Η περιπετειώδης Kate περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά με αυτούς τους συνδέσμους, θα κάνω μια αποζημίωση χωρίς πρόσθετη δαπάνη σε εσάς. Ευχαριστώ!

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Τι συμβαίνει αν έχετε πάντα οργανώσει για να ταξιδέψετε – ωστόσο καταλήγετε σε μια εξαιρετική ζωή στο σπίτι που δεν θέλετε να φύγετε; Και τι γίνεται αν το ρολόι ταιριάζει στην ικανότητά σας να το κάνετε;

Γεια Kate,

Ένας καλός φίλος μου μου ζήτησε να πάω και να δουλέψω και σε απευθείας σύνδεση στην Αυστραλία για ένα χρόνο (ή ενδεχομένως περισσότερο) τον Οκτώβριο. Αυτό είναι κάτι που πάντα ήθελα να εκτελέσω στο παρελθόν, ωστόσο την τελευταία φορά ο καλός φίλος που επέλεξα με άφησε κάτω και στη συνέχεια δεν πήγα.

Καθώς ήθελα να κουνήσω τη ζωή μου λίγο εκείνη τη στιγμή, μεταφέρθηκα σε μια νέα πόλη και πήρα ένα εξαιρετικό διαμέρισμα. Έχω κάνει πραγματικά μια ζωή για τον εαυτό μου σε αυτή την πόλη, μου αρέσει η δουλειά μου, έχω κάνει μερικούς πραγματικά καλούς φίλους και έχουν μια εκπληκτική κοινωνική ζωή.

Ωστόσο, δεν θέλω να μετανιώσω ότι δεν δοκιμάζω να δουλεύω και να ζουν σε άλλη χώρα, ωστόσο η ίδια ακριβώς επιθυμία να το κάνω δεν είναι εκεί. Είναι δύσκολο, αφού ένα μέρος μου θέλει να πάει όπως καταλαβαίνω ότι θα ήθελα ακόμα το άλλο μέρος μου δεν θέλει να αφήσει αυτή την εξαιρετική ζωή που έχω παραγάγει στην πόλη.

Ανησυχώ ότι όταν επιστρέψουμε από την Αυστραλία, δεν θα ανακαλύψω ένα καθήκον τόσο μεγάλο όσο αυτό που είμαι τώρα και έχω εργαστεί στο παρελθόν σε καθήκοντα που μισώ, καταλαβαίνω ακριβώς πόσο ασυνήθιστο είναι να ανακαλύψω ένα που απολαμβάνετε !

Είμαι τώρα 28 ετών και είμαι μόνο επιλέξιμος για τη θεώρηση διακοπών εργασίας μέχρι να είμαι 30 έτσι γιατί είναι τώρα ή ποτέ κατάσταση. Είμαι επίσης μαστίζεται από την αλήθεια ότι αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να εγκατασταθώ σε αυτό το σημείο (τουλάχιστον αυτό είναι που σκέφτονται οι γονείς μου!) Θα ήθελα να ακούσω τις σκέψεις σας για αυτό.

Ω, αναγνώστης. Μπορώ να συσχετίσω σε αυτό τόσο πολύ – αισθάνομαι ότι θα έπρεπε απολύτως να θέλεις κάτι απεγνωσμένα, ωστόσο τα συναισθήματα απλά δεν είναι εκεί.

Θέλω να σας πω ότι έχετε πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι νομίζετε. Θέλω να σας πω ότι αυτό δεν είναι η μόνη σας δυνατότητα να συνδεθείτε στο εξωτερικό. Θέλω να σας πω ότι δεν έχει σημασία τι σκέφτονται οι γονείς σας.

Αλλά πολλοί από όλα, θέλω να σας πω ότι δεν χρειάζεται να πάτε στην Αυστραλία.

Δεν πίστευες ότι θα το δηλώσω, ε;

Η ζωή μας μετατρέπεται σε κατευθύνσεις που δεν περιμένουμε. Και αν οργανώσατε πάντα για να ζήσετε στο εξωτερικό κάποια μέρα, μπορεί να είναι συγκλονιστικό να αναγνωρίσετε ακριβώς πόσο υλικό είστε με την παρούσα ζωή σας.

Το ουσιαστικό μέρος είναι ότι έχετε τουλάχιστον δύο χρόνια για να λάβετε την απόφασή σας. Αυτό που οι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν είναι ότι η θεώρηση των διακοπών της Αυστραλίας είναι επιλέξιμη μέχρι να γυρίσετε 31, όχι 30. Θα μπορούσατε να φτάσετε στην Αυστραλία την ημέρα πριν από τα 31 σας γενέθλια και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να προστατεύετε αυτή τη θεώρηση. (Φυσικά, σας θέλω να αφήσετε πολύ περισσότερα από κάποια μέρα του buffer room, μόνο σε περίπτωση!)

Εάν ήμουν στη θέση σας, αυτό είναι που θα κάνατε: θα μειώσει την έννοια της αποχώρησης για την Αυστραλία με τον καλό φίλο σας τον Οκτώβριο. Θα μείνω σε επαφή μαζί της, θα συμμορφωθώ στενά με το ταξίδι της και θα ανακαλύψω για το τι είναι η εμπειρία των διακοπών στην Αυστραλία. Εν τω μεταξύ, θα έπαιρνα ένα χρόνο για να πιστέψω και να αξιολογήσω και να επιλέξω αν θα έπρεπε τελικά να πάω στο εξωτερικό. Θα ρίξω μια ματιά σε άλλες επιλογές εκτός από την Αυστραλία-μέντορα Αγγλικά, μακροχρόνια backpacking, άλλα προγράμματα εργασίας στο εξωτερικό που δεν είναι περιορισμένα από την ηλικία. Και θα εξοικονομούσα χρήματα σαν τρελό.

Εν τω μεταξύ, θα ρίξω τον εαυτό μου στη δουλειά μου, θα κάνω φανταστικά πράγματα στην εργασία (και θα διατηρήσω την τεκμηρίωση όλων των επιτευγμάτων μου) και θα κάνω τον εαυτό μου ζωτικής σημασίας για την εταιρεία.

Και τότε θα ήθελα να ικανοποιήσω με τον διευθυντή μου και να ασχοληθώ με την έννοια της λήψης ενός ετήσιου Sabbatical.

Όχι κάθε εργοδότης θα επιλέξει αυτό – ωστόσο μερικοί θα το κάνουν. Και ακόμα κι αν δεν το κάνουν και επιλέγετε να αφήσετε τη δουλειά σας, θα φύγετε με εξαιρετικούς όρους και η πόρτα μπορεί να είναι ανοιχτή για να επιστρέψετε κάποια μέρα. Εν τω μεταξύ, το σπίτι σας μπορεί να υποσχεθεί πολλά. Οι καλοί φίλοι σας θα εξακολουθούν να είναι εκεί – ωστόσο να έχετε κατά νου ότι η ηλικία 28 είναι η εποχή που οι άνθρωποι παντρεύονται και έχουν μωρά και πολλές από τις φιλίες σας αναμφισβήτητα θα τροποποιήσουν κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, ανεξάρτητα από το αν πηγαίνετε στο εξωτερικό.

Εάν επιλέξετε να πάτε στην Αυστραλία, διαβεβαιώνω ότι δεν θα το μετανιώσετε. Η προηγούμενη ζωή σας θα χλωθεί σε σύγκριση. Θα έχετε το χρόνο της ζωής σας, και αυτές είναι οι ιστορίες που θα πείτε όταν είστε μεγαλύτεροι.

Και να έχετε κατά νου ότι η Αυστραλία δεν είναι η μόνη επιλογή. Μπορεί να εργαστείτε στη Νέα Ζηλανδία. Μπορεί να σακίδιο νότιαnull

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *