θα θέλατε να ταξιδέψετε ξεχωριστά – απαλλαγμένα από τα όρια των συνοδευόμενων περιηγήσεων;

Θα θέλατε να κάνετε τα δικά σας ταξιδιωτικά σχέδια, τις κρατήσεις, καθώς και τις αποφάσεις – ξεχωριστά από έναν ταξιδιωτικό πράκτορα;

Θα θέλατε να πάρετε πολύ περισσότερες έννοιες για την παραγωγή των δικών σας ξεχωριστών ταξιδιωτικών εμπειριών;

Η Cathy ήταν σχεδόν 60 όταν προσγειώθηκε στο Περού – ταξιδεύοντας ξεχωριστά για πρώτη φορά σε πολλά χρόνια. Ήταν τα μεσάνυχτα, καθώς ανακάλυψε ότι το αεροπλάνο θα την πήγαινε πίσω στο Χιούστον. Ωστόσο, ήταν ένα goo …

Γεια! Συγγνώμη που διακόπτησα αλλά ….

Φαίνεται ότι έχετε σκοντάψει σε ένα άρθρο μόνο για συνδρομητή!

(Ήδη μέλος; Συνδεθείτε εδώ.)

Αυτό το σύντομο άρθρο απευθύνεται αποκλειστικά σε μέλη του νομαδικού Matt Plus! Το NM+ είναι το μοναδικό πρόγραμμα του μέλους μας που παρέχει στους επισκέπτες όπως εσείς να αποκτήσετε πρόσβαση για να ανταμείψετε τις αναρτήσεις ιστολογίου. Τα μέλη επίσης παίρνουν εντελώς δωρεάν βιβλία, οδηγούς, μαθήματα blogging, αποκτήσουν πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας, τις επαναλήψεις εκδηλώσεων, τις μηνιαίες δώρα, τα μπλουζάκια, τις ειδικές εξοικονομήσεις ταξιδιωτικών εκπτώσεων, καθώς και περισσότερα!

Ως μέλος του νομαδικού Matt Plus, δεν παίρνετε μόνο τόνους πλεονεκτημάτων για να κάνετε τα ταξίδια σας λιγότερο ακριβά, ωστόσο μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να παράγουμε το εκτεταμένο ταξιδιωτικό υλικό που αγαπάς!

Το καλύτερο από όλα, η εγγραφή του κόστους λιγότερο από το κόστος του γεύματος!

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το σύντομο άρθρο (καθώς και 100+ άλλα άρθρα μόνο για μέλη) καθώς και όλα αυτά τα άλλα απίστευτα προνόμια, συμμετέχετε στο νομαδικό Matt Plus καθώς και να αρχίσετε να παίρνετε πολύ περισσότερα από τα ταξίδια σας σήμερα!

Μάθε περισσότερα

Σύνδεση

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *