Γεια σε όλους,

Καθίστε ποτέ καθώς και να παρακολουθήσετε ταξιδιωτικές συνομιλίες από ανθρώπους που έχουν δει περισσότερα στα πρώτα 20 χρόνια της ζωής τους από ό, τι ίσως οραματίζετε να βλέπετε σε μια ολόκληρη ζωή καθώς και να δηλώσετε τον εαυτό σας: “Ναι … Σίγουρα … αλλά Ποτέ δεν έμαθα ακριβώς πώς να ταξιδεύω καθώς και ο τύπος των φοβίζει το sh*t από μένα! ”

Ως νεαρός από το Οχάιο, ο Jason δεν αναγνώρισε καν ότι η απομάκρυνση από το σπίτι του καθορίζει ότι ήταν μια επιλογή μέχρι που ήταν 23!

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’30 ήταν μόνο σε δύο χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου … καθώς και …

Γεια! Συγγνώμη που διακόπτησα αλλά ….

Φαίνεται ότι έχετε σκοντάψει σε ένα άρθρο μόνο για συνδρομητή!

(Ήδη μέλος; Συνδεθείτε εδώ.)

Αυτό το άρθρο είναι αποκλειστικά για τα μέλη του νομαδικού Matt Plus! Το NM+ είναι το μοναδικό πρόγραμμα του μέλους μας που παρέχει στους επισκέπτες όπως ο ίδιος να αποκτήσετε πρόσβαση σε bonus blog. Τα μέλη επίσης λαμβάνουν δωρεάν βιβλία, οδηγούς, μαθήματα blogging, αποκτήσουν πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας, τις επαναλήψεις εκδηλώσεων, τα μηνιαία δώρα, τα μπλουζάκια, τις ειδικές εκπτώσεις για εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς και περισσότερα!

Ως μέλος του νομαδικού Matt Plus, δεν παίρνετε μόνο τους τόνους των προνόμια για να φτιάξετε τα ταξίδια σας φθηνότερα, ωστόσο μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να παράγουμε το σε βάθος ταξιδιωτικό υλικό που αγαπάς!

Το καλύτερο από όλα, η εγγραφή του κόστους λιγότερο από το κόστος του γεύματος!

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το άρθρο (καθώς και 100+ άλλα άρθρα μόνο για μέλη) καθώς και όλα αυτά τα άλλα αξιοσημείωτα προνόμια, συμμετέχετε στο νομαδικό Matt Plus καθώς και να αρχίσετε να βγείτε από τα ταξίδια σας σήμερα!

Μάθε περισσότερα

Σύνδεση

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *