Σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Κολοράντο σύντομα; Ελέγξτε τις ιδέες μας παρακάτω για τα πράγματα που θα εκτελέσετε στο Κολοράντο με προτεινόμενες εκδρομές!

Φωτογραφία από τον Jerry καθώς και τον Pat Donaho CC BY-NC-ND 2.0 που έχει αποχαιρετιστεί με ένα διαφορετικό τοπίο, τα φαράγγια του ποταμού, καθώς και τα χιονισμένα βραχώδη βουνά, το Κολοράντο κάνει μία από τις καλύτερες τοποθεσίες για να πάτε κατά τις διακοπές σας οι Ηνωμένες Πολιτείες. Όχι μόνο μπορείτε να απολαύσετε την πεζοπορία, ωστόσο μπορείτε επίσης να κλωτσήσετε στους γαλήνιους κήπους που αξίζει πραγματικά να επισκεφθείτε. Παρακάτω είναι η λίστα των πραγμάτων που πρέπει να εκτελέσετε στο Κολοράντο, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε μπροστά από το χρόνο.

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

15 Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Durango του Κολοράντο [με προτεινόμενες εκδρομές]

15 καλύτερα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Κολοράντο Σπρινγκς, Κολοράντο [Σαββατοκύριακο DIY Ταξιδιωτικό σχέδιο στο Κολοράντο Σπρινγκς]

15 τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Aspen, (CO) Κολοράντο

Κατάλογος των καλύτερων φθηνών ξενοδοχείων στο Κολοράντο, ΗΠΑ

Καλώς ήλθατε στον οδηγό Plum – το νέο υψηλής ποιότητας βασικά σε ενοικιάσεις διακοπών!

Πίνακας περιεχομένων

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να εκτελέσετε στο Κολοράντο, ΗΠΑ

1. Βοτανικοί κήποι του Ντένβερ
2. Κήπος των θεών
3. Εθνικό μνημείο του Κολοράντο
4. Εγκαταστήστε τον Evans
5. Βραχώδη βουνά
6. Εικόνα ύψος σε ύψος γραφική διαδρομή
7. Πρωτοβάθμιος δρόμος
8. Flatirons
9. Maroon Bells
10. Path Ridge Road
Πού να μείνετε στο ColorAdobudget Hotel
Πολυτελές ξενοδοχείο

Διασκεδαστικά γεγονότα για το Κολοράντο

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να εκτελέσετε στο Κολοράντο, ΗΠΑ

1. Βοτανικοί κήποι του Ντένβερ

Είναι ένα must-stop στο Κολοράντο. Αυτός ο βοτανικός κήπος στο Ντένβερ βρίσκεται στην κεντρική περιοχή της πόλης, της York Street. Για όσους αρέσουν τα φυτά, τα λουλούδια, καθώς και να έρθουν σε επαφή με τη φύση, είναι ιδανικές, οι ποικιλίες των ορχιδέων καθώς και τα τροπικά δέντρα εδώ είναι τεράστια. Είναι μια καλύτερη τοποθεσία για να περάσετε πολύ χρόνο στην ειρήνη καθώς και στον προβληματισμό, καθώς μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα αν θέλετε να ξεκουραστείτε από τη φασαρία του κέντρου της πόλης καθώς και τη φασαρία.

2. Κήπος των θεών

Φωτογραφία από τον John Fowler CC από το 2.0IT είναι ένα εξαιρετικά πανέμορφο πάρκο με ένα εξαιρετικό κέντρο επισκεπτών. Έχει ένα μεγαλοπρεπές σκηνικό κόκκινων πέτρες μπροστά από τα χιονισμένα βουνά με αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Μπορείτε να οδηγήσετε γύρω από τον κήπο ή να πάρετε πολύ περισσότερο χρόνο για το ένα ή το άλλο μονοπάτι πεζοπορίας καθώς και άλλες δραστηριότητες. Απλά να έχετε κατά νου ότι λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κήπος είναι εξαιρετικά δημοφιλής, μπορεί να πάρει πραγματικά γεμάτο. Η μετάβαση εκεί νωρίς το πρωί συνιστάται εξαιρετικά.

Προτεινόμενη περιοδεία: Προσωπική εκδρομή στο ύψος των pikes καθώς και στον κήπο των θεών

3. Εθνικό μνημείο του Κολοράντο

Φωτογραφία από τον Michael Janke CC BY-NC-ND 2.0
Ένα μαγευτικό Εθνικό Πάρκο κοντά στο Grand Junction. Το Εθνικό Μνημείο του Κολοράντο είναι μία από αυτές τις τοποθεσίες που πρέπει να αναισθητοποιούνται από το πόσο πανέμορφο είναι. Η θέα είναι φοβερή, κάθε φορά που περπατάτε λίγα μέτρα, θα βρείτε κάτι νέο. Μπορείτε να δείτε το πάρκο απέναντι από το δρόμο μέσα σε μισή ημέρα, κατά προτίμηση με ένα πικνίκ σε ένα από τα τραπέζια πικνίκ που στέκονται γύρω στις συμμετοχές. Ή μπορείτε να περάσετε ημέρες καθώς και να περάσετε τα διαφορετικά κομμάτια καθώς και να απολαύσετε τα ηλιοβασιλέματα καθώς και να αυξήσετε. Το κέντρο επισκεπτών συνιστά επίσης.

4. Εγκαταστήστε τον Evans

Φωτογραφία από τον Barry Dale Gilfry CC By-Sa 2.0 Η μονάδα δίσκου όσο η εγκατάσταση Evans είναι καθαρή αδρεναλίνη. Αναφέρεται ότι είναι ο μεγαλύτερος πλακόστρωτος δρόμος στη Βόρεια Αμερική. Σας μεταφέρει σε πολύ περισσότερα από 4.000 μ. Προετοιμάστε την αναπνοή σας καθώς και παίρνετε νερό, ο αέρας γίνεται πολύ λεπτός καθώς πηγαίνετε ψηλότερα. Πάνω απ ‘όλα, να είστε προσεκτικοί στον στενό δρόμο καθώς και να μην έχετε ασφάλεια για να αποφύγετε την πτώση της χαράδρας. Μετά τη λίμνη, ο δρόμος γίνεται στενότερος, καθώς δεν έχει καμία φύλαξη ή οποιοδήποτε είδος ασφάλειας στις πλευρές. Έτσι οδηγήστε αργά και προσεκτικά. Ωστόσο, όταν φτάσετε στην κορυφή, θα ανταμειφθείτε με μια θέα που μοιάζει με παράδεισο!

Προτεινόμενη περιοδεία: Αμφιθέατρο Red Rocks καθώς και Εγκατάσταση Evans Tour

5. Βραχώδη βουνά

Φωτογραφία από τον Christian Collins CC BY-SA 2.0AN Εξαιρετικό Πάρκο με εξαιρετικές απόψεις καθώς και ασυναγώνιστα τοπία. Τα ίδια τα βραχώδη βουνά είναι μια σειρά χιλιάδων χιλιομέτρων ψηλά βουνά καθώς και στις ΗΠΑ, αναφέρονται συχνά ως “οροφή της ηπείρου”. Το εθνικό πάρκο μεγάλου υψομέτρου εδώ βρίσκεται στο Αμερικανικό Κολοράντο, καθορίζει καθώς και πολύ περισσότερες από 70 κορυφές που έχουν ύψος πάνω από 3.500 μ., Πολλές από αυτές ακόμη και πάνω από 4.000. Το μεγαλύτερο ύψος εδώ είναι το ύψος του Longs στα 4.345 μ. Υπάρχει σίγουρα πολλά περισσότερα για να δείτε καθώς και εμπειρία στο Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain που δεν πρέπει να χάσετε!

Προτεινόμενη περιοδεία: περιοδεία Rocky Mountain National Park

6. Εικόνα ύψος σε ύψος γραφική διαδρομή

Φωτογραφία από τον κ. Tindc CC BY-NC-ND 2.0A Μεγάλο μονοπάτι από το Nederland στο Estes Park. Υπάρχουν επίσης πολλές πιθανότητες εικόνας κατά μήκος του μονοπατιού με μια θέα των γύρω κορυφών τεσσάρων χιλιάδων μέτρων. Μπορείτε να σταματήσετε για να απολαύσετε το περιβάλλον καθώς και να τραβήξετε φωτογραφίες. Είναι ένα υπέροχο ταξίδι με το Τnull

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *