Ακόμα μια άλλη φωτεινή αλλά παγωμένη εβδομάδα χειμώνα έχει περάσει εδώ στο Σίδνεϊ. Αυτή την εβδομάδα διατηρήσαμε ζεστά, παραμένοντας απασχολημένος με τους φίλους, τη συνεδρίαση της γάτας (όπως η φροντίδα της γάτας ενός φίλου που δεν καθόταν πραγματικά σε ένα), αξιοποιώντας στο έπακρο μια κρίσιμη διεθνή γιορτή και να επιστρέψει σε επαφή με τη φύση.

Εδώ είναι μια κατάρρευση της εβδομάδας μας στο Instagram. Ελπίζω να είχατε και ένα καλό. Χ

Αυτό το απόγευμα έχουμε τελικά την ευκαιρία να καλύψουμε τους καλούς φίλους μας Sam και David από το TheannoyedThyroid.com. Όπως είναι μόνο σωστό, έχουμε αποφασίσει να επιλέξουμε ζυμαρικά στο πολύ αγαπημένο μας σημείο στην πόλη-Seabay στο Pitt St. Δεν υπάρχει τίποτα φανταχτερό για αυτό το μικρό εστιατόριο, αλλά το φαγητό που εξυπηρετούν εδώ είναι φοβερό.

Ποτέ μια απογοήτευση, τα ζυμαρικά είναι πάντα νόστιμα, το τραγανό χοιρινό είναι πάντα και το πιάτο μελιτζάνας και το καψάκι είναι τόσο γεμάτο γεύση και εκπληκτική υφή.

Απολαμβάνουμε πραγματικά το επιπλέον κομμάτι της εταιρείας αυτήν την εβδομάδα. Η εκπληκτική μικρή γάτα του φίλου μας μένει μαζί μας. Είναι πολύ διασκεδαστική και τόσο λατρευτή χαριτωμένη … αλλά δεν είναι τόσο καλή για την παραγωγικότητά μας. Η κ. Romance έχει κάποια προβλήματα με την ταχύτητα πληκτρολόγησης της εδώ.

Είναι τόσο κρύο σήμερα που έπρεπε να σκάψουμε βαθιά για να το περάσουμε. Ευτυχώς το ταξίδι των ονείρων μας στο Capri δεν είναι ποτέ πολύ μακριά από το μυαλό μας. Αυτή η άποψη πάνω από τους βράχους σε αυτό το κρυστάλλινο νερό είναι απλώς εξαιρετικό.

Όπως και με πολλά καλά πράγματα, μια φωτογραφία του Capri δεν είναι ποτέ αρκετή. Αυτό ήταν το μονοπάτι που πήραμε σε μια εκπληκτική μικρή παραλία σε ένα από τα πιο εξαιρετικά παράδειγμα της αίγλης χαμηλής κλειδί.

Ένα μικρό εστιατόριο επάνω στα βράχια που κοιτάζουν προς τα κάτω σε μια ράμπα βάρκα και μια ιδιωτική παραλία. Σερβίρουν καβούρια, αστακό, φρέσκα ψάρια και μια εξαιρετική λίστα μικρών λευκών κρασιών εδώ. Εάν δειπνήσετε εδώ, επιτρέπεται επίσης στην ιδιωτική παραλία. Διπλό μπόνους!

Σήμερα είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα. Είναι διεθνής Ημέρα Μπύρας!

Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να γίνει: ένα ταξίδι στο Royal Albert στο Surry Hills για να δοκιμάσετε μερικές από τις εκπληκτικές μπύρες που έχουν στη βρύση αυτή τη στιγμή. Έχουν μια καταπληκτική γκάμα μπύρας κατσίκας βουνού στο λεπτό, οπότε μην χάσετε.

Έχω πάρει μια απόφαση ότι τα ζευγάρια γυαλιά που είχα με το γελοία μου καλό royale με τυρί (Gone πικάντικο!) Burger δεν ήταν αρκετό, έτσι έχω μερικά takeaways. Το Modus Operandi Brewery έχει δωρίσει έναν ειδικό κατασκευαστή κονσερβοποίησης στο Royal Albert. Δείχνει ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα από αυτά τα υπερμεγέθη δοχεία οποιασδήποτε μπύρας που βλέπετε στη βρύση και το σφραγίζουν για να σας απολαύσετε στο σπίτι σας! Ιδιοφυία!

Τα δοχεία είναι περίπου 950ml και αυτό είναι γεμάτο κατσίκι βουνού πριν από την αυγή μαύρη IPA. πολύ καλά!

Σήμερα το πρωί, η κ. Romance και εγώ είμαστε στο Centennial Parklands ιππικό κέντρο για να έχουμε μια ρωγμή στην ιππασία. Είναι μέρος της εκτόξευσης της ταινίας The Longest Ride στην οποία εργαζόμαστε με το 20th Century Fox και υποδεικνύεται ότι έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε την γοητευτική Molly εδώ.

Η Molly είναι μέρος του αλόγου του Σίδνεϊ, το οποίο έχει μερικά εκπληκτικά προγράμματα για άτομα όλων των επιπέδων δεξιοτήτων και εμπειρίας. Μπορείτε ακόμη και να πάρετε μια μετάβαση στα μηχανικά και ηλεκτρονικά άλογα πρώτα για να αντιμετωπίσετε πρώτα με μερικά από τα βασικά. Αλλά η Molly είναι ένα πολύ απαλό άλογο και η κ. Romance έχει κάνει έναν νέο φίλο εδώ σίγουρα.

Αυτό το απόγευμα, βρισκόμαστε σε πάρτι γενεθλίων. Το ηλιοβασίλεμα μέσω της γέφυρας Anzac είναι απλά εκπληκτική και απλά καταφέρνω να το βγάλω μέσα από το όμορφο παράθυρο του οδηγού Uber.

Το πάρτι γενεθλίων που επεσήμανα είναι για τον φίλο μας Steph από το lipstickandcake.com και τη μαμά της. Είναι μια συνδυασμένη προσπάθεια που δείχνει δύο πράγματα. Μια διπλή βοήθεια των επισκεπτών στο πάρτι και μια διπλή βοήθεια του κέικ!

Η εξάπλωση του Steph και της οικογένειάς της έχουν θέσει για αυτό είναι απλά εκπληκτικό. Αυτή είναι η φωτογραφία του Steph του τραπεζιού (ναι, ένα ολόκληρο τραπέζι μόνο για το τυρί), το οποίο είναι πολύ καλύτερο από το δικό μας.

Πώς ήταν λοιπόν η εβδομάδα και το σαββατοκύριακο σας; Τι έχετε κάνει; Πείτε μας στα σχόλια!

Εικόνες από τον κ. Και την κ. Romance μέσω του Instagram: @mrandmrsromance, @hairromance, @Christina.Butcher – Account Insta και @angrybastard φυσικά!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *