Γεια σε όλους,

Εδώ είναι ένα ακόμα φοβερό, εμπνευσμένο, καθώς και ενημερωτική εγγραφή TNN! Το webinar αυτής της εβδομάδας ήταν όλα σχετικά με το “τρέξιμο καθώς και το ταξίδι: ακριβώς πώς να ενσωματώσετε τους ενθουσιασμούς σας για να δείτε τον κόσμο”. Επικεντρώνεται στον ακριβώς πώς να ενσωματώσετε τα ταξίδια (κάτι που όλοι αγαπάμε) με τους άλλους ενθουσιασμούς σας καθώς και χόμπι, οτιδήποτε άλλο Μπορεί να είναι!

Σας αρέσει να ταξιδεύετε.

Σας αρέσει να τρέχετε.

Γιατί να μην ενσωματώσετε τους ενθουσιασμούς σας καθώς και να τρέξετε έναν αγώνα στο εξωτερικό;

Η εκτέλεση ενός αγώνα στο εξωτερικό μπορεί να είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να ζήσετε ένα νέο CI …

Γεια! Συγγνώμη που διακόπτησα αλλά ….

Φαίνεται ότι έχετε σκοντάψει σε ένα άρθρο μόνο για συνδρομητή!

(Ήδη μέλος; Συνδεθείτε εδώ.)

Αυτό το σύντομο άρθρο απευθύνεται αποκλειστικά σε μέλη του νομαδικού Matt Plus! Το NM+ είναι το μοναδικό πρόγραμμα του μέλους μας που παρέχει στους επισκέπτες σαν τον εαυτό σας να αποκτήσετε πρόσβαση σε αναρτήσεις ιστολογίου PERK. Τα μέλη επίσης παίρνουν εντελώς δωρεάν βιβλία, οδηγούς, μαθήματα blogging, αποκτήσουν πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας, τις επαναλήψεις εκδηλώσεων, τις μηνιαίες δώρα, τα μπλουζάκια, τις ειδικές εξοικονομήσεις ταξιδιωτικών εκπτώσεων, καθώς και περισσότερα!

Ως μέλος του νομαδικού Matt Plus, δεν παίρνετε μόνο τόνους πλεονεκτημάτων για να κάνετε τα ταξίδια σας λιγότερο ακριβά, ωστόσο μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να παράγουμε το εκτεταμένο ταξιδιωτικό υλικό που αγαπάς!

Το καλύτερο από όλα, η εγγραφή του κόστους λιγότερο από το κόστος του γεύματος!

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το σύντομο άρθρο (καθώς και 100+ άλλα άρθρα μόνο για μέλη) καθώς και όλα αυτά τα άλλα αξιοσημείωτα προνόμια, συμμετέχετε στο νομαδικό Matt Plus καθώς και να αρχίσετε να παίρνετε πολύ περισσότερα από τα ταξίδια σας σήμερα!

Μάθε περισσότερα

Σύνδεση

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *