περιπετειώδη η Kate περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά με αυτούς τους συνδέσμους, θα κάνω μια αποζημίωση χωρίς πρόσθετη δαπάνη σε εσάς. Ευχαριστώ!

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

“Φέρτε ζεστά ρούχα – η Σκωτία είναι η μόνη τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο που με κάνει να τρέμει!” Ο Anthony μου είπε λίγες μέρες πριν φύγουμε για το Εδιμβούργο. Δεν έπρεπε να μου πει δύο φορές. Συσκευάστηκα το νέο χειμερινό παλτό μου, δύο ζευγάρια τζιν, καθώς και αναρωτήθηκα αν θα έριχνα σε εσώρουχα καθώς και γκέτες.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκα στο Εδιμβούργο-μόνο για να ανακαλύψω θερμοκρασίες 30 μοιρών C (85 μοιρών F) καθώς και ουρανούς χωρίς σύννεφα.

Ο ουρανός χωρίς σύννεφα!

Αυτό δεν ήταν τυπική κατάσταση καιρού για τη Σκωτία!

Ο Dave επαλήθευσε γρήγορα την ανωμαλία με ένα μήνυμα κειμένου από το Τσέστερ: “Προφανώς είχατε την πιο δημοφιλή κατάσταση καιρού σε 50 χρόνια για το Εδιμβούργο αυτή τη φορά γύρω του χρόνου”.

Πού ήταν το Εδιμβούργο του σκοτεινού, γκρίζου ουρανού, καθώς και η βροχή, η ομαδοποίηση σε βαριά παλτά; Το Εδιμβούργο του J.K. Ο Ρόουλινγκ έσκασε σε ένα καφενείο με μια κατσαρόλα τσαγιού, καθώς συνέθεσε το τελευταίο μυθιστόρημα του Χάρι Πότερ;

Ω καλά. Ως εγγενής New Englander, καταλαβαίνω πολύ καλύτερα από το να γκρινιάζω για ζεστό καιρό. Είχα μόλις ένα ζήτημα:

Παπούτσια.

Είχα φέρει μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια μαζί μου: οι ψηλές μαύρες μπότες μου. Μου αρέσουν οι μπότες. Ένα από τα προτιμώμενα πράγματα για το φθινόπωρο είναι να βγούμε από τις μπότες μου μετά από να τα απομακρύνω όλο το καλοκαίρι. Είχα χρησιμοποιήσει αυτό το ζευγάρι όλη την ώρα στο Τσέστερ, καθώς και φαινόταν τέλεια για το Εδιμβούργο.

Αλλά οι ψηλές μαύρες μπότες δεν φαίνονται ή αισθάνονται υπέροχα σε ζεστό καιρό, ή συνδυάζονται με εσθήτα χωρίς γκέτες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έφερα καν τα flip-flops μου-εγώ online στα super-comfy crocs μου flip-flops από το Μπαλί.

Ω καλά. Σκεφτείτε αυτό το μάθημα.

Δεν ήταν το Εδιμβούργο που περίμενα, ωστόσο ήταν το Εδιμβούργο που μου άρεσε πάρα πολύ! Είμαι βέβαιος ότι οι Σκωτσέζοι αισθάνονται την ίδια ακριβώς μέθοδο που κάνω για να απολαύσετε το σύντομο καλοκαίρι και τις καιρικές συνθήκες στο έπακρο, καθώς και ήταν εξίσου ευχαριστημένοι που απολαμβάνουν αυτό το απρόβλεπτο καιρό.

Πράγματα όπως το φαγητό al fresco…

Και ξαπλωμένος στον ήλιο κατά τη διάρκεια των διαλείμματα του γεύματος τους.

Αυτό είναι ένα από τα προτιμώμενα πλάνα μου – μου αρέσει ακριβώς πώς όλοι βρίσκονται στη σειρά στο λόφο!

Πιστεύω ότι ορισμένες πόλεις βρίσκονται στο καλύτερο τους κατά τη διάρκεια της συννεφιασμένης κατάστασης – έχω μιλήσει για παράδειγμα, για παράδειγμα, η Βενετία κατά τη διάρκεια του κρύου, γκρίζου χειμώνα. Το Εδιμβούργο, με τη γεωργιανή αρχιτεκτονική της, μοιάζει με μια πόλη που θα φαινόταν υπέροχη κατά τη διάρκεια της ζοφερής κατάστασης καιρού – ωστόσο δεν είναι τόσο φτωχό στον τέλειο ηλιοφάνεια, είτε!

Το πιο εκπληκτικά, ήμουν στο Εδιμβούργο για τρεις ημέρες, καθώς και κάθε μέρα είχε απολύτως τέλειο καιρό. Ίσως να μην πιστέψω την τύχη μου. Εάν είστε πάντα τυχεροί για να πάρετε ηλιοφάνεια όπως αυτό, ενώ επισκέπτεστε το Εδιμβούργο, βγείτε έξω και απολαύστε το ενώ μπορείτε!

Λάβετε ενημερώσεις μέσω email από το Katenever Miss A Post. Εξάρτηση της εγγραφής οποτεδήποτε!

Όνομα Όνομα
Το τελευταίο όνομα Namelast
Το email σας email
υποβάλλουν

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *