Έτσι θέλετε να γίνετε καθηγητής Αγγλικών; Λοιπόν είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι κάνετε μια εξαιρετική απόφαση. Παρόλο που είμαστε τώρα ψηφιακοί νομάδες, που ζουν από τα κέρδη από τα ταξίδια και το blogging, εξακολουθούμε να κοιτάμε πίσω στις εργασίες διδασκαλίας μας στην Κίνα με αναμνήσεις.

☞ Μάθετε πώς να ξεκινήσετε ένα ταξιδιωτικό blog σήμερα!

Αυτό ήταν ένα φανταστικό κεφάλαιο στη ζωή μας και μια μεγάλη εμπειρία στον κόσμο που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η διδασκαλία αγγλικών σε μια ξένη χώρα θα σας βυθίσει σε μια νέα κουλτούρα, θα σας δώσει πολύ πιο ελεύθερο χρόνο (καθώς συνήθως εργάζεστε μόνο 20 ώρες / εβδομάδα) και βάζετε κάποια χρήματα στην τράπεζα (εξοικονομήσαμε 21.000 δολάρια σε μόλις ένα χρόνο διδασκαλία στην Κίνα ).

Δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να συσκευάσετε τη ζωή και τη μετεγκατάστασή σας στην Κίνα; Υπάρχει μια άλλη επιλογή – μπορείτε να διδάξετε αγγλικά στο διαδίκτυο από το σπίτι ή οπουδήποτε στον κόσμο! Εάν είστε από τον Καναδά ή τις Ηνωμένες Πολιτείες, ελέγξτε το VIPKID και πληρώνονται για να δώσετε εντολή αγγλικής online σε κινεζικούς φοιτητές. Εάν δεν είστε από τη Βόρεια Αμερική, μην ανησυχείτε, μπορείτε ακόμα να διδάξετε στο διαδίκτυο. Δείτε το σύντομο άρθρο μας για λεπτομέρειες:

☞ Εκπαιδεύστε τα Αγγλικά Online: Πληρώστε με αυτές τις κορυφαίες 5 εταιρείες

Αλλά πώς ξεκινάτε; Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να μετεγκαταστήσετε προς τον ανώτατο στόχο σας; Έχοντας περάσει από τη διαδικασία εμείς οι ίδιοι και βοήθησε εκατοντάδες άλλους να γίνουν καθηγητές Αγγλικών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι είναι μια απλούστερη διαδικασία από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε.

Εδώ είναι 5 βασικές προτάσεις σας ξεκινάτε σε αυτό το καταπληκτικό επάγγελμα:

Βήμα 1: Κάντε την υπέρτατη απόφαση

Πριν συσκευάσετε τη ζωή σας και τον προγραμματισμό της μετεγκατάστασης σε μια νέα και εξωτική χώρα για να διδάξετε αγγλικά, θα έπρεπε πρώτα να αποφασίσετε ότι αυτό είναι κάτι που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Μπορούμε να πούμε ειλικρινά από την εμπειρία μας ότι δεν έχουμε καμία λύπη από την εποχή μας διδασκαλία αγγλικών στην Κίνα.

Μας άρεσε πολύ οι μαθητές μας, το σχολείο για το οποίο εργαζόμαστε ήταν εξαιρετικό και κάναμε πολλές μακροχρόνιες φιλίες, αλλά υπήρχαν ακόμα κάποια μειονεκτήματα του να είναι δάσκαλος που θα έπρεπε να γνωρίζετε. All-in-all, αν διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, τότε πιθανότατα έχετε ήδη αποφασίσει. Εάν παρακολουθείτε στην άκρη της εγκατάλειψης της δουλειάς σας και διδάσκετε αγγλικά στο εξωτερικό, αφήστε τις εμπειρίες μας και άλλα μηνύματα να είναι η τελική ώθηση που χρειάζεστε.

Αυτή είναι μια φανταστική δουλειά και ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε τον κόσμο, να δώσετε στον εαυτό σας πολύ πιο ελεύθερο χρόνο, να κάνετε κάποια χρήματα και να βιώσετε νέους πολιτισμούς από πρώτο χέρι.

Διδασκαλία στο χωριό Naloy, Μυανμάρ

Η διδασκαλία της αγγλικής είναι μια σπουδαία δουλειά, αλλά υπάρχουν τόσο πολλές περισσότερες επιλογές εκεί έξω για όσους θέλουν να μάθουν πώς να κερδίζουν χρήματα και να πληρώσουν για ταξίδια. Ελέγξτε τον επικό κατάλογο των 101 εργασιών ταξιδιού, μάθετε πώς να βρείτε εργασία, πόσο πληρώνει κάθε δουλειά και τι συνεπάγεται το έργο.

Βήμα 2: Λάβετε πιστοποιημένο (έκπτωση από τα μαθήματα MyTefl)

Όταν διδάξαμε Αγγλικά στην Κίνα, πήραμε τυχεροί και καταφέραμε να προσγειώσουμε μια δουλειά χωρίς να έχουμε πιστοποίηση, αλλά οι νόμοι σφίγγονται γρήγορα στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο, οπότε αυτές τις μέρες είναι καλύτερο να πιστοποιηθούν πριν από το κυνήγι εργασίας καθώς θα βοηθήσουν τις πιθανότητές σας να προσγειωθεί μια δουλειά σημαντικά.

Συνιστούμε να ελέγξετε το MyTefl εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι η πιστοποίηση που αποκτάτε είναι αρκετή για τη διδασκαλία θέσεων εργασίας παγκοσμίως. Ορισμένα online μαθήματα δεν είναι καλά αναγνωρισμένα, αλλά με το MyTefl, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο υποψήφιος εργοδότης σας θα γνωρίζει ακριβώς ποια προσόντα έχετε.

Αυτά τα μαθήματα είναι επίσης εξαιρετικά για να σας δώσουν μια καλή ιδέα για το τι είναι ένας δάσκαλος είναι σαν. Ορισμένα από τα μαθήματα περιλαμβάνουν χρόνο πρακτικής στην τάξη που θα εμφανιστεί ανεκτίμητη μόλις ξεκινήσετε τη νέα σας δουλειά.

Βήμα 3: Βρείτε μια δουλειά

Εάν κάνετε το μάθημα TEFL μέσω του MYTEFL, θα σας βοηθήσουν στην εύρεση εργασίας μόλις λάβετε την πιστοποίησή σας. Θα μπορούσατε επίσης να ελέγξετε το Dave’s Eslcafe.com και να δείτε τα πίνακες εργασίας, αλλά προσέξτε, υπάρχουν κάποιες δημοσιεύσεις spammy εκεί.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις μεταβάσεις στο εξωτερικό και το tefl.net για πρόσφατες θέσεις εργασίας. Είμαστε επίσης υπεύθυνοι για το σχολείο Shane στην Κίνα – το σχολείο που διδάσαμε και εμπιστευόμαστε. Έτσι, αν ψάχνετε για δουλειά στην Κίνα, ελέγξτε αυτό το άρθρο.

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν επίσης να βρεθούν στις παραπάνω 3 τοποθεσίες και δεν πρέπει να σας κοστίζουν μια δεκάρα (αν προσπαθούν να σας χρεώσουν, προσέξτε. Είναι πιθανώς μια απάτη).

Βήμα 4: επεξεργαστείτε τις θεωρήσεις σας

Οι πολιτικές για τις θεώρησης εργασίας αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την χώρα στην οποία σκοπεύετε να εργαστείτε. Παρακάτω έχουμε σημειώσει μερικά από τα πιο συνηθισμένα μέρη για τους δασκάλους της Αγγλίας να βρουν εργασία και μια σύντομη εξήγηση των κανονισμών θεώρησης.

Εάν έχετε ήδη κλειδώσει μια δουλειά, το σχολείο σας θα έπρεπε να σας βοηθήσει με κάθε βήμα κατά μήκος του δρόμου. Εάν το σχολείο σας αρνείται να σας βοηθήσει ή σας ζητά να εργαστείτε παράνομα, κοιτάξτε αλλού. ΤΕδώ είναι αρκετά καλά σχολεία στον κόσμο που δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τα δυνητικά scammy. Όπως πάντα, φροντίστε να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν αποδεχτείτε μια δουλειά σε οποιαδήποτε χώρα.

Κίνα:

Πρώτον, θα πρέπει να πληροίτε τις απαιτήσεις ως «ξένος εμπειρογνώμονας» και ο εργοδότης πρέπει να λάβει πιστοποιητικό που να δηλώνει ότι συμμορφώνεστε. Μόλις γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση, ο εργοδότης θα λάβει μια άδεια που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση άδεια απασχόλησης και επιστολή θεώρησης που θα σας δώσουν.

Θα χρειαστεί να υποβάλετε αυτά τα αρχεία με την αίτησή σας (συχνά γίνεται στο Χονγκ Κονγκ). Μόλις λάβετε το Z-Visa, επιτρέπεται να μείνετε στην Κίνα για 30 ημέρες. Μέσα σε αυτές τις 30 ημέρες, το σχολείο σας θα πρέπει να σας βοηθήσει να υποβάλετε αίτηση για μια άδεια βραχυπρόθεσμης διαμονής που ισχύει για 3 μήνες-5 χρόνια. Αυτή η όλη διαδικασία είναι περίπλοκη και περιλαμβάνει δύο ελέγχους υγείας, έναν στη χώρα καταγωγής σας και μία στην Κίνα.

Παράδειγμα κινεζικού z-visa

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κινεζική θεώρηση εργασίας.

Ιαπωνία:

Η θεώρηση που απαιτείται για τη μεγάλη πλειοψηφία των καθηγητών Αγγλικών στην Ιαπωνία είναι η θεώρηση εργασίας. Εκδίδεται μόνο για ένα έτος κάθε φορά, αλλά πρόσφατα έχουν εκδοθεί τριετές θεωρήσεις. Φαίνεται να υπάρχει μεγάλη σύγχυση γι ‘αυτό, αλλά συνήθως για να πάρετε τη βίζα που θα χρειαστεί να:

Έχετε πτυχίο σε οποιαδήποτε πειθαρχία (αν και η επίσημη γραμμή είναι ότι πρέπει να σχετίζεται με τη δουλειά τους).

Έχετε μια ιαπωνική εταιρεία ή τοπική προετοιμασία να σας υποστηρίξει. Σε πολλές περιπτώσεις, θα είναι η εταιρεία που παρέχει τη θέση διδασκαλίας.

Κάντε την αίτηση θεώρησης σε ιαπωνικό προξενείο έξω από την Ιαπωνία.

Παράδειγμα θεώρησης εργασίας της Ιαπωνίας

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων.

Νότια Κορέα:

Για να αποκτήσετε τη θεώρηση εργασίας E-2 για τη Νότια Κορέα, θα πρέπει να υποβάλετε ένα συμβολαιογραφικό πτυχίο Bachelor, τρεις σφραγισμένες μεταγραφές πανεπιστημίου, έναν εγκληματικό έλεγχο ιστορικού, μια δήλωση υγείας, μια φωτοτυπία διαβατηρίου, το βιογραφικό σας και δύο αρχικά γράμματα συστάσεων. Αυτές οι πολιτικές είναι αρκετά αυστηρές και θα πρέπει να έχετε πραγματική τεκμηρίωση για να ληφθούν υπόψη για τη θεώρηση.

Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής.

Ταϊλάνδη:

Γενικά για να υποβάλετε αίτηση για άδεια εργασίας στην Ταϊλάνδη, πρέπει να έχετε πτυχίο, πιστοποίηση TEFL και ένα σαφές έγγραφο ελέγχου της αστυνομίας. Συνήθως θα πρέπει να εισέλθετε σε μια θεώρηση ταξιδιώτη και στη συνέχεια μόλις έχετε την κατάλληλη τεκμηρίωση από το σχολείο, θα φύγετε από την Ταϊλάνδη και θα υποβάλετε αίτηση για θεώρηση μη μεταναστευτικού-μεταναστών από μια πρεσβεία σε μια γειτονική χώρα.

Βήμα 5: Μάθετε για το νέο σας σπίτι και ετοιμαστείτε!

Πριν κατευθυνθείτε στο νέο σας σπίτι, θα έπρεπε να γνωρίσετε λίγο για τα έθιμα, το φαγητό και τους ανθρώπους. Θα εκπλαγείτε με το πόσο μπορείτε να μάθετε από μερικές γρήγορες αναζητήσεις Google. Εάν κατευθυνθείτε στην Κίνα, ελέγξτε το άρθρο μας: “Κίνα: Οι ιδιορρυθμίες του πολιτισμού”.

Η μετάβαση σε μια νέα χώρα στο εξωτερικό είναι διασκεδαστική και συναρπαστική και η ερευνητική διαδικασία πρέπει να είναι η ίδια. Δεν πρόκειται να μάθετε τα πάντα πριν φτάσετε, αλλά είναι καλή ιδέα να έχετε μια κατανόηση της χώρας στην οποία σχεδιάζετε να μετεγκαταστήσετε.

Η διδασκαλία της αγγλικής είναι διασκεδαστικό, αλλά η πραγματική περιπέτεια βυθίζεται σε μια νέα κουλτούρα, μαθαίνοντας μια νέα γλώσσα και κάνει φίλους από μακριά χώρες. Παίρνετε ένα τεράστιο άλμα προς έναν κόσμο χωρίς σύνορα, γι ‘αυτό αγκαλιάστε το και ετοιμαστείτε για τη δουλειά μιας ζωής!

Αρέσει? Κάντε το!

Αποποίηση ευθυνών: Οι κατσίκες στο δρόμο είναι ένας συνεργάτης του Αμαζονίου και επίσης θυγατρική για μερικούς άλλους λιανοπωλητές. Αυτό υποδηλώνει ότι κερδίζουμε προμήθειες εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο στο ιστολόγιό μας και αγοράζετε από αυτούς τους λιανοπωλητές.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *