθεί κάνοντας τα πράγματα διαθέσιμα στο κοινό ή ή εντελώς δωρεάν που συνήθως δεν θα ήταν. Μερικά πράγματα ήταν ήδη εντελώς δωρεάν και διαθέσιμα, αλλά πολλοί άνθρωποι ίσως να μην έχουν παρατηρήσει. Αυτό το σύντομο άρθρο στρέφει μερικά από τα εκπληκτικά πράγματα που μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, που μπορούν να σας αφήσουν να κάνετε τα πράγματα και να σας πάρουν τοποθεσίες που ίσως δεν μπορείτε ποτέ να εκτελέσετε σε γνήσια ζωή.

Δωρεάν μουσεία

Κάθε σημείο σε αυτό το online χρονοδιάγραμμα είναι ένα αντικείμενο στη συλλογή του Βρετανικού Μουσείου που μπορείτε να εξερευνήσετε.

Το Βρετανικό Μουσείο, στην καρδιά του Λονδίνου, άνοιξε τις πόρτες του το 1759. Ήταν το πρώτο Εθνικό Μουσείο αφιερωμένο στο βαθμό που όλων των πεδίων της ανθρώπινης γνώσης. Χρησιμοποιήστε το online ταξίδι τους για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αιγυπτιακά φέρετρα, κοσμήματα εποχής χάλκινων και άλλες αρχαιότητες σε όλη την ανθρωπότητα.

Επισκεφθείτε το Βρετανικό Μουσείο

Το Guggenheim στη Νέα Υόρκη είναι διαθέσιμη για ένα ηλεκτρονικό ταξίδι χάρη στο Google StreetView. Οι εικόνες πιάστηκαν σε μια μέρα που το μουσείο ήταν κλειστό για το κοινό, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε τη γνωστή στρογγυλεμένη σκάλα του μουσείου σαν να ήσασταν οι μόνοι σε ολόκληρο τον τόπο.

Επισκεφθείτε το Guggenheim

Το Μουσείο Pergamon στα σπίτια του Βερολίνου από την πλούσια και ισχυρή αρχαία ελληνική πόλη που ονομάζεται Pergamon, Pergamos ή Pergamum, που βρέθηκε στην Θάλασσα του Αιγαίου κοντά στη σύγχρονη πόλη Bergama της Τουρκίας. Κατά την ακμή της, ήταν ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά κέντρα του ελληνικού κόσμου.

Επισκεφθείτε το Μουσείο Pergamon

Το Μουσείο Van Gogh στο Άμστερνταμ σπίτια η μεγαλύτερη συλλογή έργων τέχνης από αυτή την τραγική φιγούρα. Πρακτικά βλέπετε πολύ περισσότερα από 200 πίνακες, 500 σχέδια και περισσότερα από 750 προσωπικά γράμματα.

Επισκεφθείτε το Μουσείο Van Gogh

Το Λούβρο στο Παρίσι αφήνει τους επισκέπτες στο διαδίκτυο να εξερευνήσουν τις αιγυπτιακές αρχαιότητες, τις παραμονές της τάφρου του Λούβρου και το Galerie d’Apollon.

Επισκεφθείτε το Λούβρο

Κάστρο του Blarney

Αν και δεν θα είστε σε θέση να φιλήσετε το γνωστό Blarney Stone, μπορείτε ακόμα να πάρετε ένα online ταξίδι του Κάστρου Blarney, που αναπτύχθηκε πριν από περίπου 600 χρόνια από έναν από τους καταπληκτικούς οπλαρχηγούς της Ιρλανδίας.

Επισκεφθείτε το Κάστρο Blarney

Εθνικά πάρκα

Το Google Arts and Culture έρχεται πραγματικά με online περιηγήσεις. Έχουν συνεργαστεί με πέντε εθνικά πάρκα που μπορείτε να δείτε από την άνεση του καναπέ σας. Δείτε και τα πέντε αυτά πάρκα από τον πίνακα ελέγχου.

Εθνικό Πάρκο Kenai Fjords, Αλάσκα

Rappel σε ένα παγωμένο crevasse, καγιάκ με παγόβουνα, και δείτε έναν παγετώνα να υποχωρήσει.

Πετάξτε πάνω από ένα ενεργό ηφαίστειο στο online ταξίδι του Εθνικού Πάρκου Hawai’i Volcanoes.

Hawai’i Volcanoes Εθνικό Πάρκο, Χαβάη

Πετάξτε πάνω από ένα ενεργό ηφαίστειο, εξερευνήστε ένα σωλήνα λάβα και κοιτάξτε έξω από τους ηφαιστειακούς βράχους.

Εθνικό Πάρκο Carlsbad Caverns, Νέο Μεξικό

Πετάξτε με αμέτρητες νυχτερίδες, εξερευνήστε εκπληκτικούς σχηματισμούς και ταξίδι με προβολέα σε μια σπηλιά.

Εθνικό Πάρκο Bryce Canyon, Γιούτα

Κοιτάξτε επάνω στο νυχτερινό ουρανό, ταξιδεύετε με ένα φαράγγι και δείτε το Hoodoos κοντά (Hoodoos είναι τα ψηλά, λεπτή βράχο).

Εθνικό Πάρκο Dry Tortugas, Φλόριντα

Βυθίστε ένα ναυάγιο, κολυμπήστε με τον τρίτο μεγαλύτερο κοραλλιογενές ύφαλο στον κόσμο και περάστε ένα φρούριο εμφύλιου πολέμου.

Επισκεφθείτε και τα πέντε αυτά πάρκα στο Google Arts & Culture.

Χρησιμοποιήστε το Google Street View για να δείτε το Magic Kingdom και άλλα πάρκα στυλ της Disney.

Ο κόσμος του Ντίσνεϋ

Χρησιμοποιήστε το Google Street View για να πάρετε μια ματιά στο Magic Kingdom, συμπεριλαμβανομένων όλων των χωρών του Epcot Center.

Επισκεφθείτε το Magic Kingdom

Τα σημειωματάρια του Leonardo da Vinci

Το σημειωματάριο του Leonardo da Vinci, που ονομάζεται “The Codex Arundel”, γράφεται στα ιταλικά από τον ίδιο τον άνθρωπο, ο οποίος πέθανε το 1519. Αν και μπορεί να μην μπορείτε να ελέγξετε τα λόγια του, είναι εκπληκτικό να κοιτάξετε με τις ψηφιοποιημένες εικόνες λόγω του Χαρακτηριστικό αριστερόχειρα καθρέφτη-γραφή (ανάγνωση από το καλύτερο προς τα αριστερά), τα διαγράμματα, τα σχέδια και τις προσωπικές σημειώσεις.

Δείτε τα σημειωματάρια του Leonardo da Vinci

Δωρεάν μουσική

Εάν πρόκειται να δείτε ζωντανή μουσική είναι το πράγμα σας, θα είναι δύσκολο να προσαρμοστεί σε όλους τους χώρους που είναι κλειστές και οι περιηγήσεις συγκροτημάτων υποχρεούνται να επιστρέψουν στο σπίτι. Πολλές μπάντες και χώροι προσαρμόζονται με συμβάντα με ζημιά. Έτσι, αυτό μπορεί να είναι η ευκαιρία σας να δείτε μπάντες που δεν θα πάτε ποτέ για να δείτε διαφορετικά ή να επιθεωρήσετε τα γεγονότα με τα έξοδα εισιτηρίων που ενδέχεται να μην μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα: Το τρίτο άτομο Records (ετικέτα του Jack White) θα εισαγάγει μια σειρά καθημερινών παραστάσεις που ονομάζονται “Τρίτος Άνθρωπος Public Access” από το Blue Space στην έδρα του Nashville καθημερινά στις 12 μ.μ. Ct. Οι εκπομπές θα πάρουν την τοποθεσία καθημερινά στη σελίδα YouTube του τρίτου άνδρα.

Η Billboard διατηρεί μια ενημερωμένη λίστα με τα livestreams που μπορείτε να δείτε.

Δωρεάν γιόγκα

Ενώ στην περιοχή μας, τα μαθήματα γιόγκα είναι sΜέχρι να συνεχιστεί όπως έχει προγραμματιστεί, τουλάχιστον προς το παρόν, πολλοί άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένου και εγώ) επιλέγουν να μην πάνε σε δημόσια τάξη. Μια εταιρεία που ονομάζεται Down Dog, το οποίο έχει την εφαρμογή Down Canine Yoga, γιόγκα για αρχάριους, HIIT, Barre και 7 λεπτά προπόνηση, κάνουν τις εφαρμογές προπόνησής τους εντελώς δωρεάν μέχρι την 1η Απριλίου. Προσφέρουν επίσης ελεύθερη πρόσβαση μέχρι την 1η Ιουλίου Για όλους τους εκπαιδευόμενους και τους δασκάλους (K-12 και κολέγιο). Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλήρη δωρεάν συμμετοχή του ιδρύματος, παρακαλούμε να καταχωρήσετε τον τομέα του σχολείου σας επισκέπτοντας το downdogapp.com/schools.

Αποκτήστε τις εντελώς δωρεάν εφαρμογές γυμναστικής σας.

Γνωρίστε οποιονδήποτε άλλο πολύ καταπληκτικό πόρο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλα αυτά μόνο χρόνο; Ενημέρωσέ μας! Και ελπίζουμε ότι όλοι θα παραμείνετε χωρίς κίνδυνο και υγιείς τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Η Vanessa Salvia είναι ένας μακροχρόνιος ανεξάρτητος συγγραφέας και συντάκτης. Ελέγξτε το δημοσιογραφικό της έργο στο Vanessasalvia.com και μάθετε πολλά περισσότερα για τις υπηρεσίες επεξεργασίας και δημιουργίας περιεχομένου στο SagemediaandMarketing.com.

Σχετίζεται με

Οικογενειακή απόδραση στην Ουάσινγκτον, DCwith εντελώς δωρεάν ή χαμηλού κόστους εισδοχή σε πολλά μουσεία και αξιοθέατα συσκευασμένα σφιχτά σε όλη την υψηλότερη περιοχή της Ουάσινγκτον, DC, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Capitol City της Αμερικής είναι ένας εξέχων προορισμός απόδραση. Walkable και ποδήλατο, οι επισκέπτες του DC μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ένα δίκτυο δημόσιων γραμμών αμαξοστοιχίας και λεωφορείων για να μεγιστοποιήσουν…
31 Μαΐου 2015in “Big Cities”

Τα καλύτερα παιδικά μουσεία στο Wisconsinbenter των ετών 2010 και 2015, πήγα σχεδόν σε κάθε παιδικό μουσείο, το δημόσιο μουσείο, το μουσείο ιστορίας και το κέντρο ανακάλυψης στον καθορισμό του Wisconsin (με εξαίρεση το παιδικό μουσείο του Northwood στον ποταμό Eagle και το αρκετά νέο Μουσείο παιδιών Wausau στο Wausau). Αυτή η ιστορία είναι το αποκορύφωμα…
6 Φεβρουαρίου 2016in “Midwest”

Τα κορυφαία 5 πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στην Tulsa με την Kidstulsa, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Οκλαχόμα είναι, είναι κατανοητό για τη μουσική, την ιστορία και τη βιομηχανία. Τα νοικοκυριά που ταξιδεύουν στην Tulsa με έναν προϋπολογισμό θα απολαύσουν αυτούς τους πέντε κορυφαίους εντελώς ελεύθερους χώρους στην πρωτεύουσα του πετρελαίου του κόσμου.
28 Μαρτίου 2011in “Post Guest”

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *