Ένα από τα καλύτερα μέρη για τα ταξίδια βιώνει νέα τρόφιμα από διάφορα μέρη του κόσμου. Το κινεζικό φαγητό είναι εκπληκτικό, στην πραγματικότητα, είναι μια από τις πολύ αγαπημένες χώρες μας για φαγητό, ακόμη και τα πλήρη ξένο τρόφιμα του δρόμου, όπως και τα εποχιακά φρούτα! Είναι το καλοκαίρι εδώ και η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 35 μοίρες, με ακραία υγρασία. Δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος για εκπληκτική κάτω από ό, τι με μερικά αναζωογονητικά φρούτα.

Μερικοί από τους καρπούς εδώ είναι ακριβώς το ίδιο όπως έχουμε πίσω στο Okanagan στον Καναδά, αλλά είμαστε επίσης σε θέση να απολαύσουμε μερικά από τα πολύ αγαπημένα φρούτα μας που δεν καλλιεργούνται τοπικά στη Βόρεια Αμερική. Μου αρέσει να περπατάω στις πολύ αγαπημένες αγορές μας και να παίρνω το φρέσκο ​​δημιουργία ιδανικό από τους πωλητές.

Ακολουθούν μερικές εικόνες και περιγραφές των πολύ αγαπημένων καλοκαιρινών καρπών της Κίνας, απολαύστε!

Τα μεγάλα πεπόνια προέρχονται από την επαρχία Xinjiang Uygur (συνήθως μουσουλμανικό τμήμα της Κίνας). Είναι πολύ μεγαλύτερα από τα πεπόνια που χρησιμοποιώ να τρώω πίσω στον Καναδά, αλλά εξακολουθούν να γευτούν εξίσου καλά ή καλύτερα!

Πριν αφορά την Ασία, δεν είχα φάει ποτέ ένα μάνγκο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τους εισάγονται σε αυτούς, έχουμε μάλλον την παρόμοια υπόθεση! Είναι το νέο μου αγαπημένο. Τόσο γλυκό, τόσο ζουμερό και τόσο νόστιμο. Η Κίνα είναι ήδη μια από τις πιο οικονομικά αποδοτικές χώρες που επισκέπτονται, αλλά τα φρούτα εδώ έχουν ιδιαίτερα καταπληκτική αξία.

Οι λικέρ έχουν γίνει το νέο μου καλοκαιρινό σνακ. Είναι υπέροχα και είναι τόσο αναζωογονητικά όταν τρώγονται κρύα. Το μόνο πράγμα που είναι περίεργο για αυτό το φρούτο είναι η υφή του, αισθάνεται λίγο σαν ένα βολβό!

Αν επρόκειτο να περπατήσετε στους δρόμους του Yangzhou Ideal τώρα, θα δείτε μεγάλες προσφορές φορτηγών με το κουτί γεμάτο καρπούζια! Πρόκειται να αγοράσουν παντού. Στο δρόμο, στα καλάθια, στο σούπερ μάρκετ .. όλα πάνω από τη θέση. Ποιος δεν του αρέσει το καρπούζι το καλοκαίρι;

Τα κόκκινα και τα πράσινα σταφύλια εδώ είναι μεγάλα και γλυκά. Δεν τα παίρνουμε όλα αυτά συχνά, αλλά είναι ο καλύτερος καρπός για σνακ και μου αρέσει το χρώμα και το σχήμα τους.

Έχουμε πάρει κεράσια τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Είναι πραγματικά καλοί, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είναι τόσο υπέροχα όσο αυτοί στο Okanagan!

Το Dragonfruit είναι τόσο πολύχρωμο μοναδικά διαμορφωμένο! Η σάρκα στο εσωτερικό είναι μαλακό και λευκό και είναι αρκετά ήπια. Είναι υπέροχο όταν βυθίζεται σε μέλι, αναμειγνύεται με άλλα φρούτα ή με λίγο λεμόνι που συμπιέζεται πάνω του. Γενικά μου αρέσει το πώς φαίνεται!

Οι Mangosteens και οι Longans είναι 2 είδη φρούτων που βρίσκονται σε όλη την Ασία και στην Κίνα. Τα mangosteens είναι τόσο καλά, η λευκή σάρκα τους μέσα σε γεύσεις είναι λίγο σαν ένα βατόμουρο. Οι Longans έχουν παρόμοια συνέπεια με τα σταφύλια και τα λυκίσκο και είναι πραγματικά νόστιμα.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα ροδάκινα! Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αυτών των αξιοσημείωτων καρπών … Δεν μπορώ να φτάσω αρκετό.

Έτσι, εκεί το έχετε, μερικά υπέροχα και νόστιμα φρούτα από το σπίτι μας εδώ στην Κίνα. Όταν είναι τόσο ζεστό έξω, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να τρώτε ένα μεγάλο κομμάτι καρπούζι ή να ξεφλουδίζετε εκπληκτικά λυά και να τα χτυπάτε. Παίρνω το φρούτο μου ενώ μπορώ. Σύντομα θα περάσουμε και θα ταξιδέψουμε με τη Μογγολία, μια χώρα που κατανοεί γενικά μόνο να τρώει μόνο κρέας και γαλακτοκομικά!

Ποια είναι τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά φρούτα; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω!

Μετρώντας τις ημέρες μέχρι την αναχώρηση

Όπως αυτή η ανάρτηση; Κάντε το!

Αποποίηση ευθυνών: Οι κατσίκες στο δρόμο είναι συνεργάτης του Αμαζονίου και επίσης θυγατρικός για μερικούς άλλους λιανοπωλητές. Αυτό υποδεικνύει ότι κερδίζουμε προμήθειες εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο στο ιστολόγιό μας και αγοράζετε από αυτούς τους λιανοπωλητές.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *