Είμαστε κατοικίδιο ζώο που κάθεται στη Γρενάδα για 2 μήνες τώρα και ο χρόνος έχει πετάξει! Σας έχουμε δείξει το προσωρινό σπίτι του ονείρου μας, αλλά δεν σας δείξαμε γύρω από τη Γρενάδα. Έτσι, το περασμένο Σαββατοκύριακο οδηγήσαμε γύρω από το νησί των 34 x 19 χλμ. Και κάναμε ένα σύντομο βίντεο κατά μήκος του δρόμου για να σας δώσουμε μια καλή ιδέα για το τι έχει να προσφέρει αυτό το νησί.

Εκπληκτική όρμο κοντά στην παραλία Levera, βόρεια Γρενάδα
Σταματήσαμε στην πόλη Grenville για μια γρήγορη βόλτα στην παραλία, τότε ακολουθήσαμε τον θυελλώδες παράκτιο δρόμο μέχρι το βόρειο βόρειο, όπου ρίξαμε μια ματιά στο Leapers Hill. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στη δυτική πλευρά του νησιού και περάσαμε μέσα από την πολύχρωμη, funky πρωτεύουσα του St.George πριν σταματήσουμε στην όμορφη παραλία Grand Anse για δείπνο πικνίκ και ηλιοβασίλεμα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Γρενάδα!

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και ο χρόνος που ήμασταν πίσω στο σπίτι μας στο Petit Bacaye ήταν σκοτεινό και είχαμε εξερευνήσει τη Γρενάδα για πάνω από 5 ώρες με το νέο μας σκυλί, εφεδρικό. Αυτό το νησί είναι γεμάτο με τόσο πολλά αξιοθέατα, μονοπάτια πεζοπορίας και παραλίες. Μείνετε συντονισμένοι για πολύ περισσότερα βίντεο από αυτόν τον παράδεισο της Καραϊβικής!

Δείτε το βίντεό μας!

Μήπως η Γρενάδα φαίνεται σαν κάπου που θα θέλατε να επισκεφθείτε;! Έχετε πάει εδώ πριν; Μοιραστείτε μαζί μας!

Οπως αυτό? Κάντε το! ;

Αποποίηση ευθυνών: Οι κατσίκες στο δρόμο είναι ένας συνεργάτης του Αμαζονίου και επίσης θυγατρική για μερικούς άλλους λιανοπωλητές. Αυτό υποδεικνύει ότι κερδίζουμε προμήθειες εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο στο ιστολόγιό μας και αγοράζετε από αυτούς τους λιανοπωλητές.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *