Σίδνεϊ, η Αυστραλία είναι μια βέλτιστη πόλη για το ταξίδι σόλο. Αγαπάμε την ελευθερία και την απελευθέρωση που έρχεται με το ταξίδι χωρίς ένα συν ένα. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που η είσοδος σε μια ομάδα έχει νόημα.

Παρ ‘όλα αυτά, το τελευταίο πράγμα που θέλετε ως σόλο ταξιδιώτης πρέπει να συγκεντρωθεί με ένα πλήθος που έχει ήδη συνδεθεί. Γι ‘αυτό έχουμε συντάξει τις κορυφαίες περιηγήσεις μας ιδανικές για σόλο ταξιδιώτες στο Σίδνεϊ.

7 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Δαρβίνο της Αυστραλίας [με προτεινόμενες εκδρομές]

Καλύτερα ταξίδια κατάδυσης LiveAboard στο The Terrific Barrier Reef στην Αυστραλία

10 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Καμπέρα, Αυστραλία [με προτεινόμενες εκδρομές]

Καλύτερες παραλίες στη Μελβούρνη, Αυστραλία -Το 10 παραλίες της Μελβούρνης

7 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Gold Coast, Αυστραλία [με προτεινόμενες εκδρομές]

Πίνακας περιεχομένων

Περιήγηση κρασιού
Μαθήματα μαγειρικής μπάρμπεκιου
Bondi Beach Surfing
Σίδνεϊ Harbour Bridge Tour
Περιήγηση παρακολούθησης φαλαινών
Newtown Food and Street Art Tour
Συναντώ

Περιήγηση κρασιού

Το Hopping από τον αμπελώνα στον αμπελώνα δεν είναι το είδος της δραστηριότητας που θέλετε να κάνετε μόνοι σας εάν, για κανέναν άλλο λόγο από ό, τι θα χρειαστείτε έναν καθορισμένο οδηγό. Οι γεύσεις των περιηγήσεων κρασιού Hunter προσφέρουν τόσο ιδιωτικές εκδρομές όσο και προγραμματισμένες αναχωρήσεις, τις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν σόλο ταξιδιώτες. Μετά από λίγα γυαλιά και επισκέψεις αμπελώνων, είμαστε σίγουροι ότι θα γνωρίσετε τους συναδέλφους σας φίλους λεωφορείων.

Μαθήματα μαγειρικής μπάρμπεκιου

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που δεν γράφει σε αυτό το άρθρο περιλαμβάνει μια φράση που κάθε Αυστραλός βρίσκει το Cringeworthy. Η συμβουλή μας είναι να συμμετάσχουμε σε μια τάξη μαγειρικής BBQ, ειδικά όταν αρχίσει η μπύρα βιοτεχνίας. Για όσους δεν θέλουν να παραγγείλουν ένα άλλο γεύμα ή να καθίσουν σε ένα εστιατόριο μόνοι τους, η λήψη μιας τάξης μαγειρέματος φαίνεται να είναι ένας βέλτιστος συμβιβασμός.

Bondi Beach Surfing

Πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσετε να σταθείτε σε μια σανίδα σερφ όταν ελέγχετε την παραλία Bondi. Ωστόσο, εάν θέλετε πραγματικά να δείτε το μέρος, εγγραφείτε για μια ολόκληρη μέρα μαθημάτων surf ή κάντε μια εκτεταμένη πενθήμερη πορεία. Θα έχετε ταιριάζει, θα συναντήσετε ομοϊδεάτες και θα βυθιστείτε στην κουλτούρα του Σίδνεϊ.

Σίδνεϊ Harbour Bridge Tour

Εάν σκοπεύετε να ανεβείτε στην κορυφή της γέφυρας του λιμανιού του Σίδνεϊ, τότε θα πρέπει να το κάνετε με μια ομάδα με επικεφαλής έναν εξειδικευμένο οδηγό. Για όσους αναζητούν μια πραγματική συγκίνηση για να δοκιμάσουν την αντοχή τους, η τελική ανάβαση συνεπάγεται την κατάκτηση ολόκληρου του εύρους αυτής της διάσημης γέφυρας. Θα πάρετε προβολές 360 μοιρών από την κορυφή και μια στιγμή λίστας κουβάδας για να απολαύσετε.

Περιήγηση παρακολούθησης φαλαινών

Μια κρουαζιέρα που παρακολουθεί τη φάλαινα είναι ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε check out στο Σίδνεϊ. Οι εκδρομές ξεκινούν συνήθως από την κυκλική αποβάθρα πριν ξεκινήσετε για να εντοπίσετε φάλαινες στην περιοχή. Οι πληθυσμοί αυξάνονται και επί του παρόντος, οι εκτιμήσεις πάνω από 30.0000 φάλαινες αναμένεται να περιπλανηθούν μέσω του Σίδνεϊ από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο ετησίως. Εάν είστε τυχεροί, μπορεί να δείτε τα μοσχάρια που τείνουν να εντοπίζονται από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τον Νοέμβριο.

Newtown Food and Street Art Tour

Συμμετάσχετε τον Justin από τοπικές περιηγήσεις σάλτσας, έναν αυτοανακηρυγμένο «δικηγόρο ανάκτησης», καθώς σας δείχνει μερικά από τα καλύτερα μέρη του Bohemian Newton. Θα δοκιμάσετε μια ποικιλία από πολυπολιτισμικά εστιατόρια και ένα γευστικό κουπί βιοτεχνικών μπύρες από ένα τοπικό ζυθοποιείο. Οι χορτοφάγοι, οι vegans και οι πολύχρωμοι χαρακτήρες είναι ευπρόσδεκτοι!

Συναντώ

Ο ιστότοπος Meetup δραστηριοποιείται στο Σίδνεϊ και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες να συναντήσουν ομοϊδεάτες ντόπιους. Είτε είστε να μάθετε για το ποδόσφαιρο του Aussie Rules, το Pickleball, είτε να συμμετάσχετε σε ένα ειδικό κοινωνικό σύλλογο, υπάρχει πιθανώς μια δραστηριότητα για να σας κρατήσει απασχολημένο κάθε μέρα της εβδομάδας.

Όποιος ταξιδεύει συχνά σόλο ξέρει ότι σπάνια θα είστε μόνος. Αντ ‘αυτού, το Solo Travel προσφέρει την ευκαιρία να επιλέξετε και να επιλέξετε με ποιον κάνετε, πότε και για πόσο καιρό. Προσθέτοντας μερικές εκδρομές στο δρομολόγιο του Σίδνεϊ, δημιουργεί τη βέλτιστη ισορροπία της ελευθερίας, της κοινωνικοποίησης και της ικανοποίησης νέων ανθρώπων.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *