περιπετειώδεις Kate περιέχουν συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά με αυτούς τους συνδέσμους, θα κάνω μια αποζημίωση χωρίς πρόσθετη δαπάνη σε εσάς. Ευχαριστώ!

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Κάθε χρόνο, ονομάζω τους προτιμώμενους νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς μου. Πολλές παραδόσεις έχουν έρθει καθώς και πήγαν στην περιοχή, ωστόσο το έχω κάνει για έξι χρόνια στη σειρά!

Το 2018 ήταν πολύ πιο χαμηλό κλειδί από τα προηγούμενα χρόνια: τα περισσότερα από τα ταξίδια μου ήταν περίπου 3-5 ημέρες περίπου. Τούτου λεχθέντος, χειρίστηκα για να πάω σε επτά χώρες (Ιαπωνία, Αργεντινή, Ολλανδία, Λίβανο, Κύπρο, Αυστρία, καθώς και Κένυα) εκτός από τον έλεγχο των ΗΠΑ.

Μου άρεσε μόνο να κάνω τέσσερα “μεγάλα ταξίδια” φέτος: Ιαπωνία τον Φεβρουάριο (12 ημέρες), Ανταρκτική τον Μάρτιο (16 ημέρες), τις Κάτω Χώρες, τον Λίβανο, καθώς και την Κύπρο τον Μάιο καθώς και τον Ιούνιο (16 ημέρες) καθώς και Κένυα τον Οκτώβριο καθώς και τον Νοέμβριο (10 ημέρες). Αυτή είναι μια μακριά κραυγή από το πόσο πολύ χρησιμοποίησα για να ταξιδεύω, ωστόσο αυτό είναι ένα ποσό που μου επιτρέπει πραγματικά να είμαι παρών στη ζωή μου στη Νέα Υόρκη.

Λοιπόν, τι είναι στη λίστα στο παρελθόν;

Το 2012, επέλεξα τοποθεσίες όπως η Ισλανδία, το Μαυροβούνιο, καθώς και η Νότια Αφρική.

Το 2013, επέλεξα τοποθεσίες όπως η Ιαπωνία, το Βερολίνο, καθώς και τα Scottish Highlands.

Το 2014, επέλεξα τοποθεσίες όπως η Σρι Λάνκα της Νέας Ορλεάνης, καθώς και η Skellig Michael, Ιρλανδία.

Το 2015, επέλεξα τοποθεσίες όπως η Νικαράγουα της Αλβανίας, καθώς και το Σικάγο.

Το 2016, επέλεξα τοποθεσίες όπως το Πουέρτο Ρίκο, την Αλσατία, καθώς και τη Δυτική Αυστραλία.

Το 2017, επέλεξα τοποθεσίες όπως η Ουκρανία, τα Florida Keys, καθώς και η Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Μερικές φορές επιλέγω έναν καλύτερο προορισμό της χρονιάς. Μερικές φορές κατατάσσω τα τρία κορυφαία, στη συνέχεια αναφέροντας τα υπόλοιπα. Μερικές φορές δεν υπάρχει κανένας πρωταθλητής αφαίρεσης, καθώς απλώς τα καταχωρίζω όλα μαζί. Εξαρτάται από το πώς πήγε το έτος. Θέλω να δείξει ακριβώς πώς αισθάνθηκα πραγματικά για το έτος.

Φέτος, έχω επιλέξει έναν καλύτερο προορισμό της χρονιάς συνολικά, καθώς και τα υπόλοιπα παρατίθενται σε τυχαία σειρά.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λίστα ισχύει μόνο για τους προορισμούς που επισκέφτηκα για πρώτη φορά το 2018, οπότε οι προορισμοί που έχω επισκεφτεί προηγουμένως όπως το Τόκιο της Νέας Ορλεάνης, καθώς και η Βιέννη δεν είναι επιλέξιμες. Ωστόσο, για πρώτη φορά έκανα μια τεράστια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, καθώς και στο κάτω μέρος της λίστας!

Προορισμός της χρονιάς – Ανταρκτική

Κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει για την Ανταρκτική, δηλώνω ακριβώς το ίδιο πράγμα κάθε φορά: “Είναι η καλύτερη τοποθεσία που ήμουν ποτέ. Είναι η πιο υπέροχη τοποθεσία που ήμουν ποτέ. ”

Κάθε τελευταίο κομμάτι της διαφημιστικής εκστρατείας δικαιολογείται στην Ανταρκτική. Με άλλαξε ως άτομο. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο λίγο ή ασήμαντο. Εκτός από αυτό ήταν κάτι που δεν κατάλαβα καν ότι χρειαζόμουν.

Η ψηφιακή αποτοξίνωση με έκανε τόσο πολυάριθμες ευνοϊκές. Ο μόνος ιστός που είχα ήταν το θεμελιώδες μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όχι το δικό μου email, που χρησιμοποίησα για γρήγορες σημειώσεις τόσο στο νοικοκυριό όσο και στους φίλους μου. Δεν παρατήρησα ακριβώς πόσο μου επηρέασε μέχρι να επιστρέψω στην Ushuaia, άνοιξε το Facebook, καθώς και επιθυμούσα να ανατρέψω τις αμβλύνσεις των ανθρώπων, solipsistic ενημερώσεις. (Εξόργησα έναν τόνο ανθρώπων εκείνη την ημέρα.)

Ειλικρινά, το χειρότερο μέρος της Ανταρκτικής ήταν αυτό που με κατέστρεψε σε ορισμένα επίπεδα! Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω ποτέ να κάνω ένα ρολόι φάλαινας ξανά. (Λοιπόν, αν δεν είναι κοντινή με τις orcas, δεν το έχω κάνει ακόμα.) Βλέπετε τόσο πολυάριθμες φάλαινες τόσο κοντά όσο ο ζωδιακός σας ή το καγιάκ, έκανε όλες τις εμπειρίες ρολογιών του παρελθόντος φαλαινών μου χλωμιά σε σύγκριση. Αισθάνομαι ότι παντού που πηγαίνω ποτέ θα έχω έναν αστερίσκο μετά, αφού τίποτα δεν θα συγκρίνει ποτέ.

Αυτό είναι πολύ υψηλό μια έγκριση, όπως μπορώ να γράψω. Εάν είστε τουλάχιστον ταξιδιώτης, κάντε την Ανταρκτική για το μέλλον.

Πώς να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στην Ανταρκτική: Ταξίδευα στην Ανταρκτική ως επισκέπτης αποστολών Quark για τη διασταύρωση του κύκλου: δρομολόγιο νότιας αποστολής. Η μετάβαση σε μια κρουαζιέρα αποστολής είναι πολύ η μόνη μέθοδος για να μεταβείτε στην Ανταρκτική ως τουρίστας. Οι περισσότερες αποστολές αναχωρούν από την Ushuaia της Αργεντινής. Κάποιοι παρακάμπτουν το πέρασμα του Drake καθώς και πετούν απευθείας στην Ανταρκτική από το Puerto Arenas της Χιλής.

Έχω γράψει μάλλον λίγο για την Ανταρκτική φέτος, καθώς και για τις θέσεις μου θα πρέπει να σας προσφέρει όλες τις πληροφορίες που απαιτείται να σχεδιάσετε το ταξίδι που θα σας καταστρέψει για τον υπόλοιπο κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ανταρκτική καθώς και το εγώ του ταξιδιώτη (διαβάστε αυτό το πρώτο)

Οι προτιμώμενες στιγμές μου στην Ανταρκτική

Μια τυπική μέρα σε μια κρουαζιέρα εκστρατείας της Ανταρκτικής

Τι να φορέσετε στην Ανταρκτική: Λίστα συσκευασίας για τις γυναίκες

Καγιάκ στην Ανταρκτική: Ό, τι απαιτείται να γνωρίζετε

Κενύα

Ήταν η Κένυα έκπληξη; Η κόλαση ήταν πράγματι. Δεν κατάλαβα καν ότι έφτασα μέχρι λίγο πριν, ωστόσο [αποδείχθηκε ότι ήταν] ένα από τα κορυφαία σημεία της χρονιάς μου. Ήθελα να επιστρέψω στην Αφρική για αιώνες, ωστόσο το σωστό ταξίδι δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αυτό ήταν αυτό που περίμενα.

Δεν μπορείτε να μιλήσετε για την Κένυα χωρίς να συζητήσετε το Safari, ένα από τα απόλυτα προτιμώτά μουΔ πράγματα στον κόσμο. Το Maasai Mara είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς σαφάρι στον κόσμο, ωστόσο ήμουν επίσης εντυπωσιασμένος από την Ol Pejeta Conservancy, η οποία ήταν σπίτι με τους δύο τελευταίους βόρειους λευκούς ρινόκερους στον πλανήτη. Επίσης, πήρα να τροφοδοτήσω έναν ρινόκερο κοντά εκεί – ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Η Κένυα έχει μια υπέροχη γενναιοδωρία σε αυτό, μια ειλικρίνεια που αναγνώρισα αμέσως κατά την άφιξη. Είναι καθαρή μαγεία.

Πώς να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στην Κένυα: Επισκέφθηκα την Κένυα σε ένα ταξίδι στον Τύπο, ωστόσο η Fairmont Hotels προσφέρει πραγματικά μια δέσμη του ακριβούς ταξιδιού που έκανα. Ονομάζεται το υπέροχο πακέτο σαφάρι. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι στο εύρος κόστους του καθενός, καθώς το Fairmont είναι μια μάρκα high-end, ωστόσο πιστεύω ότι πρέπει να περάσετε δύο έως τρεις ημέρες στο Safari στο Maasai Mara, ανεξάρτητα από το τι. Την επόμενη φορά που θα πάω στην Κένυα, σίγουρα θέλω να προσθέσω χρόνο στην παραλία στη νότια ακτή.

Ταξίδεψα στην Κένυα ως επισκέπτης της Fairmont Hotels Kenya καθώς και της Kenya Airways. Η Kenya Airways έχει τώρα μια ολοκαίνουργια πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Ναϊρόμπι – αυτό κόβει ένα τρελό ποσό ταξιδιού, οπότε ακόμα κι αν πηγαίνετε οπουδήποτε αλλού στην Αφρική, σκεφτείτε να κάνετε αυτή την πτήση!

Διαβάστε περισσότερα: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τηλεφωνούν το υπέροχο Κένυα.

Κύπρος

Ξεκίνησα το 2018 κατανοώντας ότι έπρεπε να πάω στην τελική μου χώρα στην Ευρώπη, την Κύπρο, καθώς και ο σχεδιασμός αυτού του ταξιδιού ήταν η κορυφαία ανησυχία μου για το έτος! Αποδεικνύει ότι ήταν ένα απλό ταξίδι από το σεμινάριο μου στις Κάτω Χώρες, καθώς και συνδυασμένος με τον Λίβανο.

Η Κύπρος χωρίζεται σε δύο: Το μισό είναι μέρος της Ελλάδας, το άλλο μισό μέρος της Τουρκίας. Η Λευκωσία, η πρωτεύουσα, είναι η μόνη χωρισμένη πόλη χρηματοδότησης στον κόσμο, καθώς και πρέπει να πάτε με τη μετανάστευση και στις δύο πλευρές. Ως αποτέλεσμα, παίρνετε ένα συναρπαστικό πολιτιστικό μίγμα στην Κύπρο. Μεγάλο μέρος της κουζίνας είναι ελληνική με μια υπόδειξη μιας μεσαίας ανατολής. Εξακολουθώ να ονειρεύομαι το ζουμερό πουλερικά Souvlaki καθώς και το τυρί Halloumi.

Η Κύπρος πακέτα μάλλον λίγο σε μια μικρή χώρα – έχει τα λιμάνια της Μεσογείου, τα ορεινά χωριά, καθώς και μια μοναδική πόλη χρηματοδότησης. Ενώ οι μεγάλες προσφορές των προορισμών είναι γεμάτες με βρετανούς παραθεριστές, μπορείτε να αποτρέψετε αυτά τα πλήθη εάν είστε λίγο πονηροί.

Το απόλυτο χαρακτηριστικό της Κύπρου έτρωγε στο Zanettos! Όλοι ανέφεραν ότι έπρεπε να πάω εκεί – από τους ταξιδιωτικούς μου φίλους σε επισκέπτες στο blog στο προσωπικό στο ξενοδοχείο μου – έτσι πήγα χωρίς προσδοκίες. Αποδεικνύει ότι είναι μεσαία στυλ, καθώς σας εξυπηρετούν πλάκα μετά από πλάκα φαγητού-πολύ περισσότερο από ό, τι θα μπορούσα να τρώω μόνη μου (ή να φάω σε τρεις συνεδριάσεις!). Αξέχαστος!

Δεν κατάφερα να συνθέσω για το χρόνο μου στην Κύπρο φέτος, ωστόσο ελπίζω στις αρχές του 2019.

Πώς να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στην Κύπρο: Λοιπόν, αρχικά ήθελα να βασίσω στη Λευκωσία με αυτοκίνητα και φορτηγό, καθώς και ημερήσιες εκδρομές γύρω από το νησί, έχοντας πετάξει στην Larnaca καθώς και από την Πάφα. Αποδεικνύεται όταν έφτασα, ήμουν τόσο εξαντλημένος από το Λίβανο που απλά ήθελα να χαλαρώσω. Ήταν εξίσου καλά. Ποτέ δεν έχω οδηγήσει στα αριστερά, καθώς και στην Κύπρο Web Traffic είναι λίγο πιο απασχολημένη από ό, τι θα ήθελα.

Αντ ‘αυτού, διερεύνησα λίγο Larnaca καθώς και την Πάφων, οι οποίες είναι και οι δύο βρετανικές παραλίες, καθώς και πέρασα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου ελέγχοντας τις ελληνικές και τις τουρκικές πλευρές της Λευκωσίας. Το ταξίδι μου κάποτε ήταν στο Girne στην τουρκική πλευρά. Εκτός από φυσικά, το επίκεντρο έτρωγε στο Zanettos. Αν είχα πολύ περισσότερο χρόνο, θα είχα διερευνήσει τα βουνά Troodos.

Μου άρεσε απολύτως η διαμονή μου στο Asty Hotel στη Λευκωσία-ένα από τα προτιμώμενα ξενοδοχεία μου μεσαίας εμβέλειας ποτέ! Επιλέξαμε το ξενοδοχείο σχετικά τυχαία με βάση την αλήθεια ότι είχε εντελώς δωρεάν χώρο στάθμευσης, ωστόσο κατέληξε να με απολαμβάνει συνεχώς. Μου δόθηκε ένας ιδιόμορφος χώρος με ζέβρα με μπαλκόνι καθώς και πανέμορφη θέα στο ηλιοβασίλεμα. Το προσωπικό με οδήγησε ευγενικά πίσω, καθώς και από την παλιά πόλη (ήταν 20 λεπτά με τα πόδια).

Κάνουν οικογενειακά δείπνα κάθε βράδυ που μπορείτε να συμμετάσχετε για μόλις 10 ευρώ ($ 11), καθώς και επέμειναν ότι δοκιμάζω όλα τα κυπριακά αρτοσκευάσματα στο πρωινό. Έχουν 24ωρη καφέ καθώς και τσάι, το οποίο πιστεύω ότι είναι μια υποτιμημένη ενδυμασία του ξενοδοχείου. Ένιωσα σαν να ήμουν μέλος της οικογένειάς τους, ωστόσο μου έδωσαν πολύ χώρο, τον οποίο εκτιμώ. Αν πάτε στη Λευκωσία, σκεφτείτε να μείνετε στο ξενοδοχείο Asty. Μου άρεσε πραγματικά εκεί.

Νησί πυρκαγιάς, Νέα Υόρκη

Ο προτιμώμενος νέος εγχώριος προορισμός μου είναι μια γρήγορη απόδραση από τη Νέα Υόρκη, καθώς και ένα που σχεδιάζω να διαρκέσει πολύ πιο συχνά. Έξω από τη Νέα Υόρκη, το Terminate Island είναι κατανοητό ως “haha, είναι γκέι!” Punchline, είτε στο Will & Grace στη δεκαετία του ’90, είτε από την ομοφοβία του κήπου σας σήμερα. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μόνο ένας προορισμός LGBT, καθώς και οι άνθρωποι από κάθε είδους φόντο έχουν διακοπές εδώ εδώ και χρόνια. Είναι ένας υπέροχος και χαμηλού κλειδιού προορισμού στην πόλη από την Hamptons.

Το νησί της πυρκαγιάς είναι πολύ και σούπερ-δέρμα. Ως αποτέλεσμα, είναι το σπίτι σε μια σειρά χωριών, καθένα από αυτά απλώνεται. καθώς και thΤο ολόκληρο το νησί είναι χωρίς αυτοκίνητα! Οι άνθρωποι φέρνουν τα υπάρχοντά τους σε κόκκινα βαγόνια.

Αυτός ο προορισμός ήταν επιπλέον σημαντικός, αφού ήταν το σκηνικό του Baby-Sitters Club #76: το ψέμα του Stacey! Καταναλωτήθηκα με τα βιβλία BSC ως νεαρό, καθώς και το ψέμα του Stacey τόσο πολλές φορές, οπότε ήταν υπέροχο να δούμε τελικά το νησί Terminate που είχα καταλάβει μόνο από ένα βιβλίο για 25 χρόνια!

Θα ήθελα τόσο να βρω εδώ για περίπου μια εβδομάδα με πολλούς φίλους.

Πώς να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για να τερματίσετε το νησί: Όχι πολλοί άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι η Long York Island Railroad προσφέρει εισιτήρια συνδυασμού ημερήσιου ταξιδιού από τη Νέα Υόρκη σε αρκετούς προορισμούς στην παραλία στο Long Island. Τους αγοράζετε από τις μηχανές εισιτηρίων Gray, Green, ή Blue LIRR στο σταθμό Penn ή στον τερματικό του Ατλαντικού. Η σελίδα τιμολόγησης είναι προς το παρόν εκτός σύνδεσης λόγω του χειμώνα, ωστόσο, παρακολουθήστε το επόμενο καλοκαίρι. Πήραμε εισιτήρια που κάλυπταν το τρένο στο Bayside Park, μεταφέρονται στο πλοίο, καθώς και πορθμεία στο Ocean Beach on Fire Island, με τους δύο τρόπους, για $ 37.

Φυσικά, μπορείτε να μείνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αν θέλετε! Αν ψάχνετε για τη ζώνη γκέι εορτασμού, κατευθυνθείτε προς τα πεύκα ή το κεράσι. Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου στην παραλία Ocean καθώς και το απόλαυσα εκεί επίσης. Επιθεωρήστε τις προσφορές στο Fire Island Hotels εδώ.

Hokkaido, Ιαπωνία

Όταν αποφάσισα να πάω στην Ιαπωνία τον περασμένο χειμώνα, αποφάσισα να πάω σε σκληρό χειμερινό προορισμό. Γιατί να προσφέρετε με το Drizzles στο Kyushu όταν ίσως να βλέπω νιφάδες χιονιού το μέγεθος του κρανίου μου στην πόλη Sapporo;!

Το Hokkaido είναι το βορειότερο κύριο νησί της Ιαπωνίας, καθώς και είναι διαφορετικό από την υπόλοιπη χώρα όσον αφορά τη φύση, την άγρια φύση, καθώς και τον πολιτισμό. Το Hokkaido είναι σπίτι για την τελευταία διαμονή ιθαγενή λαό Ainu, καθώς και μερικά αξιολάτρευτα δασικά ζώα που δεν μπορείτε να ανακαλύψετε οπουδήποτε αλλού. Το Hokkaido έχει επίσης μεγάλες προσφορές περιφερειακών πιάτων: το αρνί μαγειρεμένο σε μια σχάρα μπροστά σας που ονομάζεται Genghis Khan, Miso Ramen με βούτυρο καθώς και καλαμπόκι, τεράστια καβούρια, μελάνι Squid καθώς και παγωτό της θάλασσας (!!), επίσης Ως πολλή μπύρα Sapporo, φυσικά. Το Hokkaido είναι γνωστό για τα γαλακτοκομικά του προϊόντα, καθώς είχα μερικά από τα καλύτερα lattes της ζωής μου στο Sapporo.

Ο Σαπόρο ήταν η βάση μου, καθώς αισθάνθηκε σαν μια πόλη χαμηλού κλειδιού-είχε το στοιχείο που δεν παρατήρησα στην Οσάκα, ωστόσο κανένας από τους Garishnish. Ανακατέψω την ώρα της πόλης μου με μια ανάβαση με την κοιλάδα της κόλασης στο Noberibatsu (και ίσως η καλύτερη εμπειρία Onsen της ζωής μου), ωστόσο το πραγματικό highlight ήταν το Φεστιβάλ Sapporo Snow. Η πόλη μετατρέπεται σε χειμερινό καρναβάλι με διαγωνισμούς σκι, τραγουδώντας παραστάσεις, πάγο καθώς και γλυπτά χιονιού, καθώς και όλα τα φρέσκα θαλασσινά.

Θα ήθελα να δω το Hokkaido το καλοκαίρι, όταν τα πεδία λεβάντας ήταν σε άνθιση!

Πώς να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο Hokkaido: Εάν πηγαίνετε για λίγες μέρες σαν εμένα, είναι καλύτερο να βασίζεστε στο Sapporo καθώς και να δείτε την πόλη καθώς και να κάνετε ημερήσιες εκδρομές. Σίγουρα πετάω εκεί (πέταξα στην Ana, που με χορηγούσε) – το Shinkansen δεν πηγαίνει τόσο πολύ όσο θα πάρει τόσο πολύ. Έμεινα στο Sapporo Mystays Aspen Hotel, ένα πραγματικά καλό ξενοδοχείο κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Επισκέφθηκα το Otaru καθώς και το Noboribetsu Onsen σε ημερήσιες εκδρομές. Εάν επισκέπτεστε το χειμώνα, προσπαθήστε να μεταβείτε σε γύρω από την εξαιρετική γιορτή Sapporo Snow τον Φεβρουάριο.

Εάν έχετε πολύ περισσότερο χρόνο, προσπαθήστε να πάτε στα εθνικά πάρκα στις μακρινές περιοχές του νησιού ή στην πόλη Hakodate.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη Hokkaido, Ιαπωνία, το χειμώνα

Η ανατολική ακτή του Maryland

Αυτό ήταν ένα κομμάτι ενός ταξιδιού εκτός αριστερού πεδίου αυτή την άνοιξη-μια πρόσκληση για να πάει στο Wylder Hotel στο νησί Tilghman, μια τοποθεσία που δεν είχα ακούσει ποτέ πριν. Παίρνω πολλά από αυτά τα προσκλήσεις καθώς και να γυρίσω σχεδόν όλα αυτά κάτω – ωστόσο αυτό με έκανε να πιστεύω λίγο.

Αποδεικνύεται ότι η ανατολική πλευρά του κόλπου Chesapeake είναι εξαιρετικά εφικτή ως ταξίδι Σαββατοκύριακου από τη Νέα Υόρκη-είναι περίπου τεσσάρων ωρών. Το νησί Tilghman είναι ένα απίστευτα ήσυχο μέρος, ωστόσο ακριβώς κάτω από το δρόμο είναι ο St. Michaels, μια τέλεια εικόνα που έχει πραγματικά μη-cheesy mementos προς πώληση. Έχω χαλαρώσει πολύ περισσότερο από ό, τι είχα σε εβδομάδες.

Μου άρεσε εδώ. Ό, τι κι αν κινήθηκε με πολύ πιο αργό ρυθμό, οι τόνοι είχαν το παραμικρό twang – ήταν σχεδόν ο Νότος χωρίς μάλλον να είναι ο Νότος.

Πώς να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο Ανατολικό Μέριλαντ: Εάν ταξιδεύετε εδώ, θα απαιτήσετε να μισθώσετε ένα αυτοκίνητο. Εάν ενοικιάζετε από τη Νέα Υόρκη, προτείνω να πάρετε μια φθηνότερη ενοικίαση κάπου στο προαστιακό Νιου Τζέρσεϋ. Έμεινα στο Wylder Hotel στο νησί Tilghman, το οποίο ήταν μια εξαιρετική εμπειρία να αρχίσει να τελειώνει. Ο St. Michaels ήταν μια ακόμη μεγάλη πόλη για να επισκεφθείτε.

Διαβάστε περισσότερα: Ένα Σαββατοκύριακο στην Ανατολική Μέριλαντ

Άγιος Κρόξ

Ένα ταξίδι έκπληξης στις Παρθένες Νήσους; Γιατί όχι? Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να επισκεφθώ το St. Croix πριν – μια εμπειρία στο κολέγιο είχε κουβέψει

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *