Δημοσιεύτηκε: 4/12/21 | 12 Απριλίου, 2021

Καλησπέρα σε όλους!

Απλά μια γρήγορη δημοσίευση σήμερα.

Μια φορά το χρόνο, μου αρέσει να κάνω έρευνα επισκεπτών για να ανακαλύψω τι πιστεύει όλοι στην ιστοσελίδα, να βρουν μεθόδους που μπορούμε να βελτιώσουμε, να ανακαλύψουμε για πράγματα που σας αρέσει, καθώς και να αποκτήσετε μια αίσθηση του πώς σχεδιάζετε όλοι σας ταξίδια καθώς και ταξίδια.

Δεν κάναμε έρευνα πέρυσι, διότι, καλά, το Covid καθώς και όλοι.

Αλλά, με τον κόσμο να ανοίξει για άλλη μια φορά καθώς και τα ταξίδια άλλαξαν έτσι, ήθελα να κάνω ένα τώρα.

Αυτές οι έρευνες μας βοηθούν να κατανοήσουμε λίγο περισσότερο για εσάς, να κατανοήσουμε το στυλ ταξιδιού σας, ακριβώς πώς σχεδιάζετε, καθώς και να μας δώσετε τη δυνατότητα να λάβετε τα σχόλιά σας για το υλικό που θέλετε να δείτε πολύ περισσότερα (ή λιγότερο) εδώ η ιστοσελίδα.

Φέτος, πρόκειται να επανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα, να αρχίσουμε ξανά να λαμβάνουμε μηνύματα επισκεπτών, καθώς και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερο τη σειρά μας στο διαδίκτυο καθώς και στο προσωπικό.

Έτσι, εάν θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας καθώς και να βοηθήσετε να διαμορφώσετε την κατεύθυνση αυτού του ιστότοπου, κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την έρευνα. Είναι εντελώς ανώνυμο.

Πρόκειται για μια μακρόχρονη έρευνα, καθώς πιθανότατα θα διαρκέσει 5-10 λεπτά για να ολοκληρωθεί, ωστόσο θα μας βοηθήσει πραγματικά να ενισχύσουμε αυτόν τον ιστότοπο καθώς και να καθοδηγήσουμε το μελλοντικό μας περιεχόμενο.

Με το ταξίδι που συνεχίζεται σε διαφορετικά στάδια φέτος, τα σχόλιά σας καθιστούν πολύ πιο απλό για εμάς να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Θα το εκτιμούσα πολύ αν πήρατε το χρόνο να συνολικά την έρευνα, ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το υλικό που απαιτείται να ταξιδεύετε φθηνότερα, ασφαλέστερα, μακρύτερα, καθώς και πιο έξυπνα.

Ότι είναι! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μειώστε τις στα σχόλια!

Με εκτιμιση,

Ματ

Κλείστε το ταξίδι σας: Προτάσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης καθώς και κόλπα
Κλείστε την πτήση σας
Βρείτε μια φθηνή πτήση χρησιμοποιώντας το Skyscanner. Είναι ο προτιμώμενος κινητήρας μου, καθώς ψάχνει τοποθεσίες καθώς και αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ώστε να καταλαβαίνετε πάντα ότι δεν έχει παραμείνει η πέτρα.

Κλείστε το κατάλυμα σας
Μπορείτε να κλείσετε το ξενώνα σας με το Hostelworld. Εάν θέλετε να μείνετε κάπου εκτός από έναν ξενώνα, χρησιμοποιήστε το Booking.com καθώς επιστρέφουν με συνέπεια τις πιο προσιτές τιμές για τους ξενώνες καθώς και τα ξενοδοχεία.

Μην αποτυγχάνετε να θυμάστε την ταξιδιωτική ασφάλιση
Η ταξιδιωτική ασφάλιση θα σας προστατεύσει από ασθένεια, τραυματισμό, κλοπή, καθώς και ακυρώσεις. Είναι εκτεταμένη ασφάλεια σε κατάσταση οτιδήποτε πάει στραβά. Ποτέ δεν πηγαίνω σε ένα ταξίδι χωρίς αυτό, όπως έπρεπε να το χρησιμοποιήσω πολλές φορές στο παρελθόν. Η προτιμώμενη επιχείρησή μου που προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση καθώς και την αξία είναι:

SafetyWing (καλύτερο για όλους)

Ασφαλίστε το ταξίδι μου (για όσους άνω των 70)

Medjet (για επιπλέον κάλυψη εκκένωσης)

Είστε έτοιμοι να κλείσετε το ταξίδι σας;
Ελέγξτε τη σελίδα πόρων μου για την καλύτερη επιχείρηση για να χρησιμοποιήσετε όταν ταξιδεύετε. Καταχωρίζω όλα αυτά που χρησιμοποιώ όταν ταξιδεύω. Είναι το καλύτερο στην τάξη, καθώς δεν μπορείτε να πάτε στραβά χρησιμοποιώντας τα στο ταξίδι σας.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *