Αντικατοπτρίζοντας το στροβιλισμό του κρασιού στα γυαλιά μας, τις φλόγες από το νέο μας τερματισμό του αέρα, το ανακουφιστικό φως που τρεμοπαίζει γύρω από το μπαλκόνι μας. Εδώ είναι ακριβώς πώς να φτιάξετε το δικό σας τερματισμό για το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας.

Έτσι έχουμε αναπτύξει το δικό μας φυσικό αέριο τερματίστε το λάκκο για το μπαλκόνι μας. Ωστόσο, αυτό που ξεκίνησε ως μια ιδιοτροπία για να κανίρει τα κομμάτια από το παλιό μου κατεστραμμένο μπάρμπεκιου μετατράπηκε σε ένα έργο DIY πλήρους κλίμακας.

Από τότε που επισκεφθήκαμε τους φίλους στο Σαν Ντιέγκο, ο οποίος είχε ένα κομμάτι tabletop τερματισμένο λάκκο στο μπαλκόνι τους, το επιθυμήσαμε.

Έτσι, όταν το παλιό μου μπάρμπεκιου Gasmate πέθανε τελικά μετά από 15 χρόνια πιστής υπηρεσίας, αναρωτήθηκα αν κάποιο είδος τμημάτων του θα μπορούσε να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, το μόνο κομμάτι που θα μπορούσα να σώσει ήταν ο εύκαμπτος σωλήνας καθώς και ο ρυθμιστής, ωστόσο αυτή η ανάφλεξη (λυπάμαι) μια δουλειά που ήταν εκπληκτικά διασκεδαστική και εύκολη.

Και εξαιρετικά ικανοποιητικό.

Πώς να αναπτύξετε το δικό σας μπαλκόνι τερματίστε το λάκκο

Ανακάλυψα μια επιχείρηση που ονομάζεται Simple Terminate Pits, με έδρα τη Φλόριντα, που κάνει, καθώς και να μεταφέρετε κάθε φανταστικό προϊόν που απαιτείται να αναπτύξετε το δικό σας Pit Terminate.

Έχουν κιτ που μπορείτε να αγοράσετε που παίρνει την πίστη από αυτό ή μπορείτε να αγοράσετε ιδιωτικά εξαρτήματα καθώς και να βάλετε τη δουλειά σας μαζί σας.

Επίσης, στέλνουν σε όλο τον κόσμο πραγματικά πραγματικά γρήγορα.

Εδώ είναι αυτό που χρειάζεστε:

– 1 Μεγάλο εξωτερικό δοχείο τεράστιο επαρκές για να κρατήσει ένα δοχείο αερίου
– 1 μπουκάλι αερίου LPG – Προφανώς!
– 1 ξύλινη σανίδα τουλάχιστον 5 εκατοστά μεγαλύτερη από την κορυφή της κατσαρόλας για να ενεργήσει ως καπάκι
– 1 κασσίτερο πίτσα αλουμινίου ή μεταλλικό μπολ
– Η επιλογή σας να τερματίσετε το pit set από κάπου σαν απλές κοιλότητες τερματισμού

Εδώ κάνετε:

1. Τρυπήστε τρύπες στο κέντρο της ξύλινης κορυφής καθώς και πίτσα (μπορείτε να απαιτήσετε ένα dremel για το κασσίτερο), καθώς και μια ακόμη τρύπα στην πλευρά του δοχείου.

2. Συναρμολογήστε το σετ καθώς και συνδέστε το με το δοχείο αερίου, στη συνέχεια συνδέστε τον καυστήρα με την ξύλινη κορυφή καθώς και το κασσίτερο πίτσα.

3. Βάλτε το δοχείο στο δοχείο καθώς και επισκευάστε το πλήκτρο on-off με την τρύπα στο πλάι. Βάλτε το καπάκι, καθώς και είστε ρυθμισμένοι.

Εύκολη τερματισμό των κοιλοτήτων καθώς και ανταλλακτικά

Δεν καταλήξαμε να πάρουμε ένα πλήρες σετ από απλές κοιλότητες τερματισμού. Είχαμε ήδη τον ρυθμιστή καθώς και τον εύκαμπτο σωλήνα από το παλιό μπάρμπεκιου, καθώς και τα κιτ που προσφέρουν δεν περιλαμβάνουν έναν καυστήρα – τους προσφέρουν ξεχωριστά.

Παραγγείλαμε τα πράγματα που δεν μπορούσαμε να ανακαλύψουμε γρήγορα στα αυστραλιανά καταστήματα υλικού.

Αλλά αν δεν θέλετε να αναστατώσετε, οι απλές κοιλότητες τερματισμού μπορούν να σας στείλουν οτιδήποτε – καθώς εμφανίζεται πραγματικά, πραγματικά γρήγορα.

Φαίνεται ότι υπάρχουν μάλλον λίγες επιχειρήσεις DIY να τερματίσουν την επιχείρηση pit στα κράτη, ωστόσο αυτό ήταν το μόνο που θα μπορούσα να δω ότι σίγουρα θα έστελνε μέρη σε εμάς.

Εδώ είναι αυτό που παραγγείλαμε

1. Ο καυστήρας
Έχω παραγγείλει αυτό από απλό τερματισμό των κοιλοτήτων καθώς είναι εξειδικευμένο για να χρησιμοποιήσει ως τερματισμό λάκκος. Κοίταξα να επανατοποθετώ άλλα είδη καυστήρα, ωστόσο κανένας δεν φαινόταν να λειτουργεί. Αυτό γίνεται με γυαλισμένο από ανοξείδωτο χάλυβα θαλάσσιας ποιότητας, ώστε να μην διαβρωθεί ή να σκουριάς.

Παραγγείλαμε το 6 “καυστήρα, ο οποίος ήταν το σωστό μέγεθος για το έργο μας. Μπορείτε να πάρετε όλους τους τύπους μεγεθών, σχημάτων καθώς και στυλ από αυτούς τους τύπους.

2. Για να συνδέσετε τον καυστήρα με τον εύκαμπτο σωλήνα αερίου
Παραγγείλαλα ένα εξ ολοκλήρου 4 “τοποθέτηση – αγόρασα επίσης δύο ροδέλες 2,5” που κρατούν τον καυστήρα στη θέση τους. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα εντελώς συναρμολογημένα, ωστόσο είναι περίπου $ 8 φθηνότερα για να αγοράσετε κάθε μέρος ξεχωριστά για κάποιο λόγο.

3. Αρσενική φωτοβολίδα 3/8 “3/8″ 1/2 ”
Αυτό πηγαίνει από το μεγαλύτερο εξάρτημα με σπείρωμα στον καυστήρα στον εύκαμπτο σωλήνα αερίου καθώς και τη μόνη μέθοδο για τη σύνδεση του μεγαλύτερου σωλήνα μετρητή με τον εύκαμπτο σωλήνα αερίου, ο οποίος είναι μικρότερος. Μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε ως άμεσα κομμάτια.

4. Ένας σωλήνας αερίου υψηλής πίεσης
Αυτό πηγαίνει από τον καυστήρα στην ρυθμιζόμενη βρύση. Πιθανότατα θα μπορούσα να ανακαλύψω ένα στην Αυστραλία, ωστόσο δεν ήταν δαπανηρή, καθώς κατάλαβα ότι αυτό θα ταιριάζει σίγουρα. Μου έσωσε επίσης ένα ταξίδι στα καταστήματα.

5. Μια ρυθμιζόμενη βαλβίδα κλειδιού, το κλειδί καθώς και το κάλυμμα
Πιθανώς το πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσουμε να κλείσουμε καθώς και να αλλάξουμε τη φλόγα γρήγορα έξω από το δοχείο. Δεν υπάρχει τίποτα, όπως αυτό που είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Αυστραλία που θα μπορούσαμε να βρούμε.

Επίσης, αγόρασα δύο 3/8 “αρσενικό φλόγα x 1/2” θηλυκό προσαρμογέα σωλήνα, τα οποία συνδέουν τον ρυθμιστή με τη γραμμή αερίου. Αυτά είχαν ήδη κολλήσει, καθώς και τοποθετημένες στην ρυθμιζόμενη βαλβίδα, η οποία ήταν εξαιρετικά ευγενική.

Η αγορά ιδιωτικών ανταλλακτικών αντί για ένα σετ που πιθανότατα μας έσωσε για το AU $ 100, ωστόσο, πήρε λίγο περισσότερο χρόνο για να δουλέψει.

Αποστολή

Ουάου! Ήμασταν πραγματικά εντυπωσιασμένοι με το πόσο γρήγορο απλό τερματισμό των κοιλοτήτων πήρε αυτά τα πράγματα σε εμάς.

Οι συσκευές τερματισμού pit που εμφανίζονται στην Αυστραλία από το καθορίζει σε χρόνο ρεκόρ. Το παραγγείλαμε στο Διαδίκτυο τη Δευτέρα (έτσι τεχνικά το μεσημέρι της Κυριακής για την ανατολική ακτή των ΗΠΑ), καθώς εμφανίστηκε στο Σίδνεϊ μέσω της Χαβάης την Πέμπτη – μόλις τέσσερις ημέρες αργότερα!

Τα πράγματα που έχουμε αγοράσει στο Διαδίκτυο έχουν διαρκέσει περισσότεροένα.

Κάνοντας ό, τι μαζί πήρε πραγματικά πέντε λεπτά. Ήταν πραγματικά εύκολο. Εκτός από το βιβλίο που περιλαμβάνει τα μέρη είναι πραγματικά χρήσιμο επίσης.

Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειάς ήταν να ανακαλύψει ένα δοχείο τεράστιο επαρκές για να κρατήσει μια δεξαμενή αποθήκευσης αερίου που δεν ήταν γελοία ακριβό. Ανακαλύψαμε τη δική μας στο Flower Power, καθώς ταιριάζει με έναν κύλινδρο 4 κιλών. Επίσης, η διάτρηση σε αναπτυγμένο σκυρόδεμα είναι μια μικρή πρόκληση.

Χάρη στον γαμπρό μας David-ο τύπος με όλα τα εργαλεία καθώς και την τεχνογνωσία-αυτό ήταν ακόμα πιο εύκολο από ό, τι πιστεύαμε ότι θα ήταν.

Επίσης, καταλήξαμε να χρησιμοποιούμε ένα πλήρωσης πυριτίου για να σφραγίσουμε το ρυθμιζόμενο κλειδί στο δοχείο … όσο πρώτα πρώτα έπρεπε να στεγνώσουμε εντελώς το δοχείο.

Για τα άλλα μέρη – το δίσκο πίτσας που πήραμε από ένα κατάστημα τροφοδοσίας, καθώς και το ξύλινο σκάφος είναι μια επανατοποθετημένη πιατέλα που σερβίρει από αγγειοπλαστική. Εξετάζουμε επίσης να πάρουμε ένα γυάλινο κάλυμμα σε σχήμα γύρω από τον καυστήρα για να τον προστατεύσουμε από τον άνεμο, ωστόσο όλα σε πολύ καλή στιγμή.

Καθώς καθόμαστε καθώς και θαυμάζουμε το έργο μας, μεταφέρουμε σε αυτά τα ζεστά βράδια Socal με τους φίλους μας στο Σαν Ντιέγκο. Είναι σαν να ταξιδεύετε χωρίς να κινείστε.

Επιθεωρήστε με τους κανονισμούς στην πολιτεία, την περιοχή ή την περιοχή σας για καθοδήγηση για την κατασκευή πυρκαγιάς.
Δεν μας πληρώθηκαν ή δεν αντισταθμίστηκαν από κανέναν για να συνθέσουμε αυτήν την ιστορία. Ό, τι βλέπετε εδώ, πληρώσαμε, καθώς και προέρχονται από τον εαυτό μας.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *