Σε αυτή τη δημοσίευση πρόκειται να μιλήσουμε για τα πραγματικά πίνακες Pinterest Group, γιατί είναι απίστευτα για να πάρει το υλικό σας διαθέσιμο καθώς και ακριβώς πώς να τους ενώσετε. Ω, καθώς επίσης μοιραζόμαστε τις κορυφαίες 50 πίνακες ομάδων Pinterest για ταξιδιωτικούς συγγραφείς ιστολογίου, ώστε να μπορείτε να κάνετε κλικ μέσω των συνδέσμων καθώς και να συμμετάσχετε!

Τι είναι τα πίνακες ομάδων Pinterest;

Ένας ομαδικός πίνακας λειτουργεί όπως κάθε είδους ρουτίνα Pinterest Board, η μόνη διαφορά που είναι ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να το τοποθετήσουν υλικό σε αυτό. Το άτομο που παρήγαγε το διοικητικό συμβούλιο το έχει, καθώς μπορεί να προσθέσει άλλους για να συμμετάσχουν. Για να προσδιορίσετε εάν ένα συμβούλιο είναι ένα προσωπικό συμβούλιο ή ένα ομαδικό συμβούλιο απλά κοιτάξτε το εικονίδιο του διοικητικού συμβουλίου, αν υπάρχουν πολλά προφίλ είναι ένα ομαδικό συμβούλιο – απλό!

Επίσης, για να καταργήσετε κάθε τύπο σύγχυσης, οι ομάδες Pinterest Group σε ορισμένες περιπτώσεις πηγαίνουν με άλλα ονόματα. Έτσι, αν ακούσετε τους όρους. Κοινόχρηστα συμβούλια, συμβούλια, συνεργατικά συμβούλια ή συμβούλια γειτονιάς Μην ανησυχείτε, είναι όλα ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα των ομάδων Pinterest;

Το κύριο πλεονέκτημα των ομάδων Pinterest είναι ότι το υλικό που έχετε pin θα φτάσει σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό απ ‘ό, τι οι οπαδοί σας. Αυτό είναι, δεδομένου ότι είναι επίσης φτάνει και σε όλους τους οπαδούς του άλλου συνεισφέροντος. Τα πολύ περισσότερα μάτια στις καρφίτσες σας, η πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα που θα έχετε για επαναπροσδιορίσματα καθώς και κλικ στον ιστότοπό σας, ενισχύοντας έτσι την κυκλοφορία σας.

Θέλετε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο; Μπορούμε να σας δείξουμε ακριβώς πώς μέσα σε λίγα λεπτά καθώς και για να σας ξεκινήσετε, θα σας στείλουμε το πρόγραμμα Video Write Writer για αρχάριους και το blogging eBook των 200 σελίδων μας δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για να ανακαλύψετε περισσότερα.

Επειδή οι ομαδικές σανίδες συνήθως επιμελούνται γύρω από μια συγκεκριμένη θέση καθώς και το υλικό παρακολουθείται από τον ιδιοκτήτη, καθώς και χωρίς σημαντικές και/ή μη ελκυστικές καρφίτσες που έχουν αφαιρεθεί, είναι εξαιρετικοί πόροι για την αναπαραγωγή υλικού υψηλής ποιότητας άλλων ανθρώπων στα άλλα συμβούλια σας.

Από την άποψη της εταιρείας, η παραγωγή των δικών σας συμβουλίων ομάδων παράγει επίσης εξαιρετικές πιθανότητες δικτύωσης, καθώς και εάν έχετε ένα συγκεκριμένο εξειδικευμένο συμβούλιο θα αναπτύξει την εξουσία σας ως ηγέτη που πιστεύεται σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για παράδειγμα, η πρωταρχική εστίαση του ιστολογίου του GoatsonTheroad είναι να επιτρέψει στους ανθρώπους να κερδίζουν χρήματα στο δρόμο καθώς και σε απευθείας σύνδεση μια ζωή πλήρους ταξιδιού. Ως εκ τούτου, το Pinterest Group Board «Turn Travel Travel σε τρόπο ζωής» είναι όλα σχετικά με αυτό.

; Pro Tip: Εάν θέλετε να έχετε υπέροχες, επαγγελματικές εικόνες για τις εικόνες Pinterest καθώς και στο ιστολόγιό σας, σκεφτείτε να εγγραφείτε για Shutterstock. Έχουν μεγάλες προσφορές εκπληκτικών εικόνων αποθεμάτων που προσφέρονται για δημιουργούς.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω σε ομάδες;

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις του ιδιωτικού συμβουλίου ομάδας, είτε θα απαιτήσετε να προστατεύετε μια πρόσκληση από τον ιδιοκτήτη ή έναν από τους άλλους συνεισφέροντες. Όταν βρίσκεστε στο διοικητικό συμβούλιο, ο ιδιοκτήτης του διοικητικού συμβουλίου θα είναι πάντα η πιο αριστερή εικόνα προφίλ.

Κάθε ομαδική πλακέτα συνήθως θα έχει εντάσεις οδηγιών στην περιγραφή του πίνακα, η οποία θα είναι γενικά πράγματα όπως συμμορφώνονται με το προφίλ του ιδιοκτήτη, καθώς και απευθείας μήνυμα με το Pinterest ή σε ορισμένες περιπτώσεις θα προσφερθεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν δεν υπάρχουν οδηγίες, ο ιδιοκτήτης πιθανότατα δεν ψάχνει για συνεισφέροντες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ωστόσο, αν θέλετε πραγματικά να συμμετάσχετε, δεν υπάρχει ζημιά στην αποστολή τους ένα γρήγορο μήνυμα.

Για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα στο Pinterest, κάντε κλικ στο εικονίδιο με 3 κουκκίδες στη γραμμή εργαλείων Pinterest καθώς και να μεταβείτε στα εισερχόμενά σας. Αυτό είναι όπου οι προσκλήσεις σας σε ομαδοποιημένα συμβούλια θα μπουν επίσης. Όταν δεχτείτε την πρόσκληση, θα προστεθεί στο προφίλ σας μαζί με όλα τα άλλα σας συμβούλια.

Είτε ζητάτε μια πρόσκληση στέλνοντας ένα άμεσο μήνυμα ή ένα email, απλά θέλετε να επιλέξετε ένα γρήγορο χαιρετισμό, το όνομα του πίνακα που θέλετε να συμμετάσχετε, ο σύνδεσμος στον λογαριασμό σας Pinterest καθώς και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που συνδέεται με το Pinterest σας Λογαριασμός (δηλαδή αυτός που χρησιμοποιείτε στην ένδειξη). Για παράδειγμα:

Γεια _____!

Θα μπορούσαμε να προστεθούν στο ________________ Pinterest Group Board;

Θα θέλαμε να συνεισφέρουμε!

Είναι www.pinterest.com/goatsontheroad ή το σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι nick@goatsontheroad.com

Ευχαριστώ πολύ!

Ελέγχετε πάντα τις οδηγίες του Ομίλου Προπονητή προτού ζητήσετε να συμμετάσχετε καθώς και να συμμορφωθείτε με αυτές όταν είστε μέλος, καθώς κινδυνεύετε να εξαλειφθείτε από την ομαδική πλακέτα, εάν αποδώσετε άσχετο περιεχόμενο ή επίσης πολυάριθμες καρφίτσες ταυτόχρονα.

Μου αρέσει αυτό το άρθρο; Κάντε το!

Τα καλύτερα πίνακες ομάδων Pinterest για ταξιδιωτικά bloggers

Υπάρχουν τέσσερα πράγματαπου θέλετε να προσέξετε όταν συμμετέχετε σε ομαδικά πίνακες:

Συνδέεται άμεσα με το blog σας εξειδικευμένο

Έχει μεγάλο αριθμό οπαδών

Έχει μεγάλο αριθμό συνεισφέροντος

Οι καρφίτσες στην ομάδα έχουν υψηλές τιμές repin

Υπάρχει ένα απίστευτο εργαλείο που ονομάζεται pingroupie.com, το οποίο έχει μια λίστα με κλικ των ομάδων που μπορείτε να φιλτράρετε με εξειδικευμένη θέση. Ωστόσο, για να σας εξοικονομήσετε ακόμη και να το κάνετε αυτό, ενώ μόλις ξεκινάτε στο Pinterest, εδώ είναι μια λίστα των κορυφαίων 50 προτιμώμενων ομάδων Pinterest για ταξιδιωτικούς bloggers.

Πάντα ταξιδεύετε | Προτάσεις και οδηγοί

Ταξιδεύουμε στο blog We We We

Συναρπαστικοί προορισμοί

Τα ταξιδιωτικά blog συγγραφείς λένε σε όλους

Μου αρέσει το blogging ταξιδιού

Ταξίδια | Blog | Αγάπη

Mappin Δευτέρα

Backpacker Wanderlust

Δρομολόγια και ταξιδιωτικοί οδηγοί

Εμπνευσμένο ταξίδι (ler) s

Πράγματα που πρέπει να κάνετε…

Ταξιδιωτικά blog συγγραφείς ενώνουν

Εξερευνήστε τον κόσμο

Ταξιδιωτική έμπνευση!

Ταξιδιωτικοί οδηγοί από τους επαγγελματίες

Ταξιδεύω στον κόσμο

Τα καλύτερα από τα ζευγάρια ταξιδιού

Ταξιδιωτικά blog συγγραφέας δημοσιεύσεις

Συμβουλές για ταξίδια περιπέτειας

** Ταξιδιωτικά καθοδήγηση από τους επαγγελματίες **

Expat chat

Ταξιδιωτικά blogging

Ταξιδιωτικά κίνητρα wow!

World of Wanderlust

Ταξιδιωτικός κιβώτια

Συμβουλές ταξιδιού στον προϋπολογισμό

Παγκόσμιο φαγητό

Ταξίδι!

Ταξιδιωτικά συλλογικά

*Οι κορυφαίοι συγγραφείς blog μοιράζονται τις δημοσιεύσεις τους*

Το ταξιδιωτικό σας ιστολόγιο

Drifters Unite – Ταξιδιωτικά μπλόγκερ

Παγκόσμιες τοποθεσίες για να μείνετε wow!

Οδηγός ταξιδιώτη για παγκόσμια

Ταξίδια, Βιβλία & Τρόφιμα – Πρόεδρο Wanderlust

Πεζοπορία, εξωτερικές περιπέτειες και δραστηριότητες

Όλα τα πράγματα ταξιδεύουν

Έμπνευση ταξιδιού

Happy Jetlagging! ταξιδεύω στον κόσμο

Ταξίδι στην Ευρώπη

Τα καλύτερα ταξιδιωτικά ιστολόγια ομαδικό συμβούλιο για ταξιδιωτικά bloggers

Ταξίδι, ταξίδια, ταξίδια

Ταξινόμηση ταξιδιού

Passport Collective Travel Community

Ταξιδεύω στον κόσμο!

Ταξίδια της Κεντρικής Ασίας

Πάθος blogging!

Προτάσεις ταξιδιού προϋπολογισμού από τους ειδικούς

/ ιστορίες ταξιδιού

Ζήστε καθώς και εργασία στο εξωτερικό

Σωφάνισμα

Σωφάνισμα

Σε σύγκριση με τις άλλες παραπομπές κοινωνικών δικτύων, το ποσοστό της κυκλοφορίας ιστού που παίρνουμε από το Pinterest είναι μακράν το πιο σημαντικό σε σχεδόν 70%. Εάν θέλετε να κάνετε μια επιτυχία του ταξιδιωτικού σας ιστολογίου, δεν μπορείτε πραγματικά να πληρώσετε για να αγνοήσετε αυτήν την κοινωνική πλατφόρμα. Έτσι, ενταχθείτε σε αυτά τα πίνακες ομάδας!

Ας καταλάβουμε στα σχόλια εάν ανακαλύψετε οποιοδήποτε είδος άλλων προτιμώμενων πίνακες ομάδων Pinterest.

Περισσότερα: Οδηγός αρχαρίων για το Pinterest για ταξιδιωτικά bloggers

Όπως αυτό το άρθρο; Κάντε το!

Σωφάνισμα

Αποποίηση ευθυνών: Οι κατσίκες στο δρόμο είναι συνεργάτης του Αμαζονίου, καθώς και μια θυγατρική για μερικούς άλλους λιανοπωλητές. Αυτό υποδηλώνει ότι κάνουμε προμήθειες εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο στο ιστολόγιό μας καθώς και την αγορά από αυτούς τους λιανοπωλητές.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *