Ημέρα 9 από τα 30 μικτά ποτά μας σε 30 ημέρες πρόκληση: Η Bloody Mary

Η κ. Ρομαντική, όπως πάντα συμφώνησα ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό κοκτέιλ. Ιδιαίτερα ως ποτό για να έχετε σε παγκόσμιες πτήσεις. Είναι ο τέλειος συνδυασμός τροφίμων (ο χυμός ντομάτας) καθώς και το ελεύθερο αλκοόλ … εκτός αν πετάτε σε Royal Brunei Airlines, οι οποίες είναι ξηροί. Πιθανότατα σερβίρονται ακόμα χυμό ντομάτας!

Η αιματηρή Μαρία είναι εξαιρετικά νόστιμη – αν και δεν μου αρέσει το σέλινο – καθώς και η γεύση που παίρνετε από το Tabasco είναι πιπέρι καθώς και νόστιμο. Όπως ανέφερα, είναι ένα τέλειο ποτό πτήσης, ωστόσο είναι επίσης εξαιρετικό για μια Κυριακή sit-back-and-sip.

Πώς να φτιάξετε την αιματηρή Μαρία

Εδώ είναι αυτό που χρειάζεστε:

Για κάθε ποτό

Μονό Προσδιορίστε τη βότκα

4 – 6 μέτρα χυμού ντομάτας

Dash of Tabasco

Dash of Worcestershire σάλτσα

Αλάτι καθώς και πιπέρι για γεύση

Πάγος

Μέτρηση του chigger

Ποτήρι ποτήρι

Μείνε με σέλινο με γαρνιτούρα

Εδώ κάνετε:

Ρίξτε τη βότκα πάνω από τον πάγο στο ποτήρι

Συμπληρώστε με χυμό ντομάτας – δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω μετρήσεις. Αν θέλετε περισσότερο χυμό ντομάτας, έχετε περισσότερο χυμό ντομάτας!

Πασπαλίστε μια παύλα του Tabasco – αυτά τα πράγματα είναι ζεστά και πιπέρι

Πασπαλίστε μια περαιτέρω παύλα της σάλτσας Worcester – δεν το κάνω τόσο πολύ σε μια αιματηρή Μαρία, γι ‘αυτό αφήνω αυτό έξω.

Περάστε το ποτό με κάταγμα πιπέρι καθώς και μια πρέζα αλατιού

Σπρώξτε τα περιεχόμενα γύρω από το γυαλί με το σέλινο καθώς και να πιείτε!

Η Παναγία-η έκδοση χωρίς αλκοόλ-είναι ακριβώς η ίδια με την Bloody Mary χωρίς τη βότκα. Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να πάρετε το Bloody Mary Mixer στα αεροπλάνα δωρεάν!

Εάν εσείς όπως αυτό το κοκτέιλ, τότε θα σας αρέσει το ebook μας ακριβώς πώς να κρατήσετε το τέλειο μικτό ποτό.

Έχει κατευθύνσεις με φωτογραφίες σε πάνω από 35 διαφορετικά μικτά ποτά. Θα ανακαλύψετε επίσης πάνω από 10 κεφάλαια κορυφαίων συμβουλών, καθώς και τεχνικές για το τι απαιτείται καθώς και για το τι δεν κάνετε, εγγυώντας τις εορταστικές εκδηλώσεις μικτών ποτών σας θα καταλήξουν να είναι τα πράγματα των θρύλων.

Ακόμα κι αν έχετε κάνει μικτά εορτασμούς ποτών πριν, οι εξαιρετικές έννοιες μέσα σε αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσουν τέλειες καθώς και θα ακονίσετε τις δεξιότητές σας. καθώς και το πρόγραμμα του ρεπερτορίου μικτού ποτού σας!

Η δική σας μόνο για $ 9.99, αυτό το βιβλίο θα κρατήσει τις γιορτές σας φρέσκες καθώς και τα γυαλιά τους γεμάτα!

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να αγοράσετε τώρα.

Ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το βιβλίο μας, κατευθυνθείτε στην τέλεια σελίδα eBook της τέλειας εορτασμού ποτών.

Εικόνες από την κ. Romance.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *