Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ιαπωνία είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στη γη. Έχει μια πλούσια ιστορία και μια περήφανη κληρονομιά. Στην πραγματικότητα, φιλοξενεί 14 κτίρια της UNESCO και 13 πολιτιστικά περιουσιακά στοιχεία.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Ιαπωνία που θα πρέπει να επισκεφθείτε για τουλάχιστον ένα μήνα για να έχετε την ευκαιρία να τα δείτε όλα.

Αλλά, θα πρέπει επίσης να δείτε τα ακόλουθα 7 φεστιβάλ, είναι απίθανο να βρείτε κάτι σαν τους αλλού στον κόσμο:

Naki Sumo Matsuri

Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα φεστιβάλ για το μωρό. Μια φορά το χρόνο οι γονείς θα φέρουν τα μωρά τους στο ναό Sensoji και θα τους ενθαρρύνουν να κλάψουν. Η ιδέα είναι ότι το κλάμα από τους δαίμονες, επιτρέποντας στα παιδιά να μεγαλώσουν υγιή και ευτυχισμένα.

Τα μωρά δίνονται στους παλαιστές που θα προσπαθήσουν να τους κάνουν να κλαίνε, αυτό που φωνάζει το πιο δυνατό και το μεγαλύτερο είναι ο νικητής!

Hokkai Heso Matsuri

Με ένα άλλο ασυνήθιστο θέμα, αυτό το φεστιβάλ επικεντρώνεται στο κουμπί της κοιλιάς. Το όνομα προέρχεται από το γεγονός ότι το Forano θεωρείται η κοιλιά της περιοχής Hokkaido.

Η ιδέα πίσω από το φεστιβάλ ήταν να φέρει μαζί τη διάσπαρτη κοινότητα τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Θα βρείτε μια σειρά από διασκεδαστικά πρόσωπα χαρακτήρων ζωγραφισμένα σε κοιλιές εδώ.

Warai Matsuri

Τον Οκτώβριο θα διαπιστώσετε ότι το γέλιο είναι πραγματικά το καλύτερο φάρμακο. Το ιερό NYU είναι το σημείο συνάντησης για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τη θεά Niutsuhime γέλιο, για να την ξεκουράσει.

Σε αυτή την εκδήλωση, υπάρχει συνήθως μια παρέλαση με επικεφαλής έναν κλόουν και όλοι γελάνε μαζί στο ιερό.

Shukatsu festa

Μπορεί να υποστηριχθεί ότι ο ιαπωνικός πολιτισμός είναι ένας από τους καλύτερους στην αντιμετώπιση και την αποδοχή του θανάτου. Αυτό το φεστιβάλ το γιορτάζει και σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε πριν πεθάνετε.

Το Shukatsu Festa πραγματοποιείται μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου και σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα κηδεία, να κατεβείτε σε ένα φέρετρο και ακόμη και να μάθετε πώς να γράφετε σημειώσεις στο τέλος της ζωής. Αυτό το τελετουργικό μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά θεωρείται θετικός τρόπος αποδοχής του θανάτου για να απολαύσετε τη ζωή.

Καναμάρα Matsuri

Αυτό είναι επίσης γνωστό ως το φεστιβάλ του χάλυβα Phallus ή απλά το φεστιβάλ πέους και γιορτάζει την ικανότητα μιας νεαρής γυναίκας να ξεπεράσει τις πιθανότητες.

Ο μύθος δηλώνει ότι ένας δαίμονας άρεσε τη γυναίκα, που δεν τον άρεσε. ξεπεράστε με ζήλια που έκρυψε μέσα της και έκοψε το πέος κάθε ανθρώπου που έκανε αγάπη. Ένας τοπικός σιδηρουργός έκανε ένα χαλύβδινο φαλλό που έσπασε τα δόντια των δαίμων και επέτρεψε στη γυναίκα να ζήσει μια κανονική ζωή.

Στο Kanamara Matsuri, το Phallus εξακολουθεί να τιμάται σήμερα και έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές φεστιβάλ με ανθρώπους όλων των σεξουαλικότητας. Εάν θέλετε να το ελέγξετε, θα πρέπει να επισκεφθείτε το Kawasaki την άνοιξη.

Hadaka Matsuri

Το Φεστιβάλ Naked Man βρίσκεται την τρίτη Κυριακή του Φεβρουαρίου, μία από τις πιο κρύες νύχτες του έτους. Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει τους ντόπιους άνδρες που δεν φορούν τίποτα άλλο από ένα λιμάνι και περιμένουν τον ιερέα να ρίξει ιερά ραβδιά.

Η αλίευση ενός σημαίνει ότι θα έχετε ένα τυχερό έτος. Αυτά τα φεστιβάλ πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά το μεγαλύτερο και πιο διάσημο, είναι στο Saidai-Ji.

Akutai matsuri

Αυτό είναι το φεστιβάλ κατάρα και μία από τις λίγες φορές που ορκίζεται στο κοινό στην Ιαπωνία είναι αποδεκτή. Διεξάγεται την τρίτη Κυριακή του Δεκεμβρίου.

Το καλύτερο κομμάτι? Μπορείτε να συμμετάσχετε. Είναι μια 40λεπτη πεζοπορία στο ιερό Atago και μπορείτε να περάσετε ολόκληρο το περίπατο που καταρατάτε στους 13 ιερείς που οδηγούν την πομπή.

Τώρα ξέρετε ότι θέλετε και πρέπει να επισκεφθείτε την Ιαπωνία, απλά πρέπει να αποφασίσετε ποιο φεστιβάλ θα δοκιμάσετε πρώτα!

Χαρακτηριστικά Φωτογραφική πίστωση: Flickr

Σχετίζεται με

Τα καλύτερα πειρατικά φεστιβάλ για την Familiesthere είναι μια νέα πειρατική ταινία σε θέατρα, αλλά ας το παραδεχτούμε, οι Πειρατές είναι δημοφιλείς ανά πάσα στιγμή. ειδικά με τα παιδιά. Και μπαμπάδες. Ερευνήσαμε τις καλύτερες οικογενειακές πειρατικές γιορτές και εδώ είναι οι προτάσεις μας.
23 Μαΐου 2011in “Parades”

Ζαχαροπλαστικής στο Sugar Shack: Φεστιβάλ σιροπιού Syrup Maple Γιορτάζουν τα πρώτα σημάδια της άνοιξης, ακόμη και όταν η θερμοκρασία μπορεί να εξακολουθεί να θυμίζει περισσότερο το χειμώνα. Αναμείνετε όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός μεγάλου φεστιβάλ: Γεωργικές γιορτές στο καλύτερο τους. Τρόφιμα, διαδηλώσεις, σκάφος βιοτεχνίας, αγροτική εκπαίδευση, ψυχαγωγία και οικογενειακή διασκέδαση.
25 Φεβρουαρίου 2010in “Καναδάς”

Τα κορυφαία 10 φεστιβάλ πτώσης για τις οικογένειες είναι η σεζόν του φεστιβάλ και οι γιορτές συγκομιδής και τροφίμων πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα. Λοιπόν, ποια φεστιβάλ είναι πραγματικά οδικό ταξίδι αξίζει για την οικογένεια; Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να διαλέξετε μόνο 10 αγαπημένα φέτος και χαιρετίζουμε τα σχόλια για τα αγαπημένα σας που μπορεί να μην είναι σε …
1 Οκτωβρίου 2010 σε “παρελάσεις”

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *