τον περασμένο μήνα ήμουν πίσω στο Ουισκόνσιν για μια επίσκεψη ανεμοστρόβιλων που με είχε στην περιοχή Oshkosh / Fox Valley στην ανατολική πλευρά του κράτους. Ένας εραστής των μεγάλων περιπάτων, το μονοπάτι βρόχου των τεσσάρων μιλίων στο νησί Terrell για έναν ευχάριστο τρόπο για να πάρετε μια αίσθηση για το μεγάλο αντίκτυπο του νερού στη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής.

Ακριβώς έξω από ένα χερσόνησο προσάρτημα που περιλαμβάνεται μέσα στην περιοχή άγριας φύσης της λίμνης 265 στρεμμάτων, το νησί Terrell είναι ένα μικρό κομμάτι γης που είναι εύκολα προσβάσιμο με βάρκα. Λίγο λάθος, αν θέλετε να περάσετε ένα από τα τρία μονοπάτια στο νησί Terrell, θα βρεθείτε στην Terra Firma μέσα στην ελώδη και χαμηλή γη δημοφιλή με τους λάτρεις των μεταναστευτικών πουλιών, τους συντηρητές, τους ψαράδες και τους αθλητές.

Που να μείνω

Βρείτε φιλικά προς την οικογένεια καταλύματα στο νησί Terrell, Wisconsin από τυπικά ξενοδοχεία έως ιδιωτικά ενοικιάσεις διακοπών μέσω Stay22.com:

Ελέγξαμε μια κρύα και θορυβώδη μέρα πτώσης και ξεκίνησε στο Trail 1, η ελάχιστη ρουστίκ επιλογή, σε μια κατεύθυνση όπου ο άνεμος θα ήταν στην πλάτη μας κάποτε εκτέθηκε στα ασταθή νερά της λίμνης Butte des Morts. Αυτό το μονοπάτι είναι ανυψωμένο χαλίκι και θα ήταν εντάξει για ένα μακροχρόνιο καροτσάκι και ενδεχομένως μια αναπηρική καρέκλα. Ένα κοπάδι των πελεκανών και των χήνων διέκοψαν το μονοπάτι μας και έπρεπε να ελιχτούμε γύρω από κάποιο σοβαρό σκυλάκι!

Περίπου στα μισά του δρόμου, θα περάσετε πάνω από μια ξύλινη γέφυρα και μπορείτε να ξεκουραστείτε για ένα ξόρκι σε έναν ξύλινο πάγκο (δείτε τη φωτογραφία χαρακτηριστικών παραπάνω). Στρογγυλοποιώντας πίσω στο χώρο στάθμευσης, θα περάσετε από φυλλοβόλα δάση και φυτευμένα οπωρώνα. Τα μήλα, κυρίως, χτυπήσαμε σε λίγα.

Άλλες στιγμές περιλαμβάνουν αυτή την ανατριχιαστική χελώνα και μια ευχάριστη αλλαγή των δέντρων που κάνει την πτώση στο Wisconsin πραγματικά μια θεαματική εποχή του χρόνου.

Φέρτε ένα καπέλο, φορέστε παπούτσια και χαρούμενα μονοπάτια! Χρησιμοποιήστε τις φορητές τουαλέτες πριν φύγετε, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη ιδιωτικότητα όταν το μονοπάτι γίνει ένα ανάχωμα ανοικτού νερού.

Διαβάστε αυτήν την ανάρτηση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία:

Σχετίζεται με

Το νησί Wye στο Eastern Shoreif του Maryland δεν πιάσατε το πρώτο μέρος σε αυτή τη σειρά δύο μερών σε λιγότερο γνωστούς πολύτιμους λίθους στην ανατολική ακτή του Maryland, διαβάστε το πρώτο μέρος για το νησί Tilghman. Εδώ, εξερευνούμε το νησί Wye, ένα ιδανικό σημείο για ένα ημερήσιο ταξίδι προβολής άγριων ζώων, πεζοπορίας ή καγιάκ μόλις 1,5 ωρών με το αυτοκίνητο από το μετρό …
4 Μαρτίου 2019in “Συγγραφέας επισκεπτών”

Top 10 4 Ιουλίου Πυροτεχνήματα 2011AMERICA Τα γενέθλια απλά δεν είναι πλήρη χωρίς πυροτεχνήματα. Κάθε χρόνο, επιλέγουμε τα 10 κορυφαία μέρη που θα θέλαμε να δούμε κάποια πυροτεχνήματα. Εδώ είναι οι φετινές επιλογές. (Μην ξεχάσετε να δείτε και τους νικητές του προηγούμενου έτους.)
2 Ιουνίου 2011in “Εποχιακή Ταξίδια”

Οικογενειακές οικογενειακές διακοπές των Falls Falls Niagara Falls που ζούσαν στο Τορόντο και ο κόμπος μου είναι από το Μπάφαλο, οπότε γνωρίζω καλά την περιοχή. Εάν θέλετε να μείνετε κοντά στο Niagara Falls, θα θεωρούσα την καναδική πλευρά. Είναι πολύ καλύτερο με πολλά περισσότερα που πρέπει να κάνετε σε κοντινή απόσταση από πολλά μεγάλα…
6 Αυγούστου 2012in “Καναδάς”

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *