γεια. Ήρθε η ώρα για το κανονικό μας ημερολόγιο Instagram. Αυτό πρέπει να υπονοεί ότι είναι Δευτέρα. Πάλι. Ξέρετε, σε ορισμένες περιπτώσεις ονειρεύομαι μια ουτοπική εβδομάδα όπου παίρνουμε την Τρίτη καθώς και την Πέμπτη μακριά – πραγματικά δεν μου αρέσουν την Τρίτη.

Τέλος πάντων, εδώ είναι αυτό που συμβαίνει μαζί μας στο Instagram!

Απόψε, η κ. Romance καθώς και εγώ είμαι έξω με τον Steph (lipstickandcake.com) ξανά. Βρισκόμαστε στο Soft Export of Hotel Tonight – μια εφαρμογή κράτησης ξενοδοχείων.

Η εφαρμογή είναι καλή, ωστόσο είναι και αυτά τα tartlets choc genache … θεαματικά.

Το ξενοδοχείο απόψε είναι πραγματικά υπέροχο. Η εφαρμογή διαθέτει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες απόδοσης, όπως οι προσφορές που βασίζονται σε GEO, όπου τα ξενοδοχεία έχουν βάλει μια ειδική προσφορά με έκπτωση ανάλογα με το πόσο κοντά είστε. Οι κρατήσεις μπορούν να παραχθούν μόνο τις επόμενες 5 ημέρες από τότε που το ξενοδοχείο απόψε επικεντρώνεται στην αυθόρμητη και διασκέδαση.

Πιστεύω ότι τα ξενοδοχεία θα είναι πιο ευτυχισμένα να δουλεύουν με το ξενοδοχείο απόψε από κάποιες άλλες περιοχές κράτησης της τελευταίας στιγμής. Δεδομένου ότι οι προσφορές προσφέρονται μόνο στην εφαρμογή που δεν είναι online. Αυτό σταματά την αγορά παραθύρων καθώς και τα ξενοδοχεία που χάνουν σε 3ο εορτασμό. Αυτό που μας υποδηλώνει είναι ότι τα ξενοδοχεία είναι πολύ λιγότερο πιθανό να μας προσφέρουν άθλια δωμάτια!

Ελέγξτε την εφαρμογή. Είναι εντελώς δωρεάν για λήψη, καθώς και πραγματικά έχει κάποιες εξαιρετικές προσφορές. Δεν υπάρχουν όμως choccy tartlets, φοβάμαι.

Η κ. Romance μου δείχνει τις φωτογραφίες της από το Μπαλί για άλλη μια φορά σήμερα. Ακριβώς τι γίνεται με αυτό το μπαρ καθώς και το Sun Deck στο Uluwatu;! Παράφρων.

Εδώ είναι πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εποχή της κ. Romance σε αυτό το κόσμημα της Ινδονησίας: Paradise ανακαλύφθηκε – Uluwatu, Μπαλί.

Αγαπήστε αυτή την εικόνα της κ. Romance, Carly από το Smaggle.com καθώς και η Kate από το Secretbloggersbusiness.com στο Single Fin στο Uluwatu, το Μπαλί. Εκτός από αυτό είναι μόνο ο χυμός που έπιναν – μπορώ μόνο να οραματιστώ τι έμοιαζαν τα μικτά ποτά!

Σήμερα, η κ. Romance είναι στην πόλη που δοκιμάζει την πιο πρόσφατη ποικιλία προϊόντων που χρησιμοποιούν στο νέο σπα του Lizard Island Resort, Essentia Day Spa. Δοκιμάζει τη νέα ποικιλία La Biosthetique εδώ στο Σίδνεϊ … σαν να χρειαζόμασταν έναν ακόμη λόγο για να δούμε αυτό το μέρος!

Το Lizard Island Resort φαίνεται τρελό. Στο βόρειο άκρο του εξαιρετικού eef Barrier, το νησί Lizard είναι στην πραγματικότητα ένας τροπικός παράδεισος. καθώς και με θέα όπως αυτή από το μπαλκόνι, ποιος χρειάζεται σπίτι;!

Είναι η Παρασκευή για άλλη μια φορά επιτέλους! Παίρνουμε τα πράγματα που ξεκίνησαν με ένα espresso Martini. Έχω να πω, αυτό είναι πιο πιθανό το καλύτερο που έχω κάνει. Χρησιμοποίησα τον κ. Black Coffee Liqueur, το οποίο πιστεύω ότι έχει κάνει τη διαφορά. Εδώ είναι η συνταγή:

2 x Mr Black Coffee Liqueur
1 x βότκα
1 x Dark Creme de Cacao
½ x καφές εσπρέσο ψύξης

Τραβήξτε τα πάντα μαζί όσο πιο δύσκολα μπορείτε σε ένα αναδευτήρα με πολλούς πάγου, καθώς και να το στέκεστε σε ένα μικτό ποτό ποτήρι. Yum.

Τι γίνεται με αυτό για ένα πρωινό;! Ένα από τα πολυάριθμα εγκεφαλικά επεισόδια των λαμπρών για να μάθετε από την κουζίνα στο Cook καθώς και στο καφενείο του Archie στο Surry Hills. Η κ. Romance μοιάζει με ένα καλαμπόκι, καθώς και αυτά είναι 2 από τα καλύτερα.

Υπάρχει επίσης καπνιστό σολομό, ωοτόκο αυγό, ψητό ντομάτα καθώς και μια σάλτσα ντομάτας για να σφραγίσει τη συμφωνία.

Η κ. Romance παίρνει ένα μάθημα στην καλλιγραφία σήμερα από την εξαιρετικά εξειδικευμένη Emma Kate από το Emmakateco.com. Κοιτάζοντας μπροστά για να δούμε τι θα έρθει από αυτό.

Δεν είναι κακό, γεια; Μοιάζει με την κ. Romance πήρε το Skillz!

Αχ. Κυριακάτικα μπισκότα. Αυτό είναι όλο! Αυτά είναι τα θεαματικά εθιστικά εθιστικά εθιστικά μπισκότα με φυστικοβούτυρο χωρίς γλουτένη. Έχουν μόνο 5 συστατικά σε αυτά, καθώς χρειάζονται μόνο περίπου 15 λεπτά για να κάνουν.

Εδώ είναι όλα τα deets για αυτές τις λιχουδιές: 5 εξαρτήματα χωρίς γλουτένη με φυστικοβούτυρο μπισκότα τσιπ.

Πώς ήταν η εβδομάδα σας; Πώς ήταν το σαββατοκύριακο σας; Πείτε μας στα σχόλια!

Εικόνες από τον κ. Καθώς και την κ. Romance μέσω του Instagram: @mrandmrsromance, @hairromance, @Christina.Butcher – Λογαριασμός Insta, καθώς και @angrybastard φυσικά!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *