Εάν διαβάζετε οδικά ταξίδια για νοικοκυριά για οποιοδήποτε είδος χρόνου τώρα, ίσως έχετε ανακαλύψει ότι έχουμε εραστές geocaching για πολλά χρόνια. Ένα σύγχρονο κυνήγι θησαυρού, οι Geocachers χρησιμοποιούν ένα gadget GPS ή την εφαρμογή Geocaching σε ένα έξυπνο τηλέφωνο για να ανακαλύψουν τους “κρυμμένους” θησαυρούς περισσότερο ή λιγότερο σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, εμείς το Geocache σε οδικά ταξίδια καθώς και έχουν συμμετάσχει σε πολυάριθμες GeoTours που παράγονται για να παρουσιάσουμε τα καλύτερα και τα πιο ενδιαφέροντα ορόσημα μέσα σε έναν συγκεκριμένο προορισμό ή περιοχή.

Όταν η εφαρμογή Pokémon Go εισήχθη την περασμένη εβδομάδα, η πρώτη μου πίστευε ήταν: “Αυτό θα αντικαταστήσει εντελώς το geocaching … τουλάχιστον για την νεότερη και πολύ πιο κινητή έξυπνη γενιά”. Εάν δεν έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Pokémon Go ή προσπάθησε να κατανοήσει το παιχνίδι, ελέγξτε αυτό το καλά ερευνημένο σύντομο άρθρο που συντάχθηκε από τον καλό μου φίλο Traileague Traci Suppa.

Όπως το Geocaching, μου αρέσει η ιδέα ότι το Pokémon Go σχεδιάζει τους ανθρώπους σε μια μέθοδο που γεφυρώνει έναν online και φυσικό κόσμο. Για να μην αναφέρουμε, ένας απροσδόκητος αριθμός πρώιμων υιοθετών είναι στην ηλικία μου (παλαιότερη, ωστόσο, καθώς και νόμιμο να σταματήσει). Στην πραγματικότητα, ήμασταν η “πρωτότυπη” γενιά Pokémon καθώς και η εφαρμογή Go είναι κάτι με το μελλοντικό να ζήσουμε στενά με τα δικά μας παιδιά.

Και δεν είμαι μόνος σε αυτή την παρατήρηση. Η Thea Miller Ryan συμβάλλει σε τακτική βάση σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς και ο διευθυντής της εξωτερικής πανεπιστημιούπολης, ένα κέντρο φύσης στο Sioux Falls της Νότιας Ντακότα. Η Thea δημοσίευσε την παραπάνω ένδειξη Pokestop στο εξωτερικό σχολείο, καθώς με επηρέασε να της ζητήσω μερικές ανησυχίες για την εμπειρία της με το παιχνίδι μέχρι στιγμής:

Πώς μπορούν οι επισκέπτες στο εξωτερικό σχολείο να χρησιμοποιήσουν το Pokémon να βελτιώσουν την εμπειρία του ταξιδιού τους;
Πρώτα απ ‘όλα, είμαστε απλά ενθουσιασμένοι που οι άνθρωποι πηγαίνουν έξω! Εκτός αυτού, έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν με το πάρκο μας, το οποίο διαθέτει τουλάχιστον πέντε Pokéstops, ένα γυμναστήριο, καθώς και πολλά διαφορετικά Pokémon για να πιάσει. Το πάρκο μας καλύπτει 100 στρέμματα, οπότε από τη στιγμή που οι άνθρωποι παίρνουν όλα τα poké-opportunities, έχουν πάει για μια εξαιρετική βόλτα στη φύση.

Το Pokémon Go φέρνει ένα διαφορετικό καθώς και νέο τύπο επισκέπτη στην τοποθεσία σας;
Βλέπουμε τόσο πολλούς ανθρώπους εδώ. Είναι όλες οι ηλικίες. Μόλις μίλησα με μια γιαγιά που βρισκόταν εδώ με τα grandkids της. Έχουμε επίσης μεγάλες ομάδες εφήβων που δεν ήταν ποτέ εδώ πριν.

Θα μπορούσατε να μας πείτε πολύ περισσότερα για τους υγρότοπους σας Pokéstop; Έχουν έρθουν πολλοί άνθρωποι για ένα bobber;
Μέχρι στιγμής μόνο μερικοί άνθρωποι έχουν σταματήσει, ωστόσο βάζουμε την ένδειξη έξω. Οι άνθρωποι που κάνουν είναι διαθέσιμοι είναι πραγματικά ενθουσιώδεις γι ‘αυτό. Ίσως το Pokémon Go θα είναι μια πύλη για τους ανθρώπους που ανακαλύπτουν να ψαρεύουν.

Πώς βλέπετε το προοπτικό για αυτό το παιχνίδι στην τουριστική βιομηχανία; Θα σκεφτόσασταν ποτέ να πραγματοποιήσετε μια συνάντηση ή μια εκδήλωση;
Έχουμε κρατήσει το Geocaching καθώς και τα γεγονότα προσανατολισμού, οπότε ένα γεγονός Pokémon Go θα ήταν σίγουρα κάτι που θα εξετάζουμε.

Πώς μπορεί αυτό το παιχνίδι να γεφυρώσει το χώρο με μια νεότερη, πολύ πιο ψηφιακά συνδεδεμένη, γενιά;
Τα χειροκίνητα gadgets καθώς και τα τηλέφωνα δεν πηγαίνουν ποτέ μακριά. Γιατί να μην ανακαλύψετε μεθόδους για να τις χρησιμοποιήσετε και σε εξωτερικούς χώρους; Οι άνθρωποι δεν θέλουν να αποσυνδέονται πια – είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους αφήσουμε να χρησιμοποιήσουν τα gadgets καθώς και να ανακαλύψουν νέες μεθόδους για να παίξουν έξω!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ομοιότητες στην παραμονή χωρίς κινδύνους, καθώς και στη χρήση τυπικής αίσθησης όταν παίζετε τόσο το Pokémon Go όσο και το Geocaching. Για παράδειγμα, να είστε συνειδητοί στο περιβάλλον σας. Αναζητήστε από το τηλέφωνό σας πριν διασχίσετε έναν δρόμο ή περπατώντας κοντά σε ένα βράχο. Μην παίζετε μόνοι σας τη νύχτα καθώς πάντα λέτε σε κάποιον που πηγαίνετε. Τα ζώα είναι επιβλαβή, καθώς και η έκθεση στο Poison Ivy είναι μια τυπική εξωτερική εμπειρία. Δείξτε στους νέους σας “φύλλα τριών”, καθώς και ορισμένα όρια γύρω από την ομιλία σε ξένους, νέους και παλιούς.

Εάν ανησυχείτε για την ψηφιακή σας ιδιωτική ζωή, αξιολογήστε τα πλεονεκτήματα καθώς και τα μειονεκτήματα του παιχνιδιού. Εάν δεν θα επιθεωρήσατε σε ένα ίδρυμα στο Facebook, θα συμμετάσχετε σε ψηφιακό αγώνα Pokémon έξω από την ίδια ακριβώς εγκατάσταση; Εσύ αποφασίζεις. Χρησιμοποιήστε αυτό το παιχνίδι καθώς και την εφαρμογή ως πιθανότητα μέντορα καθώς και διασκέδαση!

Χαρούμενα μονοπάτια!

Σχετίζεται με

Το Geocaching στις διακοπές Το πιο πρόσφατο μοτίβο στις οικιακές αποδράσεις είναι το Geocaching στο δρόμο. Τα οδικά ταξίδια για τα νοικοκυριά εξακολουθούν να βρίσκονται στο Vacachen καθώς και να παίζουν στο μεγαλύτερο σύγχρονο κυνήγι θησαυρού του έθνους.
12 Σεπτεμβρίου 2010 σε “Geocaching”

Πηγαίνοντας στο Vacachenthe το νεότερο μοτίβο στις οικιακές αποδράσεις είναι το Geocaching στο δρόμο. Πηγαίνετε στο Vacachen με οδικά ταξίδια για τα νοικοκυριά στο μεγαλύτερο σύγχρονο κυνήγι θησαυρού του έθνους.
11 Ιουνίου 2010 σε “Geocaching”

Το Geocaching στις διακοπές Το πιο πρόσφατο μοτίβο στις οικιακές αποδράσεις είναι το Geocaching στο δρόμο. Τα οδικά ταξίδια για τα νοικοκυριά εξακολουθούν να βρίσκονται στο Vacachen καθώς και να παίζουν στο μεγαλύτερο σύγχρονο κυνήγι θησαυρού του έθνους.
18 Αυγούστου 2010 σε “Geocaching”

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *