Mt. Bukhansan είναι ένα από τα διάσημα βουνά της Σεούλ. “Bukhansan” σημαίνει “Big Mountain στο βορρά”. Είναι τόσο μεγάλο που έχει περισσότερα από 50 σημεία πρόσβασης. Έχει επίσης πολλές κορυφές! Εάν είστε λάτρης της φύσης και θέλετε να αποφύγετε τους πολυσύχναστους προορισμούς στη Σεούλ, ο Mt. Bukhansan είναι το ιδανικό μέρος για να πάτε.

Την περασμένη 21 Μαρτίου 2016, συναντήθηκα με έναν άλλο σόλο ταξιδιώτη από τις Φιλιππίνες για πεζοπορία! Συναντηθήκαμε στο σταθμό Mia γύρω στις 8:00 π.μ. για πρωινό. Ζω στο σταθμό Mia, γι ‘αυτό δεν ξοδέψαμε τίποτα για πρωινό.

Περίπου στις 10:00 π.μ., ο υπεύθυνος μου έφτασε να οδηγήσει για εμάς στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου Bukhansan. Φτάσαμε εκεί γύρω στις 10:30 π.μ. Στην αρχή, θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή Baegundae. Είναι η υψηλότερη κορυφή στο Bukhansan. Ωστόσο, όταν βλέπουμε τον χάρτη, παρατηρούμε ότι το πάρκο όπου βρισκόμαστε απέχει πολύ από την κορυφή του Baegundae. Το πλησιέστερο ήταν η κορυφή του Munsubong.

Νομίζω ότι ήταν μια ευλογία στη μεταμφίεση, δεδομένου ότι η κορυφή Baegundae είναι η πιο διάσημη κορυφή, είναι γεμάτη έτσι πήραμε το δρόμο λιγότερο ταξίδεψε. Τα περισσότερα από τα μαθήματα που θα δείτε στο Διαδίκτυο παίρνουν μόνο 2 έως 4 ώρες περπατώντας. Το μάθημα που επιλέξαμε πήρε 7 ώρες! Ήταν διασκεδαστικό γιατί θέλαμε πραγματικά να περάσουμε όλη την ημέρα στο βουνό.

Ο υπεύθυνος στην είσοδο μας έδωσε έναν κορεατικό χάρτη. Είπε ότι δεν έχουν αγγλικό χάρτη. Το καλό είναι ότι μπορώ να διαβάσω την Κορεατική, αλλά μην ανησυχείτε γιατί τα σημάδια στο βουνό έχουν και αγγλικές μεταφράσεις.

Ελέγξτε μερικές από τις δροσερές και φτηνές περιηγήσεις που θα μπορούσατε να κάνετε στη Σεούλ.

Πίνακας περιεχομένων

Εδώ είναι πώς να πάτε στο Munsubong Peak από το Bukhansan National Park Center:
Κύρια διαδρομή:
Ταξίδια ταξιδιού: Χρησιμοποιήστε το παρακάτω πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές στη Σεούλ της Νότιας Κορέας

Εξοδα:
Σχετικά με τον συγγραφέα:

Εδώ είναι πώς να πάτε στο Munsubong Peak από το Bukhansan National Park Center:

1. Ακολουθήστε τα σημάδια που πηγαίνουν στο ναό Sambongsa (삼 봉사). Μπορείτε να επισκεφθείτε το ναό ως πλευρικό ταξίδι πριν πάτε στην κορυφή. Εάν θέλετε να πάτε μέσα στο ναό, πρέπει να περιμένετε τον μοναχό να τελειώσει το τελετουργικό του ως σημάδι σεβασμού. (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ)

2. Ακολουθήστε τα σημάδια που πηγαίνουν στο ναό Yongchwisa (영취사). Είναι ένα άλλο πλευρικό ταξίδι πριν πάτε στην κορυφή. (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ)
*** Μην συγχέεται. Οι ναοί είναι απλά πλευρικά ταξίδια, πρέπει να επιστρέψετε στο κομμάτι που πηγαίνει στην πύλη Daesungmun (대성문). Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα σημάδια που πηγαίνουν στο ναό Ilsansa (일산사).

3. Πηγαίνετε στο Daesungmun Gate (대성문 대성문).

4. Μεταβείτε στην πύλη Daenamun (대남문).

5. Μεταβείτε στο ναό Munsusa (문수사). Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το ναό επειδή είναι χτισμένο μέσα στο βράχο. Κοιτάξτε την εικόνα, ώστε να μπορείτε να την απεικονίσετε. (Προαιρετικό αλλά συνιστάται)

6. Κατακτίστε την κορυφή του Munsubong!

Συνιστώ το πρώτο επειδή δεν υπάρχει σταθμός λεωφορείων κοντά στο Post Ranger. Μας χρειάστηκαν επτά ώρες για να τελειώσουμε αυτή τη διαδρομή. Είχαμε έναν τύπο ανόδου “ψύχρα”. Ξαπλώσαμε και έχουμε κάποιες συνομιλίες κάθε τόσο. Πήραμε επίσης χρόνο να τραβήξουμε φωτογραφίες στους ναούς. Νομίζω ότι μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε έξι ώρες.

Κύρια διαδρομή:

1. Πάρτε ένα μετρό στο σταθμό Suyu (수유역)

2. Ride A Bus UI-Dong End Point (우이 동 종점) (Bus #6, #6-1, #18)

3. Μεταβείτε στο γραφείο εισιτηρίων Baekwoon (백운대 매표소 매표소)

4. Πηγαίνετε στο Haroo Hill (하루재)

5. Μεταβείτε στην πύλη UI (위문)

6. Μεταβείτε στην κορυφή Baegundae (백운대)

7. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στην προέλευση. Αυτή η διαδρομή μπορεί να ολοκληρωθεί σε τέσσερις ώρες.

Τα κορυφαία κορυφαία:

Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης παρακάτω για να βρείτε τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές στη Σεούλ της Νότιας Κορέας

Θα δείτε έναν αριθμό Mini Falls κατά την πεζοπορία. Αναρωτιέμαι πώς μοιάζει αυτό κατά την άνοιξη ή το φθινόπωρο.
Αυτός είναι ο πρώτος ναός που είδα στο Mt. Bukhansan. Δεν μπήκα αμέσως επειδή υπάρχει ένας μοναχός που προσεύχεται μέσα.

Αυτή είναι η πύλη Daesungmun. Υπάρχουν συνολικά 13 πύλες γύρω από το Mt. Bukhansan.

Το Munsusa είναι ο αγαπημένος μου ναός επειδή είναι χτισμένο μέσα σε μια σπηλιά.

Αυτό δεν είναι ακόμα η κορυφή. Αυτό είναι μόνο ένα μέρος του μονοπατιού.
Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησε η άνοιξη. Ήμουν σε θέση να φορέσω πουκάμισο κατά την πεζοπορία.

Κοιτάξτε αυτή την άποψη. Είναι ένα μείγμα τοπίων και φύσης της πόλης της Σεούλ.
Αυτή είναι η μόνη μου selfie στο Munsubong Peak. Είναι πραγματικά κρύο και ομίχλη εκεί.

Και αυτή είναι η μεγαλοπρεπής άποψη στην κορυφή του Mt. Bukhansan!
Εξοδα:

Βόλτα με λεωφορείο – 2.500 κέρδισε
Βόλτα μετρό – 2.500 κέρδισε

Εάν έχετε αυτοκίνητο:
Τέλη στάθμευσης-2.000-5.000 κέρδισαν ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και τον αριθμό ωρών

Σχετικά με τον συγγραφέα:

Karla Obispo, είναι ένας σόλο ταξιδιώτης που βρίσκει την ευτυχία να χαθεί. Αρχικά από τις Φιλιππίνες και πτυχιούχο της αναπτυξιακής επικοινωνίας, εγκατέλειψε τη διδακτική της δουλειά σε ένα διεθνές σχολείο για να ταξιδέψει και να διδάξει σε όλο τον κόσμο. Ζει περίεργος, ονειρεύεται άφθονο και αγαπά ολόκληρο. Είναι λάτρης της λήψης selfies και ootd σε τουριστικά σημεία. Επισκέπτεται ένα τουριστικό σημείο κάθε εβδομάδα. Ακολουθήστε το blog και τις περιπέτειές της στο Travel With Karla.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *