Αγγλία δεν έχει φήμη καλού φαγητού, αν και κρυμμένο στο τραχύ είναι μερικοί λίθοι τροφίμων. Στην υπέροχη αγγλική ύπαιθρο του Suffolk, η πόλη της αγοράς Sudbury έχει πάρει περισσότερο από το δίκαιο μερίδιο του κοινού ναύλου. Ακριβώς εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.

Χρησιμοποιείται για να είναι μια εποχή που, για να ανακαλύψετε το καλύτερο φαγητό στην Αγγλία, θα πρέπει να πάτε στο Λονδίνο. Ωστόσο, δεν μπορείτε πλέον να εξαρτάτε απλώς από τη χρηματοδότηση ή από τις άλλες τεράστιες πόλεις. Στην πραγματικότητα, προτείνουμε συνήθως στους επισκέπτες να πηγαίνουν πιο μακριά από το Λονδίνο αυτές τις μέρες.

Μεταξύ του πράσινου της αγγλικής υπαίθρου είναι οι πόλεις καθώς και τα χωριά που κρύβουν μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα που θα ανακαλύψετε στη χώρα – ίσως ακόμη και στην ήπειρο.

Μια πόλη που βρήκαμε με περισσότερα τρόφιμα από ό, τι οι περισσότεροι είναι η πόλη της αγοράς του Sudbury. Το Sudbury είναι περίπου 70 μίλια βορειοανατολικά του Λονδίνου καθώς και χρονολογείται από τον 8ο αιώνα, αν και η αγορά της ιδρύθηκε μόνο το 1007. Μόνο.

Μέσα στο πεσκές του Riverside Laneways καθώς και το Hectic Bit High Street είναι μια συλλογή από εστιατόρια, παμπ, μπαρ καθώς και καφετέριες που αξίζει να ταξιδέψουν στη βρετανική ύπαιθρο.

Πού να φάτε στην αγγλική ύπαιθρο – Sudbury, Suffolk

Γεύση του Sudbury Food καθώς και του Φεστιβάλ ποτών

Κάθε χρόνο, ο εορτασμός των τροφίμων Sudbury αναλαμβάνει το κέντρο της πόλης με πάγκους, φορτηγά τροφίμων καθώς και arquees εκπαίδευσης. Αγοράστε ή δοκιμάστε φαγητό από την περιφερειακή περιοχή καθώς και τοπικά δημιουργημένη μπύρα, οινοπνευματώδη καθώς και αναψυκτικά.

Κορυφαία συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι κατευθυνθείτε στην εκκλησία All Saints, όπου θα ανακαλύψετε ακόμα περισσότερους πάγκους της αγοράς που πωλούν μια θαυμάσια ποικιλία από νόστιμα περιφερειακά προϊόντα.

Κούνια

Το πρώτο εστιατόριο Vegan του Sudbury πιέζει πάντα τα όρια αυτού που μπορείτε να κάνετε με τα φυτικά προϊόντα διατροφής. Ό, τι – από τη ζύμη μέχρι το τυρί που κάνουν – είναι νόστιμο και έξυπνο. Οι ιδιοκτήτες Christophe καθώς και ο Holly εργάζονται πάντα με το ένα μάτι στο περιβάλλον, το οποίο με κάποιο τρόπο κάνει το φαγητό εδώ να δοκιμάσει ακόμα καλύτερα.

Κορυφαία συμβουλή: Το ψωμί (ειδικά το sourdough) που κάνει η Holly καθώς και το ψωμί στο χώρο του ξενοδοχείου, πρόκειται να πεθάνει. Μιλούν ακόμη και το δικό τους αλεύρι εδώ.

Ο κωδικός

Τα καλύτερα ψάρια καθώς και μάρκες που θα ανακαλύψετε στη χώρα. Όμορφα φρέσκα ψάρια, εντελώς μαγειρεμένα τσιπ, καθώς και η σάλτσα κάρυ του Codfather είναι μια προσφορά που δεν μπορείτε να αρνηθείτε.

Κορυφαία συμβουλή: Μπορείτε να δειπνήσετε, ωστόσο, ακόμη και πολύ καλύτερα είναι να το πάρετε για να αφαιρέσετε καθώς και να κατευθυνθείτε προς τις όχθες του ποταμού Stour για να απολαύσετε την ύπαιθρο ακριβώς την ίδια στιγμή με τη γιορτή σας. Πιστεύω ότι σας παρέχουν περισσότερες μάρκες όταν παίρνετε επίσης!

Μυστικός κήπος

Αυτό το γαλλικό bistrot σε ένα Tudor Cottage Crafts πιάτα που είναι κομψά, τόσο τόσο καλά νόστιμα. Από το Ceviche καθώς και από το Tartare μέχρι το κόκκινο κοτσάνι στη σχάρα, καθώς και το 7ωρο αρνί, τα μενού 2-course-μικρά, θα σας αφήσουν να θέλετε να παραγγείλετε ένα τρίτο.

Κορυφαία συμβουλή: Εάν δεν είστε στη διάθεση για κρασί ή μπύρα, επιθεωρήστε το μενού τσαγιού τους. Είναι εντυπωσιακό.

Deli-café του David

Ο Ντέιβιντ είναι μάλλον ένας χαρακτήρας καθώς και ακόμα πιο σεφ. Ανακαλύπτοντας το εμπόριο του στην Ευρώπη, έφερε αυτό το στυλ στο Sudbury. Μεγάλος καφές, εξαιρετικά σάντουιτς, καθώς και ένα ακόμα καλύτερο χαρτόνι, επιρροές από την Ισπανία, τη Γαλλία, καθώς και την Ιταλία, ακούγονται στο μενού. Είναι επίσης μια ζώνη χωρίς παιδιά.

Κορυφαία συμβουλή: Εάν αισθάνεστε πεινασμένοι, ρωτήστε τον David αν μπορεί ακόμα να κάνει το μπιφτέκι του. Είναι θρυλικό και νόστιμο.

Σοκολάτες Marimba καθώς και καφέ

Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση έχει δύο καταστήματα στην αυλή. Κάποιος που πωλεί χειροποίητες σοκολάτες από το κομμάτι, το άλλο καλά-μπαρττάντ καφέ. Εκτός από το όταν ο μεγάλος καφές είναι ακόμα δύσκολο να βρεθεί στην Αγγλία, αυτό είναι σημαντικό. Πολύ καλύτερα ακόμα, πάρτε ένα Marimba Dark Chocolate Mocha εδώ. Θα τροποποιήσει τον κόσμο σας.

Κορυφαία συμβουλή: Εάν αισθάνεστε σούπερ επιεικής, πάρτε ένα Marimba Hot Chocolate Melt. Είναι μια ζεστή σοκολάτα, ωστόσο ένα μπαρ 30g από σοκολάτα Marimba για να κάνει το ποτό σας! Ένα βελούδινο, πολυτελές όνειρο σε ένα φλιτζάνι.

Μικρή Ινδία*

Το καλύτερο ινδικό εστιατόριο που έχουμε πάει για λίγο, το Bit India είναι το τέλειο μίγμα ενός παραδοσιακού αγγλικού ινδικού εστιατορίου με πιάτα στο μενού απευθείας από τους δρόμους του Νέου Δελχί.

Κορυφαία συμβουλή: Εάν είστε μέρος μιας ομάδας τεσσάρων ή περισσοτέρων, η παραγγελία των μεγάλων προσφορών των χορτοφαγικών πιάτων σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε περισσότερα τρόφιμα σε ένα πανηγύρι σε στυλ Thali χωρίς να σπάσετε τον προϋπολογισμό.

*Εξαπάται λίγο εδώ, αφού αυτό το ινδικό εστιατόριο είναι στην πραγματικότητα στο κοντινό χωριό Halstead, ωστόσο βρίσκεται στον δρόμο Sudbury, καθώς και μόνο 5 μίλια από το Sudbury. καθώς και είναι πραγματικά καλό!

Δεδομένου ότι οι γονείς μου μεταφέρθηκαν σε ένα χωριό κοντά στο Sudbury, Christina καθώς και έχω καταλήξει να είναι πολύ πιο au fait με την περιοχή. Κάθε φορά που βλέπουμε το Ηνωμένο Βασίλειο τώρα, είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι για το πού η μαμά μου καθώς και ο μπαμπάς θα έχουν ανακαλύψει να μας οδηγήσουν να φάμε στη συνέχεια.

Είναι εκπληκτικό ότι μια τόσο μικρή τοποθεσία που είναι αρκετά απομονωμένη από οποιοδήποτε είδος τεράστιων πόλεων ή γΤο Ities έχει μια τέτοια ακμάζουσα σκηνή τροφίμων.

Ήσασταν οπουδήποτε πρόσφατα που σας εξέπληξε με το φαγητό του; Έχετε μια αγαπημένη πόλη που θέλετε να επισκεφθείτε; Πείτε μας στα σχόλια!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *