ακριβώς πώς ταξιδεύετε στον κόσμο ως ζευγάρι καθώς και λαβή για να μείνετε μαζί; Αυτή η ανησυχία είναι αυτή που μας ζητά πολύ. Το να είσαι σε σχέση, καθώς και να κάνεις backpacking στον κόσμο για πάνω από 2,5 χρόνια μπορεί να προσπαθεί μερικές φορές καθώς και να οδηγήσει σε καταστροφή εάν δεν είστε προσεκτικοί. Ακριβώς έτσι είμαστε σαφείς, είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο x 2,5!

Θα ανακαλύψετε τον εαυτό σας σε αγχωτικές καταστάσεις, δεν θα έχετε μόνο χρόνο, καθώς μερικές φορές πιθανότατα θα διαφωνήσετε για το πού να πάτε ή τι να κάνετε. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι κανόνες σύνδεσης ταξιδιού σε κοινωνικές καταστάσεις, εντελώς διαφορετικές από αυτές στο σπίτι. Για μερικούς, αυτός ο τύπος πίεσης σε μια σύνδεση είναι εντελώς αδιανόητη, για εμάς, ήταν εκπληκτικό.

Απολαμβάνοντας ένα τέλειο τέλος σε μια τέλεια μέρα στις Φιλιππίνες
Ακολουθούν μερικές από τις συμβουλές ταξιδιού μας για ζευγάρια:

1. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι: είστε μια ομάδα. Δεν υπάρχει “εγώ” στα ζευγάρια ταξιδεύουν. Πρέπει να πιστεύετε συνεχώς όχι μόνο τον εαυτό σας καθώς και τις έννοιες που μπορεί να έχετε, ωστόσο αυτό που είναι το καλύτερο και για τους δυο σας.

2. Εάν υπάρχει κάτι που επιθυμεί να κάνει ο σύζυγός σας, ωστόσο δεν το σκέφτεστε, υποστηρίζετε σίγουρα την απόφασή τους καθώς και να τους αφήσετε να πάνε. Είτε αυτό, είτε το πιπιλίζουν καθώς και να συμμετάσχετε! Ο συμβιβασμός είναι το κλειδί. Για παράδειγμα: οι καταδύσεις Nick Diving, δεν το κάνω. Θα βγει για την κατάδυση της ημέρας, καθώς δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Μου παρέχει χρόνο να δουλέψω στο μαύρισμα μου, να ελέγξω καθώς και να κάνω ό, τι άλλο θέλω. Επιπλέον, παρόλο που είναι μόνο λίγες ώρες μεταξύ τους, σας κάνει να είστε ενθουσιασμένοι που βλέπετε αυτό το άτομο όταν είναι πίσω.

Ο Νικ μπαίνει για μια κατάδυση στην Ερυθρά Θάλασσα της Αιγύπτου
3. Παρόλο που είστε μαζί όλη την ώρα καθώς και τρώτε στα εστιατόρια, αυτό δεν θεωρείται για χρονολόγηση. Όταν στο σπίτι, θα πήγαινα σε μια ειδική νύχτα ή θα έχετε προσωπικό χρόνο, γιατί θα πρέπει να είναι διαφορετικό όταν βρίσκεστε στο δρόμο; Πρέπει να υπάρχει κάτι επιπλέον για να διατηρηθεί το ρομαντισμό ζωντανό. Είτε πρόκειται για ένα splurging για ένα χώρο A/C καθώς και για μια μέρα της ταινίας, απολαμβάνοντας ένα μπουκάλι κρασί, πηγαίνοντας για ένα πικνίκ στο πάρκο ή κοστίζει λίγο περισσότερα χρήματα, καθώς και να βγούμε σε ένα καλύτερο εστιατόριο. Το πορτοφόλι μπορεί να μην σας πει χάρη σε εσάς, ωστόσο η σύνδεση θα είναι πιο ευτυχισμένη.

Απολαμβάνοντας ένα μπουκάλι κρασί κατά το ηλιοβασίλεμα, Koh Phangan, Ταϊλάνδη
4. Υποστήριξη καθώς και να φροντίζετε ο ένας τον άλλον. Όταν ταξιδεύετε, έχετε μόνο ο ένας τον άλλον για να ακουμπήσετε καθώς και να πάτε για, για οτιδήποτε καθώς και τα πάντα. Δεν υπάρχει κανένας άλλος. Για παράδειγμα: κοιτάζουμε πάντα για ένα ακόμη, καθώς και φροντίστε να μείνετε κοντά. Ο Νικ πάντα φροντίζει να είμαι άνετος καθώς και χωρίς κίνδυνο (δηλαδή: Στην Ινδία όπου ο τύπος μπορεί να είναι ακατάλληλος!), Διασχίζουμε τους επικίνδυνους δρόμους μαζί, καθώς και αν κάποιος από εμάς είναι άρρωστος, ο άλλος υπάρχει και με φάρμακα επίσης Όπως τρέχει για να πάρει ό, τι χρειάζεται.

Σε ένα τρένο στην Ινδία – ο Nick έκανε μια τέλεια κουρτίνα για την ιδιωτική ζωή!
5. Προσπαθήστε να αφήσετε το πεισματάρα στο σπίτι. Θα απαιτήσετε να είστε σε θέση να ζητήσετε συγγνώμη γρήγορα για να πάρετε με την ημέρα! Δεν υπάρχει χρόνος για να μεταφερθούν τα επιχειρήματα καθώς και. Εάν κάνετε λάθος για κάτι, παραδεχτείτε σε αυτό καθώς και να συνεχίσετε με τα πράγματα.

6. Φάτε! Τα επιχειρήματα θα εμφανιστούν σίγουρα αν είστε πεινασμένοι καθώς και γκρινιάρης. Φέρνουμε ένα “grump sack” που είναι γεμάτο από κροτίδες, φρούτα καθώς και καρύδια για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

7. Έχετε καθήκοντα καθήκοντα για όλους σας για να διασφαλίσετε ότι ένα άτομο δεν αισθάνεται σαν να φέρει το βάρος του φορτίου εργασίας. Ο Νικ θα εξαντληθεί από τον εαυτό του αν δεν θυμόμαστε τίποτα, θα τόνους τα σακίδια πάνω στο λεωφορείο/βάρκα, φροντίζει τα χρήματα καθώς και τον προϋπολογισμό. Συσκευάζω συγκεκριμένες σακούλες, κρατώ τον χώρο καθαρό, σχεδιάζω καθώς και οργανώστε όλα τα ταξίδια τεκμηρίωσης, καθώς και να μας φέρουν μεγάλες θέσεις στη μεταφορά. Βοηθάμε ένα ακόμη όποτε είναι δυνατόν, καθώς και όποτε χρειάζεται. Απλά διευκολύνει την κατανόηση των «δουλειών» σας.

Ο Νικ συσκευάζει τα σακίδια μας σε λεωφορείο στο Νεπάλ
8. Έχουμε ικανοποιήσει πολλά ζευγάρια που έχουν “ημέρες μακριά” το ένα από το άλλο. Εάν αισθάνονται ότι απαιτούν μόνο χρόνο, θα χωρίσουν μεθόδους για την ημέρα καθώς και ικανοποιούν το δείπνο. Το Time Off μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο το να ακούτε μόνο το iPod σας ή να διαβάσετε ένα βιβλίο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ.

Ο Νικ Ανάγνωση ενός βιβλίου στα βράχια στο ηλιοβασίλεμα, Koh Phangan, Ταϊλάνδη
9. Μην κατηγορείτε την τοποθεσία. Έτσι χάσατε το λεωφορείο. Έτσι πιστεύατε ότι είχατε κλείσει ένα ξενοδοχείο, ωστόσο δεν το κάνετε. Έτσι χάσατε την κάμερα. Έτσι βγήκατε στο φορητό υπολογιστή … οτιδήποτε άλλο. Πάρτε το σε βήμα. Πάρτε την ευθύνη μαζί, ακόμα κι αν μπορεί να είναιτο λάθος του.

Ταξιδεύοντας ως ζευγάρι μπορεί να κάνει ή να σπάσει μια σχέση. Μπορεί να σας φέρει πιο κοντά ή να σας απομακρύνει εντελώς. Μπορείτε πραγματικά να καταλάβετε ένα άτομο όταν ταξιδεύετε. Εάν ενεργοποιήσετε ο ένας τον άλλον να είναι οι ίδιοι, θέτουν σε κίνδυνο καθώς και να ανακαλύψετε να γελάσετε τα πράγματα μακριά, τότε μπορεί να είναι μια εντελώς χαρούμενη εμπειρία.

Ευτυχώς για εμάς είμαστε τέλειοι σύντροφοι ταξιδιού, καθώς και έχουν απολαύσει κάθε (καλό και κακό) λεπτό από αυτό. Εάν μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί, μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε μαζί!

Ξεκινώντας την ενότητα

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι τώρα;

Οι κατσίκες στο δρόμο παρέχουν μερικά απλά εργαλεία για να σας εξοικονομήσουν χρόνο καθώς και χρήματα!

Αποκτήστε τη βίζα σας με το Visahq!
Ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής θεώρησης στο διαδίκτυο! [widget id = “text-17”]

Υποβάλετε αίτηση για την καλύτερη κάλυψη ταξιδιωτικής ασφάλισης για backpackers!
Ο Παγκόσμιος Νομάδων είναι εύκολος, φιλικός προς τον προϋπολογισμό και προσφέρεται εν κινήσει! [widget id = “text-55”]

Κλείστε το χώρο σας με το Hostel World και εξοικονομήστε χρήματα!
Όχι μόνο οι ξενώνες, υπάρχουν και προσωπικοί χώροι και ξενοδοχεία! [widget id = “text-21”]

Βοηθός προϋπολογισμού για συγκεκριμένες πόλεις
Πληκτρολογήστε την πόλη που σκοπεύετε να δείτε καθώς και να πάρετε μια ιδέα για το πόσο θα κοστίσει. [widget id = “text-7”]

Αποποίηση ευθυνών: Οποιοσδήποτε τύπος κρατήσεων, παραγγελιών ή υπηρεσιών που καταβάλλονται με κατσίκες στο δρόμο δεν θα έχει απολύτως καμία πρόσθετη χρέωση στους αναγνώστες μας. Η αγορά σας βοηθά να διατηρήσετε τις κατσίκες στο δρόμο με πωλήσεις θυγατρικών, γι ‘αυτό λέμε ευχαριστώ για αυτό!

Αποποίηση ευθυνών: Οι κατσίκες στο δρόμο είναι συνεργάτης του Αμαζονίου, καθώς και μια θυγατρική για μερικούς άλλους λιανοπωλητές. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε προμήθειες εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο στο ιστολόγιό μας καθώς και την αγορά από αυτούς τους λιανοπωλητές.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *