Η περιπετειώδης Kate αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά με αυτούς τους συνδέσμους, θα κάνω μια αποζημίωση χωρίς πρόσθετη δαπάνη σε εσάς. Ευχαριστώ!

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Η ανησυχία αυτής της εβδομάδας είναι για ένα από τα προτιμώμενα θέματα μου: σεξ στο δρόμο!

Γεια Kate,

Είμαι ένας μεγάλος οπαδός του ιστολογίου σας. Σχεδιάζω να ταξιδεύω στον κόσμο και διαβάζω διαφορετικά blogs για να αποκτήσω έννοιες καθώς και να καταλάβω πού να ξεκινήσω καθώς και ακριβώς πώς να ρυθμίσετε τα πράγματα/κλπ.

Δεν είμαι σίγουρος ποιος να ρωτήσω, καθώς αισθάνομαι πρόθυμος να ζητώ, ωστόσο, μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μου είναι το σεξ. Τείνω να είμαι ένας σειριακός μονογαμικός καθώς και πάντα σε μια σύνδεση, γι ‘αυτό παίρνω το σεξ εξαιρετικά τακτικά. Είχα πολλούς σεξουαλικούς συνεργάτες (είμαι στα 30 μου, καθώς και ήταν σεξουαλικά ενεργός για τη μισή ζωή μου, έτσι ώστε οι αριθμοί να προστίθενται επάνω), ωστόσο είχα μόνο 1 μια νύχτα.

Τι έχετε δει ανάμεσα στους backpackers στο δρόμο; Οι backpackers ανακαλύπτουν τις συνδέσεις ή είναι γενικά η ποικιλία μιας νύχτας; Δεν είναι ότι είμαι αντίθετος σε μια νύχτα. Πιθανότατα θα τα έχω, ωστόσο, είμαι ανήσυχος για τον “αριθμό” μου να πάρει τόσο ψηλά. Είμαι ήδη στα 17, καθώς πιστεύω ότι είναι υψηλό. Ποια είναι η αίσθηση των “αριθμών” των backpackers;

Οποιαδήποτε συμβουλή?

Κατά τη διάρκεια του πρωτοεμφανιζόμενου έτους του κολλεγίου μου, έγινα κατανοητός ως “Lady Condom Lady” του Dorm Floor μου. Θα έκανα παρέα με τα κορίτσια, θα τους ακούω να μιλάνε για να συνδέονται με ανθρώπους που είχαν φλερτάρει με υπερβολικό στόχο, καθώς θα έδινα προφυλακτικά στις γυναίκες που τις χρειάζονταν.

“Εχεις καπότα?” Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους μου στη μέθοδο τους από την πόρτα.

“Όχι, όμως πιθανότατα θα έχει ένα.”

Και θα αναστενάζω καθώς και θα κρατήσω ένα δικό μου προφυλακτικό για να της παραδώσει. Σύντομα, η λέξη βγήκε έξω, καθώς και οι γυναίκες θα εμφανίζονται στην πόρτα μου με ένα χαμόγελο, ρωτώντας αν είχα οποιοδήποτε είδος πρόσθετων θα μπορούσα να χάσω.

Γιατί οι γυναίκες αυτές δεν είχαν δικά τους προφυλακτικά; Επειδή ντρέπονταν. Η καθαρή πράξη της ύπαρξης προφυλακτικών ανέφερε ότι σχεδίαζαν να κάνουν σεξουαλική επαφή με κάποιον που δεν χρονολογούνται σήμερα, καθώς και ως αποτέλεσμα ενεργώντας “slutty”. Αυτές οι γυναίκες θα κινητοποιούσαν ΣΜΝ καθώς και εγκυμοσύνη για να παραδεχτούν ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το μυαλό τους.

Μια δεκαετία αργότερα, η κλάδο της τσάντας εξακολουθεί να είναι τόσο διαδεδομένη όσο ποτέ-καθώς και να ικανοποιήσω την κυρία μετά από την κυρία που βασίζεται στην αυτοπεποίθησή της στη σεξουαλική συμπεριφορά της, αποδίδοντας κρίμα σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικών συνηθειών που είναι εκτός συνδέσεων καθώς και οποιοδήποτε είδος Αριθμός σεξουαλικών εταίρων που είναι πέρα ​​από την προσωπική της έννοια ενός “αποδεκτού” αριθμού. Και μην με ξεκινήσετε ακριβώς πώς οι γυναίκες καθώς και οι γυναίκες κόβουν ο ένας τον άλλον – αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική θέση.

Πρέπει να γίνει πολύ καλύτερα – ωστόσο φαίνεται ότι τίποτα δεν αλλάζει.

Οι γυναίκες εξακολουθούν να ενσωματώνουν βαθιά αυτή τη ντροπή. Φαίνεται ότι αυτό είναι ένα από τα τελευταία σύνορα που απαιτούμε να διασχίσουμε. Κοιτάζω έξυπνους και κοσμικούς συγγραφείς που θαυμάζω, καθώς και στη μέση της πανέμορφης πεζογραφίας τους, θα προσθέσουν ένα χαμογελαστό: “Αλλά μην είστε κακοί!”

Το μήνυμά μου προς εσάς: Σταματήστε να το παρέχετε τόσο μεγάλη αξία στον “αριθμό”. Δεν έχει νόημα. Εάν είστε χωρίς κινδύνους καθώς και σοφός για το σεξ, δεν έχει σημασία αν είχατε 17 συνεργάτες ή 200, καθώς και ο ιδανικός μελλοντικός συνεργάτης δεν θα ενδιαφέρεται για αυτόν τον αριθμό. Αυτός ο αριθμός δεν καταλαβαίνει αν είστε ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας σοφός άνθρωπος, ένας φροντιστής. Δεν δείχνει ότι είστε κατεστραμμένα αγαθά.

Σεξ στο δρόμο

Στο Backpacker Trail, οι άνθρωποι στο διαδίκτυο στο παρόν καθώς και οι φιλίες τύπου αμέσως. Δεν έχει σημασία ποιοι είστε ή τι κάνατε στη ζωή σας πριν από την προμήθεια. Δεν έχετε ενοχλητικές ιστορίες που συνδέονται με το παρελθόν σας. Οι άνθρωποι δεν μιλούν για το τι κάνουν για τα προς το ζην. Μιλούν για το πού βρίσκονται, πού πηγαίνουν, καθώς και πόσο καιρό ταξιδεύουν.

Μια ατμόσφαιρα αυτό το ανοιχτό και φιλικό, όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι εξαιρετικά φιλόξενο για το σεξ.

Είναι το φύλο τυπικό στο Backpacker Trail; Απολύτως, ιδιαίτερα τοποθεσίες όπως η Ασία, όπου ένας προσωπικός χώρος είναι τόσο φθηνός όσο ένα κρεβάτι κοιτώνας. Εάν θέλετε να ανακαλύψετε σεξ με έναν συμπατριώτη Backpacker, πιθανότατα δεν έχετε κανένα πρόβλημα, ειδικά σε πόλεις εορτασμού. Το σεξ συμβαίνει απολύτως μεταξύ των ταξιδιωτών καθώς και των ντόπιων. (Sidenote: Εάν προσπαθείτε να βρείτε ζεστούς ντόπιους, σας προτείνω να κατευθυνθείτε στην Ισπανία ή στο Μπαλί.

Όσον αφορά τις σχέσεις, αυτά είναι απολύτως τυπικά. Έχω δει πολλά backpackers ξαφνικά ανακαλύπτουν τους εαυτούς τους σε συνδέσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου τουςnull

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *