Ενημερώθηκαν: 2/19/22 | 19 Φεβρουαρίου, 2022

Δεν έχω πολλή εμπειρία που ταξιδεύει με παιδιά – αλλά είναι ένα θέμα που μου ρωτάω συχνά. Για να με βοηθήσετε να απαντήσω σε μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις και ανησυχίες, έχω ζητήσει από τον ειδικό ταξιδιώτη Leigh Shulman να μοιραστεί τις ιδέες και τις συστάσεις της σε αυτή τη θέση του επισκέπτη.

Έχω μιλήσει με πολλούς που θα ήθελαν να ταξιδέψουν ως οικογένεια, αλλά να ανησυχούν ότι είναι πολύ δύσκολο, ίσως ακόμη και άδικο για τα παιδιά τους. Ταξιδεύοντας με παιδιά σίγουρα έχουν τις προκλήσεις του, αλλά μετά από δύο χρόνια ταξιδιού με τον σύζυγό μου Νώε και την τετραετή κόρη Λίλα, βρήκα τις ανταμοιβές να ξεπεράσουν κατά πολύ τα πιθανά μειονεκτήματα.

1. Ο γονέας έρχεται πριν από τον τουρίστα

Οι άνθρωποι αγαπούν τα παιδιά και αν είστε αρκετά τυχεροί για να ταξιδέψετε με ένα, θα βρείτε οποιαδήποτε μαγική σκόνη που έχουν τρίβει σε σας. Θα είστε οι πρώτοι που θα επιβιβαστείτε σε αεροπλάνα και λεωφορεία. Θα συναντήσετε τους ανθρώπους πολύ πιο εύκολα. Θα είστε πολύ πιο αποδεκτοί σε κοινότητες που ίσως να μην σας έχουν αποδεχθεί αν φτάσατε σόλο.

Είμαι πεπεισμένος ότι η Λίλα ήταν ο Πρεσβευτής μας με την Κούνια Γιάλα στα νησιά του Παναμά του San Blas. Η Λίλα έτρεξε ξυπόλητος μέσα από το χωριό με τα άλλα παιδιά, ενώ ο Νώε και εγώ συζητήσαμε με τους γονείς. Ήμασταν οι μόνοι που προσκλήθηκαν πέρα ​​από τα όρια της στέγασης διακοπών.

2. Το φως συσκευασίας απαιτεί φαντασία

Έχω δει τη Lila να μετατρέπει βράχια σε μια φορμά με ραδιοφωνική μηχανή και φυτά σε χρήματα. Έχει έναν ανιχνεύσιμο φίλο που ονομάζεται Bendy, ο οποίος, ειλικρινά, με freaks, επειδή είναι επιρρεπής στο να ρίχνει τον εαυτό της από τα παράθυρα των λεωφορείων. Μην ανησυχείτε, όμως, ο Bendy αναπόφευκτα καταλήγει στον προορισμό μας.

Η συσκευασία για τα παιδιά απαιτεί λίγη φαντασία. Πρέπει να τους κρατάτε διασκεδαστικό στο δρόμο. Για τη Λίλα, συσκευάζω ένα βιβλίο σχεδίασης, ένα μεγεθυντικό φακό για να δω σφάλματα (της αρέσουν τα σφάλματα) και τα προμήθειες τέχνης. Πηγαίνουμε τακτικά σε περιπάτους φύσης για να συλλέξουμε μπαστούνια, κοχύλια, σφουγγάρια και φύλλα που θα χρησιμοποιηθούν αργότερα για έργα τέχνης.

Βρήκα επίσης μπαλόνια να λειτουργούν καλά. Φυσήξτε ένα και έχετε κάτι να αναπηδήσετε σαν μια μπάλα. Κόλλα αφήνει σε αυτό, και έχετε ένα γεμιστό ζώο. Οι φυσαλίδες είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από το άνοιγμα ενός μπουκαλιού, θα βρεθείτε περιτριγυρισμένος από πηδώντας, γελώντας τα παιδιά που αγωνίζονται για μια στροφή για να ανοίξουν τα ημιδιαφανή πλάσματα καθώς επιπλέουν στον άνεμο.

3. Να είστε υπομονετικοί

Δεν θα προσκαλέσετε έναν φίλο που μισεί να βρώμες για να πετάξετε μαζί σας μέσα από τη ζούγκλα και δεν θα ζητήσατε από έναν χορτοφάγο να συμμετάσχει μαζί σας για ένα χάμπουργκερ, αλλά με κάποιο τρόπο είναι πολύ πιο εύκολο να αγνοήσετε τη βασική πράξη να ζητάτε από τα παιδιά μας τι αυτοί προτιμώ.

Φυσικά, ένας φίλος κανονικά θα σας πει κατ ‘ευθείαν τι θέλει, και στη συνέχεια χωρίζετε και κάνετε διαφορετικά πράγματα. Με ένα παιδί, υπάρχουν λιγότερες ευκαιρίες για να πάτε ξεχωριστούς τρόπους και πολύ περισσότερο από μια ευκαιρία που θα ρίξει τον εαυτό της στο έδαφος, κλοτσιές και ουρλιάζοντας.

Όταν η Lila Tantrums, προσπαθεί να μου πει κάτι. Η δράση μπορεί να δείξει ότι είναι πεινασμένη ή κουρασμένη. Μπορεί επίσης να δείξει ότι χάνει τη γιαγιά και τον παππού της ή δεν θέλει να ταξιδέψει πια. Κάνω το καλύτερό μου για να ακούσω.

4. Τα παιδιά είναι απείρως προσαρμόσιμα

Τα παιδιά μπορούν να διαχειριστούν και να κάνουν πολλά περισσότερα από ό, τι νομίζουμε ότι μπορούν. Δεν χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση και μπορούν να δείξουν πολύ περισσότερη υπομονή, καλοσύνη και ευθύνη από ό, τι τους πιστωτικά βαθμολογεί.

Μήπως κάνει τη Λίλα λυπηρό να αποχαιρετήσει όταν αφήνουμε ένα μέρος; Ναι, αλλά όλοι πρέπει να μάθουν να λένε αντίο. Έμαθε επίσης να περπατήσει σε ένα πλήθος ξένων και να τους μετατρέψει σε φίλους, ακόμα κι αν δεν μοιράζονται μια κοινή γλώσσα.

Αυτό είναι συχνά δύσκολο για μένα. Θέλω να την εξασφαλίσω από το να τραυματιστεί, αλλά η θλίψη είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της ζωής. Έπρεπε επίσης να αφήσω την ιδέα ότι ξέρω τι είναι καλύτερο και να επιτρέψω στη Λίλα να πλοηγηθεί στον κόσμο λίγο μόνη της.

Και δεν είναι ακριβώς αυτό που όλοι προσπαθούμε, ενήλικες ή παιδί, όταν φεύγουμε από το σπίτι για να ταξιδέψουμε;

Η Leigh ταξίδεψε με τα παιδιά της σε όλο τον κόσμο. Για πολύ περισσότερες συστάσεις σχετικά με τα ταξίδια με παιδιά καθώς και συστάσεις σχετικά με το γράψιμο και το blogging, δείτε την ιστοσελίδα της στο leighshulman.com.

Book Your Trip: Logistical ideas and Tricks
Κλείστε την πτήση σας
Find a cheap flight by using Skyscanner. It’s my favorite search engine because it searches web sites and airlines around the globe so you always know no stone is left unturned.

Κλείστε το κατάλυμα σας
Μπορείτε να κάνετε κράτηση του ξενώνα σας με Hostelworld. If you want to stay somewhere other than a hostel, use Booking.com as they consistently return the least expensive rates for guesthouses and hotels.

Don’t forget travel Insurance
Travel insurance will secure you against illness, injury, theft, and cancellations. It’s detailed protection in case anything goes wrong. I never go on a trip without it as I’ve had to use it lots of times in the past. My favorite companies that offer the best service and value are:

Ασφάλεια (καλύτερο για όλους)

Ασφαλίστε το ταξίδι μου (για όσους άνω των 70)

Medjet (for additional evacuation coverage)

Είστε έτοιμοι να κλείσετε το ταξίδι σας;
Check out my reπηγή σελίδας για τις καλύτερες εταιρείες που χρησιμοποιούν όταν ταξιδεύετε. Λίστα όλα αυτά που χρησιμοποιώ όταν ταξιδεύω. Είναι το καλύτερο στην τάξη και δεν μπορείτε να πάτε στραβά χρησιμοποιώντας τα στο ταξίδι σας.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *