ακριβώς πόσο διασκεδαστικό ήταν τα 30 μικτά ποτά μας σε πρόκληση 30 ημερών; Οχι πραγματικά. Ζητώ από τότε που δεν μπορώ να θυμηθώ.

Απλά αστειεύομαι. Ήταν μεγάλη διασκέδαση, καθώς και η κ. Romance, καθώς έχω μάθει πολλά για να συνεργαστώ τόσο προσεκτικά σε αυτό το έργο.

Το τελικό αποτέλεσμα – το βιβλίο μας «Πώς να κρατήσω το καλύτερο μικτό πάρτι ποτών» – είναι ένα κομμάτι νικητή, ακόμα και εγώ δηλώνω έτσι και εγώ. Μπορείτε να παραλάβετε ένα αντίγραφο από το mrandmrsromance.com Ιδανικό εδώ ή μπορείτε να κάνετε κλικ παρακάτω για να κατεβάσετε το βιβλίο τώρα για μόλις $ 9.99!

Μέσα στις πανέμορφες ηλεκτρονικές σελίδες του θα ανακαλύψετε τα μικτά ποτά που κάναμε καθώς και «δοκιμασμένα» τον τελευταίο μήνα με μεγάλες προσφορές επιπλέον περιεχομένου που δεν θα εμφανιστεί ποτέ. Δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, καθώς και να προσθέσουμε επιπλέον 7 μικτά ποτά για να απολαύσετε (σίγουρα το κάναμε!).

Θα ανακαλύψετε επίσης τις ιδέες μας, καθώς και συστάσεις σχετικά με το πώς να προετοιμαστείτε καθώς και να κρατήσετε ένα μικτό πάρτι ποτών. Όλα βασίζονται στις εμπειρίες μας, όπως κρατάει πολλά μια υπέροχη βραδιά στο Bar Romance με το νοικοκυριό μας καθώς και με τους φίλους μας.

Πώς να κρατήσετε την καλύτερη γιορτή μικτών ποτών είναι ένα pdf ebook που θα μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας, καθώς και θα σας κρατήσει διασκεδασμένο για ώρες.

Συγκεκριμένα, θα αγαπήσετε:

Το φύλλο εξαπατήσει για επιλογές αλκοόλ εάν τα αποθέματά σας είναι χαμηλά

Οι κορυφαίες δέκα ιδέες μας για ένα φανταστικό μικτό ποτό

και του προγράμματος η διπλή σελίδα εξαπλώθηκε κάθε ένα από τα μικτά ποτά που παρουσιάσαμε (συν ένα ακόμη 7).

Η κ. Romance έχει φωτογραφίσει βήμα προς βήμα φωτογραφίες από κάθε ποτό που γίνεται. Κάθε ποτό έχει: τη λίστα εξαρτημάτων, την τεχνική καθώς και τις παραλλαγές στο ποτό. Υπάρχει ένα κομμάτι ιστορίας στο κοκτέιλ, χαρακτηριστικά καθώς και αυτό που έχει γεύση, καθώς και όταν, καθώς και πού είναι το καλύτερο να το πίνει.

Καταλαβαίνουμε ότι θα σας αρέσει ακριβώς πώς να κρατάτε το καλύτερο μικτό πάρτι ποτών, αφού μας αρέσει επίσης!

Εικόνα από την κ. Romance.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *