κάτω από 90 λεπτά βόρεια από το Μπρίσμπεϊν, η ακτογραμμή της ηλιοφάνειας του Queensland έχει να προσφέρει τόσα πολλά. Έχουμε βάλει μαζί μόλις 10 κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνουμε εδώ, ωστόσο μόλις φτάσετε, συνειδητοποιείτε ότι αυτή είναι η πρόταση για οποιαδήποτε έκδοση του υποτροπικού ενός παγόβουνου είναι.

Από τις όμορφες παραλίες έως τα ασυνήθιστα υποτροπικά τροπικά δάση καθώς και τους καταρράκτες, από τα ζυθοποιεία, τα αποστακτήρια, καθώς και τα οινοποιεία μέχρι τις πόλεις που είναι γεμάτες με δημιουργικότητα – και ας μην θυμόμαστε για το φαγητό – η ηλιόλουστη ακτή είναι ένας παράδεισος του ταξιδιώτη.

Επειδή καλύπτει τόσο μια μεγάλη παράκτια περιοχή εκτός από την θεαματική δασωμένη ενδοχώρα, αυτή η περιοχή έχει ένα πραγματικά διαφορετικό σύνολο εμπειριών για να προσφέρει.

Και ενώ η παραλία συχνά αναμένεται να ζεσταθεί, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, η ενδοχώρα, από την ανύψωσή της, είναι συνήθως ένα δίκαιο λίγο πιο δροσερό. Το χειμώνα, μπορείτε ακόμη και να απαιτήσετε το τέλος το βράδυ.

Ελέγξτε το μοντάζ μας από αυτά τα δέκα πράγματα που πρέπει να κάνετε, καθώς και να έχετε κατά νου να εγγραφείτε για το κανάλι μας στο YouTube εδώ.

Είναι σίγουρα αδύνατο να σας πω για όλα τα πράγματα που μπορείτε να εκτελέσετε σε αυτήν την περιοχή που εκτείνεται για πάνω από 1600km², ωστόσο εδώ είναι 10 από τα αγαπημένα μας.

1. Drive Ocean Drive της Sunshine Coast

Πάρτε μια θέση της γης, καθώς και να πάρετε την παράκτια κίνηση από την Sunrise Beach ακριβώς νότια της Noosa όλη τη μέθοδο κάτω από το Mooloolaba. Η κίνηση των 40 χιλιομέτρων σάς επιτρέπει να βλέπετε τους βράχους να κυλούν στο σημείο όπου βρίσκεται ο δρόμος στο επίπεδο της θάλασσας.

Η οδήγηση South υποδηλώνει ότι μπορείτε γρήγορα να σταματήσετε να παίρνετε στην άποψη, ωστόσο, υποδηλώνει επίσης ότι είστε καλύτεροι στο νερό χωρίς αυτοκίνητα στην άλλη πλευρά του δρόμου που μπαίνει στο δρόμο. Αυτό είναι λίγο σαν μία από τις προτάσεις μας για την οδήγηση της εθνικής οδού 1 στη δυτική ακτή της Αμερικής.

Εάν οδηγείτε νότια, μια από τις πρώτες πόλεις που θα έρθετε σε αυτό είναι στο επίπεδο της θάλασσας είναι η παραλία Peregian, καθώς και αξίζει να βγείτε για να τεντώσετε τα πόδια σας, να απολαύσετε μια βόλτα στην τεράστια παραλία καθώς και να βάλετε Τα δάχτυλα των ποδιών σας στο νερό.

Και πάρτε την ευκαιρία του καφέ εδώ – αυτή η πόλη έχει πολλά καφέ που αξίζει μια επίσκεψη.

2. Το Saltwater Eco Trips Cultural Cruise

Η ιστιοπλοΐα από την Jetty Lane στο Mooloolaba, τα ταξίδια Saltwater Eco είναι το ιδανικό combo της ύπαρξης στον ποταμό Maroochy καθώς και τα κανάλια του σε ένα αιώνα ιστιοπλοϊκό σκάφος, καθώς και να ανακαλύψετε για τον αρχαίο πολιτισμό καθώς και την ιστορία της περιοχής στο την ίδια στιγμή.

Στην κρουαζιέρα, είστε ενωμένοι με την Bridgette «Auntie» Chilli, μια ευτυχισμένη γυναίκα Mooloola Kabi Kabi, που μιλάει για την ιστορία του λαού της που κατοικούσε στην περιοχή για αμέτρητα χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης Simon Thornalley, ένας Αυστραλός Αβορίγινων, καθώς και ο Torres Strait Islander, έφερε πίσω αυτό το πανέμορφο ξύλινο σκάφος, κατανοώντας τη σημασία της κληρονομιάς καθώς και της κληρονομιάς, καθώς και προσθέτει πραγματικά στο περιβάλλον της εμπειρίας.

Ελέγξτε την πλήρη αξιολόγησή μας, καθώς και το βίντεο της πολιτιστικής κρουαζιέρας του Saltwater Eco Tours εδώ.

3. Mary Cairncross όμορφο αποθεματικό καθώς και κέντρο τροπικού δάσους

Ονομάστηκε από την κυρία καθώς και τις τρεις κόρες της, οι οποίες, από τα τέλη του 1800, ξεκίνησαν τον αγώνα για να προστατεύσουν αυτήν την περιοχή από την υλοτομία.

Το Beautiful Reserve της Mary Cairncross είναι μια πολύπλευρη θέα σε ένα από τα τελευταία υποτροπικά τροπικά δάση στη χώρα.

Το Κέντρο είναι ένας ακαδημαϊκός κόμβος με οθόνες για την άγρια ​​φύση που ανακαλύφθηκε στην περιοχή των 55 εκταρίων εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με τους συμβατικούς θεματοφύλακες των ανθρώπων Jinibara.

Ο επάνω όροφος προσφέρει απίστευτη θέα στα βουνά Glashouse, καθώς υπάρχουν αρκετοί περιπάτους με το πυκνό τροπικό δάσος. Ακόμη και η σύντομη λίμνη περπατάει γύρω από το κέντρο, το οποίο περιοριζόταν από τις πρόσφατες καταιγίδες, έχει απίστευτο ζώο καθώς και πτηνοτροφία για να βιώσει.

4. Flame Hill Vineyard, Montville

Συνήθως, το κόκκινο κρασί καθώς και τα υποτροπικά δεν πάνε μαζί, ωστόσο, όπως είπαμε, η ανυψωμένη ενδοχώρα έχει ένα πιο δροσερό κλίμα.

Το κόκκινο κρασί εδώ μπορεί να μην είναι ένας αγώνας για το καλύτερο από την κοιλάδα Barossa ή Hunter, ωστόσο είναι ακόμα εξαιρετικά πόσιμο. Το Fiano του Flame Hill Vineyard, το Montville Chardonnay καθώς και η Rousanne Marsanne, καθώς και η Barbera καθώς και ο Traprock Shiraz είναι όλα standouts.

Η πόρτα του κελάρι, η οποία βρίσκεται ψηλά στο λόφο πάνω από το Montville, κοιτάζει πάνω από την ενδοχώρα καθώς και πάνω από αμπέλια σταφυλιών, καθώς και είναι η ιδανική περιοχή για να απολαύσετε μια μείωση του κόκκινου κρασιού του Queensland καθώς και ένα νόστιμο γεύμα.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο του Flame Hill Winery εδώ.

5. Μεταβείτε στα τρία ms της ενδοχώρας

Αυτές οι τρεις πόλεις της ακτογραμμής Sunshine Hinterland είναι μερικές από τις ομορφότερες, ωστόσο, δείχνουν επίσης τρεις εξαιρετικά διαφορετικές πλευρές της περιοχής.

Το Montville, το οποίο αναγνωρίστηκε το 1887, είναι ένας καινοτόμος κόμβος που χαρακτηρίζει τόσο τους αναδυόμενους όσο και τους γιορτές καλλιτέχνες. Η αγορά εδώ είναι διασκεδαστική με την ατμόσφαιρα της «Olde-Worlde» καθώς και την περιστροφή του νερού.

Ο Maleny φημίζεται για το φαγητό του καθώς και για την περιφερειακή δημιουργία (καθώς και για τη δική του σκηνή τέχνης καθώς και για το πανέμορφο τοπίοε), ειδικά τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Αξίζει επίσης να επιθεωρήσετε το εστιατόριο Tamarind εδώ, μέρος του Spicers Tamarind Retreat, για ένα γεύμα που δεν θα ξεχάσετε πιθανότατα.

Το Mapleton είναι κατανοητό για την εγγύτητά του με τη φύση καθώς και για τις εκπληκτικές βόλτες που μπορείτε να εκτελέσετε στην περιοχή με δάση καθώς και καταρράκτες.

6. Θεραπεία για την υγεία στο SPA SPA γλυκάνισο, Maleny

Ενώ βρίσκεστε στο Maleny, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει κατά μέρος τουλάχιστον δύο ώρες – κατά προτίμηση τρεις – για να απολαύσετε μια περιποίηση στο spa της ημέρας υγείας.

Σετ με θέα στην κυλιόμενη ύπαιθρο του Maleny καθώς και τα δάση, καθώς και μέσα από τις πτώσεις του Gardner, αυτό το spa υγείας είναι η πιο ουράνια φέτα ολόκληρης της ακτής ηλιοφάνειας.

Ελέγξτε την αξιολόγηση της υγείας spa γλυκάνισο εδώ, καθώς και το βίντεό μας για να δείτε τι μπορείτε να περιμένετε.

7. Mapleton Falls καθώς και περπάτημα τροπικού δάσους

Ακριβώς έξω από την πόλη του Mapleton, η επιφυλακή στο βαθύ κατακόρυφο δέντρα καλυμμένο με δέντρα, καθώς και το αφρώδες βρυχηθμό του Mapleton Falls σας παρακωλύει να ελέγξετε περαιτέρω.

Ένας σχετικά απλός περίπατος σας οδηγεί κάτω από το escarpment όπου τα νερά από το Pencil Creek Cascade 120μ στο κάτω μέρος. Ωστόσο, οι φαίνεται ότι ο καταρράκτης πνίγονται γρήγορα από τις πτηνοτροφές ανάμεσα στο θόλο αυτού του πανέμορφου δάσους.

Υπάρχουν μάλλον μερικές σκάλες σε αυτόν τον περίπατο, ωστόσο το μονοπάτι είναι καλά τερματισμένο.

8. αγορές Eumundi

Πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη καθώς και το Σάββατο – ανεξάρτητα από το 1979, το Eumundi Markets είναι η πιο σημαντική και καλύτερες τέχνες καθώς και η αγορά χειροτεχνίας στη χώρα.

Φέρνοντας πολλούς ανθρώπους από γύρω στην περιοχή των πάγκων, η αγορά μεταμορφώνει την ειρηνική πόλη Eumundi.

Κοιτάξτε για το φτιάξτε το, ψήστε το, ράψτε το, μεγαλώστε τα κονκάρδες σε πάγκους. Αυτοί είναι οι πωλητές που κατασκευάζουν ό, τι βλέπετε εντελώς από μόνα τους. Εκτός από το να βεβαιωθείτε ότι εμφανίζονται πεινασμένοι – οι προσφορές τροφίμων στην αγορά είναι εξαιρετικές!

9. Yandina -Heritage Pubs, Nutworks, Buderim Ginger Factory καθώς και Online Bee Tour

Μόνο 10 λεπτά κάτω από το δρόμο από το Eumundi, η Yandina είναι μία από τις παλαιότερες πόλεις στην ακτή Sunshine. Η παμπ ήταν εδώ, επειδή το 1887 καθώς και οι μεγάλες προσφορές άλλων πανέμορφων κτιρίων κληρονομιάς στην πόλη.

Αλλά στα βόρεια προάστια της Yandina είναι το εργοστάσιο τζίντζερ – ένας διασκεδαστικός τύπος πάρκου απόλαυσης που βασίζεται σε όλο το καλύτερο τζίντζερ του κόσμου από το Buderim ακριβώς κάτω από το δρόμο. Αρχικά, φαίνεται λίγο περίεργο, ωστόσο είναι πραγματικά εξαιρετικά αξιολάτρευτο καθώς και μεγάλη διασκέδαση. Είναι επίσης σε εσωτερικούς χώρους, οπότε η ιδανική δραστηριότητα βροχερής ημέρας.

Αλλά ακόμα και πολύ καλύτερα από τις βόλτες με τζίντζερ, τα εκθέματα καθώς και τους πάγκους είναι η περιοδεία online μελισσών.

Ήμασταν πραγματικά έκπληκτοι με το πόσο υπέροχο ήταν αυτό. Πολύ πρώτα ακούτε από έναν επαγγελματία μελισσών για τους κύκλους ζωής των μελισσών καθώς και τις συμπεριφορές τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα δείτε κοντά στις κυψέλες τους με παράθυρα επιθεώρησης γυαλιού. Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε το διαφορετικό μέλι που παράγουν.

Καταλήξατε σε μια μέλισσα – σε ολόκληρη τη ζωή της – θα δημιουργήσει λιγότερο από ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι;

Και αν είστε μετά από ένα σνακ ή ένα σουβενίρ, ακριβώς απέναντι από το δρόμο είναι nutworks. Φαινομενικά ένα κατάστημα που πωλεί όλους τους τύπους καρύδια, αυτό είναι επίσης ένα ψήσιμο καθώς και εργοστάσιο επεξεργασίας. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε μερικές εντελώς δωρεάν γευσιγνωσίες των διαφορετικών καρπών που προσφέρουν εδώ πριν αγοράσετε.

10. Ιστιοπλοΐα, καγιάκ καθώς και suping στο Twin Waters Novotel Sunshine Coastline Resort

Στο έδαφος του εξαιρετικού θέρετρου Novotel Sunshine Coastline σε δίδυμα νερά ακριβώς βόρεια του Maroochydore καθώς και μόλις επτά λεπτά από το αεροδρόμιο, θα ανακαλύψετε μια ανθρωπογενή λίμνη.

Εδώ μπορείτε να προσλάβετε καγιάκ, sup boards καθώς και Hobie 2-Person ιστιοπλοϊκά καταμαράν για να βγείτε στο νερό καθώς και να παίξετε με ασφάλεια. Εάν μένετε ως επισκέπτες του θέρετρου, η ιστιοπλοΐα καθώς και τα καγιάκ είναι δωρεάν.

Το ξενοδοχείο είναι φανταστικό για τα νοικοκυριά, καθώς και για ομάδες φίλων, καθώς και από την παραλία, άλλες πόλεις ακτών της ηλιοφάνειας. Έχει ακόμη και το δικό του πρόγραμμα γκολφ που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία έξι προγράμματα θέρετρου στην Αυστραλία.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *