Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά στο blog μου το 2011. Ενώ δεν είναι πλέον στο blog μου, ήθελα να το μοιραστώ εδώ επειδή είναι ένας προορισμός λίγοι ταξιδιώτες που επισκέπτονται ποτέ.

Βρίσκεται περίπου 110 χιλιόμετρα έξω από τη Σόφια, η Βουλγαρία είναι το μοναστήρι της RILA. Ήταν το επίκεντρο του ταξιδιού μου στη Σόφια και έκανε μια κατά τα άλλα θαμπή επίσκεψη αρκετά συναρπαστική.

Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τον Ερημίτη St. Ivan της Rila και χτίστηκε από τους μαθητές του ενώ έζησε σε μια σπηλιά. Το αρχικό μοναστήρι Rila καταστράφηκε αλλά …

Γεια! Συγγνώμη που διακόπτησα αλλά ….

Φαίνεται ότι έχετε σκοντάψει σε ένα άρθρο μόνο για συνδρομητή!

(Ήδη μέλος; Συνδεθείτε εδώ.)

Αυτό το σύντομο άρθρο είναι αποκλειστικά για τα μέλη του νομαδικού Matt Plus! Το NM+ είναι το μοναδικό πρόγραμμα του μέλους μας που δίνει στους αναγνώστες σαν τον εαυτό σας πρόσβαση σε αναρτήσεις ιστολογίου PERK. Τα μέλη παίρνουν επίσης εντελώς δωρεάν βιβλία, οδηγούς, μαθήματα blogging, πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας, επαναλήψεις εκδηλώσεων, μηνιαία δώρα, μπλουζάκια, αποκλειστικές εκπτώσεις για εξοικονόμηση χρημάτων και πολλά άλλα!

Ως μέλος του νομαδικού Matt Plus, δεν παίρνετε μόνο τόνους προνόμια για να κάνετε τα ταξίδια σας λιγότερο ακριβά, αλλά μας βοηθούν να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το εκτεταμένο περιεχόμενο ταξιδιού που αγαπάς!

Το καλύτερο από όλα, το κόστος εγγραφής λιγότερο από το κόστος του μεσημεριανού!

Εάν θέλετε πρόσβαση σε αυτό το σύντομο άρθρο (καθώς και 100+ άλλα άρθρα μόνο για μέλη) και όλα αυτά τα άλλα αξιοσημείωτα προνόμια, συμμετέχετε στο Nomadic Matt Plus και αρχίστε να παίρνετε πολύ περισσότερα από τα ταξίδια σας σήμερα!

Μάθε περισσότερα

Σύνδεση

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *