Γεια σε όλους,

Όπως γνωρίζετε, ένα από τα νέα σας προνόμια είναι η αποκλειστική πρόσβαση στις ηχογραφήσεις εικονικών συμβάντων του νομαδικού δικτύου!

Κάθε εβδομάδα, οργανώνουμε 2-3 διαφορετικά γεγονότα όπου οι ταξιδιώτες και οι δημιουργοί μπορούν να μοιραστούν τις ιστορίες, τις συμβουλές και τις καθοδήγηση τους κατά τη διάρκεια ζωντανών σεμινάρων. Ήταν ένας πραγματικά διασκεδαστικός τρόπος να μείνετε ενημερωμένοι και εμπνευσμένοι ενώ δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε.

Είναι ανεπίσημες, μη επεξεργασμένες συνομιλίες και παρουσιάσεις, αλλά είναι επίσης πραγματικά ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές.

Ενώ ο στόχος μου είναι να θέσω …

Γεια! Συγγνώμη που διακόπτησα αλλά ….

Φαίνεται ότι έχετε σκοντάψει σε ένα άρθρο μόνο για συνδρομητή!

(Ήδη μέλος; Συνδεθείτε εδώ.)

Αυτό το σύντομο άρθρο είναι αποκλειστικά για τα μέλη του νομαδικού Matt Plus! Το NM+ είναι το μοναδικό πρόγραμμα του μέλους μας που δίνει στους αναγνώστες σαν τον εαυτό σας πρόσβαση στις αναρτήσεις ιστολογίου ανταμοιβής. Τα μέλη παίρνουν επίσης εντελώς δωρεάν βιβλία, οδηγούς, μαθήματα blogging, πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας, επαναλήψεις εκδηλώσεων, μηνιαία δώρα, μπλουζάκια, αποκλειστικές εκπτώσεις για εξοικονόμηση χρημάτων και πολλά άλλα!

Ως μέλος του νομαδικού Matt Plus, δεν παίρνετε μόνο τόνους προνόμια για να κάνετε τα ταξίδια σας λιγότερο ακριβά, αλλά μας βοηθούν να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το εκτεταμένο περιεχόμενο ταξιδιού που αγαπάς!

Το καλύτερο από όλα, το κόστος εγγραφής λιγότερο από το κόστος του μεσημεριανού!

Εάν θέλετε πρόσβαση σε αυτό το σύντομο άρθρο (καθώς και 100+ άλλα άρθρα μόνο για μέλη) και όλα αυτά τα άλλα απίστευτα προνόμια, συμμετέχετε στο Nomadic Matt Plus και αρχίστε να παίρνετε πολύ περισσότερα από τα ταξίδια σας σήμερα!

Μάθε περισσότερα

Σύνδεση

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *