να σκεφτείτε ένα οδικό ταξίδι; Ακολουθούν μερικές μεγάλες προτάσεις για να κάνετε όλη τη διαδικασία πολύ πιο διασκεδαστική και πολύ πιο ομαλή.

1. Χάρτες Google

Το ταξίδι σας θα έχει ένα ξεκίνημα και τον προορισμό, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μια κατεύθυνση για να κατευθυνθείτε, και αυτό σας δίνει μια ιδέα για το χρονοδιάγραμμα. Όλα αυτά θα χαρτογραφηθούν, προσφέροντας τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε και πόσο καιρό θα σας πάρει για να φτάσετε εκεί. Εκεί όπου οι Χάρτες Google θα σας βοηθήσουν να μάθετε για την τοποθεσία σας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας και να δώσετε προτάσεις για μέρη που ίσως δεν έχετε σκεφτεί στην πορεία, αλλά θα ήθελα να επισκεφθείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε
Η διαδρομή σας χαρτογραφήθηκε πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Προσδιορίστε το σημείο Α έως το Β, παρόλο που όλα δεν είναι γραμμένα σε πέτρα. Αφήστε λίγο χώρο για απροσδόκητες παρακάμψεις.

2. Τι αυτοκίνητο;

Ο προορισμός και η διαδρομή σας θα επηρεάσουν το είδος του αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιήσετε. Θα ήταν καλύτερο αν σκεφτήκατε επίσης τον αριθμό των ατόμων που σας συνοδεύουν. Επιπλέον, ο τύπος ταξιδιού θα σας έχει σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε μια κίνηση 4 τροχών ή ένα μετατρέψιμο ή ένα αυτοκίνητο με υψηλή απόσταση. Χρησιμοποιήστε αυτά τα γεγονότα για να κάνετε κράτηση ανάλογα και να το κάνετε με πρόοδο και να επιλέξετε την απεριόριστη απόσταση σε χιλιόμετρα και την κατάλληλη ασφάλιση περίσσειας αυτοκινήτων διακοπών.

Εάν θέλετε να ταξιδέψετε για μερικούς μήνες ή περισσότερο, θα ήταν καλύτερο αν σκεφτήκατε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που μπορεί να πουλήσει μόλις τελειώσετε με τα ταξίδια σας. Εξετάστε το αυτοκίνητο προτού ολοκληρώσετε τη συναλλαγή και υπογράψτε οτιδήποτε, επειδή το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να έχετε προβλήματα αυτοκινήτου στη μέση του πουθενά.

3. Μουσική

Καλή μουσική και ο ανοιχτός δρόμος συνδυάζονται καλά. Θα έχετε πολύ περισσότερο από αρκετό χρόνο για να μπλοκάρετε σε όλες τις αγαπημένες σας μελωδίες. Επομένως, κατεβάστε μερικά τραγούδια για να κάνετε μερικές λίστες αναπαραγωγής σε φορτίο στο USB ή στο smartphone σας. Επίσης, σκεφτείτε να ελέγξετε το τοπικό ραδιόφωνο καθώς ταξιδεύετε στους δρόμους για να ακούσετε το είδος της μουσικής που έχουν και δεν θα συναντήσατε πίσω στο σπίτι. Η λίστα αναπαραγωγής οδικού ταξιδιού του Momondo μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε και πιθανώς να σας φτάσουν στο
διάθεση.

4. Roadtrippers

Επισκεφθείτε τους Roadtrippers για να λάβετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που κυμαίνονται από την εξεύρεση των καλύτερων και φιλικών προς τον προϋπολογισμό καταλύματα σε ιδιόμορφα αξιοθέατα στο δρόμο. Ο ιστότοπος καλύπτει μεγάλο μέρος του τι έχει να προσφέρει ο κόσμος, με μερικούς συναρπαστικούς προορισμούς και αξιοθέατα.

5. Οι δρόμοι λιγότερο ταξίδεψαν

Θα βρείτε τον εαυτό σας να οδηγείτε γρήγορα στους αυτοκινητόδρομους, αλλά μην αφήσετε αυτό να σας κάνει να χάσετε πολλά. Εάν έχετε την επιλογή, σκεφτείτε να πάρετε το δρόμο λιγότερο ταξίδεψε. Μπορεί να έχει πολλά για να ανακαλύψετε. Παίρνετε να μπείτε σε μονοπάτια που δεν έχετε δει πριν καθώς ασχολείστε με τους ντόπιους. Μια παράκαμψη θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να απομακρυνθεί από τον κανόνα. Ακολουθήστε αυτό το περίεργο σημάδι έλξης ταξιδιώτη που συναντάτε ή το ένα για μια περίεργη πόλη φάντασμα. Ο αυθορμητισμός βρίσκεται στο επίκεντρο ενός διασκεδαστικού οδικού ταξιδιού.

6. Φάτε και παραμείνετε τοπικοί

Δοκιμάστε τα τοπικά πιάτα, ακόμα κι αν είναι κάτι νέο. Μπορεί να είναι η μόνη ευκαιρία να ενθουσιάσετε τα γευστικά σας γευστικά με κάτι διαφορετικό. Το ίδιο ισχύει και για τα καταλύματα. Μια διαμονή από το Swanky Resort μπορεί να είναι δελεαστικό, αλλά μην υποβαθμίζετε αυτή τη ξεχωριστή μητέρα και pop place, «BNB» ή Kitsch Motel κάτω από το δρόμο. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα να αποφασίσετε για το τι να εργαστείτε, εγκαταστήστε το check out Creen Me Tonight App στο Android smartphone ή το iPhone σας για να ανακαλύψετε τα διαφορετικά διαθέσιμα καταλύματα κοντά σας.

7. Τσάντα ψυγείου

Το επόμενο δάγκωμα των τροφίμων σας μπορεί να μην είναι στην προγραμματισμένη ώρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να μεταφέρετε ένα δροσερό κουτί ή τσάντα για την αποθήκευση μερικών σνακ και ποτών για όταν είστε λίγο χαμένοι ή πολύ πεινασμένοι για να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στην επόμενη πόλη.

8. Camp (ακόμη και στο αυτοκίνητό σας)

Το κάμπινγκ μπορεί να είναι ένας τρόπος προϋπολογισμού για να απολαύσετε τα ταξίδια σας, μια ιδανική εναλλακτική λύση για να παραμείνετε σε μοτέλ και ξενοδοχεία. Είναι μια διασκεδαστική εμπειρία που παρουσιάζει επίσης την ευκαιρία να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Μπορείτε να επιλέξετε να κοιμηθείτε στο αυτοκίνητό σας αν είναι μεγάλο, όπως ένα φορτηγό ή RV. Αναζητήστε οποιεσδήποτε κάμπινγκ RV ή άλλα κάμπινγκ ή μέρη όπως καταστήματα λιανικής πώλησης ή βενζινάδικα όπου μπορείτε να κατασκηνώσετε.

9. MATE TRAVE

Ταξιδεύοντας στην εταιρεία των φίλων σας μπορεί να είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι αυτό που κάνει ή σπάει τη φιλία. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό και να γελάει όταν το ταξίδι δεν έχει καμινάδες, και μπορεί να είναι ένας εφιάλτης όταν κολλήσει στο αυτοκίνητο για πολύ περισσότερες ώρες στο τέλος, και το GPS σπάει. Επιπλέον, μπορεί να συμβούν συγκρούσεις λόγω διαφορετικών συμφερόντων στα μέρη για επίσκεψη ή παραμονή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να ζητήσετε τον καλύτερο σύντροφο ταξιδιού να επισημάνετε μαζί. Θα έπρεπε να είναι κάποιος που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και την ιδιοσυγκρασία σας και κάνει κάτι καλύτερο από εσάς. Μπορεί να μιλάει μια τοπική γλώσσα ή χάρτες ανάγνωσης. Επιπλέον, θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε ανθρώπους που μπορούν να σας αντιμετωπίσουν όταν είστε στο χειρότερο σας.

10. Αγοράστε ένα GPS

Αποφύγετε την πρόσληψη ενός. Οι καθημερινές χρεώσεις μπορούν να προσθέσουν γρήγορα και να ξεπεράσουν τι θα κοστίσει για να αγοράσει ένα. Επιπλέον, θα είναι ένα από αυτά τα περιουσιακά στοιχεία που θα κρατήσετε για τα επόμενα ταξίδια σας.

11. Πηγαίνετε εκτός σύνδεσης

Ενώ οι Χάρτες Google είναι κάπως πρέπει να έχουν, ποτέ δεν αγνοούν τοnull

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *