Η κοιλάδα Hunter είναι μια από τις περιοχές κρασιού της Αυστραλίας με μερικά εξαιρετικά οινοποιεία για να επισκεφθείτε. Ωστόσο, ανακαλύπτοντας αυτά που οι ντόπιοι πραγματικά σαν να παίρνουν λίγο περισσότερο από το να βγούμε από αυτό το χτυπημένο κομμάτι.

Απαιτείται να καταλάβετε κάποιον που ζει εκεί.

Έτσι, χάρη στους καλούς φίλους μας στη βιομηχανία κρασιού Hunter, εδώ είναι τα οινοποιεία Hunter Valley για να δουν ότι οι ντόπιοι αγαπούν.

Στο παρελθόν, έχουμε εμφανιστεί στην κοιλάδα του Hunter καθώς και απλώς μαντέψαμε ποια οινοποιεία θα επισκεφθούν. Ή πήρε συμβουλές από καλούς φίλους εδώ στο Σίδνεϊ.

Ήταν λίγο χτύπημα καθώς και χάσετε.

Αλλά από τότε που κάναμε καλούς φίλους όχι μόνο με τους ντόπιους της κοιλάδας του Hunter, ωστόσο, οι πραγματικοί οινοποιοί εδώ, έχουμε μια εντελώς διαφορετική άποψη αυτής της εκπληκτικής περιοχής κρασιού.

Η οικογένεια Scarborough, που έχει κάνει εκπληκτικό κρασί κυνηγού για δύο γενιές, μοιράστηκε τα αγαπημένα τους οινοποιεία για να δουν μαζί μας. Δεν μπορείτε να πάρετε περισσότερο περιφερειακό ή ενημερωμένο στην κοιλάδα Hunter από αυτό.

Έτσι, εδώ είναι η σέσουλα του εσωτερικού για το πού να πάτε στην κοιλάδα Hunter αν θέλετε να ζήσετε πραγματικά την περιοχή με το κρασί της:

15 Οινοποιεία Hunter Valley μόνο οι ντόπιοι καταλαβαίνουν

1. Κρασιά Silkman

Παρά την νεωτερικότητα του (1ο vintage που κυκλοφόρησε το 2013), ο Silkman παράγει μερικά στιγμιαία αγαπημένα κρασιά. Είχε από την ομάδα του συζύγου και της συζύγου Shaun καθώς και Liz Silkman, αυτό το οινοποιείο μικρής παρτίδας παίρνει ήδη βραβεία House.
Καλό για: Semillon, Chardonnay καθώς και το μείγμα Shiraz Pinot Noir.

2. Λίμνες

Ξεκίνησε από το Dr Max Lake το 1963 καθώς και από τότε που αγοράστηκε από την οικογένεια Fogarty. Μια φιλόξενη πόρτα κελάρι με κρασί από σταφύλια που καλλιεργούνται μόνο στο κτήμα.
Καλό για: chardonnay καθώς και μείγμα cabernet

3. Κρασιά Scarborough

Ξεκίνησε από τον Ian Scarborough καθώς και το νοικοκυριό του στη δεκαετία του ’80, οι 2 πόρτες κελάρι που έχουν είναι οικείο και φιλόξενο, καθώς και σε αντίθεση με τις περισσότερες εμπειρίες πόρτας κελάρι, σερβίρετε δωρεάν τυρί καθώς και antipasto board με το καθίσμα σας Κάτω γευσιγνωσία. εξαιρετικά πολιτισμένο.

Η πόρτα κελάρι Hermitage έχει επίσης την πιο εκπληκτική θέα έξω από την Brokenback Mountain Variety – ένα κίνητρο της εξαιρετικής διαίρεσης.
Καλό για: Η θέα, ωστόσο, το Chardonnay (η ποικιλία εδώ είναι εκπληκτική), ένα υπέροχο ελαφρύ pinot noir καθώς και νέα στη γραμμή, ένα εξαιρετικά πόσιμο vermentino.

Θα πρέπει να αναφέρω τον Scarbie καθώς και το νοικοκυριό δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτόν τον κατάλογο. Αυτή ήταν η ιδέα μας!

4. Audrey Wilkinson

Φυτεύθηκε το 1866 αυτό είναι ένας από τους παλαιότερους αμπελώνες στην Αυστραλία, καθώς και το όνομά του από τον άντρα (ναι, με μπερδεύει και εγώ) που ξεκίνησε όλα.
Καλό για: βραβευμένα Hunter Semillions.

Κάντε κράτηση για το γοητευτικό πικ -νικ σας καθώς και τη δοκιμή Master Class στο Audrey Wilkinson εδώ.

5. Πρώτα κρασιά

Το First Creek έχει κάνει κρασί εδώ για πάνω από 20 χρόνια, καθώς και έχει δημιουργήσει μια σταθερή φήμη για κρασί υψηλής ποιότητας. Η πόρτα του κελάρι μπορεί να μην είναι η πιο συναρπαστική, ωστόσο το κρασί που μπορείτε να δοκιμάσετε εδώ αξίζει τον κόπο.
Καλό για: το εύρος. Πηγαίνουν τα καλύτερα φρούτα για να κάνουν ό, τι από το Merlot καθώς και το shiraz έως το αφρώδες moscato καθώς και το Botrytus.

6. Bimbadgen Estate

Τοποθετημένο σε ένα λόφο με θέα στην κοιλάδα, αυτό το εντυπωσιακό κτήμα δημιουργεί ένα εξαιρετικό κρασί με φρούτα από τα δικά του αμπέλια καθώς και επιλεγμένα αμπελώνες. Ωστόσο, έχει επίσης ένα βραβευμένο εστιατόριο Ian Vouches για επίσης.
Καλό για: την εξαιρετική σειρά των λευκών καθώς και των κόκκινων, ωστόσο, επίσης και το εστιατόριο του Esca.

Γιατί να μην κλείσετε ένα πικνίκ ανάμεσα στα αμπέλια Bimbadgen;

7. Peterson House

Μια υπέροχη πόρτα κελάρι με θέα στη λίμνη του οινοποιείου, το Peterson’s είναι πάντα ένα προεξέχον σημείο. Η αφρώδη επιλογή του κρασιού εδώ είναι εκπληκτική, καθώς πάντα επιφανείσουμε από ένα βλέμμα στον κυνηγό με μια γρήγορη γευσιγνωσία καθώς και ένα κουτί των έξι.
Καλό για: φυσαλίδες. Το αφρώδες ροζέ τους καθώς και το αφρώδες shiraz είναι πολύ διασκεδαστικό.

Κάντε κράτηση πτήσης με ελικόπτερο γύρω από τον κυνηγό καθώς και μια στάση στο σπίτι του Peterson για μερικές φυσαλίδες πρωινού εδώ.

8. Thomas Wines

Ανήκει στον Andrew Thomas, ο οποίος ονομάστηκε Hunter Valley WineMaker της χρονιάς δύο φορές μέχρι στιγμής, αυτό το περίεργο οινοποιείο δημιουργεί μερικά κρασιά αναφοράς.
Καλό για: λίγο, ωστόσο, ποικιλία από λατρεία των semillons καθώς και το DJV shiraz.

9. Littles Winery

Σχηματίζονται από 2 νοικοκυριά – τα συγγενικά καθώς και τα Littles – το 1997, το κτήμα τώρα έχει αποκλειστικά και τρέχει από την οικογένεια συγγενών. Ανοίξτε την Παρασκευή έως την Κυριακή, η πόρτα του κελάρι είναι εξαιρετικά οικείο και φιλόξενο.
Καλό για: ηλικίας Semillon, Chardonnay καθώς και Daisy Hill Range.

10. De iuliis κρασιά

Προφέρεται “de oo-lee-iss” το οικιακό έργο de iuliis για να φέρει μια νέα, μικρή παρτίδα προσέγγιση για την παραγωγή των κρασιών κυνηγών τους. Η πόρτα του κελάρι είναι ένα μεγάλο, σύγχρονο κτίριο, ωστόσο η ευπρόσδεκτη καθώς και η υπηρεσία που παίρνετε δείχνει την ιταλική κληρονομιά της οικογένειας.
Καλό για: Η θέα, τα δύο λιπαρά μπλοκ τυριού και η εμπειρία του κρασιού. Για κρασί, πηγαίνετε για semillon καθώς και κυνήγιEr Style Shiraz.

11. Κρασιά Oakvale

Ένα από τα παλαιότερα οινοποιεία εργασίας στο Hunter (από το 1893), το Oakvale προσφέρει μόνο τα κρασιά τους με την πόρτα τους, η οποία είναι μια υπέροχη οικοδόμηση ξύλου. Είναι ενδιαφέρον ότι η χρέωση δοκιμής 5PP πηγαίνει προς το έργο του οινοποιείου με τα γεύματα σε τροχούς.
Καλό για: το εστιατόριο τους exp. αξίζει μια ματιά. Η ποικιλία κρασιού τους είναι τεράστια, οπότε υπάρχει αρκετή προσπάθεια.

12. Τα κρασιά του Tyrrell

Η μακρά ιστορία των νοικοκυριών (που μπορείτε να ελέγξετε για την ιστοσελίδα) μας φέρνει – μεταξύ πολλών άλλων – πάνω από 150 χρόνια οινοποίησης της κοιλάδας Hunter Valley. Οι Tyrells είναι εξαιρετικά περήφανοι για την ιστορία των νοικοκυριών τους καθώς και η πόρτα του κελάρι είναι γεμάτη στα πράγματα.
Καλό για: προσωπικό χώρο γευσιγνωσίας (μεταξύ $ 5 καθώς και $ 25PP), μερικά από τα πιο γνωστά αυστραλιανά κρασί.

13. Τα κρασιά Tulloch

Οικογένεια από το 1838, όταν ο James Tulloch-τότε ιδιοκτήτης του περιφερειακού καταστήματος-συμφώνησε να λάβει διακανονισμό οικονομικών υποχρεώσεων 43 στρεμμάτων. Η σύγχρονη πόρτα κελάρι προσφέρει γευσιγνωσίες της πλήρους ποικιλίας των κρασιών Tulloch.
Καλό για: Verdelho – αν και η ποικιλία ειδική για την πόρτα του κελάρι φαίνεται εξαιρετικά δελεαστική.

Κλείστε την εμπειρία του τραπεζιού του κρασιού με τον ίδιο τον Kieth Tulloch εδώ.

14. Brokenwood

Έχουμε πίνουμε τα κρασιά τους εδώ και χρόνια, καθώς και όπως το unoaked Chardonnay καθώς και το Semillon. Ξεκίνησε ο John Beeston, ο αείμνηστος Tony Albert καθώς και ο ίδιος ο James Halliday το 1970, το Brokenwood είναι τώρα ένα όνομα στο σπίτι.
Καλό για: μπλοκ νεκροταφείων Shiraz, Semillon καθώς και Chardonnay.

Κάντε κράτηση για αυτό το εκπληκτικό κρασί πίσω από τα σκηνικά με το Brokenwood εδώ.

15. McGuigan Wines

Ένας από τους τεράστιους hitters της κοιλάδας Hunter Valley, η McGuigan’s ήταν πραγματικά μια οικογενειακή ενδυμασία από το 1880. Ανακαλύπτουμε μια από τις πιο προσιτές πόρτες κελάρι, ίσως αφού είναι περισσότερο σαν ένα σούπερ μάρκετ μέσα. Το προσωπικό είναι φιλικό καθώς και πρακτικό, καθώς και το κρασί είναι εξαιρετικά καλές τιμές.
Καλό για: Ένα σημείο εκκίνησης στην εμπειρία της πόρτας κελάρι, Semillon καθώς και λογική ποικιλία κόκκινων.

Μπόνους: Κέντρο Wine Hunter Valley Little Winemakers Center

Ακριβώς απέναντι από το Brokenwood στην καρδιά του κυνηγού, η κοιλάδα του κρασιού Hunter είναι εκεί όπου πολλοί από τους αμπελώνες που είναι τόσο λίγα για να έχουν μια πόρτα κελάρι πηγαίνουν να έχουν τα εμπορεύσιμα εμπορεύματα τους καθώς και να παρουσιαστούν.
Καλό για: Καταπληκτική εξυπηρέτηση πελατών καθώς και μια πιθανότητα να δοκιμάσετε κρασί Δεν είναι πιθανό να ανακαλύψετε οπουδήποτε αλλού.

Δεν καταλαβαίνω για εσάς, ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω ποτέ να κοιτάξω την κοιλάδα του Hunter στην ίδια ακριβώς μέθοδο για άλλη μια φορά μετά από αυτές τις εκπληκτικές συμβουλές από τα Scarboroughs.

Είναι πραγματικά άνοιξε τα μάτια μου σε αυτό που προσφέρεται σε αυτό το μοναδικό μέρος του αυστραλιανού τοπίου κρασιού.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας οινοποιείο κυνηγών; Έχετε μια κορυφαία συμβουλή για ένα οινοποιείο που δεν έχουμε αναφέρει εδώ; Πείτε μας στα σχόλια.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *