για την υποβολή αίτησης για θεώρηση είναι νευρική-wracking, ακόμη και για εμάς. Έχω κάνει 20 αιτήσεις σε διαφορετικές πρεσβείες τα τελευταία 5 χρόνια, που κυμαίνονται από την κορεατική βίζα έως την αυστραλιανή βίζα έως τη βίζα Σένγκεν έως την καναδική βίζα. Μπορεί να πιστεύετε ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσω μέχρι τώρα. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι εξακολουθώ να είμαι πολύ ανήσυχος κάθε φορά. Ευτυχώς, δεν μου αρνήθηκε ποτέ. καθώς και ελπίζω ότι μια πρώτη φορά δεν θα έρθει ποτέ.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό. Πολλές από τις ανησυχίες που λαμβάνουμε είναι από τους ανήσυχους επισκέπτες που μοιράζονται μαζί μας την καταχώριση των εγγράφων που σκοπεύουν να υποβάλουν, καθώς και στη συνέχεια μας ρωτούν τι πιστεύουμε ότι οι δυνατότητες έγκρισης τους είναι. Θα απορριφθεί η αίτηση θεώρησης; Θα εγκριθεί;

Για να είμαι ειλικρινής, είναι δύσκολο για εμάς να παρέχουμε μια άποψη καθώς και αδύνατο να εξεταστεί οποιοσδήποτε τύπος εφαρμογής, καθώς βασίζεται σε πολλούς παράγοντες. Οι πρεσβείες σκέφτονται για πολλά πράγματα πριν λάβουν απόφαση.

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να κατανοήσετε γιατί οι πρεσβείες καθώς και οι υποψήφιοι των προξενείων καθώς και η πολιτική θεώρησης στην πρώτη θέση. Οι πολιτικές θεώρησης είναι κυρίως για να εξασφαλίσουν το εθνικό επιτόκιο της χώρας. Τουρισμός-σοφός, οι συνήθεις ανησυχίες τους είναι οι επισκέπτες που υπερβαίνουν και εργάζονται παράνομα. Δεν είναι ασυνήθιστο ότι οι τουρίστες με βραχυπρόθεσμο παραθεριστή ή πηγαίνουν στη Visa επιλέγουν να παραμείνουν πολύ περισσότερο για την απασχόληση ή άλλους λόγους, την κατάργηση της παραβίασης των κανόνων. Οι Φιλιππινέζοι καθιέρωσαν ακόμη και έναν συνολικό όρο για αυτό: TNT, το οποίο είναι σύντομο για το “Tago Nang Tago”, αναφερόμενος στην πράξη που κρύβεται τακτικά από τις αρχές ή τις αρχές μετανάστευσης. Αυτό προτρέπει τις πρεσβείες στις Φιλιππίνες να είναι πολύ αυστηρότερες στην εξέταση τουρίστες. Δεν είναι ότι απαγορεύουν μεγαλύτερη παραμονή ή εργάζονται εκεί. Είναι απλώς ότι πρέπει να έχετε τα κατάλληλα χαρτιά για αυτό. Η κατοχή πολιτικών θεώρησης στην τοποθεσία βοηθά επίσης να αντιμετωπίσει άλλες σοβαρές ανησυχίες όπως η εμπορία ανθρώπων καθώς και οι κίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια.

Οι περισσότεροι λόγοι για την απόρριψη της θεώρησης συνδέονται με την υπεροχή. Έτσι, είναι σημαντικό να αποδείξετε ότι δεν έχετε κανένα είδος λόγου να παραμείνετε περισσότερο, ενώ εξακολουθείτε να είστε ειλικρινείς για τα πάντα. Έτσι, εδώ είναι οι τυπικοί λόγοι για τους οποίους απορρίπτεται μια αίτηση θεώρησης καθώς και τι μπορείτε να κάνετε για να τους σταματήσετε.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι δεν εργάζομαι για οποιαδήποτε πρεσβεία ή προξενείο. Όλα αυτά είναι εικασίες που βασίζονται στα πρότυπα καθώς και στις ομοιότητες που βλέπουμε στις εφαρμογές μας, τις συνομιλίες με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, καθώς και τις εμπειρίες των φίλων μας, των αναγνωστών, καθώς και των μελών της ομάδας υποστήριξής μας. Μεγάλο μέρος της διαδικασίας εξέτασης δεν είναι ορατή στους ξένους. Στο τέλος της ημέρας, είναι μια άσκηση στην πραγματοποίηση ενημερωμένων εικασιών.

Τι καλύπτεται σε αυτόν τον οδηγό;

Λανθασμένος ή αδικαιολόγητος τύπος θεώρησης
Ασαφής ή αδικαιολόγητη λειτουργία του ταξιδιού
Αδύναμοι δεσμοί με χορηγία ή πρόσκληση
Ανεπαρκής απόδειξη της λογικής επιστροφής
Ασταθής κατάσταση απασχόλησης
Αμφισβητήσιμα νομισματικά αρχεία
Αδύναμο ιστορικό ταξιδιού
Ασυνεπείς πληροφορίες καθώς και συνέντευξη
Ελλιπή, ψεύτικα ή αμφίβολα έγγραφα
Ποιός ξέρει?
Άλλες ευεργετικές θέσεις θεώρησης
Περισσότερες ιδέες για το YouTube ⬇️⬇ΡΙENTHINE DESSICES:

Λανθασμένος ή αδικαιολόγητος τύπος θεώρησης

Visa πολλαπλών εισροών Ιαπωνίας
Εάν ταξιδεύετε για επιχειρήσεις, επιλέξτε μια θεώρηση υπηρεσίας. Εάν ταξιδεύετε αποκλειστικά για αναψυχή, επιλέξτε μια βίζα διακοπών. Μην υποβάλετε αίτηση για βίζα διακοπών εάν η λειτουργία σας είναι σαφώς για επιχειρήσεις.

Εκτός από αυτό, μην είστε τόσο φιλόδοξοι, αφού είναι τόσο επικίνδυνο. Ένα από τα πιο αξέχαστα μηνύματα που πήρα ήταν από κάποιον που ζητούσε την άποψή μου για το γιατί η κορεατική του αίτηση απορρίφθηκε. Της ρώτησα μερικές ανησυχίες, καθώς κατέληξε να απομακρύνεται από νωρίς. Ελέγχει για πρώτη φορά καθώς και την εξοικονόμηση κόστους εξαιρετικά bit στον τραπεζικό λογαριασμό της, ωστόσο χρησιμοποίησε για μια διαμονή 90 ημερών στην Κορέα.

Η υποβολή αίτησης για μεγαλύτερη διαμονή, ιδιαίτερα εάν είναι η πρώτη σας φορά αυξάνει πολλές ερωτήσεις. Γιατί θα απαιτούσατε να μείνετε τόσο πολύ; Θα μπορούσατε να πληρώσετε για αυτό; Τι γίνεται με την εργασία σας εδώ; Δεν έχετε ισχυρούς δεσμούς στις Φιλιππίνες; Αυτές οι ανησυχίες σημειώνουν πολλά προϊόντα στο HMMM-WHAT’S-UP-WITH-the-the List.

Ένα άλλο περιστατικό που έχω κατά νου είναι ένα άτομο που χρησιμοποίησε για μια βίζα πολλαπλών εισόδων Schengen. Προσκλήθηκε από κάποιον στην Ευρώπη, ωστόσο, επέμενε να υποβάλει αίτηση για βίζα πολλαπλών εισόδων, παρόλο που τίποτα στο ταξιδιωτικό του σχέδιο δεν το αξίζει. Η αίτησή του απορρίφθηκε.

Γενικά, αν είναι η πρώτη σας φορά που υποβάλλετε αίτηση για θεώρηση σε αυτή την πρεσβεία, επιλέξτε μεμονωμένη καταχώρηση εκτός αν είναι απολύτως δικαιολογημένη. Όταν χρησιμοποιήσαμε τις γερμανικές και ελληνικές πρεσβείες για πρώτη φορά, έπρεπε να επαληθεύσουμε σαφώς ότι θα βγούμε από τη ζώνη Schengen μερικές φορές, η οποία απαιτούσε θεώρηση πολλαπλών εισόδων.

Ορισμένες πρεσβείες θα σας προσφέρουν ακόμα μια ενιαία είσοδο αν πιστεύουν ότι δεν θα πρέπει να το έχετε. Όταν χρησιμοποιούσα για μια διπλή εισροή κινεζική βίζα, ήμουν ακόμα approvΈκανε ένα μονό εισόδου. Ήμουν τυχερός, αφού κάποιες πρεσβείες θα το απέρριψαν εντελώς.

Ασαφής ή αδικαιολόγητη λειτουργία του ταξιδιού

Γιατί θέλετε να ταξιδέψετε σε αυτήν τη χώρα; Είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη πράγματα που ρωτήθηκαν όταν υποβάλλετε αίτηση για θεώρηση. Είναι σε κάθε φόρμα αίτησης. Ταξιδεύετε μόνο για αξιοθέατα; Θα ελέγξετε φίλους ή οικογένεια; Θα πάτε σε σεμινάριο ή συνέδριο; Θα ικανοποιείτε έναν πελάτη;

Όποια και αν είναι ο λόγος σας, πρέπει να αφαιρεθεί και να είναι ειλικρινής. Ειλικρινά, ναι, αφού θα σας ζητηθεί να το επαληθεύσετε. Για τον τουρισμό, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε ένα ταξιδιωτικό σχέδιο ή καθημερινό πρόγραμμα. Ορισμένες πρεσβείες θα σας ζητήσουν να προμηθεύσετε ξενοδοχείο καθώς και κρατήσεις εκδρομών. Εάν το ταξιδιωτικό σας σχέδιο απέχει πολύ από το να είστε ρεαλιστές, θα έχετε πρόβλημα.

Εάν ελέγξετε έναν φίλο ή μια οικογένεια, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε μια επιστολή πρόσκλησης καθώς και συχνά γράμμα διασφάλισης καθώς και άλλα έγγραφα. Άλλες πρεσβείες θα ζητήσουν επίσης να επαληθεύσουν τη σχέση σας. Για άμεση οικογένεια, τα πιστοποιητικά γέννησης συχνά κάνουν το τέχνασμα. Για φίλους ή συνεργάτες, μπορεί να γίνει πιο δύσκολο. Για την Visa Schengen, για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητηθεί να υποβάλετε φωτογραφίες μαζί καθώς και αρχεία συνομιλιών. Εάν έχετε έναν συγκεκριμένο λόγο – θα πάτε σε μια γαμήλια εκδήλωση ή μια επανένωση – αναφέρετε το. Διατηρεί τη λειτουργία σας γειωμένη, προσωπική, καθώς και πιστευτή.

Αδύναμοι δεσμοί με χορηγία ή πρόσκληση

Οι πρεσβείες είναι πολύ πιο πιθανό να εξουσιοδοτήσουν την αίτηση εάν έχετε μια σαφή, ισχυρή σύνδεση με τον πρόσκληση από ό, τι αν τους ικανοποιήσατε μόνο με το Διαδίκτυο.
Πολλοί υποψήφιοι για πρώτη φορά βρίσκονται υπό την αντίληψη ότι μόνο από τότε που προσκαλούνται από κάποιον που ζει σε αυτή τη χώρα δείχνει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να εγκριθεί βραχυπρόθεσμη θεώρηση. Ω όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Συχνά, η κατανόηση κάποιος σε αυτήν τη χώρα μπορεί πραγματικά να δουλέψει εναντίον σας.

Γιατί; Δεδομένου ότι η κατανόηση κάποιος σε αυτή τη χώρα σας προσφέρει έναν ισχυρό λόγο για να ξεπεράσετε καθώς και να μην επιστρέψετε. Η κατοχή ενός πρόσκληση ή χορηγού στο εξωτερικό δεν δείχνει ότι η πρεσβεία δεν θα εξετάσει τη ρίζα, την απασχόλησή σας καθώς και τη νομισματική κατάσταση. Αν μη τι άλλο, θα πάρουν μια καλύτερη εμφάνιση καθώς και την υποβολή της αίτησής σας σε επιπλέον έλεγχο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές χώρες του Σένγκεν μηδέν σε ανησυχίες όπως: Καταλαβαίνετε οποιοδήποτε άτομο στην Ευρώπη; Καταλαβαίνετε οποιοδήποτε άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο; Ακριβώς πώς συνδέεστε με αυτούς;

Επίσης, περιπλέκει τα πράγματα. Εάν είστε προσκεκλημένοι από κάποιον, θα έχετε πολλά περισσότερα χαρτιά για να υποβάλετε, μερικοί πρέπει να εξασφαλιστούν από την φιλόξενη γιορτή στο εξωτερικό. Εάν η σύνδεση φαίνεται αδύναμη ή απομακρυσμένη, μπορεί να επηρεάσει τις πιθανότητές σας. Πρέπει να είστε σε θέση να δείξετε την πρεσβεία γιατί ο χορηγός είναι έτοιμος να αφιερώσει για να μεταφέρει το ταξίδι σας ή να είναι υπόλογος για εσάς. Εάν απλά ικανοποιήσατε τον online inviter, θα είναι πολύ δύσκολο να πείσετε την πρεσβεία, αφού η απόδειξη της σύνδεσης είναι αδύναμη και αναξιόπιστη.

Θα πρέπει επίσης να επαληθεύσετε τη σύνδεσή σας μαζί τους. Για τις χώρες του Σένγκεν, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε φωτογραφίες, αρχεία συνομιλίας (τηλεφωνικούς λογαριασμούς κ.λπ.), καθώς και άλλα στοιχεία.

Ανεπαρκής απόδειξη της λογικής επιστροφής

Θυμηθείτε, οι πρεσβείες ανησυχούν ότι θα ξεπεράσετε, οπότε απαιτείτε να επαληθεύσετε ότι έχετε κάθε λόγο να επιστρέψετε μετά το ταξίδι. Ονομάζεται συχνά “απόδειξη της ρίζας”.

Η απόδειξη της ρίζας σας γενικά τους δείχνει ότι έχετε ισχυρούς δεσμούς στις Φιλιππίνες, καθώς δεν μπορείτε απλά να εξαφανίσετε. Ακριβώς εδώ είναι οι πιο τυπικές αναπτύξεις της απόδειξης της ρίζας:

Εργασία. Κοιτάζουν την περιγραφή της εργασίας σας, τον μισθό, καθώς και τη θητεία. Εάν διατηρείτε αυτή την επιχείρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό είναι μια μεγάλη ένδειξη γι ‘αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζονται αυτές τις λεπτομέρειες να συμπεριληφθούν στο πιστοποιητικό εργασίας σας. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο όσοι είναι άνεργοι ή που δεν έχουν καμία σταθερή εργασία είναι πολύ πιθανό να αρνηθεί μια βίζα. Οι πρεσβείες ανησυχούν ότι θα εργάζεστε στη χώρα τους.

Επιχείρηση. Εάν έχετε μια υπηρεσία στις Φιλιππίνες, ακόμη και αν είναι λίγο, είναι μια μεγάλη απόδειξη της ρίζας. Μπορείτε να υποβάλετε έγγραφα εγγραφής υπηρεσιών. Ορισμένες πρεσβείες ζητούν ακόμη και τις νομισματικές εκθέσεις.

Ιδιότητες. Εάν διαθέτετε ένα κομμάτι γης, ένα σπίτι, μια μονάδα condo ή ακόμα και ένα αυτοκίνητο, μπορείτε να υποβάλετε ένα αντίγραφο του τίτλου ή της πράξης πώλησης.

Ασταθής κατάσταση απασχόλησης

Μια άλλη κατάσταση που δεν θα αποτύχει ποτέ να θυμάμαι περιλαμβάνει ένα άτομο που ήθελε να πάει στην Ευρώπη. Είχε εντάξει κεφάλαια στον τραπεζικό του λογαριασμό, ωστόσο δεν μπορούσε να επαληθεύσει ότι εργάστηκε. Ο ίδιος δήλωσε ότι έβγαζε ένα μικρό κατάστημα sari-sari, καθώς το είχε ουσιαστικά. Είπα ότι είναι φανταστικό καθώς και ότι πρέπει να υποβάλει έγγραφα εγγραφής. Δηλώνει ότι το ζήτημα του ήταν ότι όλα τα έγγραφα των αποθήκευσης ήταν κάτω από το όνομα της γιαγιάς του. Αυτό είναι φτωχό, δεδομένου ότι σε χαρτί, η γιαγιά του έχει το κατάστημα, όχι αυτόν.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι έτρεξε επίσης μια ακόμη μικρή επιχείρηση, ωστόσο δυστυχώς δεν ήταν εγγεγραμμένος σε DTI, BIR ή σε οποιοδήποτε είδος κυβερνητικής υπηρεσίας. Ρώτησε αν μπορεί να συνθέτειe που κάτω ως απασχόληση με τη μορφή. Του είπα ότι θα ήταν αδύνατο να πειστεί η πρεσβεία χωρίς τεκμηρίωση.

Έμεινε αρκετά αισιόδοξος για το όλο θέμα. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα το περιγράψει σε μια συνοδευτική επιστολή. Του είπα ότι θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο, αφού δεν είχε καμία απόδειξη. Κανένα από τα χαρτιά δεν είχε το όνομά του. Ωστόσο, δήλωσε ότι θα του έδινε ακόμα έναν πυροβολισμό.

Φυσικά, η αίτησή του απορρίφθηκε.

Φανταστείτε τον εαυτό σας από την πλευρά της πρεσβείας για ένα λεπτό. Πιστεύετε ότι κάποιος που θα σας έλεγε ότι είχε ένα καθήκον, ωστόσο δεν υπάρχουν χαρτιά για να το επαληθεύσετε; Οι πρεσβείες δεν μπορούν απλώς να πάρουν τη λέξη σας για αυτό. Απαιτούν σταθερή απόδειξη.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν ακόμα να εγκριθούν θεωρήσεις που παρέχουν ότι ικανοποιούν τις απαιτήσεις.
Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτό είναι το πιο δύσκολο μέρος της εφαρμογής. Ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας όταν χρησιμοποίησα για βίζα Σένγκεν μέσω γερμανικής πρεσβείας. Ακόμη και όταν έχω έγγραφα εγγραφής υπηρεσιών καθώς και ITR, εξακολουθούν να ζητούν να δουν τις συμβάσεις μου με τους πελάτες. εικόνα αν δεν είχατε καθόλου;

Εάν υπάρχουν έγγραφα που δεν μπορείτε να παρέχετε, εναλλακτικές λύσεις παροχής. Υποβάλετε αντίγραφο των συμβάσεων καθώς και τιμολόγια. Λάβετε επιστολές από τους πελάτες συνολικά με επαφή με λεπτομέρειες, ώστε η πρεσβεία να μπορεί γρήγορα να έρθει σε επαφή μαζί τους για να επιβεβαιώσει.

Αμφισβητήσιμα νομισματικά αρχεία

Προφανώς, απαιτείται να επαληθεύσετε ότι μπορείτε να υποστηρίξετε οικονομικά το ταξίδι καθώς και να μην καταλήξετε στους δρόμους μετά. Ως εκ τούτου, απαιτούν να βλέπουν την απόδειξη των κερδών σας καθώς και τα τραπεζικά σας έγγραφα.

Πόσα χρήματα πρέπει να έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό; Πολλές πρεσβείες δεν καθορίζουν ρητά ένα ποσό. Ωστόσο, γενικά, η ανεπίσημη πολιτική είναι να προσθέσετε τα έξοδα του αεροπορικού εισιτηρίου, των ξενοδοχείων, καθώς και των καθημερινών διατάξεων ταξιδιού, που είναι διαφορετικές ανά πρεσβεία. Για παράδειγμα, η γαλλική πρεσβεία χρειάζεται 120 ευρώ την ημέρα. Στους κύκλους ταξιδιού μου, πολλοί συμμορφώνονται με τον κανόνα P10,000 κάθε μέρα. Έχω φίλους που έχουν εγκριθεί ιαπωνικά, κορεατικά, καθώς και αυστραλιανή βίζα, παρόλο που έχουν μόνο περίπου P50,000 στο λογαριασμό τους, αφού χρησιμοποιούσαν μόνο για παραμονή 3-4 ημερών.

Το θέμα είναι, ακριβώς πόσο έχετε στην τράπεζα πρέπει να είναι ανάλογη με τη διαμονή σας. Μην υποβάλετε αίτηση για θεώρηση 30 ημερών ή 60 ημερών εάν έχετε μόνο P50,000 στον λογαριασμό σας. Αυτό απλά δεν έχει νόημα.

Το ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό πρέπει να είναι ανάλογο με τη διάρκεια της διαμονής σας.
Ορισμένες πρεσβείες όπως οι Ιάπωνες χρειάζονται μόνο ένα τραπεζικό πιστοποιητικό. Άλλοι, όπως οι πρεσβείες των κορεατικών και των χωρών του Σένγκεν, θέλουν να δουν τόσο το τραπεζικό πιστοποιητικό όσο και τις τραπεζικές δηλώσεις. Δεν αρκεί να έχετε επαρκή κεφάλαια. Εξετάζουν επίσης την ωριμότητα του λογαριασμού καθώς και την ιστορία των συναλλαγών.

Βλέπετε, ορισμένοι υποψήφιοι καθώς και παράνομοι υπεύθυνοι προσλήψεων προσπαθούν να παίξουν το σύστημα είτε ανοίγοντας έναν λογαριασμό είτε καταθέτοντας ένα μεγάλο ποσό μόνο για τη λειτουργία της εφαρμογής καθώς και για την απόσυρση αυτών των χρημάτων μετά τη λήψη της θεώρησης. Από αυτό, οι πρεσβείες θέλουν να δουν τις δραστηριότητες του λογαριασμού τους τελευταίους 3-6 μήνες. Πρέπει να παρουσιάσει μια συνεπή ροή χρημάτων. Εάν το ιστορικό του λογαριασμού σας δείχνει κάτι ασυνήθιστο, όπως μια τεράστια κατάθεση, θα δημιουργήσει μια κόκκινη σημαία.

Ένας φίλος μου που ήθελε να πάει σε μια εκδήλωση στην Ευρώπη αρνήθηκε μια βίζα Σένγκεν από τη Νορβηγική Πρεσβεία από τότε που είχε λίγες εξοικονομήσεις. Ωστόσο, ο φίλος μου έκανε μια γοητεία καθώς και έδειξε ότι εκτός από τις αποταμιεύσεις της, είχε επίσης έναν λογαριασμό PayPal με κάποια χρήματα σε αυτό. Έγραψε την ιστορία της συμφωνίας, καθώς το υπέβαλε μαζί με μια επιστολή. Η γοητεία της εγκρίθηκε.

Αδύναμο ιστορικό ταξιδιού

Καναδική βίζα αρκετή είσοδος. Προηγούμενες θεωρήσεις όπως αυτό σίγουρα βοηθούν.
Μερικές φορές, η υποβολή αίτησης για θεώρηση αισθάνεται σαν να υποβάλετε αίτηση για δουλειά. Όλα τα γραμματόσημα καθώς και θεωρήσεις στο διαβατήριό σας; Αυτό είναι το βιογραφικό σας.

Έχοντας ένα ισχυρό ιστορικό ταξιδιού σίγουρα σας παρέχει ένα πλεονέκτημα. Δείχνει την πρεσβεία που πρέπει να εξαρτάται από εσάς. Είναι σαν να λέω, “Κοιτάξτε, έχω πάει σε όλες αυτές τις χώρες, καθώς επέστρεψα κάθε φορά καθώς και ποτέ δεν ξεπερνάτε”.

Φυσικά, η κατοχή όλων αυτών των γραμματοσήμων δεν αποτελεί εγγύηση. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η ύπαρξη γραμματοσήμων με κανέναν τρόπο δεν δείχνει ότι η αίτησή σας θα απορριφθεί ιδανικά. Ωστόσο, μια μεγάλη ιστορία αναπτύσσει απολύτως την περίπτωσή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα να πάτε σε χώρες χωρίς θεώρηση πρώτα πρώτα πριν από τους προορισμούς Visa.

Εάν έχετε ένα αρχείο υπερεκτίμηση, έχετε κάποιο πρόβλημα. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για εσάς να τους πείσετε να εξαρτηθούν ξανά από εσάς. Ως εκ τούτου, ποτέ δεν σπάστε ποτέ τους περιορισμούς της θεώρησης!

Ασυνεπείς πληροφορίες καθώς και συνέντευξη

Πρώτα επάνω, πάρτε τον τύπο της εφαρμογής σοβαρά. Είναι το πιο κρίσιμο έγγραφο κατά την υποβολή αίτησης για θεώρηση. Αποτελείται από τις πιο σημαντικές πληροφορίες για εσάς καθώς και το ταξίδι σας, καθώς και από όλα τα άλλα έγγραφα θα τρέξουν εναντίον του. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σέλη

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *