Έτσι μου αρέσει να τρώω. καθώς και μου αρέσει να πίνω. Είναι και οι δύο υπέροχες! Ωστόσο, μαζί μπορούν να καταλήξουν να είναι κάτι μάλλον εξαιρετικό. Η ιδέα του ζευγαρώματος του κόκκινου κρασιού είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο καθώς και πολύ συζητημένο μέρος αυτής της επιστήμης των τροφίμων, οπότε με νευρικότητα βυθίζουμε σε αυτό το τοξικό και αμφισβητήσιμο θέμα.

Η εικόνα της Pixabay – Edited

Ερευνώντας αυτό το θέμα, ανακάλυψα μεγάλες προσφορές αναστατωμένων σχολίων στα blogs των άλλων ανθρώπων. Πρακτικά δεν συνθέτουμε αυτή τη δημοσίευση, ωστόσο, έπειτα έχω κατά νου ότι έχω τους άγιους του κόκκινου κρασιού για το φθινόπωρο πίσω. Πολύ περισσότερο από αυτούς αργότερα.

Αναμένω ότι ο λόγος για τον οποίο τα τρόφιμα καθώς και το ζεύγος κόκκινου κρασιού είναι τόσο αμφισβητήσιμο, καθώς και η αιτία πολυάριθμων γαστρονομικών επιχειρήματος είναι ότι είναι εξαιρετικά υποκειμενική. Όπου ένα άτομο μπορεί να δοκιμάσει τη γλυκύτητα, ένα ακόμη μπορεί να αισθανθεί αλμυρό. Ένα άτομο μπορεί να εντοπίσει σημειώσεις καπνού, το άτομο στην επόμενη έδρα μπορεί να παρατηρήσει μια καρυδιότητα.

Η γοητεία αυτού είναι ότι – σε αντίθεση με το χαρτί μου για τους τελικούς της νομοθεσίας του κολλεγίου μου – δεν υπάρχει λάθος απάντηση. Αν σας αρέσει να τρώτε κύπελλα από νιφάδες καλαμποκιού με ένα ποτήρι μπορντό, τότε πηγαίνετε, Glen Coco! Μην ακούτε κανέναν.

Εάν υπάρχει μαγεία όταν τρώτε καθώς και πίνετε δύο πράγματα μαζί, είστε σε έναν νικητή. Πολύ όπως αυτή η σκηνή στο Ratatouille:

Για ένα παραδοσιακό φαγητό καθώς και για το κόκκινο ζευγάρωμα κρασιού, αυτό το φανταστικό bit infographic που ανακάλυψα παρέχει μερικά βασικά. Του προγράμματος υπάρχουν εξαιρέσεις, οπότε έχετε κατά νου να χρησιμοποιήσετε μόνο αυτό ως οδηγό.

Infographic ευγενική προσφορά του Visual.ly – κάντε κλικ για να μεγεθύνετε.

Αλλά τι φαγητό επιλέγει ένα τεράστιο Aussie Shiraz; Μου αρέσει ο Shiraz – είμαι στην ευχάριστη θέση να το πίνω μόνο από μόνο του, ωστόσο αυτό δεν είναι η ιδέα, έτσι; Μου αρέσει να το πίνω όταν έχω μπριζόλα ή αν έχουμε λίγο ισχυρό, βρώμικο μπλε τυρί.

Και ας μην θυμόμαστε ότι είναι επίσης ένα φανταστικό συνοδευτικό πούρο.

Αλλά τι πιστεύουν οι αγαπημένοι μας άγιοι του κόκκινου κρασιού για αυτό; Ας τους ρωτήσουμε:

Άγιος Παύλος

“Τα παραδοσιακά πιάτα που επιλέγουν shiraz είναι αρνί καθώς και βοδινό, ιδιαίτερα το πρώτο …. Είναι ένα αληθινό κόκκινο κρέας κόκκινο, καθώς και ένα χτύπημα με παιχνίδι όπως το Venison. Κάποια κατάσταση δεν είναι το κόκκινο κρασί για το τυρί, ωστόσο άλλοι είναι οπαδοί με ένα δύσκολο τυρί σαν ένα δύσκολο τσένταρ … ”

Προτείναμε φράουλες μπορεί να συνεργαστεί με ένα shiraz. Ο Άγιος Παύλος δεν εντυπωσιάστηκε:

“Συγγνώμη, ωστόσο δεν είμαι πεπεισμένος στις φράουλες … ίσως να το δοκιμάσουμε το επόμενο catch-up!”

Ας το κάνουμε αυτό, Παύλος!

Άγιος Πέτρος

Το Shiraz είναι το κόκκινο κρασί που απολαμβάνω να πίνω περισσότερο. Πάντα αισθάνομαι θετικός στο κόστος / περιοχή / σημειώσεις που παίρνω κάτι που καταλαβαίνω ότι θα μου αρέσει. Για μένα μπορώ να το πίνω με σχεδόν οτιδήποτε. Από τα πουλερικά μέχρι το βόειο κρέας (αν και η μπριζόλα παραδοχής-ιδιαίτερα το βόειο κρέας-είναι το κρέας μου), το μπλε τυρί, από μόνος μου … Είχα έναν φίλο που θα απολαύσει πραγματικά ένα πούρο με ένα καλό μπουκάλι Shiraz.

Umm … χα χα! Δεν μπορούσα να σας βοηθήσω να σας παρατηρήσετε χρησιμοποιώντας το παρελθόν τεταμένο εκεί, Pete: «Είχε ένας φίλος»; Απαιτούμε να μιλήσουμε; Τέλος πάντων, τι γίνεται με τα τρόφιμα που θα αποτρέψετε όταν κοιτάζετε ένα καλό μπουκάλι Shiraz;

Τι δεν πίνω με shiraz; Ένα πράγμα που δεν το πίνω με (εντάξει, σε ορισμένες περιπτώσεις το κάνω!) Είναι πικάντικο φαγητό.

Άγιος Ανδρέας

“Τίποτα δεν είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να συνεισφέρει εδώ, φοβάμαι. Φίλιο ματιών, καθώς και μάρκες με το ST HALLETT Single Vineyard Sonntag Barossa Valley Shiraz ($ 22, Vintage Cellars). Εξαιρετικά ικανοποιητική. Αποτυχία να θυμηθείτε να σας αναφέρω το κόκκινο κρασί την άλλη μέρα – είναι αξιοσημείωτο για την τιμή. ”

Σας ευχαριστώ, St Andrew – Έχω ήδη αγοράσει δύο μπουκάλια! Οτιδήποτε άλλο για προσθήκη;

“Η μαύρη σοκολάτα καθώς και ο Shiraz είναι εξαιρετικά μεγάλη!”

Έτσι, το έχετε, λαοί. Εάν είστε ποτέ σε κάθε είδους ερώτηση σχετικά με το τι να φάτε με το τεράστιο ισχυρό κόκκινο σας, να έχετε κατά νου τις συμβουλές των Αγίων.

Τι τρώτε όταν κολλάτε σε ένα μπουκάλι Shiraz; Πείτε μας στα σχόλια!

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *