Σκοπεύετε να ταξιδέψετε σύντομα στη Ριέκα της Κροατίας; Ελέγξτε τις ιδέες μας παρακάτω για τα πράγματα που θα εκτελέσετε στο Rijeka με προτεινόμενες περιηγήσεις!

Φωτογραφία από το Zolakoma CC κατά 2.0
Μια πόλη που βρέθηκε στον κόλπο Kvarner στη βόρεια Αδριατική Θάλασσα, η Rijeka είναι μια πόλη στην Κροατία. Είναι ευρέως κατανοητό ως η πύλη προς τα άλλα νησιά της Κροατίας. Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά αρχαία κτίρια απλώς περιπλανιέται γύρω από την πόλη. Μερικές από τις δημοφιλείς περιοχές που μπορείτε να πάτε είναι το Hilltop Trsat Castle, Korzo, το οποίο είναι το πρωταρχικό περίπατο της Rijeka, καθώς και η κεντρική αγορά Rijeka. Δείτε πολύ περισσότερες από τις τοποθεσίες που μπορείτε να πάτε στο Rijeka σε αυτόν τον σύντομο οδηγό που κάναμε.

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ο ταξιδιωτικός μας οδηγός για το νησί Brac, Κροατία – ιστιοπλοΐα καθώς και διαμονή στο Orvas Villas

10 λόγοι για τους οποίους η Ιστρία, η Κροατία είναι ο απόλυτος προορισμός ζευγαριών!

Μοιραστείτε την Ιστρία – ένα καθημερινό ημερολόγιο της εβδομάδας μας στην Ιστρία της Κροατίας

10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ταξιδέψετε στα Βαλκάνια

7 ημέρες Βαλκανικό δρομολόγιο: Οδηγός για ακριβώς πώς να πάτε στην Κροατία, το Μαυροβούνιο καθώς και τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη

Πίνακας περιεχομένων

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να εκτελέσετε στο Rijeka της Κροατίας1. Κάστρο trsat
2. Κασταβ
3. Κεντρική αγορά Rijeka
4. Korzo
5. Καθεδρικός ναός του Αγίου Βιτό
6. Gradski Toranj (Πύργος Πόλης)
7. Capuchin Church της Γυναίκας της Λούρδης
8. Μουσείο θαλάσσιου και ιστορικού του κροατικού ακτινοβολούντος
9. Μουσείο υπολογιστών Peek & Poke
10. Veprinac

Πού να μείνετε στη Ριέκα, το Croatiabudget Hotel
Πολυτελές ξενοδοχείο

Πώς να πάτε στη Ριέκα, Κροατία από το Λονδίνο

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να εκτελέσετε στο Rijeka της Κροατίας

1. Κάστρο Trsat

Ένα κάστρο εύκολα προσβάσιμο από ένα αστικό λεωφορείο, μπορεί να προσεγγιστεί σε περίπου 10 λεπτά. Ωστόσο, υπάρχουν 560 βήματα, ωστόσο, αξίζει τον κόπο. Το κάστρο στην αρχαιότητα βρίσκεται στα σύνορα με την Ιλλυρία καθώς και τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ήταν πλήρως επανέφερε καθώς και ξαναχτίστηκε στον εικοστό αιώνα. Από το κάστρο, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πανόραμα της πόλης Rijeka, καθώς και κοντά στην Εκκλησία του San Giorgio καθώς και το Marian Shrine όπου υπάρχει η γλυπτική του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β ‘που το ελέγχει 2003.

2. Κασταβ

Το Kastav βρίσκεται σε μια εξαιρετικά απότομη κλίση, δυστυχώς, είναι ελάχιστα προσβάσιμο με τα πόδια, καθώς και δεν είναι επίσης κατάλληλο για το περπάτημα. Ωστόσο, βρίσκεται στη μέση μεταξύ της Opatija καθώς και της Rijeka. Από τη φανταστική θέα, πρέπει να πάτε σε αυτό το ιστορικό κέντρο του Kastav. Η καλύτερη θέα είναι από την εκκλησία της Sveta Jelena (Άγιος Ελένη).

3. Κεντρική αγορά Rijeka

Τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική, η κεντρική αγορά Rijeka είναι ένας παράδεισος για τα μάτια, καθώς και για εκείνους που είναι παθιασμένοι με τον περιφερειακό πολιτισμό καθώς και τις παραδόσεις. Αυτή η ζωντανή αγορά είναι γεμάτη από φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά όλων των ειδών, καθώς και όλες σε προσιτές τιμές.

4. Korzo

Φωτογραφία από το allie_caulfield cc κατά 2.0
Κάντε μια καταπληκτική βόλτα κατά μήκος του προγράμματος της πόλης. Το Korzo είναι εξαιρετικά καθαρό με μια νεότερη και ζωντανή ατμόσφαιρα. Χρησιμοποιεί πολλές πιθανότητες για ψυχαγωγία, καθώς και αναψυκτικό όλων των ειδών εκτός από τα πανέμορφα ιστορικά κτίρια καθώς και τις εκκλησίες για να επισκεφθείτε. Πραγματικά αδιαμφισβήτητο.

5. Καθεδρικός ναός του Αγίου Βιτό

Ο καθεδρικός ναός St. Vitus είναι το μοναδικό μνημειώδες μπαρόκ ροτόντα που αναπτύχθηκε ποτέ στην Κροατία. Αναπτύχθηκε τον 17ο αιώνα καθώς και μια πύλη εισόδου με το κορυφαίο ένθετο στο σίδηρο καθώς και το χάλκινο. Το κάπως σκοτεινό εσωτερικό διαθέτει ένα πανέμορφο σταυρό σε μια φωτισμένη κατάσταση στον πρωτεύον βωμό καθώς και σε ωραία ξύλινα παγκάκια.

6. Gradski Toranj (Πύργος Πόλης)

Ο πύργος των πολιτών είναι ένα από τα σημάδια της Rijeka. Αναπτύχθηκε τον 13ο αιώνα, το 1750 λόγω ενός εξαιρετικά μεγάλου σεισμού, σχεδόν όλα καταστράφηκε, ο οποίος ξαναχτίστηκε αμέσως, ενώ ο οκταγωνικός θόλος χρονολογείται στις αρχές του 1800. Αρχικά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από έναν κανονικό κυκλικό πύργο διέλευσης με τον οποίο είχε πρόσβαση η οχυρωμένη πόλη. Σήμερα, κυριαρχεί επίσης στο κεντρικό τμήμα του Korzo, αμέσως κολλάει για το παστέλ κίτρινο χρώμα του.

7. Capuchin Church της Γυναίκας της Λούρδης

Η εκκλησία βρίσκεται στη δυτική πλευρά της παλιάς πόλης της Rijeka. Βρίσκεται σε υψηλότερο όροφο καθώς και ένα μεγάλο κτίριο, οπότε είναι συχνά προφανές όταν περπατάτε κατά μήκος του δρόμου. Το εξωτερικό είναι ένα γοτθικό σχέδιο με μια λευκή και καφέ ριγέ πρόσοψη. Μέσα στην εκκλησία είναι ειρηνική, καθώς έχει μια ήρεμη ατμόσφαιρα.

8. Μουσείο θαλάσσιου και ιστορικού του κροατικού ακτινοβολούντος

Ένα συναρπαστικό μουσείο, που στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτίριο πρόσοψης καθώς και αφιερωμένο στους πεζοναύτες. Σε αυτό το μουσείο, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά περισσότερα για την ιστορία της Κροατίας. Ωστόσο, η πιο συναρπαστική ήταν η έκθεση που αφιερώθηκε στις θαλάσσιες παραδόσεις αυτής της χώρας. Η Κροατία είναι μια αμετάβλητη χώρα, πολλά από αυτά πλένονται από την Αδριατική Θάλασσα, συναρπαστικοί γεωγραφικοί χάρτες μπορούν να ελεγχθούν και στο μουσείο.

9. Μουσείο υπολογιστών Peek & Poke

Κατά τον έλεγχο της πόλης Rijeka, δεν πρέπει να χάσετε το Peek & Poke Cnull

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *