Ταξιδεύοντας σε μια ξένη χώρα σας παρέχει πολλές ενδιαφέρουσες και εκπληκτικές εμπειρίες, ωστόσο, μπορεί επίσης να σας προκαλέσει να ξοδέψετε πολύ περισσότερα από αυτά που σχεδιάσατε. Εάν ελέγχετε την Ινδία, εδώ είναι μερικές κρίσιμες ιδέες για ακριβώς πώς να αποθηκεύσετε κατά την εξερεύνηση.

Τι καλύπτεται σε αυτόν τον οδηγό;

1. Αποθηκεύστε στις πτήσεις.
2. Επιλέξτε τρένα όπου διαθέσιμα.
3. Φάτε καλά για χαμηλότερη τιμή.
4. Συμφωνία: Η αγορά μάντρα σας.
5. Φέρτε τα τρόφιμα βοηθά την υγεία και την ευεξία σας καθώς και το πορτοφόλι.
6. Συγκρίνετε τα ποσοστά.
7. Μίσθωση ποδηλάτου.
8. Πάρτε φιλικό με τους ντόπιους.

Περισσότερες ιδέες για το YouTube ⬇️⬇ΡΙENTHINE DESSICES:

1. Αποθηκεύστε στις πτήσεις.

Φωτογραφία από τον Steve Walsh, CC BY-ND 2.0
Ούτε πολύ στην ανάπτυξη ούτε η αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή είναι σκόπιμη καθώς κάνετε την κράτηση πτήσης σας. Μπορείτε επίσης να έχετε την απαίτηση να έχετε κατά νου ότι οι Παρασκευές καθώς και οι Κυριακές είναι πιο πολυσύχναστες καθώς και για αυτό το λόγο μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρές ημέρες για να ταξιδέψετε με πτήση. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να προτείνεται να είναι ευπροσάρμοστο με τις ημερομηνίες για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να έχετε τα εισιτήριά σας κράτηση για πολύ χαμηλότερη τιμή. Σκεφτείτε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής για να πάρετε την καλύτερη προσφορά.

2. Επιλέξτε τρένα όπου διαθέσιμα.

Φωτογραφία από τον Simon Yeo, CC κατά 2.0
Τα ταξίδια τρένων στην Ινδία είναι λιγότερο ακριβά. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο για πολλούς, μπορεί επίσης να είναι πολύ διασκεδαστικό. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους για να βελτιωθείτε στο πνεύμα της χώρας. Με το να πετάς, καθώς και από διαφορετικούς προορισμούς, όχι μόνο πληρώνετε πολύ περισσότερο, ωστόσο, βλέπετε λιγότερο από τη χώρα που περιοδεύετε. Τα τρένα στην Ινδία σας συνδέουν με πολλές από τις τοποθεσίες, καθώς και όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες υπηρεσίες τρένων, μπορείτε πάντα να κατεβείτε στον πλησιέστερο σταθμό καθώς και να αναζητήσετε άλλα δημόσια παραδώστε ή να προσλάβετε μια καμπίνα.

3. Φάτε καλά για χαμηλότερη τιμή.

Φωτογραφία από τον Joe Grossberg, CC BY-SA 2.0
Ακούγεται δελεαστικό? Κλείστε το κατάλυμα σας σε ξενοδοχεία που προσφέρουν ειδικές προεξοφλητικές τιμές στα γεύματα για τους καλεσμένους τους. Μερικά ξενοδοχεία σας προσφέρουν δωρεάν πρωινό. Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα «ελεύθερο» στον κόσμο των υπηρεσιών, ωστόσο το παίρνετε απολύτως για μια πολύ καλύτερη τιμή.

4. Συμφωνία: Η αγορά μάντρα σας.

Ποτέ μην διστάσετε να διαπραγματευτείτε. Ακόμη και τα καταστήματα που έχουν ένα συμβούλιο «χωρίς συμφωνία» που κρέμεται κοντά στον μετρητή χρημάτων μπορεί να είναι έτοιμα να κλωτσήσουν την πολιτική τους για λίγο, αν το κάνετε πραγματικά σωστά. Πολλά από τα καταστήματα, όμως, θέλουν να συμμετάσχουν σε διαπραγματεύσεις. Κατά την αγορά παζά μπορείτε πραγματικά να τιμολογήσετε την τιμή του μισού της τιμής. Ωστόσο, μπορεί να μην λειτουργεί όλη την ώρα, ωστόσο τουλάχιστον δεν χάσατε τίποτα για να προσπαθήσετε, έτσι;

5. Φέρτε τα τρόφιμα βοηθά την υγεία και την ευεξία σας καθώς και το πορτοφόλι.

Σίγουρα θα είχατε επιλέξει ένα αξιοσέβαστο ξενοδοχείο για να μείνετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Ωστόσο, καθώς ταξιδεύετε σε διαφορετικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ινδία, ίσως να μην προσγειώνετε πάντα στο ιδανικό εστιατόριο για να έχετε τα γεύματά σας.

Φωτογραφία από τη Melissa, CC κατά 2.0
Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να προτείνεται να φέρει το φαγητό σας μαζί σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε μια μεγάλη προσφορά χρημάτων.

6. Συγκρίνετε τα ποσοστά.

Φωτογραφία από το Shankar s, CC κατά 2.0
Κατά τον προγραμματισμό για εκδρομή σε διαφορετικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ινδία, συγκρίνετε τα επιτόκια που χρησιμοποιούνται από διαφορετικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες. Επιλέξτε το καλύτερο ποσοστό μετά από να εξασφαλίσετε ότι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών είναι επίσης εξαιρετική. Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες στο Διαδίκτυο που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα ποσοστά διαφορετικών πακέτων ταξιδιού. Επιλέξτε τα καλύτερα μετά τη μελέτη των αξιολογήσεων από τους χρήστες, οι οποίες χρησιμεύουν ως κριτήριο για να καθορίσουν τις υπηρεσίες των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

7. Μίσθωση ποδηλάτου.

Φωτογραφία από τις φωτογραφίες του Aaronc, CC By-Sa 2.0
Τα ενοικιάσεις ποδηλάτων προσφέρονται εύκολα σε συγκεκριμένα μέρη της Ινδίας. Μπορείτε να αποτρέψετε τα αυτοκίνητα και τα ενοικιάσεις φορτηγών καθώς και να επιδιώξετε να προσλάβετε ποδήλατα για ένα περιφερειακό ταξίδι.

8. Πάρτε φιλικό με τους ντόπιους.

Φωτογραφία από Nagesh Jayaraman, CC κατά 2.0
Να πάρει φιλικό με τους ντόπιους βοηθά να έχετε χρήσιμες πληροφορίες για σχεδόν οτιδήποτε, από εξαιρετική, ωστόσο, μη δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για ακριβώς πώς να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ είστε εκεί. Έχοντας ένα αξιόπιστο περιφερειακό πρόσωπο για να καθοδηγήσετε θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το κόστος σημαντικά. Θα καθοδηγείτε στην καλύτερη θέση αγοράς καθώς και στα καλύτερα καταστήματα που προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας για προσιτή τιμή.

*Πιστωτική εικόνα της κεφαλίδας: Alexandra Lande/Shutterstock.com

Συγγραφέας Bio: Ο Rohit Agarwal είναι ειδικός σχεδιαστής καθώς και παθιασμένος ταξιδιώτης. Έχει ταξιδέψει σε διαφορετικούς κρίσιμους προορισμούς διακοπών στην Ινδία. Του αρέσει να μοιράζεται τα μαθήματα που έλαβε από το ταξίδι στη διεύθυνση www.transindiatravels.com καθώς και το blog του τον αντιπροσωπεύει καλύτερα.

Περισσότερες ιδέες για το YouTube ⬇ΡΙΤΑ

Σχετικές αναρτήσεις:

Πώς να βοηθήσετε τα ταξίδια σας

10 ιδέες για υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης: Ακριβώς πώς να ταξιδέψετε πιο προσιτό και σοφότερο

10 functional ideas I desire I complied with before I started traveling

Justfly Reviews: 5 εξαιρετικές μέθοδοι για να το κάνετε μέσω οδικού ταξιδιού

8 INSIDER TIPS: exactly how to book PISO FARE Flights effectively

7 basic things that might save YOUR LIFE during travel

How We make WhileΤαξιδεύοντας: στις πιθανότητες στο Διαδίκτυο

Έκπτωση AirAsia & Piso Fare: Ακριβώς πώς να κάνετε κράτηση με επιτυχία

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *