μια από τις πολλές ομορφιές για την περιφερειακή πόλη NSW του Mudgee είναι η ποσότητα των υψηλής ποιότητας οινοποιεία που έχει. Ωστόσο, ποιοι θέλουν οι ίδιοι οι οινοποιοί να επισκέπτονται; Ακριβώς εδώ είναι 7 οικογενειακά οινοποιεία mudgee που παίρνουν το μπλε τσιμπούρι από τους ντόπιους.

Τοποθετημένος στη δική του γωνιά της Νέας Νότιας Ουαλίας περίπου τέσσερις ώρες δυτικά του Σίδνεϊ, καθώς και μόνο η άλλη πλευρά του δεύτερου μεγαλύτερου φαραγγιού στον κόσμο (ο μεγαλύτερος αδελφός του είναι μάλλον διάσημος), ο Mudgee έχει μια ειδική τοποθεσία στις καρδιές μας.

Όχι μόνο είναι το σπίτι στους πιο φιλικούς ντόπιους που έχουμε ικανοποιήσει οπουδήποτε, το φαγητό καθώς και το λευκό κρασί στα τραπέζια Mudgee είναι πραγματικά εξαιρετικό, καθώς και πολλά από αυτά προέρχονται από οικογενειακές επιχειρήσεις.

Αυτές οι τρεις ιδιότητες συνεργάζονται για να παράγουν την καλύτερη καταιγίδα για τους ταξιδιώτες τροφίμων.

7 οικογενειακά οινοποιεία Mudgee που αγαπούν οι ντόπιοι

Μιλήσαμε με τους ιδιοκτήτες των οικογενειακών κρασιών Rosby-τους Norton-Knights-για να πάρουμε το χαμηλό επίπεδο στην οποία άλλα οικογενειακά οινοποιεία στην περιοχή που αγαπούσαν.

Αυτά είναι τα περιφερειακά κόλπα που παίρνετε μόνο από το να κάνετε τις ιδανικές ερωτήσεις.

1. Di Lusso Estate

Η εικόνα της εικόνας της σελίδας Facebook του Di Lusso Wines

Με τη μεγαλύτερη ποικιλία ιταλικών λευκών κρασιών της Αυστραλίας, το κτήμα Di Lusso καθώς και τους ιδιοκτήτες του Rob Fairall καθώς και το Luanne Hill παράγει μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα Barbera, Sangiovese, Vermentino, Aleatico, Lagrein, Greco di Tufo, Picolit Λοιπόν, όπως το Nebbiolo θα ανακαλύψετε σε αυτήν τη χώρα.

Αναπτύσσουν επίσης τις δικές τους ελιές τόσο για το πετρέλαιο όσο και για το τραπέζι, καθώς και για την πανέμορφη πόρτα του Cellar Lakeside με θέα στους αμπελώνες σερβίρει νόστιμες πίτσες καθώς και άλλα ιταλικά ναύλο για να ταιριάζουν με τα κρασιά τους.

2. Huntington Estate

Εικόνα ευγενική προσφορά της σελίδας Facebook του Huntington Estate

Πάνω από την ενδιαφέρουσα ιστορία του, η οποία χρονολογείται από το 1969, όταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του Bob Roberts ίδρυσε το οινοποιείο, το Huntington Estate έχει χαράξει ένα κρίσιμο και πολύ-luded ιστορικό για εξαιρετικό κρασί.

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του οινοποιείου Tim, καθώς και ο Nicky Stevens έχουν σιγουρευτεί ότι η παράδοση του Bob συνεχίζεται, παράγοντας λευκό κρασί αληθινό στο στυλ του Huntington Estate καθώς και υψηλής ποιότητας, ενώ τα ανυψώνουν καθώς και το δικό τους. Ωστόσο, όποια μέθοδος την μετατρέπετε, τα κρασιά του Huntington Estate διακρίνονται για την πολυπλοκότητά τους καθώς και για την πολυπλοκότητα.

3. Pieter van Gent Winery & Vineyard

Εικόνα ευγενική προσφορά της σελίδας Facebook του Peter Van Gent

Με το εξαιρετικό βραβείο που έκανε το πρώτο Chardonnay της Αυστραλίας το 1971, ο Pieter van Gent καθώς και το επώνυμο οινοποιείο του έχουν κερδίσει, καθώς και πολύ ό, τι μπορείτε στον αυστραλιανό λευκό κρασί. Εκτός από το παιδί του Pieter Philip, ο οποίος έχει πάρει τα ηνία, φέρνει το σπουδαίο έργο του μπαμπά του.

Αλλά είναι η πόρτα του κελάρι στο Pieter van Gent που είναι πραγματικά εξαιρετική. Βρίσκεται ανάμεσα στα μεγάλα ξύλινα βαρέλια στην αίθουσα βαρελιών του οινοποιείου, δεν μπορείτε να βοηθήσετε όσο το φθινόπωρο όπως με τα κρασιά που δοκιμάζετε. Από το λιθόστρωτο πέτρινο δάπεδο μέχρι τα δοκάρια ξυλείας, η ιστορία αυτής της τοποθεσίας γεμίζει την ψυχή σας.

4. Οινοποιείο Robert Stein

Με μια ιστορία που επέστρεψε στο 1838 όταν ο Johann Stein έφερε την πρώτη επιτυχημένη μοσχεύματα του Ρήνου Riesling στην Αυστραλία, ο Robert Stein Winery (που προφέρεται από το Steen “παρεμπιπτόντως) είναι δικαιολογημένα ο προορισμός για τον Riesling στο Mudgee.

Αλλά πέρα ​​από αυτό-και το εξαιρετικό shiraz καθώς και ακόμη και το ρούμι-barrel ηλικίας fortifieds που ο Robert καθώς και το παιδί του Jacob κάνει-η πόρτα του Robert Stein Winery Cellar είναι υπέροχη. Βρίσκεται ανάμεσα στα βαρέλια καθώς και τις δεξαμενές του οινοποιείου, καθώς και με τις απόψεις πάνω από τους λόφους καθώς και τους αμπελώνες με τις πόρτες, αυτό το οινοποιείο είναι ένα για να επισκεφθείτε.

5. Μαλακά κρασιά αλεπού

Εικόνα Ευγενική προσφορά της σελίδας Facebook της Sluggish Fox Wines

Εργαζόμενοι σε μια απίστευτα μικρή παρτίδα βάσης ασεβής κρασιά αλεπού είναι όλα χειροποίητα, καλαθιά-πιεσμένα και, όποτε είναι δυνατόν, άγρια-yeast ζυμωμένα. Οι ιδιοκτήτες αυτού του οικογενειακού οινοποιείου-η Kate αυξήθηκε, καθώς και ο Rob Gregory, κατασκευάζουν τα κρασιά τους για να αντιπροσωπεύουν πραγματικά το στυλ καθώς και τα σταφύλια όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η πόρτα του χαμηλού κλειδιού του Slow Fox δημιουργείται για μια φιλόξενη, κλοτσιές πίσω από την εμπειρία όπου μπορείτε να καθίσετε, καθώς και να απολαύσετε τον Rob καθώς και τα νόστιμα κρασιά της Kate.

6. κρασιά Yeates

Εικόνα ευγενική προσφορά της σελίδας Facebook του Yeates Wines

Το νοικοκυριό Yeates έχει τρέξει αυτό το οινοποιείο, θεωρώντας ότι το 2010, ωστόσο, πριν από αυτό, ο αμπελώνας είχε μερικούς προηγούμενους ιδιοκτήτες που καθιστούν εξαιρετικά επιτυχημένες καθώς και περίφημα μεγάλο λευκό κρασί που κατανοούσε ως βουνό μπλε.

Η Sandy καθώς και ο Vicki Yeates συνέχισαν αυτή την τάση, κατασκευάζοντας εξαιρετικά κρασιά με τη βοήθεια του παιδιού του Robert Stein καθώς και του επικεφαλής κρασιού Jacob Stein. Η πόρτα του κελάρι, που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε το 2020, είναι οικεία καθώς και μια εντυπωσιακή προοπτική για το φράγμα του οινοποιείου καθώς και τους αμπελώνες.

7. Rosby Wines

Σχεδόν μια γκαλερί γλυπτικής, όπως είναι ένα οινοποιείο, το Rosby Wines είναι μια πανέμορφη πόρτα κελάρι στο VIΚαθίστε. Είστε εγγυημένοι να ανακαλύψετε τουλάχιστον ένα μέλος του γοητευτικού νοικοκυριού Norton-Knight εκεί που είναι έτοιμο να σας καθοδηγήσει με τη λίστα με το λευκό κρασί ή τα έργα τέχνης-ή και τα δύο!

Όταν ήμασταν εδώ, ήμασταν αρκετά τυχεροί για να ικανοποιήσουμε τον Gerry καθώς και τον Kay καθώς και μία από τις τέσσερις κόρες τους Amber.

Η Amber μας είπε λίγο για το οινοποιείο καθώς και για την πόρτα του κελάριου, τότε ο Gerry μας οδηγεί με τα πανέμορφα κρασιά του Rosby (το Shiraz είναι ασταμάτητο), τα οποία κατασκευάζονται από τον εξαιρετικά δικό του Tim Stevens του Huntington Estate.

Ο Gerry μας έδωσε επίσης τη λίστα – ο Rosby φυσικά – που επηρέασε αυτή την ιστορία.

Τέλος, ο Kay μας πήρε γύρω από τα γλυπτά. Ο χρόνος μας ήταν ο καλύτερος καθώς έβαζαν ολοκληρωμένες πινελιές στα ετήσια γλυπτά τους στο Φεστιβάλ Κήπου. Τα οικιακά έργα όλο το χρόνο για να συγκεντρώσουν καλλιτέχνες από όλη τη χώρα.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για καλλιτέχνες – το 2021, από τα 300+ γλυπτά που εμφανίζονται, τα δύο τρίτα που προσφέρονται, καθώς και μια συνολική τιμή βραβείων περίπου 46.000 δολαρίων για αρπαγές. Είναι επίσης μια εξαιρετική τοποθεσία για να ελέγξετε έξω με τόσο εξαιρετική τέχνη όλα σε ένα μέρος.

Η κατανόηση του Kay για τα γλυπτά καθώς και για τους δημιουργούς τους είναι βαθιά και συναρπαστική, όσο πιο λεπτή από όλα – αν έχετε την ευκαιρία – βάζετε μερικά από τα εξαιρετικά έργα τέχνης της, καθώς και να την συγχαρώ σε αυτό.

Το κανονικά εύγλωττο Kay θα μουρμουρίζει κάτι καθώς και ταχέως τροποποίηση του υποκειμένου. Φανταστική διασκέδαση!

Ελέγξτε μερικές από τις άλλες ιστορίες μας στο Mudgee, NSW:

– Ο σημαντικός μας οδηγός για το Mudgee, NSW

– Πού να μείνετε στο Mudgee – Glenayr Farm

-Λεπτό φαγητό στο Mudgee-Pipeclay Pumphouse

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *