Η 4η Ιουλίου είναι μια τέτοια εξέχουσα στιγμή για το οδικό ταξίδι, έχουμε γράψει μια ολόκληρη σειρά άρθρων, αφιερωμένα για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τα καλύτερα γεγονότα για το σπίτι σας – Είτε σας αρέσει λίγο όσο και η πατρίδα ή το μεγαλύτερο, αλλά και το καλύτερο που έχει να προσφέρει η χώρα. Δεν επαναλαμβάνουμε τις συστάσεις, επομένως επιθεωρούμε ορισμένα γεγονότα πατρίδας καθώς και παρελάσεις εκτός από τις προτιμώμενες οδικές εκδρομές της 4ης Ιουλίου. Επίσης, έχουμε επίσης μεγάλες προσφορές πυροτεχνημάτων για άλλες διακοπές – περιηγηθείτε στο “Fireworks” στο μπαρ Browse στο επάνω ιδανικό του ιστότοπου μας.

Είτε βγαίνετε από το κράτος, αφήνοντας τη χώρα είτε απλά συσκευάζετε ένα πικνίκ καθώς και απολαμβάνετε τα πυροτεχνήματα, το Σαββατοκύριακο περιστρέφεται γύρω από τον ιδρυτικό τηλεφώνημα του Προέδρου του Daddy John Adams για την «πομπή καθώς και την παρέλαση, τις φωτιές καθώς και τις φωτιστικές» για τον εορτασμό της ημέρας αυτοπεποίθησης. Ακριβώς εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για το φετινό πυροτεχνικό:

Ουάσιγκτον.
Η ολοήμερη εκδήλωση στη χρηματοδότηση του έθνους μας κορυφώνεται με πιθανότατα την πιο δημοφιλή οθόνη πυροτεχνημάτων στη χώρα, ένα Capitol Fourth. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει όλες τις άλλες δραστηριότητες που συμβαίνουν όλη την ώρα γύρω από το Καπιτώλιο. Είτε απολαμβάνετε στο σπίτι είτε αυτοπροσώπως, περιμένετε εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. 18 κάμερες τηλεόρασης που βρίσκονται γύρω από την πόλη, συμπεριλαμβανομένου του αμερικανικού Capitol, του Λευκού Οίκου, του Μνημείου της Ουάσινγκτον, καθώς και του ποταμού Potomac, θα πιάσει όλη τη δράση. Σε περίπτωση γενεθλίων της Αμερικής, η εκπομπή θα ολοκληρωθεί με μια συναρπαστική απόδοση του συνολικού “1812 Overture” του Tchaikovsky με το online κανόνι τερματισμό που παρέχεται από την U.S.

Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια
Η 10η επέτειος του τεράστιου κόλπου ανθίζει να είναι τόσο εντυπωσιακή όσο ποτέ. Τα πυροτεχνήματα θα αποφορτιστούν ταυτόχρονα από τέσσερις φορτηγίδες που θα τεθούν στρατηγικά γύρω από τον κόλπο από το νησί Shelter, το νησί Harbour, το North Embarcadero, το Seapport Village καθώς και την προσγείωση των πορθμείων Coronado. Τα πυροτεχνήματα επίσης θα εκφορτωθούν στην αποβάθρα του Imperial Beach. Δεδομένου ότι περισσότεροι από 850.000 άνθρωποι αναμένεται να βρουν στην προκυμαία για να απολαύσουν την παράσταση, το λιμάνι του Σαν Ντιέγκο ενθαρρύνει έντονα το carpooling ή τη λήψη του καροτσιού του Σαν Ντιέγκο. Το λιμάνι του Σαν Ντιέγκο έχει επίσης δημιουργήσει δωρεάν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων με μεγάλη προσφορά με λεωφορείο για το Harbor Island καθώς και το νησί Shelter.

Traverse City, Michigan
Η ετήσια οθόνη πυροτεχνημάτων στην Εθνική Γιορτή Cherry είναι το καλύτερο τέλος σε μια κουραστική μέρα διασκέδασης εορτασμού. Ο εορτασμός αντλεί πλήθη από όλο τον κόσμο, καθώς και το αξιοσημείωτο σκηνικό της λίμνης Μίτσιγκαν κάνει για αξέχαστες αναμνήσεις οικιακής χρήσης. Νωρίτερα το απόγευμα, πιάστε το Air Show του εορτασμού, με το αμερικανικό ναυτικό Blue Angels για πατριωτικές οθόνες αέρα. Ελάτε νωρίς και μείνετε αργά (τα πυροτεχνήματα αρχίζουν στις 10:30 μ.μ.)! Ενώ βρίσκεστε στην περιοχή, πηγαίνετε στην Εθνική Lakeshore Sleeping Bear Dunes. Το Pierce αποθηκεύει γραφικό αυτοκίνητο, καθώς και το Dune Climb είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό για τις οικογένειες.

Eastport, Maine
Καλώς ήλθατε στην ανατολική πόλη στις ΗΠΑ – Eastport, Maine. Σπίτι προς τη μεγαλύτερη γιορτή της 4ης Ιουλίου στο καθορισμό του Maine, το Eastport κατέχει εορταστικές εκδηλώσεις για ένα μακρύ πενθήμερο Σαββατοκύριακο για να γιορτάσει την αυτοπεποίθηση του έθνους μας καθώς και την “Παλιά Εβδομάδα Σπίτι” όταν οι ντόπιοι του Maine επιστρέφουν από όλο τον κόσμο. Οι αγώνες με βάρκα, το μπάρμπεκιου, οι συναυλίες, η τέχνη, οι επανασύνδεσμοι, οι παρελάσεις, καθώς και μια σειρά από οθόνες πυροτεχνημάτων παράγουν ένα ταραχώδες Σαββατοκύριακο που το νοικοκυριό σας μπορεί να κάνει μια δια βίου παράδοση. Εάν βρίσκεστε σε οδικό ταξίδι, ο Maine κατέχει επίσης σημαντικά γεγονότα πατρίδας στο Bar Harbor, Bath Heritage Days καθώς και στο Greenville.

Βέρνον
Το ιστορικό σπίτι του George Washington, Install Vernon, θα πραγματοποιήσει ειδικές εκδηλώσεις 4 Ιουλίου φέτος, συμπεριλαμβανομένων των πυροτεχνημάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα πυροτεχνήματα είναι κατασκευασμένα από χρωματιστό καπνό καθώς και θα τερματιστεί πάνω από τον ποταμό Potomac. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης μια εμπνευσμένη τελετή πολιτογράφησης για 100 νέους πολίτες, αναδημιουργίες ένοπλων δυνάμεων, μια ειδική τελετή σφαίρας, δωρεάν κέικ γενεθλίων, καθώς και από το “πρώτο” πρώτο ζευγάρι, “Γενικά καθώς και η κ. Ουάσινγκτον. ” Οι δραστηριότητες αρχίζουν στις 9:30 π.μ., καθώς και να ολοκληρώσουν νωρίς το απόγευμα, ώστε το σπίτι σας να έχει πολύ χρόνο για να πάρει κάποιο γεύμα πικνίκ, καθώς και να ανακαλύψει θέσεις για τα βραδινά πυροτεχνήματα της επιλογής σας.

Φλωρεντία, Αλαμπάμα
Για σχεδόν 30 χρόνια, τα νοικοκυριά έχουν συγκεντρωθεί στις όχθες του ποταμού Τενεσί στη Φλωρεντία, Αλαμπάμα για την ετήσια γιορτή πυροτεχνημάτων. Μια φορτηγίδα στη μέση του ποταμού πυροβολεί πυροτεχνήματα που βρίσκονται σε πατριωτική μουσική. Ο εορτασμός πηγαίνει όλη την ώρα με τη μουσική, τις δραστηριότητες των νέων, τα παιχνίδια, καθώς και τις παραχωρήσεις τροφίμων. Ο εορτασμός ήταν πάντα ελεύθερος, ωστόσο, με 30.000 άτομα που πηγαίνουν στα πυροτεχνήματα, μερικά νοικοκυριά ευθυγραμμίζουν τη νύχτα πριν από την εκδήλωση στην αγορά για να ασφαλίσουν ένα πρωταρχικό σημείο. Άλλες καλύτερες απόψεις θεατών ανακαλύπτονται σε βάρκες στο ποτάμι, οι μπλόφα πέρα ​​από τον ποταμό από το πάρκο, στις στέγες γύρωnull

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *