για πολλούς Φιλιππινέζους, τα Χριστούγεννα είναι οι πιο σημαντικές διακοπές. Είναι μια εποχή που η γενναιοδωρία καθώς και για ένα ακόμη μεγεθύνεται. Οι άνθρωποι κοιτάζουν μπροστά για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με φίλους, οικογένειες, συνεργάτες, καθώς και συναδέλφους. Οι Φιλιππίνες μπορούν ακόμη και να κρατήσουν το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων, η οποία ξεκινά τον Σεπτέμβριο, καθώς και τον Ιανουάριο που συμμορφώνεται με το έτος.

Πολλοί επιλέγουν για να περάσουν την εποχή Yuletide με τους άρεσε τους έξω από τη χώρα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς, για πολλούς λόγους, προτιμούν να παραμείνουν στο σπίτι ή να πάνε κάπου όχι τόσο μακριά. Αν ψάχνετε για αξιοθέατα για να πάτε σε μια ημερήσια εκδρομή, εδώ είναι μερικοί από τους Χριστουγεννιάτικους προορισμούς κοντά στη Μανίλα.

San Fernando, Pampanga

Το Pampanga είναι κατανοητό για τα περίπλοκα ζωντανά φανάρια του. Στην πραγματικότητα, η πόλη του San Fernando χαιρετίζεται ως η χριστουγεννιάτικη χρηματοδότηση των Φιλιππίνων από τα προϊόντα φανάρι καθώς και το ετήσιο γεγονός, που δείχνει τη φαντασία καθώς και την χειροτεχνία του λαού Kapampangan (Pampangos ή Pampangueños). Αυτό το “μεγάλο” γεγονός, το οποίο εμφανίζεται το Σάββατο πριν από την γιορτή της ημέρας των Χριστουγέννων, είναι η γιγαντιαία παρέλαση εορτασμού φανάρι (τοπικά ονομάζεται Ligligan Parul), όπου οι διάφορες barangays του San Fernando υποστηρίζουν για το καλύτερο στον τίτλο Giant Lantern.

Το πρωταρχικό γεγονός για το τρέχον έτος διοργανώνεται στις 15 Δεκεμβρίου, καθώς και η νυχτερινή έκθεση θα διεξαχθεί από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου 2019.

Πριν ή μετά τον εορτασμό, μπορείτε να δοκιμάσετε τις γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του Pampanga, η οποία συνήθως θεωρείται για τη μαγειρική χρηματοδότηση των Φιλιππίνων.

Πώς να φτάσετε στο San Fernando: Από το Cubao, περάστε ένα λεωφορείο γένεσης, πέντε αστέρων ή επιτυχίας στο San Fernando City. FARE: P120.

Taal Heritage Town, Batangas

Οι παλιοί δρόμοι ενθαρρύνουν πάντα μια νοσταλγική ατμόσφαιρα. Φανταστείτε μια ολόκληρη πόλη φορτωμένη με ιστορικές δομές, γεμάτη με ιστορίες του παρελθόντος. Αυτή είναι η πόλη Taal, που συχνά αναφέρεται ως πόλη κληρονομιάς. Το ίδιο το Poblacion (το ίδιο το κέντρο της πόλης) αναφέρεται ως εθνικό ιστορικό ορόσημο. Ο χάρτης του Taal δεν είναι μόνο διακεκομμένος με πανέμορφα προγονικά σπίτια, ωστόσο, εξομαλύνεται και από την μικρή βασιλική του Αγίου Μάρτιν από περιηγήσεις ή απλώς τη Βασιλική του Τάαλ, η οποία δηλώνεται ότι είναι η μεγαλύτερη καθολική εκκλησία στις Φιλιππίνες καθώς και στην Ασία.

Βρίσκεται μεταξύ της βασιλικής καθώς και της δημοτικής αίθουσας του Taal είναι το Taal Park, διακοσμημένο με ζωντανά φώτα καθώς και οθόνες από τα τέλη Νοεμβρίου έως τον Ιανουάριο. Η φωτεινή οθόνη των Χριστουγέννων τρέχει από τις 6μμ μέχρι τις 11μμ. Μετά τη λήψη φωτογραφιών, μπορείτε να κάνετε μια μικρή βόλτα σε ένα κοντινό δρόμο, όπου μπορείτε να γιορτάσετε τις διάφορες περιφερειακές λιχουδιές καθώς και άλλες προσφορές τροφίμων στο δρόμο. Ο φωτισμός δεν είναι μεγάλος ή προχωρημένος, ωστόσο το περιβάλλον έχει αυτή την παλιά πόλη Χριστούγεννα αισθάνεται.

Πώς να φτάσετε στο Taal: Το Taal είναι μόλις τρεις ώρες από τη Μανίλα. Από το LRT Buendia ή το Cubao, επιβιβαστείτε στο λεωφορείο που προορίζεται για το Lemery. Βγείτε στο Flying V από τη διασταύρωση της οδού Diversion. FARE: P210. Από εδώ, μπορείτε να πάρετε ένα jeepney ή ένα τρίκυκλο στη βασιλική.

Santa Rosa, Laguna

Κάποιοι δηλώνουν ότι τα Χριστούγεννα είναι για παιδιά. Τα πάρκα στυλ είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στις Χριστουγέννες. Το φανταστικό μέρος είναι ότι μπορεί να είναι διασκεδαστικό τόσο για τους νέους όσο και για τους ενήλικες. Το Enchanted Kingdom στη Σάντα Ρόζα απέχει περίπου μία ώρα από τη Μανίλα. Όπως αναμενόταν από το πρώτο καθώς και μόνο παγκόσμιας κλάσης πάρκο στυλ στις Φιλιππίνες, είναι ένα πολυετές προτιμώμενο κατά τη διάρκεια των εποχών των διακοπών. Απολαύστε τις βόλτες, τις διασκεδαστικές εκπομπές, καθώς και τα ενδιαφέροντα εξειδικευμένα παιχνίδια όπου μπορείτε να πάρετε τη δυνατότητα να κερδίσετε βραβεία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό εδώ: Enchanted Kingdom Travel Guide.

Όχι τόσο πολύ μακριά από το Enchanted Kingdom είναι ένα εκπληκτικό αξιοθέατο που όλοι θα θέλουν να παρακολουθούν (ή να συλλάβουν) – το υπέροχο πεδίο των φώτων Nuvali. Η επίδειξη φωτός αποτελείται από αμέτρητα φώτα σε διαφορετικά σχήματα καθώς και μεγέθη, μεταβάλλοντας τα χρώματα καθώς και χορεύοντας με την περιφερειακή μελωδία των Χριστουγέννων καθώς και τα soundtracks της Disney. Οδηγώντας στο υπέροχο πεδίο είναι άλλες οθόνες όπως τα χριστουγεννιάτικα δέντρα LED καθώς και η ελαφριά σήραγγα μήκους 50 μέτρων. Αυτό είναι σε συνεργασία με τη Disney. Η είσοδος είναι δωρεάν καθώς μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε. Το Light Show ξεκινά στις 6μμ καθώς και τελειώνει στις 10μμ. τρέχει κάθε 30 λεπτά. Είναι ακριβώς απέναντι από το Solenad 2 καθώς και πίσω από το S & R.

Tagaytay City

Δεν παίρνουμε λευκά Χριστούγεννα εδώ στις Φιλιππίνες, ωστόσο όσον αφορά τη θερμοκρασία, ο πλησιέστερος προσιτός προορισμός είναι η Tagaytay City.

Tagaytay is a prominent summertime destination near Manila. however a great deal of advancements occurred in just a short amount of time, shaping it not just a summertime stop however likewise a haven for weekend warriors. aside from the malls, the condominiums, restaurants, as well as hotels, Tagaytay has recreational parks like sky Ranch. The enjoyment park is found along Tagaytay-Nasugbu Highway, featuring fun rides, restAurants καθώς και καταστήματα. Η πιο σημαντική δομή είναι ο τροχός του Sky Eye Ferris. Πυρκαγιά περίπου 60 μέτρα, παρέχει μια γραφική άποψη του ηφαιστείου Taal.

Σε μερικές ημερομηνίες τον Δεκέμβριο, καθώς και τον Ιανουάριο, το Sky Ranch κατέχει μια εκπληκτική οθόνη πυροτεχνημάτων, κάτι που τα ζευγάρια θα ανακαλύψουν γοητευτικά καθώς και νοικοκυριά ευχάριστα!

Εάν συνεχίσετε να οδηγείτε κατά μήκος της εθνικής οδού Tagaytay-Nasugbu, υπάρχει ένα ακόμη αξιοθέατο μόλις λίγα λεπτά μετά το Chapel καλωσορίσματος του Nasugbu-Caleruega καθώς και το κέντρο υποχώρησης. Το παρεκκλήσι, το οποίο είναι πιο διάσημο ως χώρος γάμου, ονομάζεται επίσημα το παρεκκλήσι της μεταμόρφωσης. Το μέγεθος του παρεκκλησίου δεν είναι τόσο τεράστιο, το οποίο είναι πραγματικά τέλειο για την τελετή της εκδήλωσης γάμου. Εκτός από το κύριο παρεκκλήσι, η κατοικημένη ή εμπορική ιδιοκτησία σπιεί επίσης μια λίμνη Koi, μια κρεμαστή γέφυρα, ένα cenaculum, κάμπινγκ, καθώς και αμφιθέατρο, κάμπινγκ σκηνή παρεκκλήσι, καφέ κήπου, καθώς και τα σπίτια Retreat.

Μακάτι Πόλη

Ο συντονιστής της αδελφικής γνήσιας περιουσίας του, Nuvali, ο εορτασμός των φώτων του Ayala Triangle Garden είναι αναζωογονητικό θέαμα ανάμεσα στην ιδιαίτερα πολυσύχναστη ατμόσφαιρα της επιχειρηματικής περιοχής Makati. Φέτος, τα φώτα καθώς και το θόρυβο παρουσιάστηκαν επίσημα στις 9 Νοεμβρίου, συμμορφώνοντας με ένα στυλ εμπνευσμένο από τη Disney με ένα μείγμα παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων κάλανων των Φιλιππίνων. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Nuvali, το οποίο βρίσκεται σε ένα μάλλον αγροτικό περιβάλλον, ο κήπος Ayala Triangle περιβάλλεται από πανύψηλα επιχειρηματικά κτίρια, παρέχοντας ένα εκθαμβωτικό καθώς και ζεστό διάλειμμα για το κοινό που μετακινούνται. Μπορείτε να απολαύσετε τον εορτασμό των φώτων στο Makati μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.

Το Makati διαθέτει επίσης ένα σύμπλεγμα εμπορικών κέντρων για την ευκολία αγοράς σας, αν εξακολουθείτε να απαιτείτε να ψωνίσετε για δώρα Χριστουγέννων. Μπορείτε να φτάσετε από ένα εμπορικό κέντρο σε ένα ακόμη με λιγότερη δυσκολία, καθώς αυτά τα εμπορικά κέντρα απέχουν μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια. Αν πεινάτε ποτέ, το τρίγωνο Ayala μόνο είναι σπίτι σε εστιατόρια όπου έχετε την επιλογή να δειπνήσετε έξω, καθώς και να απολαύσετε το καταπράσινο περιβάλλον. Τα εμπορικά κέντρα παρέχουν περισσότερες επιλογές, από εστιατόρια high-end μέχρι τα απλά grubs Foodcourt καθώς και αναψυκτικά.

Πώς να φτάσετε εκεί: Ο πλησιέστερος σταθμός MRT είναι ο σταθμός Ayala.

2 Κάτοπη 0 Κάποτε.

Περισσότερες συμβουλές για το youtube ⬇ΡΙΤΑ

Σχετικές αναρτήσεις:

MNL Shop Hostel: Πού να μείνετε στο Makati, Φιλιππίνες

Το Linden Suites Ortigas: Πού να μείνετε στη Μανίλα (επιλογή Splurge)

Πού να μείνετε στη Μανίλα: Τεχνικά 10 Προϋπολογισμός

Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Μανίλα: Οδηγός για τους πρώτους χρονομετρητές

7 Μέθοδοι για να λάβετε μια γρήγορη επισκευή της Ιαπωνίας στις Φιλιππίνες

Εθνικό Μουσείο Καλών Τεχνών στη Μανίλα: Οδηγός για πολύ πρώτους χρονομετρητές

Ramen Αποστολή στο μετρό Μανίλα: Ramen Nagi, Ippudo, Mendokoro Ramenba & άλλα!

Intramuros: Νέες τυπικές κατευθυντήριες γραμμές, τέλη εισόδου, ώρες λειτουργίας

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *