που έχετε τους δικούς σας τροχούς για να ελέγξετε είναι το μέγιστο στην ελευθερία ταξιδιών, καθώς και η περιοχή γύρω από το Salta είναι το καλύτερο μέρος για να χτυπήσετε το δρόμο! Ταξίδεψαμε για 8 ημέρες καθώς και 7 διανυκτερεύσεις γύρω από την επαρχία Salta, καθώς και το Jujuy στο κομμάτι του Silver Chevy Classic, καθώς και δεν έχουν τίποτα, ωστόσο, εξαιρετικά πράγματα για να δηλώσουν για αυτό το ταξίδι. Τι φτάσαμε; Ελέγξτε για να ανακαλύψετε…

Οποιοδήποτε μονοπάτι που σχετίζεται με το “κρασί” είναι μεγάλη για να ακολουθήσετε;
Ημέρα 1: Salta to Cafayate

Απόσταση: 191 χιλιόμετρα από το γραφείο ενοικίασης έως το καφενετό

Διαδρομή: αυτοκινητόδρομος 68

Διάρκεια: 11:00 π.μ. Αναχώρηση, 4:00 μ.μ. Εμφάνιση (5 ώρες συμπεριλαμβανομένης της διακοπής)

Οδικές συνθήκες: Καλό. Ασφαλτικό σκυρόδερμα.

Στιγμιότυπα: γεωργικές εκτάσεις, σχηματισμοί ψαμμίτη, Quebradas de Las Conchas Εθνικό Πάρκο

Αφού συμπληρώσαμε τα τελικά έγγραφα ενοικίασης και κάνοντας μια φορά-πάνω από το όχημά μας, ήμασταν μακριά.

Οπλισμένοι με ένα μεσημεριανό πικνίκ, έναν χάρτη χαρτιού (ο οποίος δεν ήταν εξαιρετικά λεπτομερής), καθώς και η εφαρμογή μας στο Google Maps στο σοφό τηλέφωνο μας, πλοηγήσαμε τη μέθοδο μας από την πόλη.

Η οδήγηση από το Salta ήταν μια σκονισμένη, ταραχώδη εμπειρία, καθώς και δεν κατέληξε να είναι “ωραίο” τοπίο για περίπου μία ώρα περίπου.

Όμως, όταν βρισκόμασταν έξω από τη φασαρία, η φυσική έκκληση της περιοχής αποκαλύφθηκε.

Το ένα μικρό κομμάτι σκιάς που βρήκαμε, μια εξαιρετική περιοχή για ένα πικνίκ από το δρόμο του δρόμου
Περνούσαμε παράλληλα με τα πλούσια οικολογικά γεωργικά εδάφη καθώς και τα πανύψηλα δέντρα, πριν η τοπογραφία μεταμορφωθεί σε τοπία της ερήμου συνολικά με ψηλό κάκτο καθώς και οδοντωτά βουνά. Ήμασταν στο δέος, καθώς δεν είχαμε ακόμη και τα μεγάλα πράγματα ακόμα! Όταν χτυπήσαμε την είσοδο στο Εθνικό Πάρκο Quebradas de Las Conchas, τραβούσαμε τακτικά τα αυτοκίνητα και το φορτηγό για να τραβήξουμε φωτογραφίες.

Με προβολές όπως αυτό, δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να τραβήξουμε για να τραβήξουμε φωτογραφίες
Ολόκληρη η περιοχή ήταν εκπληκτικά γραφική.

Μετά την οδήγηση για 141 χιλιόμετρα, εμφανίσαμε στην πιο εξέχουσα περιοχή στο Quebradas de Las Conchas. Υπάρχουν μερικοί πρωταρχικοί σχηματισμοί ψαμμίτη που σημειώνονται για τους τουρίστες, ωστόσο, παρόλο που αναζητούσαμε, χάσαμε σχεδόν τον πρωταρχικό σχηματισμό, το λαιμό του διαβόλου (La Garganta del Diablo). Τραβήξαμε για να επιθεωρήσουμε την τρύπα στην αρχαία πέτρα, ήταν μαζική!

Άλλες σημαντικές τοποθεσίες ήταν το Obleisk, το αμφιθέατρο, το κάστρο, ο φρύνος καθώς και ο Friar.

Ο σχηματισμός του λαιμού του διαβόλου

Για εμάς, δεν ήταν τόσο πολύ για τους πρωταρχικούς σχηματισμούς βράχου, ήταν για το περιβάλλον.

Ολόκληρο το ταξίδι με το Εθνικό Πάρκο ήταν μια αλλοδαπή εμπειρία. Ήμασταν εντελώς κατακλυσμένοι από ροζ, κόκκινο, μοβ, σκουριά, καθώς και γκρι χρωματιστά βραχώδη βουνά. Οι πλαγιές του ψαμμίτη φαινόταν σαν να θρυμματίζονταν αν τους κοίταξαν με λάθος τρόπο, ενώ το σχήμα καθώς και η δομή των βουνών ήταν σε αντίθεση με οποιοδήποτε είδος που είχαμε δει πριν.

Το οδικό ταξίδι ήταν γεμάτο από υπέροχα τοπία
Με περίπου 20 χιλιόμετρα που έμειναν στη διαδρομή μας από το Salta στο Cafayate, συναντήσαμε μερικά μεγάλα βαρέλια δρυός στο πλάι του δρόμου. Μετά από επιπλέον επιθεώρηση, συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχε μια κυρία που στέκεται σε ένα από αυτά, καθώς και ότι ήταν πραγματικά λίγο πλευρικό λευκό κρασί μπαρ!

Μας δόθηκε κάποιο κατσικίσιο τυρί (πολύ προεξέχον σε αυτήν την περιοχή), καθώς και ένα γυαλί από λευκό κρασί από το Finca La Punilla για 50 πέσος το καθένα (3,25 δολάρια). Αυτή ήταν η πρώτη μας εισαγωγή στην περιοχή του λευκού κρασιού του Cafayate, η οποία περιβάλλεται από πολλούς αμπελώνες καθώς και από τα οινοποιεία καθώς και με λευκά μπαρ κρασιού.

Υπάρχει μια κυρία στο βαρέλι! Αυτό παρήγαγε ένα μεγάλο pitstop περίπου 20 λεπτά από το Cafayate
Το Cafayate μπορεί να μην είναι ένας ευρέως γνωστός προορισμός λευκού κρασιού όπως η Mendoza προς τα νότια, ωστόσο αυτή η βορειοδυτική πόλη έχει πλούσιο έδαφος καθώς και δημιουργεί υψηλής ποιότητας σταφύλια.

Είχαμε την αίσθηση ότι επρόκειτο να μας αρέσει αυτή η περιοχή, καθώς και να είχαμε κλείσει 4 νύχτες στο Cafayate για να δούμε τα οινοποιεία στην πόλη, καθώς και τους γύρω αμπελώνες επίσης.

Η παραμονή της πρώτης νύχτας μας ήταν στο συγκλονιστικό Patios De Cafayate Shop Hotel. Η απενεργοποίηση της οδού άσφαλτου, καθώς και κάτω από έναν χωματόδρομο με επένδυση με λευκά σταφύλια που προετοιμάστηκαν για συγκομιδή, ήταν κάτι από το όνειρο. Το τυφλά λευκό Bodega El Esteco ήταν ακριβώς μπροστά μας, ενώ περπατούσε κάτω από μια τοξωτή είσοδο μας έφερε στο ίδιο το ξενοδοχείο.

Το τυφλά λευκό bodega el Esteco μας χαιρέτησε όπως εμφανίζαμε στο Patios de Cafayate

Μας είπαν ότι είχαμε αναβαθμιστεί στο δωμάτιο “σουίτα”. Οι αναβαθμίσεις δεν είναι ποτέ φτωχές, καθώς και καθώς περπατήσαμεΟι σκάλες, χαμογελούσαμε από το αυτί στο αυτί.

Ανοίγοντας την πόρτα στη σουίτα μας βάζαμε τα σακίδια μας και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε τα μάτια μας. Ο χώρος ήταν τεράστιος! Το υπέροχο ντους είχε μια μπανιέρα τζακούζι που θα μπορούσε γρήγορα να σχήμα 2 άτομα, υπήρχε χώρος χώρου διαβίωσης καθώς και ένα άνετο κρεβάτι βασιλιά.

Ο εκπληκτικός μας χώρος σουίτας στο Patios de Cafayate – δεν θέλαμε να φύγουμε!

Όμως, το καλύτερο από όλα ήταν η θέα από τις διπλές πόρτες που οδηγούσαν στο μπαλκόνι μας. Οι απόψεις της πισίνας κάτω καθώς και απέναντι από τους αμπελώνες καθώς και τα βουνά καθιστούσαν δύσκολο να φύγουν από το δωμάτιο. Υπέροχες πινελιές αντίκες γεμίζουν τη σουίτα, οι οποίες ήταν εξαιρετικά κατάλληλες για να σκεφτούν το αρχικό αγρόκτημα είναι από το 1892.

Η θέα από το χώρο μας ήταν φανταστική!

Ο χαρακτήρας καθώς και η διακόσμηση αυτού του ξενοδοχείου ήταν υπέροχο. Το μόνο ζήτημα ήταν ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνο για 1 νύχτα, καθώς ήταν εντελώς κράτηση αυτή τη φορά γύρω από το χρόνο! Με το ξενοδοχείο καθώς και πόσο πανέμορφο ήταν το σκηνικό, κάναμε τη μέθοδο μας κάτω για δείπνο.

Μας υποδέχτηκαν ένα ποτήρι αφρώδες λευκό κρασί.

Ένα αναβάθμιση, φιλικό προσωπικό καθώς και τώρα ένα ελεύθερο ποτήρι κρασί; Δεν μπορούσε να πάρει κανένα είδος καλύτερου! Ή έτσι σκεφτήκαμε.

Αυτό είναι το εκπληκτικό περιβάλλον των αίθριο de cafayate, καθώς και το Bodega el Esteco – εκπληκτικό!

Εκείνη τη νύχτα στο εστιατόριο La Rosa στο χώρο της περιοχής είχα την καλύτερη μπριζόλα που είχα ποτέ σε όλη μου τη ζωή. Ο σεφ Martín σερβίρεται σε ένα μάτι της πλευράς που μαριναριστεί σε μια σάλτσα Malbec με κόκκινο λευκό κρασί. Ήταν ζουμερό, τόσο τρυφερό, καθώς και καρυκεύματα στην τελειότητα. Πάνω από την πλάκα του κρέατος κάθισε λίγο κομμάτι βούτυρο βοτάνων.

Εντάξει, έτσι αυτή η εικόνα είναι λίγο θολή, ωστόσο ήμουν τόσο εκστατικός για αυτή τη μπριζόλα που δεν μπορούσα να κρατήσω το χέρι μου σταθερό! χαχα

Αυτή η νύχτα ήταν επίσης η πρώτη φορά που ο Νικ είχε δοκιμάσει ποτέ γλυκά, τα οποία πραγματικά απολάμβανε πραγματικά. Ο σεφ ήρθε τακτικά για να επιθεωρήσει τα γεύματα όλων καθώς και οι διακομιστές ήταν εξαιρετικά προσεκτικοί.

Sweetbreads καθώς και γαρίδες tempura – ένας συναρπαστικός και νόστιμος συνδυασμός!

Με τις κοιλιές γεμάτες από τα τρία γεύμα του προγράμματος, στρογγυλοποιήσαμε την έκτακτη μέρα με ένα κλοτσιές πίσω τζακούζι πριν περάσει αμέσως στο χνουδωτό κρεβάτι. Η 1η ημέρα του οδικού μας ταξιδιού θα ήταν δύσκολη στην κορυφή.

Κάντε κλικ εδώ για να επιθεωρήσετε το μέρος 2 του οδικού μας ταξιδιού από το Cafayate στο Tilcara, με ένα ταξίδι στο Salt Flats & Purmamarca!

Δείτε το βίντεό μας!

Δείτε πολύ περισσότερα από τα βίντεο της Αργεντινής εδώ!

Ταξιδιωτικές συμβουλές:

Κλείσαμε τα αυτοκίνητά μας και το φορτηγό με ενοικίαση Cactus στη Salta, καθώς και σε 51,25 δολάρια / ημέρα, ήταν μάλλον ακριβό, ωστόσο ένα τυπικό κόστος για την Αργεντινή. Και, έχοντας την ευελιξία να ταξιδεύουν ξεχωριστά αξίζει κάθε δεκάρα!

Ακόμα κι αν δεν συνεργαζόμαστε με το Destino Argentina, θα είχαμε μείνει περισσότερο στο Patios de Cafayate. Το κόστος του χώρου ξεκινά από $ 136 / νύχτα για 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός πρωινού σε μπουφέ, καθώς και για να σκεφτούμε ότι έχουμε περάσει περίπου $ 100 / νύχτα για ένα εξαιρετικά θεμελιώδες δωμάτιο, αυτή είναι εξαιρετική αξία.

Εάν δεν μένετε σε αίθρια de cafayate, βεβαιωθείτε ότι θα δείτε τουλάχιστον το εστιατόριο τους. Το φαγητό είναι τόσο μεγάλο καθώς και σε περίπου $ 15 / πρωταρχικό μάθημα, είναι εξαιρετικά προσιτό.

Φέρτε ένα μεσημεριανό πικνίκ για να απολαύσετε τη μέθοδο στο Cafayate, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή πόσιμο νερό – είναι τελικά η έρημος.

Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε από το Salta το πρωί (αλλά όχι τόσο νωρίς), γιατί αργά το απόγευμα, οι άνεμοι πραγματικά παίρνουν στο Quebradas.

Μια σημαντική ευχαριστία στο Destino Αργεντινή για τη δημιουργία της διαμονής της νύχτας μας στο Patios de Cafayate. Εκτός από φυσικά, μια μεγάλη χάρη στο προσωπικό του Patios de Cafayate για να μας κρατάει στο ξενοδοχείο καθώς και στο εστιατόριο, καθώς και για να καταστήσουμε την διαμονή μας εξαιρετικά αξέχαστη.

Παρόλο που συνεργαζόμασταν με το τουριστικό συμβούλιο του Τουρισμού της Αργεντινής ως bloggers, δεν επηρεάσαμε με μέθοδο ή είπαμε ότι έπρεπε να συνθέσουμε με θετικό τρόπο.

Οπως αυτό? Κάντε το! ;

Αποποίηση ευθυνών: Οι κατσίκες στο δρόμο είναι συνεργάτης του Αμαζονίου, καθώς και μια θυγατρική για μερικούς άλλους λιανοπωλητές. Αυτό υποδεικνύει ότι κάνουμε προμήθειες εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο στο ιστολόγιό μας καθώς και την αγορά από αυτούς τους λιανοπωλητές.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *