Η περιπετειώδης Kate αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, θα κερδίσω μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ευχαριστώ!

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Αχ, Luang Prabang. Το κόσμημα της Ινδοκίνης. Η πόλη για την οποία όλοι λυγίζουν. Φυσικά, θα μπορούσα μόνο να το λατρέψω, δεν μπορούσα;

Λοιπόν, εδώ είναι η αλήθεια:

Ο Luang Prabang έκανε το δέρμα μου να σέρνει και έπρεπε να βγάλω την κόλαση από εκεί.

Βλασφημία, ε; Μπορεί επίσης να είναι, γιατί σχεδόν κάθε ταξιδιωτικός blogger στον κόσμο είναι τρελός για αυτή την πόλη.

Αλλά ο Luang Prabang αισθάνθηκε εξαιρετικά ψεύτικο για μένα. Ήταν σαν να είχε περάσει μια Λάος Disneyland στη μέση της χώρας, που τροφοδοτεί τους δυτικούς τουρίστες και κανέναν άλλο.

Στην εποχή μου στο Λάος, έχω ελέγξει τον Pakse, τα τέσσερα χιλιάδες νησιά (Si Phan Don), και έχω περάσει το σπάνια επισκέπτονται οροπέδιο Bolaven σε μοτοσικλέτα. Έχω κολυμπήσει στο Mekong. Έχω συμμετάσχει στο Vang Vieng. Έχω επίσης ταξιδέψει στη χερσαία γη σε όλη τη χώρα.

Μήπως αυτό με κάνει εμπειρογνώμονα σε όλα τα πράγματα του Λάο; Φυσικά και όχι. Ακόμα κι αν είχα περάσει χρόνο στο Vientiane, στο βόρειο βορρά και στο κεντρικό Λάος, δεν θα ήμουν ακόμα. Αλλά νομίζω ότι έχω μια αρκετά αξιοσέβαστη ιδέα για το είδος του χώρου που είναι το Λάος.

Και δεν είναι τίποτα σαν τον Luang Prabang.

Μια επίδειξη μόδας … όπου τα κορίτσια χαμογελούσαν. Ελα. Το Λάος σπάνια χαμογελά. Και ένα κορίτσι του Λάος δεν θα ονειρευόταν να βάλει τον εαυτό της μπροστά και να επικεντρώνεται σε μια τέτοια παράσταση – δείχνοντας αυτό το πολύ δέρμα για τους τουρίστες!

Η νυχτερινή αγορά είχε πολλά όμορφα πράγματα προς πώληση, πολλά από αυτά ήταν πολύ υψηλότερα από ό, τι θα ήταν αλλού στη Νοτιοανατολική Ασία. Για την καταγραφή, δεν θα δείτε κανένα από αυτά τα πράγματα που φοριούνται από οποιοδήποτε Λάος.

Η πόλη ήταν γεμάτη με λευκά κρασιά, που πραγματικά με έκανε να ευχαριστήσω (δεν είχα ένα αξιοσέβαστο ποτήρι κόκκινο σε μήνες!), Αλλά φυσικά ήταν γεμάτοι μόνο με δυτικούς. Το ίδιο ισχύει και για τα μέρη της πίτσας.

Δεν έχω πρόβλημα με το γεγονός ότι εξυπηρετεί τους τουρίστες. (Έλα, πέρασα δύο εβδομάδες στο Vang Vieng!) Έχω πρόβλημα με το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως αυθεντικό Λάος.

Ο Vang Vieng, αντίθετα, δεν προσποιείται ότι είναι κάτι άλλο από την πόλη του κόμματος που είναι.

Θα το πω αυτό: ο Luang Prabang είναι πολύ όμορφος, η αρχιτεκτονική είναι φανταστική και το ρομαντικό περιβάλλον δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό.

Έτσι ο φίλος μου Jon και εγώ αποφασίσαμε να νοικιάσουμε ποδήλατα και να εξερευνήσουμε τη γύρω ύπαιθρο.

Μόλις εγκαταλείψαμε τα όρια της πόλης, περιτριγυρίζαμε από σκονισμένους δρόμους, παιδιά που παίζουν στο δρόμο, μικροσκοπικά καταστήματα διακοσμημένα με σημάδια Beerlao, ολόκληρες οικογένειες σε μοτοσικλέτες και καλύβες που περιβάλλουν νέες, σύγχρονες, τριώροφες εξελίξεις.

Τώρα, αυτό αισθάνθηκε σαν το Λάος.

Βλέποντας τον Luang Prabang με έκανε πραγματικά τρομοκρατημένο για την αγαπημένη μου Kampot, Καμπότζη. Ως γοητευτική πόλη με καταρρέουσα αρχιτεκτονική και αναπτυσσόμενη τουριστική υποδομή, έχει τεράστιες δυνατότητες να γίνει ο επόμενος Luang Prabang. Και αυτό με τρομάζει.

Πηγαίνετε στο Kampot. ΠΗΓΑΙΝΕ τωρα. Ο Luang Prabang μπορεί να είναι μια χαμένη αιτία, αλλά εξακολουθούμε να έχουμε αυτή την όμορφη πόλη Riverside στην Καμπότζη. Πριν φτάσουν οι τουρίστες εκεί, ούτως ή άλλως.

Εάν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το Luang Prabang, μπορείτε να βρείτε ξενοδοχεία εδώ. Βρείτε τα ξενοδοχεία Kampot εδώ.

Λάβετε ενημερώσεις μέσω email από το Katenever Miss A Post. Εξάρτηση της εγγραφής οποτεδήποτε!

Όνομα Όνομα
Το τελευταίο όνομα Namelast
Το email σας email
υποβάλλουν

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *