Σχεδιάζετε ένα οικογενειακό ταξίδι Spring Break στη Φλόριντα; Μετά το ψήσιμο στον ήλιο σε μια παραλία στο Daytona ή το Clearwater, γυρίστε στην ενδοχώρα και στη συνέχεια οδηγήστε μερικές ώρες βόρεια για ένα οικογενειακό οδικό ταξίδι στο Gainesville – σπίτι στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, πεταλούδες και αλιγάτορες.

Πεταλούδες στα χέρια σας

Μια επίσκεψη στο Great House Butterfly Farm στο Earlton (Ενημέρωση: Πιστεύουμε ότι αυτή η έλξη μπορεί τώρα να κλείσει), μόλις λίγα μίλια κάτω από το δρόμο από το Gainesville, θα σας πείσει ότι υπάρχει κάτι μαγικό για τις πεταλούδες. Μετά από όλα, ξεκινούν ως ασαφείς κάμπιες, ζουν σε ένα φλοιό Χρυσαλί, πριν αναδυθούν, καλύπτονται σε περίπλοκα σχέδια, για να επιπλέουν χαριτωμένα μέσα από τον ουρανό.

Το Great House είναι ένα εργατικό αγρόκτημα που ειδικεύεται στην αύξηση των πεταλούδων που προέρχονται από τη Φλόριντα. Η περιοδεία ξεκινά με μια διασκεδαστική εσωτερική παρουσίαση στο “Butterflies 101”, όπου ένας οδηγός χρησιμοποιεί στηρίγματα για να εξηγήσει την ανατομία μιας πεταλούδας. Προσοχή. Κάποιος στην ομάδα θα καταλήξει να μοιάζει με πεταλούδα. Γνωρίζατε ότι το proboscis μιας πεταλούδας λειτουργεί σαν χάρη του παιδιού, μόνο προς τα πίσω;

Η περιοδεία συνεχίζεται με μια βόλτα στον κήπο για να μάθει ποια φυτά προσελκύουν κάμπιες και ποιες είναι για μεγάλες πεταλούδες. Πετάξτε τον δολοφόνο των ζιζανίων όταν επιστρέφετε στο σπίτι, επειδή οι πεταλούδες χρειάζονται ζιζάνια για να επιβιώσουν.

Αλλά θα έχετε τη μεγαλύτερη διασκέδαση στο Butterfly Barn. Σφουγγάρι πινάκια και δοχεία της λύσης Gatorade (που εφευρέθηκαν στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα) είναι διαθέσιμα καθώς περπατάτε μέσα από την πόρτα. Βυθίστε το πινέλο σας στη λύση και στη συνέχεια κρατήστε το ακόμα για να παρακολουθήσετε τις πεταλούδες για να ταΐσετε. Ένα χαμόγελο ή, τουλάχιστον ένα χαμόγελο, είναι εγγυημένο.

Συνεχίζοντας στο θέμα της πεταλούδας, οδηγείτε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φλόριντα, που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Φλόριντα στο Gainesville. Παρατηρήστε τους επιστήμονες καθώς εργάζονται στο Κέντρο McGuire για το Lepidoptera και τη βιοποικιλότητα σε μια συλλογή πεταλούδων που εκτείνεται σε τρεις ορόφους.

Μια βόλτα μέσα από το τροπικό δάσος Butterfly (ή το Vivarium in Scientist Speak) παρέχει μια άλλη διαδραστική ευκαιρία πεταλούδας. Το περιβόδιό που έχει προβληθεί στεγάζει εκατοντάδες πεταλούδες που πέφτουν γύρω από τον τροπικό εξωραϊσμό. Όταν σταματήσετε να ξεκουραστείτε σε έναν πάγκο από τον ανθρωπογενή καταρράκτη, μια πεταλούδα απλά μπορεί να προσγειωθεί στον ώμο σας.

Ενώ επισκέπτεστε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φλόριντα, σταματήστε από άλλα εκθέματα για μια ματιά στα απολιθώματα της Φλόριντα, τα ζωντανά πλάσματα μιας πλωτής πλωτής Φλόριντα της Βορειοδυτικής Φλόριντα ή εμφανίσεις της Native American Life στη Νότια Φλόριντα.

Αλιγάτορες στα δάχτυλα σας

Στο Paynes Prairie Preserve State Park, 22.000 στρώματα Prairie Wilderness εκτείνεται από το Gainesville σε Micanopy. Σε αυτό το οδικό ταξίδι, περπατήστε το μονοπάτι La Chua, (3 μίλια γύρω από το Trip) που βρίσκεται στο βόρειο χείλος του Preserve, στα περίχωρα του Gainesville. Αναζητήστε τους αλιγάτορες καθώς οι ίδιοι οι ίδιοι στις λασπώδεις όχθες του νεροχύτη Alachua. Ένας πύργος παρατήρησης βρίσκεται στο τέλος του μονοπατιού. Τι βλέπεις? Είναι αυτό το κοπάδι του Bison που στηρίζεται κάτω από τα δέντρα; Μια λέξη της προσοχής – οι αλιγάτορες είναι βασιλιάς εδώ, οπότε παρακολουθήστε προσεκτικά τα μικρά παιδιά. Η κύρια είσοδος του πάρκου βρίσκεται δέκα μίλια νότια στο Micanopy, ήταν ένα κέντρο επισκεπτών εισάγει τους επισκέπτες στην ιστορία, τη γεωλογία και τη βιολογία του διατηρητή. Ανεβείτε στον πύργο παρατήρησης των 50 ποδιών για να δείτε αν μπορείτε να δείτε τα άγρια ​​άλογα που περιπλανιούνται το λιβάδι.

Εαν πας:

Οι οικογένειες θα βρουν μια ποικιλία προϋπολογισμού και διαμονής μεσαίας εμβέλειας στην περιοχή Gainesville, συμπεριλαμβανομένων των Country Inn & Suites από τους Carlson Gainesville, Gainesville, Florida, United States και Holiday Inn Express στην έξοδο #384 στο I-75. Το Gainesville διαθέτει πολλά εστιατόρια που επικεντρώνονται στη βιώσιμη γεωργία. Ένα δείπνο στο Big City Food του Mildred, όπου ο Chef Bret Gill αξιοποιεί στο έπακρο τα τοπικά παραγόμενα λαχανικά και κρέατα, αξίζει τον κόπο.

Ο συγγραφέας με έδρα το Tucson, Donna L. Hull, ειδικεύεται στη συγγραφή περιεχομένου ταξιδιού και ανθρώπινου ενδιαφέροντος για εκδόσεις σε απευθείας σύνδεση και εκτύπωσης. Το δημοφιλές blog της, τα κνησμώδη πόδια μου, διερευνά τον κόσμο των ενεργών ταξιδιών για baby boomers.

Σχετίζεται με

Επισκέπτοντας το Μαϊάμι και το Little Havanagentlemen σε λευκά κοστούμια και καπέλα άχυρο περπατούν στους δρόμους, παλλόμενη μουσική με παραδοσιακό λατινικό ή αφρο-καβαλλικό ρυθμό χύνεται έξω από τις αποθήκες και το άρωμα του κουβανικού καφέ, το τηγανητό χοιρινό και το ψητό κοτόπουλο είναι στον αέρα. Αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο “μικρή Αβάνα”, ένα θύλακα του Μαϊάμι,…
16 Σεπτεμβρίου 2019in “Beach Vacations”

Καλύτερα από τους δεινοσαύρους … Οι πεταλούδες, τα ταραντούλα και οι κατσαρίδες προσελκύουν οικογένειες στις διακοπές επιλέγουν έντομα πάνω από τους δεινόσαυρους. Τα σφάλματα δεν έχουν δόντια, που τρώνε άνδρες, αλλά έχουν τη δική τους έκκληση, συμπεριλαμβανομένων των τριχωτών ποδιών, των έντονα χρωματιστά φτερά, ακόμα και των δυσάρεστων κυνηγών. Τα σπίτια πεταλούδων, το τελευταίο και το μεγαλύτερο μέρος για να δουν έντομα, αναδύονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.
10 Αυγούστου 2011in “Κολοράντο”

Florida Keys Road Trip: Big Pine Key στο Key Largo και BeyondInull

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *