να μιλάει σε οποιοδήποτε είδος ταξιδιώτη που βρισκόταν στην Καμπότζη, καθώς και θα σας διαβεβαιώσω αν δεν είναι η προτιμώμενη νοτιοανατολική χώρα τους, θα είναι εξαιρετικά κοντά στην κορυφή εκεί λίστα.

Φιλικό και μακριά από το να είναι μια παγίδα ταξιδιώτη, η Καμπότζη είναι μια ιδανική τοποθεσία για κάθε τύπο ταξιδιώτη, από τους πρώτους χρονομετρητές μέχρι τους έμπειρους. Μου αρέσει η Καμπότζη. Πήγα στη χώρα στο πρώτο μου σόλο backpacking ταξίδι, καθώς και αμέσως έπεσε όπως με τον κύριο πολιτισμό καθώς και την απλότητα της χώρας.

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

9 Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Sihanoukville της Καμπότζης [με προτεινόμενες εκδρομές]

Πώς να ταξιδέψετε με γη από την Καμπότζη προς το Βιετνάμ (Οδηγός Backpacker)

10 Τα καλύτερα συμβατικά πιάτα της Καμπότζης [Καλύτερα Περιφερειακά τρόφιμα στην Καμπότζη]

Πώς να διδάξετε αγγλικά στην Καμπότζη – Ζήστε τη διασκέδαση της διδασκαλίας!

7 πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στην Πνομ Πενχ, Καμπότζη

Πίνακας περιεχομένων

Εδώ είναι επτά λόγοι για τους οποίους μου αρέσει η Καμπότζη καθώς και εσείς και εσείς

1. Είναι απλό να φτάσετε επίσης
2. Η κατάσταση του καιρού είναι τέλεια
3. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε
4. θρυλική νυχτερινή ζωή
5. Οι άνθρωποι της Καμπότζης
6. Είναι φθηνό και απλό να φτάσετε
7. Η Καμπότζη εξακολουθεί να είναι Καμπότζη. Σχετικά με τον συγγραφέα

Εδώ είναι επτά λόγοι για τους οποίους μου αρέσει η Καμπότζη καθώς και εσείς και εσείς

1. Είναι απλό να φτάσετε επίσης

Φωτογραφία από τον Clay Gilliland CC By-Sa 2.0
Μπορείτε να διασχίσετε τα σύνορα από την Ταϊλάνδη με γη ή αεροπλάνο. Πέταξα καθώς η πτήση από το Πουκέτ στο Siem Reap ήταν εκπληκτικά παρόμοια με το κόστος της πραγματοποίησης του ταξιδιού με λεωφορείο ή τρένο, καθώς και ένα κλάσμα της εποχής. Είναι μια βίζα κατά την άφιξη, ώστε να έχετε μια εικόνα διαβατηρίου καθώς και USD20 μαζί σας (υπάρχει μια συσκευή χρημάτων στο αεροδρόμιο).

2. Η κατάσταση του καιρού είναι τέλεια

Φωτογραφία από τον David Russo CC κατά 2.0
Ακριβώς όπως η Ταϊλάνδη Νοέμβριος έως Φεβρουάριος είναι η κορυφαία φορά που πηγαίνετε στην Καμπότζη. Οι μουσώνες έχουν τελειώσει, καθώς και οι θερμοκρασίες βρίσκονται στο χαμηλότερο τους 27-32 βαθμούς Κελσίου (κάθε θερμότερο είναι τόσο ζεστό, μετράνε σε μένα).

3. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε

Φωτογραφία από τον Jos Dielis CC κατά 2.0
Ακριβώς έξω από το Siem Reap, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το επίκεντρο αυτής της χώρας καθώς και πηγή τεράστιας εθνικής υπερηφάνειας. Δεν πρόκειται να ψέψω. Δεν είμαι μεγάλος ανεμιστήρας του ναού, μου αρέσει να ρίχνω μια ματιά, όμως να κουραστεί μετά από λίγο. Πίστευε ότι σηκώθηκε στις 4 π.μ. για να δει την ανατολή του ηλίου καθώς και στη συνέχεια να κοιτάξω γύρω από ένα ναό δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή για πρωινή δραστηριότητα, ωστόσο δεν θα μπορούσα να έρθω όλη τη μέθοδο στην Καμπότζη, καθώς και να αποφύγω να το κάνω αυτό. Είμαι ευγνώμων που το έκανα, είναι απίστευτο. Όχι μόνο ο ίδιος ο Angkor Wat, ωστόσο οι πολυάριθμοι άλλοι ναοί. Η ταινία, Lara Croft Tomb Raider, γυρίστηκε στο TA Prohm (ο ναός της ζούγκλας γνωστός για τα δέντρα που καλλιεργούνται με την αρχιτεκτονική) καθώς και το Bayon. Γνωστός για τα διάφορα πέτρινα πρόσωπα που εξελίχθηκαν στο ναό. Το Angkor Wat είναι το πιο τουριστικό μέρος της χώρας, ωστόσο, δεν είναι συντριπτικά.
Το Μουσείο Γενοκτονίας καθώς και τα πεδία θανάτωσης
Capital Phnom Penh Μια εξαιρετική τοποθεσία για να ανακαλύψετε για τη φρικτή γενοκτονία που πήρε την τοποθεσία στην Καμπότζη μεταξύ του 1975 καθώς και του 1979 στην οποία σκοτώθηκαν ένα και μισό έως τρία εκατομμύρια άνθρωποι. Αυτό είναι εξαιρετικά ακαδημαϊκό, ωστόσο, να είστε έτοιμοι να κλάψετε καθώς και να φύγετε με πολλά να πιστέψετε.

Αγορές καθώς και πλωτά χωριά

Φωτογραφία από τον James Antrobus CC κατά 2.0
Το Kompong Khleang είναι σπίτι σε περίπου 1800 οικογένειες, περίπου 6000 άτομα εντελώς. Τα σπίτια των ξυλογλυπτών μέχρι να δουν το μάτι. συμπεριλαμβανομένων των σχολείων, των κλινικών, καθώς και ό, τι χρειάζεται η γειτονιά. Το χωριό μετακινείται κατά μήκος του ποταμού προς το Tonlé Sap Lake κατά τη διάρκεια της ξηρασίας.

Σκοποβολία πράγματα

Φωτογραφία από την ιδιότητα#1follow CC BY-NC-ND 2.0
Εάν έχετε τα χρήματα, οι ένοπλες δυνάμεις της Καμπότζης θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε σε μερικά από τα όπλα τους, συμπεριλαμβανομένων των πυροβόλων όπλων συσκευών σε εκτοξευτές πυραύλων.

Χαλαρώστε σε πανέμορφες παραλίες

Φωτογραφία από το Damien @ Flickr CC κατά 2.0
Για να ανακαλύψετε τις καλύτερες παραλίες στην Καμπότζη κατευθυνθείτε προς τα κάτω στο Sihanoukville καθώς και τα νησιά του, Koh Rong καθώς και Koh Rong Samloen (μου αρέσουν αυτά τα μέρη). Η Καμπότζη έχει μερικές από τις πιο εξαιρετικές παραλίες που έχω δει.

4. θρυλική νυχτερινή ζωή

Φωτογραφία από το Crystian Cruz CC BY-ND 2.0
Η νυχτερινή ζωή στην Πνομ Πενχ, Siam Reap, καθώς και το Sihanoukville είναι φανταστικές. Οι μπύρες μπορούν να είναι τόσο φθηνές όσο $ 0.25! Serendipity Beach, Sihanoukville είναι ένας παράδεισος εορτασμού του backpacker. Μαζί με τη γνωστή οδό Pub στο Siam Reap. Θα χάσετε τα σαγιονάρες σας, καθώς και θα αισθανθείτε τρομερό την επόμενη μέρα, ωστόσο οι εορτασμοί είναι εκπληκτικοί!

5. Οι άνθρωποι της Καμπότζης

Φωτογραφία από τον Juan Antonio Segal CC κατά 2.0
Οι κάτοικοι της Καμπότζης είναι τόσο φιλικοί όσο και φιλόξενοι. Σε αντίθεση με τον ταξιδιώτη κουρασμένο Ταϊλάνδη, αυτοί οι άνθρωποι σκέφτονται πραγματικά τους επισκέπτες στη χώρα τους. Σχεδόν καθημερινά ένα νεαρό Khmer Young Boy ή Woman ανησυχίες κάθονται καθώς και να μιλήσουν μαζί μου, στη μέθοδο τα αγγλικά τους ρωτούν για το από πού ήμουν. Είχαμε εξαιρετικές συνομιλίες σχετικά με τη μία κατεύθυνση καθώς και τον Nicki Minaj. Τα 10χρονα σίγουρα hΔιαφημίστε ακριβώς την ίδια γεύση στη μουσική όπως εγώ! Πιστεύουν ότι ήμουν δροσερός. Ναι.

Η φτώχεια καθώς και τα σημάδια καθώς και οι νάρκες που απομένουν από τη δεκαετία του 1970 προκαλούν τεράστια δυσκολία για αυτούς τους ανθρώπους, ωστόσο ακτινοβολούν με ελπίδα, γενναιοδωρία καθώς και ταπεινότητα. Είναι πραγματικά φοβερό!

6. Είναι φθηνό και απλό να φτάσετε

Φωτογραφία από το Tajai CC κατά 2.0
Το φαγητό είναι φθηνό. Το αλκοόλ είναι φθηνό. Η διαμονή είναι φθηνή. Τα μασάζ είναι φθηνά. Οι αγορές είναι φθηνές. Κάνει την Ταϊλάνδη να αισθάνεται ακριβή.

Τα λεωφορεία είναι φθηνά. Έκανα ένα λεωφορείο ολονύκτιας από το Siam Reap στο Sihanoukville για 10USD. να είστε προσεκτικοί όμως? Τα λεωφορεία σπάνια αφήνουν πριν να είναι γεμάτα. Η αναχώρησή μας στις 8 μ.μ. δεν έφυγε μέχρι τις 11 μ.μ.!
Μπορείτε να περάσετε με τα πόδια στις πόλεις, ωστόσο οι tuk-tuks καθώς και τα ταξί μοτοσικλέτας έχουν τελειώσει, αν τα απαιτήσετε.

7. Η Καμπότζη εξακολουθεί να είναι Καμπότζη.

Το καλύτερο αυτό για την Καμπότζη είναι ότι δεν έχει καταστραφεί ωστόσο οι επισκέπτες ή η δυτική, ωστόσο η αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια χώρα τρίτου κόσμου ξεθωριάζει αργά με τον αριθμό των τουριστών, ιδιαίτερα των Αμερικανών.

Φωτογραφία από το Balint Földesi CC κατά 2.0
Χρησιμοποιούν ακόμη και το δολάριο ΗΠΑ ως το κύριο νόμισμα στην Καμπότζη. Διανέμεται από όλα τα ΑΤΜ (φροντίστε να τα τηλεφωνήσετε σε ATM, κανείς δεν θα σας κατανοήσει αν είστε σίγουροι αγγλικοί σαν εμένα, καθώς και τηλεφωνήστε σε «ταμειακά μηχανήματα»).

Έτσι το έχετε. Εύκολη, φθηνή, φιλική, καθώς και διασκέδαση. Τώρα δεν έχετε κανένα λόγο να μην πάτε, όπως το φθινόπωρο όπως με την Καμπότζη!

Συμβουλή μεταφοράς: Εάν ψάχνετε για την πιο προσιτή μέθοδο για την κράτηση των αμαξοστοιχιών, των λεωφορείων, των πορθμείων, των μεταφορών σε αυτή τη διαδρομή, χρησιμοποιούμε το 12GO.Asia για να συγκρίνουμε τις τιμές!

Ασιατική δημόσια συγκοινωνία

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *