τις τελευταίες εβδομάδες ήταν μάλλον ταραχώδης για τον Jonathan καθώς και για μένα. Έπρεπε να επισκευάσουμε ό, τι με την αυτοκράτειρα S/V καθώς βελτιώνουμε την ιστιοπλοΐα. Εκτός από ό, τι πραγματικά χρησιμοποιώ εμείς – είναι μια ομαδική προσπάθεια αν και κάνει το 99% της δουλειάς. Χαχα. Είμαι η μαζορέτα, ενώ ο Jonathan διορθώνει οτιδήποτε (είμαι τόσο τυχερός που έχω ένα hubby σαν αυτόν)! Τον παραδώσω τα εργαλεία, καθώς και ετοιμάζω τα γεύματα και για τον καπετάνιο: P

Εν πάση περιπτώσει, παρά το ταραχώδες χρονοδιάγραμμά μας, προσπαθούμε το καλύτερο μας να συλλάβουμε σε λίγο ημερομηνία ή να κάνουμε ένα οδικό ταξίδι γύρω από τα Florida Keys. Είμαστε ακόμα τουρίστες εδώ, τελικά. Μεγάλο πράγμα Η Toyota USA μας έστειλε οχήματα για να αναθεωρήσει – το 2017 Toyota Highlander καθώς και το 2017 Toyota RAV4 Hybrid. Παραδόξως, η ημερομηνία μας, καθώς και το “Roadtrip” κατέληξαν σε ένα κατάστημα υλικού για να πάρουν τα πράγματα για το ιστιοφόρο! Χαχα.

Δύο αυτοκίνητα, ακριβώς το ίδιο κορυφαίο εμπορικό σήμα, καθώς και ένα ελκυστικό όνομα. Ωστόσο, ποιο ξεχώρισε; Ποιο μας άρεσε καλύτερα;

Πίνακας περιεχομένων

Το εσωτερικό
Το εξωτερικό
Τα χειριστήρια
Χαρακτηριστικά ασφαλείας
Εκτέλεση
Συνολική ετυμηγορία

Το εσωτερικό

Τα εσωτερικά της εμφάνισης είναι πολύ πιο επίσημες καθώς και επιχειρηματικές. Έχει τόσο μεγάλο χώρο, καλύτερο για μια οικογένεια. Τα καθίσματα καθώς και το τιμόνι καλύπτονται με λεπτό δέρμα, το κάθισμα του οδηγού είναι πολυτελή και άνετη – καλύτερα για μεγάλες μονάδες. Τα σχέδια Toyota Highlander διαθέτουν καθίσματα τρίτης σειράς καθώς και να κάνουν χώρο για οκτώ σε βασικές διαμορφώσεις. Όταν είναι εξοπλισμένο με κομψές καρέκλες καπετάνιου δεύτερης σειράς, το Highlander προμηθεύει την άσκοπη άνεση για επτά. Οι μετρήσεις της περιοχής φορτίου για το Toyota Highlander στέκονται στα 13,8 κυβικά πόδια πίσω από την τρίτη σειρά, 42,3 κυβικά πόδια πίσω από τη δεύτερη σειρά, καθώς και ένα προσφερόμενο 83,7 κυβικά πόδια με τα καθίσματα που βρίσκονται επίπεδη. Τα καθίσματα της τρίτης σειράς είναι μάλλον μικρά, απλά επαρκή για τα παιδιά, πολύ περισσότερα από ό, τι θα απαιτήσετε να συλλάβετε τον εαυτό σας-ωστόσο, τα καθίσματα δεύτερης σειράς μπορούν να είναι ολισθαίνοντα και πίσω, οπότε δεν είναι θέμα όλα. Ο χώρος φορτίου είναι αρκετά μικρός, καθώς και η θεραπεία είναι μόνο για να διπλώσει τα καθίσματα της τρίτης σειράς, αν όχι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στο αυτοκίνητο.

Το 2017 Toyota RAV4 Hybrid φαίνεται posher από το Highlander. Τα καθίσματα καλύπτονται από μαλακό δέρμα απομίμησης καθώς και από τις πλευρές που καλύπτονται από δύσκολο και μαλακό πλαστικό. Κάνει χώρο για πέντε επιβάτες σε μια ευρύχωρη καμπίνα που διαθέτει 38,4 κυβικά πόδια χώρου φορτίου πίσω από τη δεύτερη σειρά. Με τα πίσω καθίσματα που διαχωρίζονται 60/40, το Toyota RAV4 προμηθεύει ένα σπηλαιώδες 73,4 κυβικά πόδια της περιοχής φορτίου που το καθιστά καλύτερο για ταξίδια Σαββατοκύριακου. Το ταμπλό είναι καλυμμένο με δερμάτινα. Ο χώρος φορτίου είναι τεράστιος που πιστεύω ότι είναι κατάλληλο για ταξίδια Σαββατοκύριακου. Το εφεδρικό ελαστικό είναι κρυμμένο πίσω από την περιοχή φορτίου που ανοίγει και κλείνει τακτοποιημένα.

Η ετυμηγορία μας: Μας αρέσει το εσωτερικό του 2017 Toyota RAV4 Hybrid. Το ανακαλύπτω πολύ πιο ελκυστικό καθώς και δελεαστικό. Μου αρέσει το αριστοκρατικό από το να είμαι τόσο χαλαροί όσο και επιχειρηματίες. Μου αρέσει πολύ προσωπικά ο χώρος φορτίου στο υβριδικό Toyota RAV4. Είναι τεράστιο επαρκές για τους τόνους των εργαλείων μας καθώς και των συσκευών χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε τα καθίσματα.

Το εξωτερικό

Η σχάρα στο μέτωπο του 2017 Toyota Highlander επεκτείνει όλη τη μέθοδο στο κάτω μέρος που το κάνει να φαίνεται σαν ένα σκληρό αυτοκίνητο. Το τετράγωνο οπίσθιο άκρο είναι κάπως κάτι παρόμοιο με τα παλιά μοντέλα. Ωστόσο, το γυαλί που ανοίγει ξεχωριστά από την πόρτα του χώρου αποστολής είναι μια εξαιρετική λειτουργία, ώστε τα πράγματα να μην πέφτουν στο όχημα όταν προσπαθούμε να πάρουμε κάτι, ειδικά όταν τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα μέσα.

Το 2017 Toyota RAV4 Hybrid είναι ένα από τα 3 κορυφαία συμπαγή crossovers που προσφέρονται στην αγορά. Υπάρχει μια κάμερα μπροστά, στο πίσω μέρος, καθώς και και στις δύο πλευρές του οχήματος που πιστεύω ότι όλοι θα αγαπούσαν. Το πίσω μέρος είναι μάλλον βασικό αλλά εντυπωσιακό. Συνολικά, είναι τεράστιο για ένα συμπαγές όχημα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.

Η ετυμηγορία μας: Μας αρέσει το εξωτερικό του 2017 Toyota RAV4 Hybrid. Υπάρχει κάτι για hatchbacks που μου αρέσει. Φαίνεται κομψό καθώς και αριστοκρατικό στην εξαιρετικά ακριβώς την ίδια στιγμή. Παρέχει το Rav4 τη νοοτροπία που το κάνει να μοιάζει με τον βασιλιά του δρόμου.

Τα χειριστήρια

Το 2017 Toyota Highlander διαθέτει πλοήγηση οθόνης αφής καθώς και σύστημα απόλαυσης, κλιματικό έλεγχο τριών ζώνης, 3 θύρες USB. Κουμπί Διαχείρισης Σταθερότητας, Λειτουργία Χιονιού, Τυπικό Γραφείο με Λειτουργία Αθλητισμού. Η οθόνη στο κάθισμα του οδηγού έχει πολύ την ίδια ακριβώς λειτουργία με κάθε αυτοκίνητο: ταχύμετρο, οθόνη πολύχρωμων λειτουργιών κλπ. καθώς και το σύστημα μετριασμού της αναχώρησης της λωρίδας. Άλλοι έλεγχοι μπορούν να ανακαλυφθούν πίσω από το τιμόνι.

Το 2017 Toyota RAV4 Hybrid έχει ακριβώς την ίδια οθόνη αφής-περιλαμβάνει τη διαχείριση της κάμερας 360 μοιρών, ενεργειακή οθόνη που σας δείχνει την κατάσταση του ηλεκτρικού motnull

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *