περιπετειώδης Kate περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, θα κερδίσω μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ευχαριστώ!

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Υπάρχουν πολύ λίγα μέρη στον κόσμο όπου πρέπει να πάτε βόρεια στην αγορά για να πάτε νότια. Ένα από αυτά τα μέρη είναι η Φλόριντα.

Αν και η Φλόριντα είναι το νοτιότερο τμήμα των συνεχόμενων Ηνωμένων Πολιτειών, το μεγαλύτερο μέρος της Φλόριντα δεν αισθάνεται καθόλου τον αμερικανικό νότο. Αλλά το βόρειο τμήμα του κράτους σίγουρα το κάνει!

Με αυτό κατά νου, βρήκα τον εαυτό μου να κουνιέται στην κορυφή της Φλόριντα, οδηγώντας από το Pensacola στο Τζάκσονβιλ. Αυτό το ταξίδι – οκτώ ώρες οδήγησης, καθώς και μερικές στάσεις κατά μήκος του δρόμου – τελείωσε κοντά στα μεσάνυχτα, αφήνοντας μόνο μία ολόκληρη μέρα για να εξερευνήσετε το Τζάκσονβιλ πριν κατευθυνθείτε στη Σαβάνα την επόμενη μέρα.

Μετά από αυτή τη μακρά μέρα οδήγησης, δεν ήθελα μια άλλη τρελή μέρα – έτσι αντί να πηγαίνω τόσο στο Τζάκσονβιλ όσο και στον Άγιο Αυγουστίνο, επέλεξα να κολλήσω στο Τζάκσονβιλ και να δω τι είχε να προσφέρει αυτή η πόλη.

Ενώ η περιοχή του μετρό του Τζάκσονβιλ έχει πληθυσμό πάνω από ένα εκατομμύριο, έχει την αίσθηση μιας μικρής πόλης. Κατά τον έλεγχο των διαφορετικών γειτονιών, περίμενα να είναι πολύ πιο αστικά και απασχολημένα, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τις μεγάλες γειτονιές.

Η ιδιαίτερα συνιστώμενη γειτονιά του San Marco, ενώ ένα καλό μέρος για να περάσετε λίγο χρόνο, ήταν μικροσκοπική, με ένα μικρό σύμπλεγμα επιχειρήσεων, πολλές από αυτές ανεξάρτητα ανήκει.

Θα βρείτε επίσης ένα vintage θέατρο…

Και μερικά λιοντάρια, που διαμορφώνονται σε εκείνα της Piazza San Marco στη Βενετία.

Το San Marco φιλοξενεί επίσης το Peterbrooke Chocolate – και αν περάσετε από το Τζάκσονβιλ, μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε αυτή τη νόστιμη σοκολάτα! Έχουν μπέικον που καλύπτεται με σοκολάτα, καλυμμένα με σοκολάτα Oreos, και είναι ομαλά νόστιμο.

Εάν εξερευνάτε την πόλη, σίγουρα ανοίξτε στο San Marco για λίγο.

Ακολούθως ήταν πέντε βαθμοί: η ζώνη Hipster του Τζάκσονβιλ, που φιλοξενεί πολλά εκπληκτικά εστιατόρια, diners και καταστήματα. Αν έζησα εδώ, αυτό ήταν όπου θα έκανα παρέα.

Το μόνο πρόβλημα? Ο έλεγχος μας ήταν την Κυριακή. Πολλά από τα καταστήματα ήταν κλειστά και άλλα είχαν περιορισμένες ώρες.

Και έτσι αποφάσισα να ζήσω όπως έκαναν οι Jacksonvillians. Εάν οι άνθρωποι δεν δούλευαν σήμερα, θα κατευθυνθήκαμε στο σημείο όπου οι άνθρωποι διασκεδάζουν.

Και έτσι πήρα λίγο καφέ και κατευθυνθήκαμε στο Memorial Park, το καλύτερο στον ποταμό, για μερικούς ανθρώπους που παρακολουθούν.

Ποδόσφαιρα ποδοσφαίρου, παιδιά που ταλαντεύονται γύρω, σκυλιά σε λουριά που οδηγούν τους ανθρώπους τους γύρω, ακόμα και το περιστασιακό παιχνίδι ρόλων ζωντανής δράσης.

Μετά τη μακρά διαδρομή την προηγούμενη μέρα, μια μέρα χαμηλού κλειδιού στο Τζάκσονβιλ ήταν ο ιδανικός τρόπος για να ανακάμψει-ειδικά επειδή ήταν τόσο λαμπρά ηλιόλουστη.

Το επίκεντρο της διαμονής μου: Country Inn and Suites, Jacksonville

Μου άρεσε το Country Inn στο Τζάκσονβιλ για πολλούς λόγους. Μπορεί να θυμηθείτε ότι υπήρχαν προβλήματα στο Διαδίκτυο στο Pensacola-αλλά στο Τζάκσονβιλ, συνδέσαμε γρήγορα το υπερ-γρήγορο Διαδίκτυο-το Διαδίκτυο τόσο γρήγορα, πλησίαζε σχεδόν τα επίπεδα του Χονγκ Κονγκ.

“Το διαδίκτυο σας είναι εκπληκτικό”, είπα στον διευθυντή.

“Προσθέσαμε αρκετούς περισσότερους δρομολογητές”, απάντησε με ένα χαμόγελο.

Αγαπώ όταν οι άνθρωποι της ξενοδοχειακής βιομηχανίας δίνουν προτεραιότητα στη συνδεσιμότητα. Είναι κάτι που είναι εξαιρετικά λείπει και άσκοπο, δεδομένου ότι πολλοί ξενώνες το προσφέρουν εντελώς δωρεάν χωρίς να αναβοσβήνουν ένα μάτι (και αυτοί που δεν είναι σχεδόν στη Νότιο Αφρική, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, όπου είναι εντελώς δωρεάν απεριόριστο διαδίκτυο δύσκολο να βρεθεί, περίοδος).

Αργότερα, είχα δύο από τις υπηρέτριες μου εισήγαγαν τον εαυτό μου στο διάδρομο. Αυτό δεν μου συνέβη ποτέ σε ένα ξενοδοχείο πριν, ποτέ!

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι καλύτερη από τον αυτοκινητόδρομο, περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Τζάκσονβιλ και περίπου 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις παραλίες. Λίγο ένα αυτοκίνητο, αλλά το Τζάκσονβιλ είναι μια πόλη με πολλή εξάπλωση.

Πριν φύγω, μου δόθηκαν πολλές ιδέες για τα πράγματα που πρέπει να δούμε στην περιοχή, τις γειτονιές για να το ελέγξω (San Marco και πέντε πόντους!) Και οι τοπικές μάρκες αξίζει να δοκιμάσουν (αγάπη για το Peterbrooke Chocolate). Πραγματικά – η φιλική θεραπεία που πήρα σε αυτό το ξενοδοχείο ήταν ένα πραγματικό επίκεντρο του Τζάκσονβιλ.

Οι τιμές ξεκινούν από 89,00 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Η εκστρατεία #SouthUsa σας φέρει από την Country Inns και τις σουίτες από το Carlson και το Holiday Autos. Όλες οι απόψεις, όπως πάντα, είναι δικές μου.

Λάβετε ενημερώσεις μέσω email από το Katenever Miss A Post. Εξάρτηση της εγγραφής οποτεδήποτε!

Όνομα Όνομα
Το τελευταίο όνομα Namelast
Το email σας email
υποβάλλουν

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *