Έχετε ποτέ αμφισβητήσει πώς μπορείτε να πάρετε τα περισσότερα οφέλη για τις καθημερινές σας αγορές;

Η “στοίβαξη” στον κόσμο του ταξιδιού Hacking, είναι η τέχνη των ωφελειών στρωμάτων για να αποκτήσουν τη μεγαλύτερη αξία για ό, τι αγοράζετε. Είναι σαν … ένα cheeseburger. Τα πολύ περισσότερα εξαρτήματα που στοιβάζετε σε αυτό, τα πολύ πιο νόστιμα. Εάν χρησιμοποιείτε απλώς μια χρεωστική κάρτα για να αγοράσετε τα παντοπωλεία, τις ανάγκες σας ή τις καθημερινές αγορές σας, λείπει από μια μεγάλη προστιθέμενη αξία που μπορούν να φέρουν οι κάρτες πιστωτικών βαθμών.

Μπορεί σίγουρα να φαίνεται compli …

Γεια! Συγγνώμη που διακόπτησα αλλά ….

Φαίνεται ότι έχετε σκοντάψει σε ένα άρθρο μόνο για συνδρομητή!

(Ήδη μέλος; Συνδεθείτε εδώ.)

Αυτή η ανάρτηση είναι αποκλειστικά για τα μέλη του Nomadic Matt Plus! Το NM+ είναι το μοναδικό πρόγραμμα του μέλους μας που παρέχει στους επισκέπτες όπως ο ίδιος να αποκτήσετε πρόσβαση σε bonus προσφέρουν αναρτήσεις ιστολογίου. Τα μέλη προσφέρουν επίσης δωρεάν βιβλία, οδηγούς, μαθήματα blogging, αποκτήσουν πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας, τα γεγονότα αναπαραγωγής, μηνιαία δώρα, μπλουζάκια, ξεχωριστές εκπτώσεις για εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς και περισσότερα!

Ως μέλος του Nomadic Matt Plus, δεν παίρνετε μόνο τόνους πλεονεκτημάτων για να κάνετε τα ταξίδια σας πιο προσιτή, ωστόσο σας βοηθάτε να συνεχίζετε να παράγουν το διεξοδικό ταξιδιωτικό υλικό που αγαπάς!

Το καλύτερο από όλα, η εγγραφή του κόστους λιγότερο από το κόστος του γεύματος!

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την ανάρτηση (καθώς και 100+ άλλα άρθρα μόνο για μέλη) καθώς και όλα αυτά τα άλλα εξαιρετικά προνόμια, συμμετέχετε στο νομαδικό Matt Plus καθώς και να αρχίσετε να παίρνετε πολύ περισσότερα από τα ταξίδια σας σήμερα!

Μάθε περισσότερα

Σύνδεση

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *