όταν πρόκειται για υποστήριξη των φωτογραφιών, πολλοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν μια μύγα τη νύχτα, τη στάση του Devil-May. “Δεν θα συμβεί ποτέ σε μένα” ή “είμαι προσεκτικός με το τηλέφωνό μου / κάμερα που τους παίρνω”. είναι κοινά συναισθήματα. Και θα έπρεπε να παραδεχτώ, μέχρι πριν από λίγους μήνες, όταν λάβαμε το παροιμιώδες να κλωτσήσει το πίσω μέρος, αυτό ήταν το πώς σκεφτήκαμε.

Ας το αντιμετωπίσουμε, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών σας δεν είναι ένα “σέξι” θέμα και δεν είναι ένα έργο που είναι εύκολο να πάρει ενθουσιασμένος. Είναι πολύ απλούστερο να συνεχίσετε να το πιέζετε στο κάτω μέρος του να κάνετε λίστα και απλά προσπαθήστε να το ξεχάσετε. Και όμως αν είστε ταξιδιωτικός blogger, ή ακόμα και ένας ταξιδιώτης που δεν blog, είναι χωρίς αμφιβολία κάτι που θα έπρεπε πραγματικά να αφιερώσετε ένα δίκαιο χρονικό διάστημα.

Έτσι, για να πάρετε την ενοχλητική από αυτή τη βαρετή αναγκαιότητα, έχουμε κάνει όλη την έρευνα για εσάς. Εδώ είναι μια ματιά στο πώς να δημιουργήσετε back backup τις φωτογραφίες σας και γιατί: Πρέπει:

Γιατί θα έπρεπε να επιστρέψετε τις φωτογραφίες σας επάνω

Εάν χρειάζεστε πραγματικά πείθει ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα μια καταπληκτική ιδέα, τότε δεν κοιτάζετε ακόμα περισσότερο από τη δική μας προειδοποιητική ιστορία. Μάθαμε τον σκληρό τρόπο όταν μέσα σε 3 εβδομάδες μεταξύ τους, και τα δύο από τα iPhones μας έσπασαν υπονοώντας ότι χάσαμε ένα σημαντικό ποσό εξαιρετικά αξιόλογο υλικό. Μιλάμε έναν ουσιαστικό αριθμό φωτογραφιών και βίντεο, ιστολογικών ιδεών, σημειώσεις προορισμού, αριθμούς επικοινωνίας για άτομα που συναντήσαμε στην πορεία, μεταξύ άλλων.

Είχαμε ακόμη και ένα σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά μετά από 6 μήνες στο δρόμο και απίστευτα αργές ταχύτητες στο Internet, έχουμε λίγο εφησυχασμό. Ξεκινήσαμε να χαλαρώσουμε και μόνο υποστηρίζουμε σποραδικά, τότε η καταστροφή χτύπησε.

Ήρθε με τη μορφή ενός λογότυπου μήλου του θανάτου και ενός αλκοολούχου, τουαλέτα εναντίον του τηλεφωνικού συμβάντος (η τουαλέτα κέρδισε δυστυχώς). Με την Hindsight, θεωρούμε πραγματικά τον εαυτό μας πολύ τυχεροί επειδή ήταν μόνο τα τηλέφωνά μας, και χωρίς τη ρουτίνα μας (ωστόσο, διαλείπουσα ήταν) θα μπορούσαμε να χαθεί απολύτως κάθε κομμάτι δεδομένων που θα αποθηκεύσαμε πάνω από το 2016. Χρειάζεστε πολύ περισσότερους λόγους ?

Μέθοδοι δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών

Φορητό ή tablet

Ως blogger είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε ένα φορητό υπολογιστή, αλλά ως ταξιδιωτικό blogger μπορεί να έχετε προτεραιότητα στο βάρος του πάνω από την χωρητικότητα αποθήκευσης. Ωστόσο, εάν έχετε επαρκή μνήμη, τότε ένας φορητός υπολογιστής εξακολουθεί να είναι ένα καλό πρώτο λιμάνι κλήσης για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών σας. Απλά υποβάλετε και αποθηκεύστε στο σκληρό δίσκο του φορητού υπολογιστή σας.

Ομοίως, μπορείτε να το κάνετε αυτό με πολλά δισκία, αλλά μπορεί να χρειαστείτε μια ειδική καλωδιακή τηλεόραση για να υποβάλετε φωτογραφίες απευθείας από μια κάρτα μνήμης.

Θυμηθείτε όμως, οι φορητοί υπολογιστές και τα δισκία κάνουν σπάσιμο, είναι στόχοι για κλέφτες και είναι εύκολο να φύγουν κάπου να μην ξαναδεί ποτέ.

Φορητός εξωτερικός σκληρός δίσκος

Αυτοί είναι ένας σχετικά εύκολος τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας και πολυάριθμων είναι τώρα τόσο ελαφρύ όσο και μικρό μέγεθος. Εάν έχετε Mac, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος το καθιστά επίσης πολύ εύκολο στη χρήση της αυτόματης λειτουργίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της ώρας. Απλά συνδέετε μέσα από το USB και το πρόγραμμα κάνει τα υπόλοιπα.

Η επιλογή σκληρού δίσκου είναι ιδανική αν δεν έχετε πρόσβαση σε γρήγορο, αξιόπιστο Διαδίκτυο, αλλά είναι δημοφιλείς για να σπάσουν, ώστε σίγουρα δεν είναι αλάνθαστο και ίσως να είστε καλύτερα σερβίρετε στο πολύ περισσότερο από ένα ταυτόχρονα.

Κάρτες μνήμης

Οι κάρτες SD και Micro SD είναι ένας απίστευτα χρήσιμος και εξοικονόμηση χώρου για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών. They’re also a pretty safe bet, with numerous new ones being practically indestructible. They also have capacity to hold a lot of data so just a few ought to be sufficient for this method.

Some newer DSLR cameras even have capacity to back up two cards at the same time so you’ll automatically have a second copy.

However, it’s very easy to misplace memory cards due to their small size and there’s also the potential for them to be stolen.

NAS Drive

Essentially a NAS drive allows you to create your own personal cloud storage that multiple people can access wirelessly through the internet. You can set it up to use rob mirroring so it stores multiple copies of your data across various drives in the event of one failing.

This is ideal if you have a continuous home base where you travel from because you need somewhere to actually store the hardware and an Internet network that it is continuously connected to.

Not so terrific if you’re a perpetual nomad.

Cloud Based Backup

There are dozens of these available now, some of them providing up to 50GB of totally free storage, others that you pay a monthly or yearly subscription for limitless storage. numerous have different features like backing up all data, not just photos, so it’s essential για να επιλέξετε την κατάλληλη υπηρεσία για εσάς.

Αυτή είναι μια καλή επιλογή για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των κινητών τηλεφώνων όπως μπορείτε να ορίσετε φωτογραφίες για να υποβάλετε αυτόματα όταν συνδέονται με Wi-Fi. Και πάλι, αυτή η μέθοδος απαιτεί καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς η υποβολή φωτογραφιών πάνω από το Bad Wi-Fi είναι η χρονοβόρα και οδυνηρά αργή.

Beware, δεν είναι όλες οι υπηρεσίες αποθήκευσης σύννεφων είναι ίση με ορισμένες κατευθύνσεις σε τακτική βάση, ενδεχομένως αφήνονται χωρίς πρόσβαση στις φωτογραφίες σας.

Κανόνες υποστήριξης

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε, υπάρχουν δύο βασικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε:

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τουλάχιστον δύο φορές – αυτή είναι μια συμβατική κατευθυντήρια γραμμή του αντίχειρα για οποιαδήποτε διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Επιλέξτε δύο από τις παραπάνω μεθόδους και τα κάνετε ταυτόχρονα ταυτόχρονα, ιδανικά, ώστε τα αντίγραφα ασφαλείας να βρίσκονται σε δύο διαφορετικά μέρη, δηλαδή ένα φυσικό, ένα σύννεφο που βασίζεται. Αν είναι πολύ σημαντικό για εσάς τότε δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας πολύ περισσότερο από δύο φορές!

Θα μπορούσε να είναι δελεαστικό να επιστρέψει μόνο σε ένα σκληρό δίσκο, αλλά αν ο σκληρός δίσκος πηγαίνει kaput τότε ίσως και δεν έχετε υποστηρίξει καθόλου.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας – Βάλτε ένα δείκτη στο ημερολόγιό σας για να το κάνετε εβδομαδιαίως στο ελάχιστο, αλλά ιδανικά το βράδυ. Αυτό θα μπορούσε να ποικίλει ανάλογα με το πού βρίσκεστε και τι κάνετε, για παράδειγμα αν βρίσκεστε σε μια φορά σε ένα ταξίδι σε όλη τη διάρκεια της ζωής στην Ισλανδία, τότε σίγουρα πραγματοποιήστε τη ρουτίνα της εφεδρικής σας καθημερινά.

Φανταστείτε ότι καταφέρνετε να πιάσετε τα βόρεια φώτα, αλλά να χάσετε όλα τα αναντικατάστατα φωτογραφικά στοιχεία αυτής της εκπληκτικής εμπειρίας. Αντίθετα, αν έχετε μια ψύχρα δύο εβδομάδες στην παραλία τότε μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αυτών των φωτογραφιών που πίνετε μπύρες στον ήλιο.

Όποια και αν είναι η μέθοδος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που επιλέγετε, είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε πραγματικά και μπείτε σε μια ρουτίνα που σας ταιριάζει. Μπορούμε να σας πούμε από την προσωπική εμπειρία και θα ξέρετε αν συνέβη ποτέ σε σας, ότι είναι καταστροφικό όταν χάνετε φωτογραφίες. Μετά από όλα, αποτελούν μέρος των αναμνήσεών σας. Τώρα έχετε τη γνώση, δεν υπάρχει δικαιολογία για να αναλάβει τον κίνδυνο.

Αρέσει? Πιέστε το! ?

Αποποίηση ευθυνών: Οι κατσίκες στο δρόμο είναι ένας συνεργάτης του Amazon και επίσης μια συνεργάτη για ορισμένους άλλους λιανοπωλητές. Αυτό συνεπάγεται ότι κερδίζετε προμήθειες εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο στο blog μας και την αγορά από αυτούς τους λιανοπωλητές.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *