Με κάποιο τρόπο, οι δύο μας καθώς και μισοί μήνες στο Μεξικό, καθώς και στο Μπελίζ, έχουν τελειώσει, καθώς είμαστε συγκλονισμένοι που πετάμε την 1η Απριλίου, αύριο! Τους τελευταίους μήνες, σας παρέχουμε συμβουλές για λίγο, καθώς και συζητώντας ότι πηγαίνουμε κάπου σπουδαίοι για το πρώτο μας έργο που κάθισε κατοικίδιο ζώο με αξιόπιστους οικιακούς. Οι συνδρομητές μας ήταν οι πρώτοι που γνωρίζουν, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να πούμε στον κόσμο όπου βγαίνουμε!

“Οπου?” εσύ ρωτάς…

Έχουμε προσγειωθεί το μέγιστο έργο ονείρου στο νησί της Καραϊβικής της Γρενάδα!

Αναρωτιέστε πού είναι η Γρενάδα;
Κάθισαμε στην αυλή του ξενοδοχείου μας στο Shiraz του Ιράν όταν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πέρασε. Θέλαμε να φωνάξουμε “Ναι!” Με τον υπολογιστή μας όταν ελέγχαμε ότι μας ζητήθηκε να βρούμε στη Γρενάδα, μια τοποθεσία που μιλούσαμε για το check out για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα στομάχια μας έτρεχαν καθώς και τα χέρια μας κούνησαν καθώς συνθέτουμε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Μας επιθυμούσε να φροντίσουμε τον αγαπητό της pooch ενώ φεύγει σε διακοπές.

Ήμασταν και οι δύο τόσο εκστατικοί που πιστεύω ότι βγήκαμε λίγο και ανήσυχοι. Δηλώσαμε πολλά πράγματα όπως “Μπορείτε να επιβεβαιώσετε;”, “Περιμένουμε την απάντησή σας”, κλπ. Που , το νησί ψύξης στην Καραϊβική.

Ευτυχώς για εμάς, μετά από κάποια πίσω, καθώς και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφώνησε ότι ήμασταν οι καλύτεροι υποψήφιοι για να φροντίσουμε το κουτάβι της!

Συνήθως με θέσεις εργασίας στο σπίτι, φροντίζετε ένα κατοικίδιο εκτός από ένα σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση, οι ιδιοκτήτες σπιτιών διαθέτουν θέρετρο με 5 σπίτια ιδανικά στην παραλία. Αντί να φροντίζουν το σπίτι τους, θα μας δοθεί η προσωπική μας εξοχική κατοικία με την κουζίνα! Οι ιδιοκτήτες μας παρέχουν επίσης ένα όχημα, καγιάκ, peddleboat καθώς και εργαλεία με αναπνευστήρα.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε να κάνουμε κάποια κολύμβηση με αναπνευστήρα καθώς και καγιάκ στη Γρενάδα!
Τα καθήκοντά μας περιλαμβάνουν: την αγάπη καθώς και το περπάτημα του σκύλου, το εφεδρικό, φέρνοντας τα δοχεία απορριμμάτων μας όσο και την κορυφή του λόφου για την ημέρα των σκουπιδιών, καθώς και να κάνουμε κάποια εξαιρετικά ελαφριά κηπουρική κοντά στο σπίτι. Φυσικά, θα εργαστούμε στον ιστότοπό μας ενώ είμαστε εκεί. Θα είναι το καλύτερο διάλειμμα από το ταξίδι, καθώς και θα πρέπει να είμαστε σε θέση να κάνουμε μεγάλες προσφορές εργασίας.

Γνωρίστε το ανταλλακτικό! Ο γούνινο φίλε μας για το επόμενο

Αυτό το καθήκον είναι λίγο διαφορετικό από πολλά από τότε που κάνουμε μια διάσπαση. Καθίζουμε από την 1η Απριλίου έως τις 9 Ιουνίου, στη συνέχεια έχουμε 7 εβδομάδες μακριά, καθώς και πίσω από τις 29 Ιουλίου έως τις 3 Νοεμβρίου (ISH)

Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι τι θα κάνουμε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος 1,5 μηνών, ωστόσο θα παραμείνουμε στο νησί ή θα πάμε κάπου στην Κεντρική Αμερική.

Πού πιστεύετε ότι πρέπει να συνεχίσουμε το “διάλειμμα” μας;

Η απόλαυση απλώς απομακρύνεται από τους πόρους μας, καθώς δεν μπορούμε να περιμένουμε να φτάσουμε στο νησί, να ικανοποιήσουμε τον νέο μας φίλο γούνιου καθώς και να δούμε το σπίτι μας για το επόμενο κομμάτι. Και οι δύο κοιτάζουμε μπροστά για να αποσυσκευάζουμε – κάτι που δεν έχουμε εκτελέσει σε περίπου 9 μήνες.

Our space in Belize. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να έχουμε μια τοποθεσία για να βάλουμε όλα αυτά τα πράγματα!
Stick around for tons of stories from this excellent island, info about home sitting, as well as of course, photos as well as articles about our new house as well as four-legged companion, Spare!

GOAT NOTE:

As usual, there’s about a 4 week delay in publication on this website, as we are trying to get all caught up on our journey with Mexico as well as Belize. To keep present with what we’re up to, make sure to comply with our Facebook Page and  Twitter Page. 

Have you ever been to Grenada? any type of ideas for us? show us below!

Οπως αυτό? Κάντε το! ;

Αποποίηση ευθυνών: Οι κατσίκες στο δρόμο είναι συνεργάτης του Αμαζονίου, καθώς και μια θυγατρική για μερικούς άλλους λιανοπωλητές. This indicates we make commissions if you click links on our blog as well as purchase from those retailers.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *