Όταν ταξιδεύετε, είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι. Θέλετε να έχετε ένα σαφές δρομολόγιο και να φέρετε όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια καταπληκτική στιγμή. Ένας τρόπος για να διασφαλίσετε ότι έχετε όλα είναι να φέρετε ένα κιτ ταξιδιού μαζί σας στην επόμενη περιπέτεια σας. Αλλά τι φέρνεις; Εδώ είναι το απόλυτο κιτ ταξιδιού που χρειάζεστε για τα ταξίδια σας.

1. Πηγή τροφοδοσίας

Τι συμβαίνει εάν το τηλέφωνό σας πεθάνει ενώ ταξιδεύετε και χάνετε το φορτιστή σας; Χρειάζεστε το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσετε με άλλους ανθρώπους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Θα πρέπει να φέρετε έναν επιπλέον φορτιστή τηλεφώνου ή μια πηγή ενέργειας για να σας επαναφέρετε σε επαφή με άτομα, εάν είναι απαραίτητο.

2. Επιπλέον κάλτσες και εσώρουχα

Θέλετε να έχετε επιπλέον κάλτσες και εσώρουχα μαζί σας σε περίπτωση που χάνετε τις αποσκευές σας ή να βρώνετε με κάποιο τρόπο. Θα είστε σε θέση να αισθανθείτε άνετα μέχρι να βρείτε μια πιο μόνιμη λύση.

3. κιτ πρώτων βοηθειών

Είναι ένα πράγμα να τραυματίσουμε στο σπίτι, αλλά είναι ένα άλλο πράγμα που τραυματίζεται ενώ ταξιδεύετε. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τείνετε στον τραυματισμό. Φέρτε ένα κιτ πρώτων βοηθειών με επίδεσμους, βασικό φάρμακο και άλλες ανάγκες. Θα πρέπει επίσης να είστε προετοιμασμένοι με αυτό που θα κάνετε σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού. Γνωρίστε πού είναι η τοπική ιατρική κλινική και πώς να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

4. φακός

Δεν θέλετε να βρείτε τον εαυτό σας κολλημένο στο σκοτάδι. Κυριολεκτικά. Φέρτε έναν φακό για να σας βοηθήσουμε στην περίπτωση που καταλήγετε σε μια τοποθεσία με περιορισμένο φως. Θα πρέπει να έρχεται με επιπλέον μπαταρίες ή ένα στρόφαλο για κάθε περίπτωση. Οι φακοί του κινητού τηλεφώνου απλά δεν προσφέρουν το φως που χρειάζεστε σε ορισμένες περιπτώσεις, οπότε μην βασίζεστε σε αυτό.

5. μπουκάλι νερό

Όταν ταξιδεύετε, δεν ξέρετε πότε μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας πιο μακριά από ένα ποτό από ό, τι θέλετε. Επίσης, δεν θέλετε να αναγκάσετε όλους τους άλλους να σταματήσουν μόνο επειδή διψάτε. Θέλετε ένα μπουκάλι νερό που είναι μεγάλο και κρατά τα πράγματα κρύα για σας μέχρι να το χρειαστείτε. Το κιτ Go Berkey έχει όλα όσα χρειάζεστε για καθαρό, κρύο νερό, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

6. ψυχαγωγία

Το ταξίδι είναι συναρπαστικό. Ωστόσο, προφανώς θα υπάρξει κάποια στιγμή. Δεν θέλετε να κολλήσετε βαρεθεί σε αυτές τις στιγμές. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι με άφθονη ψυχαγωγία για τον εαυτό σας. Φέρτε ένα βιβλίο ή ένα tablet για κάτι που διαβάζετε ή παιχνίδια. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό αν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά.

7. Τα προϊόντα περιποίησης

Όχι παντού που πηγαίνετε θα έχουν πράγματα όπως σαμπουάν και σαπούνι. Εάν πρέπει να το αγοράσετε στον προορισμό σας, θα μπορούσε να είναι αρκετά ακριβό. Φέρτε τα δικά σας προϊόντα περιποίησης για να σας κρατήσουν καθαρά. Αποκτήστε ένα κιτ τουαλέτας ή συσκευάστε τα δικά σας αγαπημένα.

8. Επιπλέον χρήματα

Εάν χάσετε τα χρήματά σας ενώ ταξιδεύετε, μπορεί να είναι καταστροφικό για εσάς. Κάντε ένα σημείο για να φέρετε επιπλέον χρήματα στο κιτ ταξιδιών σας. Εάν συσκευάσετε μετρητά, βεβαιωθείτε ότι το βάζετε κάπου αδιάβροχο, ώστε να μην καταστραφεί τυχαία. Βάλτε τα χρήματα κάπου κανείς δεν θα το υποπτεύεται.

9. Μηχανικό βοηθητικό

Θέλετε να έχετε ένα μαχαίρι μαζί σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αλλά ένα κανονικό μαχαίρι απλά δεν θα κάνει. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα χρειαστείτε ένα εργαλείο που δεν περίμενε κανείς να φέρει μαζί σας. Φέρτε ένα μαχαίρι χρησιμότητας ή ένα μαχαίρι πεζοπορίας με διάφορα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν σε μια ποικιλία διαφορετικών καταστάσεων, είτε πρέπει να ανοίξετε ένα μπουκάλι σαμπάνιας ή ένα δοχείο τόνου.

10. Έγγραφα

Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα αν ταξιδεύετε και δεν μπορείτε να αποδείξετε ποιοι είστε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συσκευάσει και τοποθετήστε προσεκτικά ταυτοποίηση και άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα που χρειάζεστε κάπου στο κιτ ταξιδιού σας. Είναι καλύτερο να τα κρατάς όλα μαζί, ώστε κανείς να μην μπορεί να χάσει τη δική τους.

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να συμβεί ενώ ταξιδεύεις. Αυτό το κιτ ταξιδιών θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς και άνετοι κατά τη διάρκεια των προβλημάτων σας κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση. Κατά συνέπεια, χρειάζεστε ένα σακίδιο ταξιδιού που είναι ελαφρύ και χτισμένο για ταξίδια, με χώρο για όλα τα ταξίδια που πρέπει να ταξιδεύουν και αξεσουάρ. Και όταν ταξιδεύετε με παιδιά, περιμένετε και είστε έτοιμοι να συσκευάσετε τα πάντα.

Σχετίζεται με

7 δεν μπορούν να μιλήσουν συμβουλές για ταξίδια με ένα babyorganizing ένα ταξίδι για την οικογένειά σας με το νεότερο μέλος στο σκάφος ακούγεται πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά μπορεί να είναι πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε. Οι Jitters μιας νέας εμπειρίας, όπως η λήψη του μωρού σας για τις πρώτες οικογενειακές του διακοπές, μπορούν να είναι κατανοητά τρομακτικά – ειδικά για τις πρώτες μαμάδες. «Είναι το δικό μου…
12 Αυγούστου 2015in “Post Guest”

Χειμερινό οδικό ταξίδι ασφάλεια για οικογένειες Η αξιοποίηση δεν διατηρείται αποκλειστικά για τον ηλιόλουστο καλοκαιρινό καιρό. Εάν η οικογένειά σας χτυπά τον ανοιχτό δρόμο το χειμώνα, θέλετε να εξασφαλίσετε ότι εσείς και η οικογένειά σας θα μείνετε ασφαλείς όταν ταξιδεύετε σε χιονισμένο ή παγωμένο έδαφος. Μόλις εξασφαλίσετε μια ενοικίαση RV για το ταξίδι σας, θέλετε να το εξοπλίσετε…
31 Ιανουαρίου 2017in “Post Guest”

Πώς να ταξιδέψετε οδικό ταξίδι με ένα ηλεκτρικό όχημα με τιμές φυσικού αερίου που ανεβαίνουν σε σχεδόν $ 6/γαλόνι εδώ στο Όρεγκον και ένα επιφυλακτικό νομοσχέδιο επισκευής φλάντζας κεφαλής για τη γήρανση μας Subaru, ένωσα τις τάξεις με έναν αυξανόμενο αριθμό ενθουσιωδών αυτοκινήτων και αγόρασα ένα νέο (σε εμάς) ηλεκτρικό όχημα. Ενώ έχω ακόμα ένα αέριο Guzzler για μακρύ δρόμοταξίδια…
15 Αυγούστου 2022 σε “Συμβουλές οδικού ταξιδιού”

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *