περιπετειώδη Kate περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, θα κερδίσω μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ευχαριστώ!

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Είχα ένα σημαντικό θέαμα στην ημερήσια διάταξή μου για τη Σιγκαπούρη: Επισκεφθείτε το Safari της Σιγκαπούρης. Αυτή είναι μια από τις πολύ πιο ξεχωριστές εμπειρίες ζωολογικού κήπου από τις οποίες έχω ακούσει-διαθέτει αποκλειστικά νυχτερινά ζώα και σας επιτρέπει να περπατάτε σε μονοπάτια σε περιβάλλον χωρίς κλουβί.

Αλλά πρώτα, θα έπρεπε να γνωρίζετε δύο πράγματα πριν πάτε στο Safari της Νύχτας της Σιγκαπούρης:

Εάν φέρετε το παιδί σας εδώ, είστε ο πιο cool γονέας στον κόσμο και το παιδί σας θα σας λατρεύει.

Και δεύτερον:

Δεν θα έχετε καλές φωτογραφίες. Αλλά αυτό είναι εντάξει.

Το Safari της Σιγκαπούρης είναι ένα πάρκο χωρίς φλας, για να προστατεύσει τα ζώα και την όρασή τους. Η φωτογράφηση κινούμενων ζώων χωρίς φλας είναι μια χαμένη μάχη. Αποδεχτείτε ότι δεν θα έχετε καλές φωτογραφίες και απλώς επιλέξτε την εμπειρία.

Το Safari της Νύχτας της Σιγκαπούρης είναι κυρίως ένα μέρος για τις οικογένειες. Αλλά οποιοδήποτε μέρος με σπάνια επένδυση αρσενικών χορευτών που εκτελούν στην είσοδο είναι μια χαρά μαζί μου!

Η νύχτα μου ξεκίνησε με τα πλάσματα της νυχτερινής εκπομπής, η οποία χαρακτήρισε μερικά από τα ζώα που έδειχναν – ένα ρακούν που ήξερε πώς να ανακυκλώσει, μια καπνιστή λεοπάρδαλη, ακόμη και έναν λύκο. Αυτό ήταν σίγουρα πολύ περισσότερο από μια παράσταση για τα παιδιά, αλλά ήταν διασκεδαστικό παρόλα αυτά.

Το επίκεντρο, όμως, ήταν όταν έφτασαν σε ένα κουτί κάτω από τα καθίσματα των ανθρώπων και έβγαλαν την Maggie το δικτυωμένο Python, ένα από τα μακρύτερα είδη φιδιού στον κόσμο!

Στη συνέχεια ήταν μια βόλτα με τραμ. Η σαράντα λεπτών μας οδήγησε σε ολόκληρο το σαφάρι της νύχτας, δείχνοντάς μας τα ζώα στα αναδημιουργημένα ενδιαιτήματα τους.

Στο τραμ, ο ηγέτης του ταξιδιού μας μοιράστηκε πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα ζώων. Μερικά από τα αγαπημένα μου:

Οι ιπποπόταμοι μπορεί να είναι χορτοφάγοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σας φάνε. Θα σας μασήσουν και θα σας φτύνουν.

Υπάρχουν μόνο 300 λιοντάρια στην Ασία – όλα αυτά στην Ινδία.

Οι άνδρες ελέφαντες πρέπει να διαχωριστούν από τα μωρά τους επειδή θα πολεμήσουν και/ή θα τους σκοτώσουν.

Οι ρινόκεροι τρέχουν πολύ γρήγορα, αλλά όχι για πολύ. Εάν είστε κυνηγημένοι από έναν ρινόκερο, η αντοχή σας πολύ καλά θα μπορούσε να σας σώσει.

Αλλά για μένα, το τελευταίο μέρος του Safari της Νύχτας της Σιγκαπούρης ήταν το αγαπημένο μου – πηγαίνοντας στα μονοπάτια πεζοπορίας! Μπορείτε να περπατήσετε βαθιά στη ζούγκλα και να σηκωθείτε κοντά στα ζώα.

Αυτό είναι που κάνει το Singapore Night Safari διαφορετικό από άλλους ζωολογικούς κήπους, και μου άρεσε.

Το αγαπημένο μου ζώο? Το Flying Squirrel, που φαντάστηκε παραπάνω! Πόσο αξιαγάπητο είναι αυτός ο μικρός τύπος;

Ένα άλλο αγαπημένο ήταν η Fisher Cat. Θα κλίνει στο ποτάμι για να κολυμπήσει στα ψάρια και όλοι θα κολυμπήσουν μακριά καθώς μερικές τεράστιες χελώνες παρακολουθούσαν. Θα μπορούσα να έχω δει αυτά τα ζώα για ώρες.

Στο S $ 32 ($ 26 USD) για τους ενήλικες και το S $ 21 ($ 17 USD) για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών, το Night Safari της Σιγκαπούρης δεν είναι σίγουρα μια φθηνή δραστηριότητα, ειδικά όταν στοιχειοθετεί το ναύλο της καμπίνας (είναι είτε αυτό είτε ένα μακρύ ταξίδι με λεωφορείο , αν και έχουν επίσης ένα φτηνό λεωφορείο από διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης).

Η μεγάλη μου πρόταση; Φτάστε εκεί νωρίς. Ανοίγει στις 7:30 μ.μ. Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε, και αξίζει τον κόπο να έχετε τον επιπλέον χρόνο για να περάσετε και να εξερευνήσετε με τον δικό σας ρυθμό.

Αξίζει? Πιο σίγουρα, και αν είστε εραστής των ζώων, είναι απόλυτη ανάγκη!

Έλαβα μια δωρεάν επίσκεψη στο Safari της Νύχτας της Σιγκαπούρης. Όλες οι απόψεις, όπως πάντα, είναι δικές μου.

Λάβετε ενημερώσεις μέσω email από το Katenever Miss A Post. Εξάρτηση της εγγραφής οποτεδήποτε!

Όνομα Όνομα
Το τελευταίο όνομα Namelast
Το email σας email
υποβάλλουν

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *